Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 14., szombat 22:52

3 pont meg van, Bappét meg élmény nézni, olyan megmozdulásai vannak néha.
Már csak gólokat kéne ezekből szereznie.

A többit inkább nem jellemezném... :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. szeptember 2., hétfő 15:28

Egy folyamatosan fel lepegeto bal szelso vedo szerintem csak meg nagyobb tulsulyt helyezni a balszelre. Inkabb lassan carvajal alternativa kene es arra az oldalra kene valaki aki jol is tamad.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. szeptember 2., hétfő 15:22

realmadrid95 írta:
hehetheoriginal írta: Jol olvasom? Van egy jol tamado hatvedunk?
What? :kalapos:
Jobban tamado, na… kikergeted az embert neha a vilagbol. :lol:
így van :D
Miguel és Davies lenne még update támadásban
jó nyáron hoznám őket, főleg ha jön Xabi új taktikával :hmmm:

arra jó a másik oldalon Carvajal is, csak neki kéne 1 helyettest találni

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 2., hétfő 10:38

Modric évek óta gyenge idény elején, tavaszra meg magára talál és a BL rangadókon hozzáteszi a magáét, tavaly is így volt csereként. A rutinja meg technikája pedig aranyat érhet továbbra is nagyon sokszor.
nuevo_ericco írta: Nem marad más, csak várni, hogy a dolgok összerázódjanak, de van egy érzésem, hogy játék felfogásában és stílusban is változások kellenek majd, mert minden egyes idegenbeli meccs a ligában pokoli nehéz lesz így.
Idegenben szerintem lesz jópárszor a tavaly látott túlbiztosított kp ha mindenki elérhető, elől meg Vini és Mbappé.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. szeptember 2., hétfő 10:32

Szerintem jól tette Carlo, hogy ezt a kezdőt küldte fel. Lesz még Belli maródi máskor, vagy eltiltott, vagy csak simán pihentetni kell, meg kell tudni oldani, hogy nincs és ki kell próbálni, mi működik és mi nem.

Egyébként szerintem az sem volt rossz, hogy Ceba kezdett. Agya, szeme, technikája nagyon van a játékhoz, látszott is, ahogy tette vette-vette, adta futóra, fordult, egyérintőzött, stb.. csak sebessége nincs. Akit otthagy W.Carvalho az beárazódik.. Ettől függetlenül 2 gyors emberrel maga mellett, nem netto hátrány, csak semekkora előny. Lehet őt használni, de nem lehet rá alapozni, de kupában, utolsó fél órára, stb.. simán be lehet dobni.

Modric nekem is nagyon furcsa, hogy nincs jó formában. Valamelyik labdavesztéséből 4 a 2-be vitték, az mák, hogy nem ment be. Nem szállt be jól.

Nehéz meccs volt, de megérdemeltük a 3 pontot, a két csere időben érkezett, Brahim nagyon kellett. Jó lesz ez.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 2., hétfő 10:27

Azért jött be Modric, hogy megtartsuk az irányítást és ez sikerült is. Voltak hibái de na bumm. Ez egy kemény és fontos meccs volt, pl semmi helye nem volt ma Ardának. Ez nem az a meccs volt ahol be kellett tenni. Pont Modric kellett a végére. Endrick és csak pár percet kapott mert ide most nem szabadott behozni a fiatalokat.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 2., hétfő 10:20

Várható volt, hogy döcögni fog a gépezet Kroos hiányában. Nyilvánvaló volt tavaly (is), hogy mennyire fontos játékosunk, nélküle alig volt rendes labdakihozatal, súlypont- és ritmusváltás, a legtöbb labda rajta keresztül ment át. Abban lehetett reménykedni idén, hogy a támadógépezet godmode-ban kezdi, és egyszerűen skillből veri a betömörülő csapatokat. Ez nem így alakult, plusz Cama és Beli is lesérült, akik képesek kiugratásokra, a támadók felé mozognak, játszák meg a labdákat, így néha óriási területek tátongnak a támadók és a KP között. Nem marad más, csak várni, hogy a dolgok összerázódjanak, de van egy érzésem, hogy játék felfogásában és stílusban is változások kellenek majd, mert minden egyes idegenbeli meccs a ligában pokoli nehéz lesz így.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 2., hétfő 10:10

Yazid írta: Carlot nem fogjak elkuldeni barmilyen eredmennyel zarunk mar csak tiszteletbol sem.
Láttam már csodákat errefelé, ha esetleg a Betis nem jött volna össze + bukdácsolunk még 3-4 fordulót akkor jön a szarlavina. Ha elkapjuk a fonalat onnantól nem lesz gond.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. szeptember 2., hétfő 10:07

Carlot nem fogjak elkuldeni barmilyen eredmennyel zarunk mar csak tiszteletbol sem.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 2., hétfő 10:06

Modric tavaly is egy jó csere volt 70. perc körül és tudott pluszt adni.

Idén is menni fog ez, ha kicsit összekapja magát a brigád.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 2., hétfő 10:03

Én annak örülök hogy sikerült behúzni, ha valamit szeretnék elkerülni az hogy Carlot szezon közben elküldjék, méltatlan lenne azok után amit itt elért.

Modricot már én sem értem pedig fan vagyok, nyilván nem vagyok ott az edzéseken de tavaly is voltak már olyan periódusok amikor csereként abszolút nem találta a ritmust, Neki olyan meccseken kellene max beállnia amit lezártunk, illetve spanyol kupa 1-2 fordulóig.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. szeptember 2., hétfő 9:57

Eddig nekem Modric a legnagyobb csalódás. Azt, hogy fizikailag kevés azt eddigi is tudtuk, de ez miatt, vagy mert kevesebb supportot kap a középpályán már több a technikai hiba, rossz passz. Biztos össze foga magát szedni, bele fogja tenni a melót, de eddig maga alatt teljesít a horvát zseni.

Sajnálom, de úgy néz ki utolérte a kor.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 2., hétfő 9:22

En örülök,hogy rotal, meg nincs bajom Carloval,nem szoktam se szidni,se semmi. Csak ez a saját véleményem,hogy lehetne jobban. Brahim-Guler eddig kapott osszesen 90-90 percet nagyjabol. Modric 120at. Engem ez zavar igazabol. Elvesztegetett perceknek erzem Modric jatszatasat. Nem szolgálja mar a jövőt, es sajnos a jelent se nagyon mar.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 2., hétfő 9:12

Halfkey írta: Carlo szegény nem tud jót húzni, ha rotálja a kezdőt valakinek azzal lesz baja, ha nem rotálja másnak azzal. :agree:
nem cserél időben............... :( :mrgreen: :mrgreen:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 2., hétfő 9:09

Carlo szegény nem tud jót húzni, ha rotálja a kezdőt valakinek azzal lesz baja, ha nem rotálja másnak azzal. :agree:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 2., hétfő 9:03

Kerlon írta: Én is azt látom Vinin, hogy még formán kívül van és kicsit lassú fejben, amiből sok rossz megoldás születik. Mbappe ugyenez, nyilvan ott mast is meg kell meg szokni.

Kprol hianyzik Belli, elol nincs meg az igazi plusz egyelore se Ardaval, se Modriccal, se Ceballossal.
De igy,hogy minden meccsen mást rakunk be,nem is lesz plusz senkitol.Modricot én már nem raknam be,tegnap is total fölösleges volt. Tegyük le valaki mellett a voksot,es szoktassuk be a kezdőbe. Elso harmas kapja egyutt a percet, mig Kpn folyamat ki be rakosgatjuk a Guler Brahim meg mostmar Ceba harmast. Torokot is kezdőnek írták tegnapra,erre be se allt. Ez igy katyvasz,nem is fog egyik se így belejonni. Elso harmas kapja a bizalmat,mig kpn valakit berakunk mondjuk 30 percre,aztan par hetig nem latjuk majd. Igy nem is kell várni semmit senkitol.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 2., hétfő 9:00

Én is azt látom Vinin, hogy még formán kívül van és kicsit lassú fejben, amiből sok rossz megoldás születik. Mbappe ugyenez, nyilvan ott mast is meg kell meg szokni.

Kprol hianyzik Belli, elol nincs meg az igazi plusz egyelore se Ardaval, se Modriccal, se Ceballossal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 2., hétfő 8:43

binicius egyszerűen idény eleji formában van, simán csak szar.
az irritáló pofázás meg színház ugyanúgy megvan, de ezt kijelenteni, hogy nem működik a bappe connection, nem mondanám, nem érzem egyelőre, hogy komolyabb probléma lenne, a kp-n kell megtalálni a stabilitást, minden ettől függ.
egyszerűen az egész csapatnak együtt kell mozognia védekezésben, nem csak 1-1 ember fut a labdás után, aztán folyamat ki van gurigázva mindenki, meg állandóan loholunk visszafele háttal védekezve, temérdek energiát felemésztve.
ez nem is az a kérdés, hogy ki a kezdő, meg ki hol játszik, hanem mozgások, összhang, felfogás. krósz nélkül ezt meg kell tanulni, nincs más út.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 2., hétfő 8:31

Én sajnos nem látom azt a jobban támadó Frant. Felfut odáig oké, de a repeortárja az hogy beíveli - ennek fogadására tavaly volt alkalmas emberünk, lett is így assistja, de idén ki fogja befejelni?

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 2., hétfő 8:30

Szerintem Bellinghammel olajozottabb lesz a játék.

Továbbra sem értem Vini miért mászik rá gyakran Mbappéra. Sokkal több hely van cselezni is, ha a vonaltól indul. Nagyobb eséllyel veri meg a védőt, ha szélről indul. Mbappé is talán kétszer ment ki vonal mellé, és mindkétszer meg tudta verni a védőjét.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: