Dani Ceballos - 19
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Dani Ceballos - 19
Ezen gondolkoztam a minap. Mindig voltak spanyol jatekosaink, akik nem voltak szupersztarok, de beugrottak, ha kellett, jo helyen volt naluk a labda, hoztak, amit megtanultak gyerekkortol.
Ceballos is ilyen, boven elfernek az ilyenek a keretben, ilyen volt munitis vagy epp isco is. Nekem nincs vele bajom, a minimum elvaras, hogy technikas legyen, az meg nala megvan szerencsere, barmikor be lehet dobni.
Jim masik accountja voltam szevasztok
Ceballos is ilyen, boven elfernek az ilyenek a keretben, ilyen volt munitis vagy epp isco is. Nekem nincs vele bajom, a minimum elvaras, hogy technikas legyen, az meg nala megvan szerencsere, barmikor be lehet dobni.
Jim masik accountja voltam szevasztok
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most egyébként gyorsabbnak tűnt. Nem tudom miért, de dinamikusabban mozgott. Védekezésben is bátran lépett fel, mindenhol feltűnt, de kb haszna nem volt. Most nagyon akart, én azt láttam, de hiába. Nem tud hozzaadni a csapathoz sokat.
Sokkal jobban nézett ez ki ez a meccse amugy, mint az elmúlt évben barmikor. Ha ez a forma maradna, az szuper lehetne rotacioban. De nem fog. Ő ilyen labilis focista. Több semmilyen meccse volt itt, mint fasza. Nagyon furcsa szituáció az övé szerintem. Nyilvánvalóan nem egy ugyetlen emberke. A spanyol stílusú focit tudja. De azt még nagyon sokan tudjak jatszani rajta kivul. Korábban irtam, hogy egy betisben szivesen látnám. Tök jól forgolodhatna a labdával ott. Szerintem egy RM az magas szint neki.
Ez most nem savazas ceba felé, de nem nagyon látom neki a szerepét a jövőben.
Ahogy hehe mondaná: sablontucatspanyolszar. De hehe gonosz. Én nem. En csak elengednen szép csendben danit jövőre.
Sokkal jobban nézett ez ki ez a meccse amugy, mint az elmúlt évben barmikor. Ha ez a forma maradna, az szuper lehetne rotacioban. De nem fog. Ő ilyen labilis focista. Több semmilyen meccse volt itt, mint fasza. Nagyon furcsa szituáció az övé szerintem. Nyilvánvalóan nem egy ugyetlen emberke. A spanyol stílusú focit tudja. De azt még nagyon sokan tudjak jatszani rajta kivul. Korábban irtam, hogy egy betisben szivesen látnám. Tök jól forgolodhatna a labdával ott. Szerintem egy RM az magas szint neki.
Ez most nem savazas ceba felé, de nem nagyon látom neki a szerepét a jövőben.
Ahogy hehe mondaná: sablontucatspanyolszar. De hehe gonosz. Én nem. En csak elengednen szép csendben danit jövőre.
Tökéletes csereember.
Ha folyamatos perceket kapna jobb is lehetne, de ennyi játékidővel ezzel a játékszinttel nincs gond, pontosan ilyen emberekkel lehet bajnokságokat nyerni, persze ha rotálnánk is rendesen
Ha folyamatos perceket kapna jobb is lehetne, de ennyi játékidővel ezzel a játékszinttel nincs gond, pontosan ilyen emberekkel lehet bajnokságokat nyerni, persze ha rotálnánk is rendesen
- etele
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Már rég el kellett volna adni!
Egész meccsen eszetlenül rohangált jobbra-balra ,mutogatott semmi játéka nem volt.
Rüdiger látványosan nem passzolt neki.
Egész meccsen eszetlenül rohangált jobbra-balra ,mutogatott semmi játéka nem volt.
Rüdiger látványosan nem passzolt neki.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Teszi veszi egy Leganes ellen pont jó. Van ilyenből évi 10-20 meccs oda perfekt. Egy Liverpool ellen már rezgősebb.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Így, hogy végigjátszotta (bár nagyon széthajtva nincsen ), nem hiszem, hogy a pool ellen kezdeni fog majd, de volt egy olyan kellemes, rozsdás-wishes-lassúKroos2 feelingje ma. Esze-szeme nagyon van a focihoz, ütembe is úgy tud adni, mint csak kevesen. Nemtom. Így a védelem előtt osztogatni, valszeg többet kéne/lehetne használni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
A tegnapi alapján biztos hogy nem fognak érte 15 milliót kapni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Majd játszik Brahim, vagy Güler. Vagy ha Belli felépül, akkor senkimás
te spanyol ifisták védőszentje
te spanyol ifisták védőszentje
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szuper
milyen jó, hogy a Castilla legjobbjait kiárusítottuk most nyáron
"szuper" döntés volt
milyen jó, hogy a Castilla legjobbjait kiárusítottuk most nyáron
"szuper" döntés volt
Részemről bármikor jöhet még pár ilyen okádékfos béell.hehetheoriginal írta:lol hát eladtunk mindent a lelkunkkel egyutt is a pár otvar okádékfos játékkal megnyert béellért, most hogy össze lehetne rakni valamit, mert megvan a minőség, most kipöcköli a sors az embereket a rehabra.Yazid írta: Ne lepödjön meg ezen senki, valamifele átok van rajtunk, ha jön jude meg cama majd lepihen más ennyi
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lol hát eladtunk mindent a lelkunkkel egyutt is a pár otvar okádékfos játékkal megnyert béellért, most hogy össze lehetne rakni valamit, mert megvan a minőség, most kipöcköli a sors az embereket a rehabra.Yazid írta: Ne lepödjön meg ezen senki, valamifele átok van rajtunk, ha jön jude meg cama majd lepihen más ennyi
thereisonly1ronaldo
Ne lepödjön meg ezen senki, valamifele átok van rajtunk, ha jön jude meg cama majd lepihen más ennyi
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A közvítés vége felé látszott, hogy valami nagy jéglabda ott van a lábán, már akkor gondoltam, hogy az jó lesz..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Na jól van mostmár
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
BREAKING: Dani Ceballos is injured. He is out for 6 to 8 weeks. @SQuirante
Dani Ceballos has a Grade III sprain affecting the ligaments in his right ankle. He is in crutches right now. @SQuirante
Remek.
Dani Ceballos has a Grade III sprain affecting the ligaments in his right ankle. He is in crutches right now. @SQuirante
Remek.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nekem konkretan fel sem tunne ha eladnank.
Olyan semmilyen karakter.
Olyan semmilyen karakter.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
Az, hogy miért van a csapatban még azt közülünk senki se fogja megmondani.
Mindenesetre szerintem tényleg kevés. Összességében iszonyatosan technikás játékos, jól lát a pályán, az angliai kalandja óta nagyon jókat fejlödött a mezőnymunkája. Viszont konstans jó teljesitményre nem képes. Sehol sem volt olyan szezonja ahol végig tudott volna hozni egy elit szintet. Ha elkapja akkor bárki ellen top és több játékos se tudja szerelni. Máskor meg teljesen szürke, alibi passzok. Valószínűleg túl sokat lehet fejben meccs közben.
Mindenesetre szerintem tényleg kevés. Összességében iszonyatosan technikás játékos, jól lát a pályán, az angliai kalandja óta nagyon jókat fejlödött a mezőnymunkája. Viszont konstans jó teljesitményre nem képes. Sehol sem volt olyan szezonja ahol végig tudott volna hozni egy elit szintet. Ha elkapja akkor bárki ellen top és több játékos se tudja szerelni. Máskor meg teljesen szürke, alibi passzok. Valószínűleg túl sokat lehet fejben meccs közben.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerintem jó kiegészítő ember
se több se kevesebb
nyílván több játékidőt kaphatna, de senki sem a fix kezdőbe szánja szerintem
se több se kevesebb
nyílván több játékidőt kaphatna, de senki sem a fix kezdőbe szánja szerintem
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ha tényleg a pénz motiválná, akkor ennyi játékperccel a háta mögött, 26-28 évesen már rég lelépett volna arabékhoz.Berti írta:Szerintem a fizetése tartja itt és az, hogy minden évben nyer legalább egy trófeát úgy, hogy semmit nem tesz érte.halamadrid írta:
Azért Modric többet érdemelne, de a visszavonulása után komoly szerepet is kaphat Ceballos. Jelenleg sajnos rossz helyen van rossz időben, legalábbis percek tekintetében. A szíve tartja itt, ami örvendetes.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Semmit, jól is van így csak akkor ne állítsuk már be szentnek, hogy a szíve miatt van ittJim írta:a kispadról mit tegyen érte?Berti írta: Szerintem a fizetése tartja itt és az, hogy minden évben nyer legalább egy trófeát úgy, hogy semmit nem tesz érte.
Ha pici ambíciója lenne akkor elment volna valahova negyed ennyi fizetésért, ahol rendszeresen játszik és lehetősége van válogatottnak lenni. De az ő képességével ezt olyan csapatban nem teheti meg, amelyik valósan címekért megy.
Én amúgy szeretem a gyereket, erre pont jó, hogy 7ik opció legyen a világ legnagyobb klubjában, viszont perceket akkor adnék neki ha sörmeccs vagy ha az előtte lévő 6 kiesett/elfáradt.