Teljesen mást írsz, mint amit először.h3x0r írta:Általában azért a szövegkörnyezet fontos szokott lenni. Nem mindegy, hogy csak magában elhangzik egy erős mondat, vagy valaki kifejti, árnyalja, stb.Realista24 írta:
Most akkor ez a véleménye vagy csak rossz színben akartak feltüntetni?
Persze lehet ez a véleménye, DE már nem egy 18 éves gyerek. Most kezdte el a 7. szezonját a Realban, évek óta ad interjúkat, láthatja milyen következménye van a lelátókon és a pályán, ha mond valamit.
Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Általában azért a szövegkörnyezet fontos szokott lenni. Nem mindegy, hogy csak magában elhangzik egy erős mondat, vagy valaki kifejti, árnyalja, stb.Realista24 írta:h3x0r írta:
Sok szurkolo folyamatosan beszol neki, ami miatt neki az a velemenye, hogy lehet el kene venni a VB-t a spanyoloktol, ami miatt meg tobb szurkolo fogja utalni es beszolni neki, ettol meginkabb az lesz a velemenye, hogy nem ott kene rendezni, megtobben megutaljak es igy tovabb. Egy ordogi kor.
Persze lehet ez a véleménye, DE már nem egy 18 éves gyerek. Most kezdte el a 7. szezonját a Realban, évek óta ad interjúkat, láthatja milyen következménye van a lelátókon és a pályán, ha mond valamit.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem a legnagyobb bajom az, hogy amikor a rasszizmus elleni harc van fókuszban akkor nem megy a játék. Ha nem megy a játék jön a rasszizmus nevű kártya. Saját magát löki be egy olyan spirálba amiből nincs kiszállás. Rasszistának nevezed a nézőket, csak azért is majmozni fognak.
Közben meg ne csináljon úgy, mintha Ő lenne az egyedüli fekete a bajnokságban. Mást is zavar biztos, de megtanulta elengedni, megtanulta másra helyezni a fókuszt. Baromi egyszerű, vagy a foci vagy a harc a rasszizmus ellen, mind a kettő nem megy.
Közben meg ne csináljon úgy, mintha Ő lenne az egyedüli fekete a bajnokságban. Mást is zavar biztos, de megtanulta elengedni, megtanulta másra helyezni a fókuszt. Baromi egyszerű, vagy a foci vagy a harc a rasszizmus ellen, mind a kettő nem megy.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
De nem azzal van a baja, hogy beszólnak neki, hanem az, hogy mit szólnak be. Illetve, hogy a spanyol szövetség nem sok mindent csinál, hogy megbüntesse a rasszista beszólásokat.h3x0r írta:Sok szurkolo folyamatosan beszol neki, ami miatt neki az a velemenye, hogy lehet el kene venni a VB-t a spanyoloktol, ami miatt meg tobb szurkolo fogja utalni es beszolni neki, ettol meginkabb az lesz a velemenye, hogy nem ott kene rendezni, megtobben megutaljak es igy tovabb. Egy ordogi kor.Realista24 írta:
Attol fuggetlenul, hogy szereti-e a spanyolokat vagy nem, a velemenye az, hogy ha nem valtozik a helyzet, akkor meg kell fontolni a helyszinvaltast.
Ez nem olyan, hogy azt mondja valaki, hogy jo szar a kerdesre, hogy milyen a korhazak allapota es csak annyit hoz le a blikk, hogy jo...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
h3x0r írta:Sok szurkolo folyamatosan beszol neki, ami miatt neki az a velemenye, hogy lehet el kene venni a VB-t a spanyoloktol, ami miatt meg tobb szurkolo fogja utalni es beszolni neki, ettol meginkabb az lesz a velemenye, hogy nem ott kene rendezni, megtobben megutaljak es igy tovabb. Egy ordogi kor.Realista24 írta:
Attol fuggetlenul, hogy szereti-e a spanyolokat vagy nem, a velemenye az, hogy ha nem valtozik a helyzet, akkor meg kell fontolni a helyszinvaltast.
Ez nem olyan, hogy azt mondja valaki, hogy jo szar a kerdesre, hogy milyen a korhazak allapota es csak annyit hoz le a blikk, hogy jo...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Sok szurkolo folyamatosan beszol neki, ami miatt neki az a velemenye, hogy lehet el kene venni a VB-t a spanyoloktol, ami miatt meg tobb szurkolo fogja utalni es beszolni neki, ettol meginkabb az lesz a velemenye, hogy nem ott kene rendezni, megtobben megutaljak es igy tovabb. Egy ordogi kor.Realista24 írta:Attol fuggetlenul, hogy szereti-e a spanyolokat vagy nem, a velemenye az, hogy ha nem valtozik a helyzet, akkor meg kell fontolni a helyszinvaltast.h3x0r írta:
Azahriah mondta kb egy honapja a Timeout Podcast-ben, hogy teljesen mindegy miket mond egy fel oras interjuban, a telex, az origo es a nyugati lapok is megtalaljak azt a 2 mondatot, ami beleillik az o narrativajukba es azt fogjak cimlapon lehozni.
Vininel is ez a helyzet. Beszelhet o 10 percig arrol, hogy milyen kiraly hely Spanyolorszag es milyen jofejek az ottani emberek; ha egy mondatban megemliti, hogy esetleg el kene venni a VB-t, az ujsagok ezt fogjak lehozni cimlapon, a kommentatorok ezt a mondatat fogjak idezni meccs kozben. Senki nem nyit meg minden cikket, aminek a cimet elolvassa, a legtobb ember csak ezzel a mondataval talalkozik. Majd csodalkozik, hogy miert gyulolik ot annyian.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Attol fuggetlenul, hogy szereti-e a spanyolokat vagy nem, a velemenye az, hogy ha nem valtozik a helyzet, akkor meg kell fontolni a helyszinvaltast.h3x0r írta:Azahriah mondta kb egy honapja a Timeout Podcast-ben, hogy teljesen mindegy miket mond egy fel oras interjuban, a telex, az origo es a nyugati lapok is megtalaljak azt a 2 mondatot, ami beleillik az o narrativajukba es azt fogjak cimlapon lehozni.ekissm írta:
Ugyanebben az interjuban elmondta, hogy mennyire szereti Spanyolorszagot es szeret itt elni, es amugy a spanyolok tobbsege nem rasszista.
De ettol fuggetlenul szerintem is tultolja a dolgot. Remelem lassan visszater majd a tavaszi formaja.
Vininel is ez a helyzet. Beszelhet o 10 percig arrol, hogy milyen kiraly hely Spanyolorszag es milyen jofejek az ottani emberek; ha egy mondatban megemliti, hogy esetleg el kene venni a VB-t, az ujsagok ezt fogjak lehozni cimlapon, a kommentatorok ezt a mondatat fogjak idezni meccs kozben. Senki nem nyit meg minden cikket, aminek a cimet elolvassa, a legtobb ember csak ezzel a mondataval talalkozik. Majd csodalkozik, hogy miert gyulolik ot annyian.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Azahriah mondta kb egy honapja a Timeout Podcast-ben, hogy teljesen mindegy miket mond egy fel oras interjuban, a telex, az origo es a nyugati lapok is megtalaljak azt a 2 mondatot, ami beleillik az o narrativajukba es azt fogjak cimlapon lehozni.ekissm írta:Ugyanebben az interjuban elmondta, hogy mennyire szereti Spanyolorszagot es szeret itt elni, es amugy a spanyolok tobbsege nem rasszista.Realista24 írta: Viicius Junior on racism is Spain:
"If things don't evolve, the location of the 2030 World Cup should be changed..."
Inkabb focizzal teso.
De ettol fuggetlenul szerintem is tultolja a dolgot. Remelem lassan visszater majd a tavaszi formaja.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
A bíróval való veszekedése ugyanez. Valaki faltolja, megkapja a szabadot és elkezd kiabálni a bíróval, meg csapkod. Nem értem ezt a fajta viselkedését, mert tavaly “csakafocirakoncentrálok” kijelentése után visszavett ezekből. Azóta elfelejtette volna ezt?reeed_ati írta: Én azon vagyok kiakadva, mikor felsül valami csellel, aztán összeráncolt szemöldökkel kinéz a tömegre, hogy szurkoljatok már kcsgök, mert kb. a ti hibátok, hogy elcsesztem..
Szekunder szégyen megjön, amikor ezt láom..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én azon vagyok kiakadva, mikor felsül valami csellel, aztán összeráncolt szemöldökkel kinéz a tömegre, hogy szurkoljatok már kcsgök, mert kb. a ti hibátok, hogy elcsesztem..
A Metropolitanóban gyorsan kiderülhet, hogy mennyire gondolta ezt komolyan.Realista24 írta: Azt mondja Vini, hogy a legkozelebbi rasszista megnyilvanulasnal, nem pusztan o, de a csapattarsai is le fognak vonulni a palyarol.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Ugyanebben az interjuban elmondta, hogy mennyire szereti Spanyolorszagot es szeret itt elni, es amugy a spanyolok tobbsege nem rasszista.Realista24 írta: Viicius Junior on racism is Spain:
"If things don't evolve, the location of the 2030 World Cup should be changed..."
Inkabb focizzal teso.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Viicius Junior on racism is Spain:
Inkabb focizzal teso.
Inkabb focizzal teso.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nem olyan egyszerű ez mert a levonulás igencsak kellemetlen lenne mind a ligának mind az összes közvetítőnek. Nem engedhetik meg, hogy folyamatosan ez történjen de nem is szankcionálhatnak csapatot meg játékost ilyenért mert az ugyanúgy cinkes lenne. Folyamatosan erről szólna minden. Kénytelenek lennének foglalkozni a stadionon belüli történésekkel.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
-3 pont a levonuló játékosoknak meg eltiltás.Realista24 írta: Azt mondja Vini, hogy a legkozelebbi rasszista megnyilvanulasnal, nem pusztan o, de a csapattarsai is le fognak vonulni a palyarol.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Sima 3-0 mindig az ellenfelnek.Realista24 írta: Azt mondja Vini, hogy a legkozelebbi rasszista megnyilvanulasnal, nem pusztan o, de a csapattarsai is le fognak vonulni a palyarol.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondja Vini, hogy a legkozelebbi rasszista megnyilvanulasnal, nem pusztan o, de a csapattarsai is le fognak vonulni a palyarol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Azt gondolom, a Real Madridnál kihoztak volna belőlem is valamit.
https://www.facebook.com/share/v/KWee5x ... tid=WC7FNe
https://www.facebook.com/share/v/KWee5x ... tid=WC7FNe
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezzel a Vini nem tudott lőni dologgal nem teljesen értek egyet.
én inkább úgy mondanám, hogy nem volt meg az önbizalma, rutinja, és komoly nyomás volt rajta, mikor a Real Madrid kezdőjében találta magát. persze a technikai tudása is hiányos volt, de a látványos javulást egy nyár alatt én 2 faktoros fejlődésnek tudom be
önbizalom + technika
ő az a személyiségtípus, akinek kell a rutin, kell az edzés és csak így tudja kezelni a kiélezett szituációkat. látható, hogy azóta is hallásan törleszt a pályán
az más kérdés, hogy néha túl sok az önbizalma, de ebben is sokat csiszolódott
én inkább úgy mondanám, hogy nem volt meg az önbizalma, rutinja, és komoly nyomás volt rajta, mikor a Real Madrid kezdőjében találta magát. persze a technikai tudása is hiányos volt, de a látványos javulást egy nyár alatt én 2 faktoros fejlődésnek tudom be
önbizalom + technika
ő az a személyiségtípus, akinek kell a rutin, kell az edzés és csak így tudja kezelni a kiélezett szituációkat. látható, hogy azóta is hallásan törleszt a pályán
az más kérdés, hogy néha túl sok az önbizalma, de ebben is sokat csiszolódott
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor