Nem a tudással volt ott a probléma. Aki nem TUD lőni, az ilyet nem csinál: https://www.youtube.com/watch?v=YWJz7EwMBqowZoLee7 írta: Egyetértek, nem kell elsietni, Gülerhez hasonló lesz a szerepe, de a Vinis példa kicsit vicces. Emlékszem se lőni se passzolni nem tudott, nem hogy az első évében, az első néhányban.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyetértek, nem kell elsietni, Gülerhez hasonló lesz a szerepe, de a Vinis példa kicsit vicces. Emlékszem se lőni se passzolni nem tudott, nem hogy az első évében, az első néhányban.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is ezt támogatnám. Vinivel is ez történt az első szezonjában. Valamikor februárban engedték játszani, igaz Castillás volt akkor. Jól is tolta az első meccseken, de szépen lassan építették be. Volt amikor csere maradt akkoriban. Jót fog tenni az, ha nem húzzuk rá mindenkire 18 évesen, hogy ő a jövő nagy sztárja. Lehet Barcáéknál ez a módi, de hamar durran a lufi sok esetben ott, ahogy én látom.Realista24 írta:Elobb nem artana az alapkezdonek osszeszoknia es megszoknia a taktikat, mert barmennyire is akarja hehe es tarsai, nem lesz alapkezdo iden Endrick. Kepessegek ide vagy oda, Braziliabol jott, keves hozza meg fizikalisan.ferni írta:
Senki nem mondta, hogy fix kezdő legyen, de sokkal többet kéne használni meg be lehetne dobálni bajnokira kezdőnek néha, BL úgyis kb tét nélküli ősszel, majd ott pihen.
Ha ugy van, szezon masodik felere berughatja az ajtot.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Csak azt kell csinálnia amit eddig, és meg fogja kapni a lehetőséget úgyis.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elobb nem artana az alapkezdonek osszeszoknia es megszoknia a taktikat, mert barmennyire is akarja hehe es tarsai, nem lesz alapkezdo iden Endrick. Kepessegek ide vagy oda, Braziliabol jott, keves hozza meg fizikalisan.ferni írta:Senki nem mondta, hogy fix kezdő legyen, de sokkal többet kéne használni meg be lehetne dobálni bajnokira kezdőnek néha, BL úgyis kb tét nélküli ősszel, majd ott pihen.RaúlCF írta: Nem fogja és nem is szabad egy 18 éves gyereket szarrá hajtani. Sokkal többet ér ha szépen felépítik minthogy egy szezonért lerohasszák.
Ha ugy van, szezon masodik felere berughatja az ajtot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Biztos fog több időt kapni és nem ezeket az 5-8 perceket, de jelenleg van előtte legalább 3 játékos aki jobban rászolgált a percekre (Brahim, Modric, Cama és nekem még Güler is) tehát egyelőre érje be ennyivel.ferni írta:Senki nem mondta, hogy fix kezdő legyen, de sokkal többet kéne használni meg be lehetne dobálni bajnokira kezdőnek néha, BL úgyis kb tét nélküli ősszel, majd ott pihen.RaúlCF írta: Nem fogja és nem is szabad egy 18 éves gyereket szarrá hajtani. Sokkal többet ér ha szépen felépítik minthogy egy szezonért lerohasszák.
Senki nem mondta, hogy fix kezdő legyen, de sokkal többet kéne használni meg be lehetne dobálni bajnokira kezdőnek néha, BL úgyis kb tét nélküli ősszel, majd ott pihen.RaúlCF írta: Nem fogja és nem is szabad egy 18 éves gyereket szarrá hajtani. Sokkal többet ér ha szépen felépítik minthogy egy szezonért lerohasszák.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nem fogja és nem is szabad egy 18 éves gyereket szarrá hajtani. Sokkal többet ér ha szépen felépítik minthogy egy szezonért lerohasszák.
Carlo variál, épp ahogy kell.
Tavaly is simán ketté lehetett osztani a szezonunkat ilyen szempontból.
Ki fognak találni valamit, csak pont a legrosszabbkor jött mindegyik sérülés.
Endricket viszont fel kell rakni, kell a csatár a csapatba, előző szezonban is szintekkel jobban játszottunk csatárral.
Eddig több mint bíztató, gyors, ügyes, két lábas, helyzetbe kerül pillanatok alatt, érti hogy kell a csatárnak mozognia, nem úgy mint Bappé.
Tavaly is simán ketté lehetett osztani a szezonunkat ilyen szempontból.
Ki fognak találni valamit, csak pont a legrosszabbkor jött mindegyik sérülés.
Endricket viszont fel kell rakni, kell a csatár a csapatba, előző szezonban is szintekkel jobban játszottunk csatárral.
Eddig több mint bíztató, gyors, ügyes, két lábas, helyzetbe kerül pillanatok alatt, érti hogy kell a csatárnak mozognia, nem úgy mint Bappé.
-
Pont azért kezdtem úgy a hsz-omat, ahogy. Remélem, hogy Carlo és csapata képes lesz felismerni, sőt, remélem, már megtették, és bőszen dolgoznak az ügyön.hehetheoriginal írta: te meg azt sugallod, hogy edzőváltás kell, mert ő stílust nem tud váltani
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ehhez annyit, hogy ancelotti sok felfogásban, sok rendszerben játszatta mindig is a csapatait, te meg azt sugallod, hogy edzőváltás kell, mert ő stílust nem tud váltani, sztem ez nem igy van. lassan látni fogja - vagy már látja -, hogy az érkezők és a távozók/kiöregedők miatt mást kell játszanunk. én sztem az atletikusságunk, technikai fölényünk és kreativitásunk kihasználása kellene, hogy megvalósuljon, de valóban lesz munka, hogy az összes csapatrész együtt tudjon dolgozni, ez hiányzik jelenleg.Ennyire atletikus kerettel én is inkább a stílusváltás mellett tenném le a voksomat.
thereisonly1ronaldo
-
En sem akarok edzőváltásról beszélni, stb., de Carlo eddigi egyensúlyra törekvő taktikája Kroos (és prime Modric) nélkül nehezen lesz összehozható. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de megnéztem pl. a Poolt a MU ellen hétvégén. Ott bizony a támadásokban 6-7 ember szinte mindig részt vett (aztán persze labdavesztéskor ebből 5 sprintelt vissza), nálunk pedig az alap támadóhármas mellé max egy játékos csatlakozott időben, aki vagy Valverde vagy Carvajal volt. A többiek inkább biztosítottak, vagy már a "kézilabdázáskor" kapcsolódtak be.
Ennyire atletikus kerettel én is inkább a stílusváltás mellett tenném le a voksomat.
Ennyire atletikus kerettel én is inkább a stílusváltás mellett tenném le a voksomat.
- hehetheoriginal
akkor viszont nem akarom hallani a stábtól, hogy meg kell találni az egyensúlyt, blabla, mert kis módosításokkal, fejlődéssel akkor ez a max a keretben és a játékosokban nagyjából, amit most látunk.
az viszont számomra hatalmas csalódás.
az viszont számomra hatalmas csalódás.
thereisonly1ronaldo
Áthozva.
Az a probléma, hogy ezt sokat kell gyakorolni, a játékosoknak pedig be kell vállalni ezt a munkát. Régen elég volt, hogy elkezdett rohanni a labdás védő felé a támadó, aztán gyorsan rúgta el a labdát, amerre látott. De most már egy spanyol kiacsapat csere kapusa is passzol ilyenkor, mert a labdabiztos hátsó rész már alap, az könnyebben begyakorolható, mivel a kapus is már teljes értékű passzoló hátul, és alapból is normál esetben emberelőny van, így simán kipasszolgatjak ezeket a kalandozó, spontán letámadásokat. Ancelottiéknal nincs ezen annyira hangsúly(letámadás) , támadóink nem annyira melósak, nem ezt gyakorolják annyira az edzésen. (ha igen, akkor komoly gondok vannak a gyakorlás módjával, mert a kivitelezés nagyon gyenge...)sztem elég sima a képlet, nem a támadással van a gond továbbra sem, hanem amit írtam, hogy hogyan kéne - legalábbis sztem - egy ilyen atletikus kerethez passzintani a labdavesztés után visszatámadásos labdaszerzést, ami után lehet pihengetni picit, gurigázni szépen, ereszteni a nyomáson, majd robbantani elöl (mondanám, hogy a legjobb brazil válogatottak így játszottak mindig is, de hát ki emlékszik már arra, évtizedekkel ezelőtt volt..)
- hehetheoriginal
hu nagyon gyalázat pappe jobbon, mint rodrigo, egyszeruen nem oda valok, felejtsuk el gyorsan pls.
nem ez a baj.
hanem hogy endre még mindig nem kezd centerbe', mikor már meccsek óta ott kéne lennie
nem ez a baj.
hanem hogy endre még mindig nem kezd centerbe', mikor már meccsek óta ott kéne lennie
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pavard - Bapi volt a vb győztes csapatuk jobboldala, megél/megoldja ott is nah. Egy próbát lehetne tenni simán.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Pad'em írta:Nem fordítva? Ösztönből balra megy ki folyamat nálunk is, párszor átkavirnyált jobbra, simán jónak tűnik amúgy ott is. Én is megnézném jobboldalt, középen meg ostor Charlton.realmadrid95 írta: Mbappe tobbet jatszott jobboson, mint baloson karrierje soran, ha jol emlekszem.
Megneztem gyorsan, 60 meccsen jatszott jobbon, baloldalt 78, mig kozepen 232 meccsen. Valahogy 80 kornyeket tippeltem volna, mivel Psgben Neymar jatszott baloldalt.
En is Endricket preferalnam, de Rodrygot iden szerintem nem hagyja ki Carlo semmifelekeppen.
- Pad'em
Nem fordítva? Ösztönből balra megy ki folyamat nálunk is, párszor átkavirnyált jobbra, simán jónak tűnik amúgy ott is. Én is megnézném jobboldalt, középen meg ostor Charlton.realmadrid95 írta: Mbappe tobbet jatszott jobboson, mint baloson karrierje soran, ha jol emlekszem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
En mindenkepp kiprobalnam ezt a kovetkezo meccsen, sokat nem veszithetunk.
-Mbappe-Rodrygo-Vinicius-
Mbappe tobbet jatszott jobboson, mint baloson karrierje soran, ha jol emlekszem. Igy biztos nem zavarnak egymast a Brazillal es kicsit gordulekenyebben menne talan a jatek. Nincs konnyu dolga azert Carlonak.
-Mbappe-Rodrygo-Vinicius-
Mbappe tobbet jatszott jobboson, mint baloson karrierje soran, ha jol emlekszem. Igy biztos nem zavarnak egymast a Brazillal es kicsit gordulekenyebben menne talan a jatek. Nincs konnyu dolga azert Carlonak.
Kommentek alapján Valverdét szidják meg minek kezdőhehetheoriginal írta: Jujj ez nehez lett:
https://youtu.be/_zs5ttZY8V4?si=hQ5vd4k39XMBCUat
Erre se cseszem el az időmet