Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
finom. fogható lenne a geci, ha ez az ára, de nem véletlen nem történik semmi:
https://index.hu/kulfold/2024/09/05/vla ... si-valdaj/
https://index.hu/kulfold/2024/09/05/vla ... si-valdaj/
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nepszi tv uj resze, humor topicnak tul szomoru, fogjuk orbanra inkabb ezt is.
link
link
Kikerulik altalaban. “Sokat valtozott azota a vilag”BlancoMark írta:A hivok valosagertelmezesebe ez hogyan illeszkedik?nuevo_ericco írta:
Bármelyik Orbán nyilatkozatot előveszed 2010 előttről, olyan, mintha folyamatosan a mostani önmagának szólogatna be.
- BlancoMark
A hivok valosagertelmezesebe ez hogyan illeszkedik?nuevo_ericco írta:Bármelyik Orbán nyilatkozatot előveszed 2010 előttről, olyan, mintha folyamatosan a mostani önmagának szólogatna be.ferni írta: Orbánnal végre egyet lehet érteni valamiben...
-
Bármelyik Orbán nyilatkozatot előveszed 2010 előttről, olyan, mintha folyamatosan a mostani önmagának szólogatna be.ferni írta: Orbánnal végre egyet lehet érteni valamiben...
-
Mire gonoldsz sok szemfényvesztés alatt? Mindkettő miatt nem lehet amúgy tüntetni?kiserik írta: Talán több értelme lenne ilyen ügyekkel foglalkozni (és megosztani, terjeszteni, felháborodni, utcára menni, stb), mint ezzel a sok szemfényvesztéssel: https://www.youtube.com/watch?v=M7rhzWHEm8c
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
volt itt szo az eü-röl.
mamam fel evet vart a szurkehalyog eltavolito mutetre, eljott a nagy nap, es mikor mar minden elo volt keszitve, lefujtak, elromlott a gep.
oke, nyilvan elofordul, lehet csak balszerencse, de ilyenkor nyilvan alap kellene legyen, hogy beszoritjak valahova, ahogy lehet, de csak egy "majd telefonon ertesitjuk"-kel kuldtek haza.
kivancsi vagyok idenre meg befer e.
mamam fel evet vart a szurkehalyog eltavolito mutetre, eljott a nagy nap, es mikor mar minden elo volt keszitve, lefujtak, elromlott a gep.
oke, nyilvan elofordul, lehet csak balszerencse, de ilyenkor nyilvan alap kellene legyen, hogy beszoritjak valahova, ahogy lehet, de csak egy "majd telefonon ertesitjuk"-kel kuldtek haza.
kivancsi vagyok idenre meg befer e.
Talán több értelme lenne ilyen ügyekkel foglalkozni (és megosztani, terjeszteni, felháborodni, utcára menni, stb), mint ezzel a sok szemfényvesztéssel: https://www.youtube.com/watch?v=M7rhzWHEm8c
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Szósz: trust me brogutihaz14 írta:az a hamarosan az valszeg jan 1Caraway írta: Info honnan?
az a hamarosan az valszeg jan 1Caraway írta:Info honnan?gutihaz14 írta: majdnem biztos hogy vitezy (aki nem fideszes bab ugye) a repteren kap egy executive igazgato pozit hamarosan
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Info honnan?gutihaz14 írta: majdnem biztos hogy vitezy (aki nem fideszes bab ugye) a repteren kap egy executive igazgato pozit hamarosan
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fun fact: épp a reptéren vagyok. Gyakorlatilag majdnem mindegyik gép késik, kivéve az enyém, azt amelyik a földi pokolba, Brüsszelbe megygutihaz14 írta: majdnem biztos hogy vitezy (aki nem fideszes bab ugye) a repteren kap egy executive igazgato pozit hamarosan
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
majdnem biztos hogy vitezy (aki nem fideszes bab ugye) a repteren kap egy executive igazgato pozit hamarosan
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez maradjon politika, többi folyt. offban. Köszi srácok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olvass utána, nem fogok most itt tanulmányokat keresgélni. Csak pár címszó: digitális autizmus, mit okoz a képernyő használat a 3 éves kor alatti gyerekeknél illetve kierkegaard is leírt pár dolgot.hehetheoriginal írta:mivel tudod bizonyítani és alátámasztani?kiserik írta: A mobilban nem csak a tartalom a káros. Nagyon ritkán írok ilyet, de a macroni ajánlás, amit R24 hozott, totálisan jó, egyetértek minden pontjával. Egy bizonyos kor alatt a mobil egészség károsító. Nem a tartalom, az eszköz. Azon senki nem hördül fel, hogy egy gyereknek nem szabad alkoholt, cigarettát adni, de ha ugyan ez vonatkozna a mobilra, akkor az már szentségtörés, pedig ugyan úgy egészségkárosító hatása van.
remélem nem a "5G okozza és terjeszti a covidot, és amúgy is az mindennek a pokla" című adatok birtokában vagy, pont úgy, mint ahogy ezt a területet évtizedek óta vizsgálják (rendes) szakemberek.
gondolom akkor a wifi-t is és mindent is kikapcsolsz és leárnyékolsz otthon, mint bettercallsaul elmeroggyant tesója?
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
off. tonhal téma.
még jó, hogy feljött valahogy, megmentettétek az életem
én rengeteg tonhal konzervet eszek a magas fehérje tartalma miatt és, hogy nemkell sütögetni semmi hanem felpattintom és kész. van , hogy 2 -3 napig csak azt eszek, de átlagban egy héten megeszek 8-10 darabot 100 grammosával.és ez évek óta, eddig nem tapasztaltam mellékhatásokat de szerintem most állok le vele, vagyis tegnap olvastam szóval tegnaptól, arról mit tudtok, hogy ami eddig felgyülemlett a szervezetemben az kifog ürülni valahogy vagy tud az egyáltalán távozni a testemből? köszi
még jó, hogy feljött valahogy, megmentettétek az életem
én rengeteg tonhal konzervet eszek a magas fehérje tartalma miatt és, hogy nemkell sütögetni semmi hanem felpattintom és kész. van , hogy 2 -3 napig csak azt eszek, de átlagban egy héten megeszek 8-10 darabot 100 grammosával.és ez évek óta, eddig nem tapasztaltam mellékhatásokat de szerintem most állok le vele, vagyis tegnap olvastam szóval tegnaptól, arról mit tudtok, hogy ami eddig felgyülemlett a szervezetemben az kifog ürülni valahogy vagy tud az egyáltalán távozni a testemből? köszi
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Es a Teslaba se rakja a gyerekethehetheoriginal írta:mivel tudod bizonyítani és alátámasztani?kiserik írta: A mobilban nem csak a tartalom a káros. Nagyon ritkán írok ilyet, de a macroni ajánlás, amit R24 hozott, totálisan jó, egyetértek minden pontjával. Egy bizonyos kor alatt a mobil egészség károsító. Nem a tartalom, az eszköz. Azon senki nem hördül fel, hogy egy gyereknek nem szabad alkoholt, cigarettát adni, de ha ugyan ez vonatkozna a mobilra, akkor az már szentségtörés, pedig ugyan úgy egészségkárosító hatása van.
remélem nem a "5G okozza és terjeszti a covidot, és amúgy is az mindennek a pokla" című adatok birtokában vagy, pont úgy, mint ahogy ezt a területet évtizedek óta vizsgálják (rendes) szakemberek.
gondolom akkor a wifi-t is és mindent is kikapcsolsz és leárnyékolsz otthon, mint bettercallsaul elmeroggyant tesója?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mivel tudod bizonyítani és alátámasztani?kiserik írta: A mobilban nem csak a tartalom a káros. Nagyon ritkán írok ilyet, de a macroni ajánlás, amit R24 hozott, totálisan jó, egyetértek minden pontjával. Egy bizonyos kor alatt a mobil egészség károsító. Nem a tartalom, az eszköz. Azon senki nem hördül fel, hogy egy gyereknek nem szabad alkoholt, cigarettát adni, de ha ugyan ez vonatkozna a mobilra, akkor az már szentségtörés, pedig ugyan úgy egészségkárosító hatása van.
thereisonly1ronaldo
A mobilban nem csak a tartalom a káros. Nagyon ritkán írok ilyet, de a macroni ajánlás, amit R24 hozott, totálisan jó, egyetértek minden pontjával. Egy bizonyos kor alatt a mobil egészség károsító. Nem a tartalom, az eszköz. Azon senki nem hördül fel, hogy egy gyereknek nem szabad alkoholt, cigarettát adni, de ha ugyan ez vonatkozna a mobilra, akkor az már szentségtörés, pedig ugyan úgy egészségkárosító hatása van.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???