Azt én se értem'shutterisland írta:
a del-afrikai kapust mondjuk megmagyarazhatna valaki. [/color]
Musiala is kimaradt a 30ból btw, Bayern elnök ki is akadt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 5., csütörtök 14:25
Azt én se értem'shutterisland írta:
a del-afrikai kapust mondjuk megmagyarazhatna valaki. [/color]
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 5., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 5., csütörtök 12:57
Egyik sem szerepelne nalam sem. Csak ranezve a listara, full random.mexes írta:Vagy mondjuk...egyik sem? Martinezestol Joselustol Rodrygostol. Max +1 főkènt kellene aranylabda gálán szerepelniuk, de hát ez a felhozatal ma.Remy írta: Igazabol azt nem ertem, hogy akkor ilyen alapon Joselu miert nincs ott? Elrakott majdem 20 golt, BL elodonto kulcsember, EB gyoztes, BL gyoztes es spanyol bajnok.
Es nem, nem raknam ra Joselut, de egeszen elkepeszto, hogy par meccs miatt jott ment emberek kerulnek megint a listara.
Meg akkor ennyi erobol CR hol van?
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. szeptember 5., csütörtök 12:39
Vagy mondjuk...egyik sem? Martinezestol Joselustol Rodrygostol. Max +1 főkènt kellene aranylabda gálán szerepelniuk, de hát ez a felhozatal ma.Remy írta: Igazabol azt nem ertem, hogy akkor ilyen alapon Joselu miert nincs ott? Elrakott majdem 20 golt, BL elodonto kulcsember, EB gyoztes, BL gyoztes es spanyol bajnok.
Es nem, nem raknam ra Joselut, de egeszen elkepeszto, hogy par meccs miatt jott ment emberek kerulnek megint a listara.
Meg akkor ennyi erobol CR hol van?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 5., csütörtök 11:30
Ez a Dibu Martinez is a vb-bol el meg mindig...Pad'em írta:+ Dani Olmo, Dibu Martinez Calhanoglu.. Lehet ott szemezgetni, mindegyiknél többet tett le az asztalra a tavalyi szezonban.Remy írta: Mondjuk, amig Lamin Dzsamal ott van, addig jogosan kerdojelezi meg.
Salah sincs ott, lol.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 5., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 5., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 5., csütörtök 10:54
+ Dani Olmo, Dibu Martinez Calhanoglu.. Lehet ott szemezgetni, mindegyiknél többet tett le az asztalra a tavalyi szezonban.Remy írta: Mondjuk, amig Lamin Dzsamal ott van, addig jogosan kerdojelezi meg.
Salah sincs ott, lol.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 5., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. szeptember 5., csütörtök 10:39
Igen, meg kirakta a kupáit. Talán konstans foci kellene.jxbell írta:Szerintem teljesen jogosan. Mégis instagram story-ban sír emiattPad'em írta:
Tőlünk Rodrygo sincs a 30-ban.
HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. szeptember 5., csütörtök 10:30
Szerintem teljesen jogosan. Mégis instagram story-ban sír emiattPad'em írta:Tőlünk Rodrygo sincs a 30-ban.Pad'em írta: Ballon D'or: Best players nominees
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. szeptember 5., csütörtök 5:14
Én is ezt a Remy félét mondanám.Remy írta:Pad'em írta: Ballon D'or: Club of the year nominees
- Leverkusen
Ballon D'or: Best players nominees
- Bellingham
- Vinicius Jr
Ballon D'or: Kopa Trophy nominees:
- Lamine Yamal
Ballon D'or: Best Coaches nominees:
- Xabi AlonsoSzerintem full jogosan. Szép, amit toltunk, de azért a Realnál az nem olyan fullextra, hogy bajnoki címet és BL-t nyer, mint a Leverkusen, amelyik SOHA nem nyert bajnokságot, és cserébe 1 vereségük volt, az is eu kupadöntőn.ferni írta:
Mibe, hogy odaadják a Leverkusennek, mert csak egyszer kaptak ki, miközben mi összesen kétszer kaptunk ki, az is egyik hosszabbításban....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 4., szerda 21:27
Nem mert a Lever megérdemli, Messi meg nem érdemelt meg vagy harmat.ferni írta: Most ez ilyen Messi-díj, hogy úgy alakítjuk a kritériumokat, meg úgy tesszük fel a kérdést, hogy a Lever legyen a helyes megfejtés?
De amúgy úgyse nyerünk, volt már hogy BL győzelem után nem kaptuk meg, most meg tényleg van egy klub, akinek reálisan esélye van erre a címre és ugyanúgy megérdemelné.
Kapus poszt jó kérdés, lehet az EB-re odaadják Unai Simonnak, nyert egy Spanyol Kupát is, de valamelyik svájcinál is jó helyen lenne.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. szeptember 4., szerda 21:24
Egyértelmű, hogy mi. Ne vicceljünk, kaptak egy hármast az Atalantatól az EL döntőben. Ha azt is megnyerik, akkor azt mondom, oké, megérdemlik, de így… Európa csúcsán a Real Madrid.ferni írta: De az a kérdés ki volt az év legjobb klubja.
A BL győztes, spanyol bajnok 2 vereséggel.
Vagy a német bajnok 1 vereséggel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 4., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 4., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 4., szerda 21:08
Ki teljesített inkább erőn felul?ferni írta: De az a kérdés ki volt az év legjobb klubja.
A BL győztes, spanyol bajnok 2 vereséggel.
Vagy a német bajnok 1 vereséggel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 4., szerda 21:08
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 4., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 4., szerda 21:04
Pad'em írta: Ballon D'or: Club of the year nominees
- Leverkusen
Ballon D'or: Best players nominees
- Bellingham
- Vinicius Jr
Ballon D'or: Kopa Trophy nominees:
- Lamine Yamal
Ballon D'or: Best Coaches nominees:
- Xabi Alonso
Szerintem full jogosan. Szép, amit toltunk, de azért a Realnál az nem olyan fullextra, hogy bajnoki címet és BL-t nyer, mint a Leverkusen, amelyik SOHA nem nyert bajnokságot, és cserébe 1 vereségük volt, az is eu kupadöntőn.ferni írta:
Mibe, hogy odaadják a Leverkusennek, mert csak egyszer kaptak ki, miközben mi összesen kétszer kaptunk ki, az is egyik hosszabbításban....
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem