Aurélien Tchouaméni - 14
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Aurélien Tchouaméni - 14
After Mendy, also Aurelien Tchouameni leaves the training camp of French national team due to foot injury.
Eddig egy rakás sz.. volt, ideje volt már kicsit emelni a sebességen.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
• 90 minutes
• 93% passing accuracy
• 66/71 accurate passes
• 1 chance created
• 12 passes into final third
• 3/3 accurate long balls
• 3/4 tackles win
• 2 blocks
• 4 interceptions
• 8 recoveries
• 10/11 duels won
SOLID.
A meccs egyik legjobbja. Nagyon nagyot melózott ma.
• 93% passing accuracy
• 66/71 accurate passes
• 1 chance created
• 12 passes into final third
• 3/3 accurate long balls
• 3/4 tackles win
• 2 blocks
• 4 interceptions
• 8 recoveries
• 10/11 duels won
SOLID.
A meccs egyik legjobbja. Nagyon nagyot melózott ma.
- ___Samy___
Sokat kolbaszol el a helyerol. En melyebben jatszatnam, mert nem fer bele a ket tamado szelso hatved mellett az, hogy o is fellep.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
A negativítás az irányába azért van, mert lassú és az amúgy se gyors játékunkat mégjobban lassítja. Én nem várom el, hogy kulcspasszokat adjon, hanem csak azt, hogy ne 5x toljon a labdán, mielőtt passzol. Direkt figyeltem, hiába adta magát 1 érintőből még csak véletlenül se próbálta meg, de még a 2 is ritka volt. Olyan lassan folyik át rajta a labda, hogy azt rossz nézni. Sokszor ezért szerintem teljesen felesleges a jelenléte, simán jöhetett volna Modric helyett Tchou le, mert 0 kreativítás van jelenleg középen.
Ilyen tömörülő csapatok ellen pedig különösen fontos lenne a gyors oldalváltás, hát ezek Kroos kiválásával teljesen eltűntek a csapatból.
Ilyen tömörülő csapatok ellen pedig különösen fontos lenne a gyors oldalváltás, hát ezek Kroos kiválásával teljesen eltűntek a csapatból.
- Galacticos
En egyaltalan nem erzem iranyaba ezt a negativitast mint itt sokan. Nem latvanyos amit csinal de a csapatszintu vedekezesunk egyelore kb botranyos. Elol vini bappe full alibi, rodrygo sem a vedekezeserol hires es valamelyik ezelso vedo is rendre magasan van fent. Egyszeruen kell egy 6os a ket kozepso vedo ele mert igyis azt erzem amikor az ellenfel tamad hogy olyan mintha emberhatranyban lennenk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Bár jelenleg az egész csapat szenved, de őt valahogy sosem tudtam hosszútávon elképzelni szeretett csapatunkban. A meccsek 90%-ban teljesen haszontalan a középpályán, max középhátvéd cserének lenne jó, annyira színtelen szagtalan.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
Ancelotti: "Tchouameni doesn't have many options to be available in the final but he's not discarded yet. We will see, this will be an important week."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem van annyi középpályásunk és már védőnk is, hogy el kell, hogy bírjuk nélküle is a meccset. Nem kockáztatnék már emiatt. Nyilván nagy veszteség, mert vele jutottunk el idáig a szezonban és kellene a jó játéka, de nem engedném játszani, ha nem egészséges. Nem csak ez a szezon van, a jövőre is gondolni kell. Egy pályafutást nem törnék ketté.Babinho írta: Össze kell drótozni, jelenleg nem tudjuk pótolni teljes mértekben, ami van a vitrinben bele kell tolni, leszarom ha nem lesz az EB-n
60-65 percre össze kell rakni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Cama megoldja, talán jobb is lesz, de az EB-n sem kell erőltetni. Hadd szopjanak a franciák.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ja. nyilván megéri kockáztatni egy pályafutást egy döntő miatt... ggBabinho írta: Össze kell drótozni, jelenleg nem tudjuk pótolni teljes mértekben, ami van a vitrinben bele kell tolni, leszarom ha nem lesz az EB-n
thereisonly1ronaldo
Össze kell drótozni, jelenleg nem tudjuk pótolni teljes mértekben, ami van a vitrinben bele kell tolni, leszarom ha nem lesz az EB-n
Annyit írnak left foot és neki az volt sérült ugyanígy.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Hát, kérdés, hogy ugyanott vagy máshol. Ugye ezeknek a gyógyhajlama szarabb.Halfkey írta:Nekem is rögtön ez jutott eszembe, hogy ez volt neki ősszel is. Laikusként kérdezem jelent ez valamit Nika? Gyenge csontozat ilyen létezhet, vagy sima ritka pech?ferni írta:
De neki nem ugyanilyenje volt idén?
Lehet az újult ki?
Meg én stressz injuryt láttam csak, az fix törést jelent?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hat bassza meg ezt a kibaszast.
Nagyon sajnalatos. Nyugidtabb is vagyok ha jatszik. Meg megerdemelne ezutan a szezon utan. Faszom.
Nagyon sajnalatos. Nyugidtabb is vagyok ha jatszik. Meg megerdemelne ezutan a szezon utan. Faszom.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
3-4 hetet írnak.
Tegnap nem volt jó, de idén minden meccsünket hoztuk vele a kezdőbe. Kár.
Tegnap nem volt jó, de idén minden meccsünket hoztuk vele a kezdőbe. Kár.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Nekem is rögtön ez jutott eszembe, hogy ez volt neki ősszel is. Laikusként kérdezem jelent ez valamit Nika? Gyenge csontozat ilyen létezhet, vagy sima ritka pech?ferni írta:De neki nem ugyanilyenje volt idén?Nika91127 írta: Stressztörés. Az simán 6 hét, aztán rehab. Ha tényleg az. Előbb nem szabad terheltetni.
Lehet az újult ki?
Szerintem nem volt jó tegnap, főleg a meccs első részében.
Dortmund se valószínű, hogy beszorít minket, inkább kell oda a mozgekonyság, tamadasnal is, vedekezesnel is. Szóval én amúgy is camat nyomtattam volna.
Dortmund se valószínű, hogy beszorít minket, inkább kell oda a mozgekonyság, tamadasnal is, vedekezesnel is. Szóval én amúgy is camat nyomtattam volna.
De neki nem ugyanilyenje volt idén?Nika91127 írta: Stressztörés. Az simán 6 hét, aztán rehab. Ha tényleg az. Előbb nem szabad terheltetni.
Lehet az újult ki?
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Stressztörés. Az simán 6 hét, aztán rehab. Ha tényleg az. Előbb nem szabad terheltetni.