feladható poggyász max 20 kg.csababarca írta:Kiló fontosabb a nagybőröndnél mint a mérete, azt csekkold mennyi lehet._Bushido_ írta:
nagy bőrönd = ez a bizonyos 55/40/20as, ez lett befizetve, szóval ez a max, ebbe kell beférnie mindennek (6 napi ruha, strandapucs, törülköző, neszeszer). utastérbe 100 ml, szóval akor fél listeres víz kizárva. ezt sejtettem egyből.
naptej fontos, az 250 ml-es verzió van, akor az megy a bőröndbe.
autós vagy buszos utazásnál azt és annyit vittem magammal, amit csak akartam, repcsin még sosem voltam, de a szabályok szerint és a limit miatt 2x is meg kell gondolni, hogy mit vigyek.
ok, köszi a tippeket. néha egy kis keksz vagy cukorka nagy segítség tud lenni menet közben, mikor már elfogyott a szufla vagy a kaja, úgyhgy mindig szoktam vinni magammal.
"duty free" - gondolom jó drága, ott fizettetik meg a hasznot az utasokkal...
jobb híján akkor pl vizet / innivalót kint kell venni.
u.i. kár ,hogy nem 2 héttel később = jövő hét végén volt a mallorca - Real meccs..
Vizet tudsz venni a security check után, probléma megoldva.
Duty free nem olyan drága, sőt.
De a repülőn is ha megszomjazol, még a szarrágó wizzair is ad egy pohár vizet, nem kell ezen aggódnod.
Mallorcara mész ha jól értem, 3 óra max a repülőút sejtésem szerint, egy félliteres vízzel azt le lehet hozni.
Ha wizzairrel repülsz a kézipoggyász méretére figyelj, szeretnek boardingnál leállni szarakodni az emberekkel. Keretbe bele kell férnie, nem lóghat ki, stb, és arra is van kg megkötés.
igen, mallorca az uticél.
20 kg-os poggyász feladható, benne van az árban. miért ne használjam ki?
250 ml-es naptej a poggyászba rakható, de az utastérbe nem, akkor kéne elosztani külön-külön, vagy venni 100 ml-eset, ma körülnéztem boltban, hogy mi lenne, ha kisebbet vinnék.
piperéket minek vegyek kint, ha itthon megvan. felesleges pénzköltések ezek szerintem.
túrázós csaj ismerősöm is azt mondta, hogy 1, max 2 hátizsákkal megoldja, nem ad fel sosem bőröndöt akárhova is megy. 1 hétnél rövidebb időre.