Edző és vezetőség
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Szerintem Ancelotti addig marad, amig jonnek az eredmenyek es van benne energia ahhoz, hogy vezesse a Real Madridot. Ha azt mondana, hogy koszonom Flo, eleg volt, akkor johet Xabi. Ha megall a fejlodes es nem jonnek a trofeak, akkor Perez fogja azt mondani, hogy koszonjuk, johet Xabi.
Nalam a sorrend a kovetkezo: Ancelotti, Xabi, Zizu, Raul, Klopp. Ezek kozul barmelyik megfelel a Real padjara, de nalam szigoruan ebben a sorrendben.
Nalam a sorrend a kovetkezo: Ancelotti, Xabi, Zizu, Raul, Klopp. Ezek kozul barmelyik megfelel a Real padjara, de nalam szigoruan ebben a sorrendben.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha szeretné az edzősködést vállalt volna más csapatot is. A focit szereti meg a Realt és így tudott a legközelebb kerülni megint hozzá.Végig vitte gyorsan el is engedte utána. Real vagy francia edző még lehet mást szerintem nem vállalna.realistahuni írta: Ha szereti az edzősködést a válogatotton kívül biztos kapott ajánlatot United,Bayern,Juve,Milan kaliberű csapatoktól.
Én megnéztem volna mit tud Madridon kívül.
Már csak azért is, hogy ha visszajön harmadjára is akkor ne legyen szakmailag kihülve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy év ManU után biztos nyugdijaznam magamrealistahuni írta: Ha szereti az edzősködést a válogatotton kívül biztos kapott ajánlatot United,Bayern,Juve,Milan kaliberű csapatoktól.
Már csak azért is, hogy ha visszajön harmadjára is akkor ne legyen szakmailag kihülve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha szereti az edzősködést a válogatotton kívül biztos kapott ajánlatot United,Bayern,Juve,Milan kaliberű csapatoktól.
- nzooli93
Meg ebbe minek jonne vissza? 70-80 meccs, lepni nem tudo jatekosok, bekkelos, 0 kockázatot vállaló csapatok mindenhol. Megy le az egész a lejtőn. Tegnap neztem ezt az Inter-Milant is. Inter jatekosok 60.perctol lepni se birtak. Ott is Lautaro vegigtolta a Copat is. Gólja sincs meg idén. Ki van herelve a sportág
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ha fontos Neki amit felépített akkor bölcsen teszi ha távol marad, fentről csak lefelé vezet az út.realistahuni írta: ZZ nekem továbbra is furcsa. Nyilván a maximális aurája megvan de azért lehetne edzősködni a Realon kívül is.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Sanitas 2027
örülünk?
örülünk?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hát lehet azt nem hagyták még jóváFaust írta:Azt nem akarjak bevezetni, hogy focizzunk?Realista24 írta: Vezetőség bevezette hogy ha egy játékos interjút akar adni, azt a klubnak jóvá kell hagynia.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Azt nem akarjak bevezetni, hogy focizzunk?Realista24 írta: Vezetőség bevezette hogy ha egy játékos interjút akar adni, azt a klubnak jóvá kell hagynia.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vezetőség bevezette hogy ha egy játékos interjút akar adni, azt a klubnak jóvá kell hagynia.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A ZZ válogatot tdologgal egyetértek. Vagy a Real padja vagy az, neki minden más egy visszalépés.
Szerintem sem tud Xabi olyan szezont hozni amiért le kellene mondani róla. Megmutatta tavaly, hogy taktikailag bőven készenáll a modern top focira. Ehhez nyilván játékosok is kellenek, hogy valóban a toppon maradjon a lever. Azt is bizonyította, hogy a csapatában megvan a soha nem adom fel mentalitás, ami nélkül igazából itt el sem kell kezdeni a munkát. Alapból úgy gondolom, hogy ez Carlo utolsó ééve, nem nálunk, hanem mint edző. Nem fog Ő már elmenni egy gyengébb csapathoz, nem lesz még egy everton kör. Fejezze be az edzősködést és maradjon a Real Madrid kötelékében mert Ő már ide tartozik.
Szerintem sem tud Xabi olyan szezont hozni amiért le kellene mondani róla. Megmutatta tavaly, hogy taktikailag bőven készenáll a modern top focira. Ehhez nyilván játékosok is kellenek, hogy valóban a toppon maradjon a lever. Azt is bizonyította, hogy a csapatában megvan a soha nem adom fel mentalitás, ami nélkül igazából itt el sem kell kezdeni a munkát. Alapból úgy gondolom, hogy ez Carlo utolsó ééve, nem nálunk, hanem mint edző. Nem fog Ő már elmenni egy gyengébb csapathoz, nem lesz még egy everton kör. Fejezze be az edzősködést és maradjon a Real Madrid kötelékében mert Ő már ide tartozik.
Azért az edzősködés is rengeteg lemondással jár.realistahuni írta: ZZ nekem továbbra is furcsa. Nyilván a maximális aurája megvan de azért lehetne edzősködni a Realon kívül is.
Folyamat edzőközpontban van, vagy utazik meccsre valahova, ezen kattog az agya 0-24ben stb stb.
Picit nyugodtabb otthon a családdal élvezni az életet...
ZZ kipörgette elég hamar a klubfutball részét az edzősködésnek...
2016 január 4.
Kinevezték.
2018 május 26.
BL tripla....
874 nap...
Én fix francia válogatott edző lennék a helyében.
Csinálok is valamit, világ legjobb kerete van alatta stb.
Legutóbbi két nagy tornát fix nyerték volna, ha nem az az idióta ül a padon, hanem egy ZZ például.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hat meg o az egyetlen ember az egesz galaxisban, aki lenyegeben sajat maga donti el, hogy akar-e es leul-e a Real Madrid padjara. Neki egy dontes, nem pedig lehetoseg.
Azt csinal, amit akar. Legnagyobb forma.
Azt csinal, amit akar. Legnagyobb forma.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szerintem meg amilyen onfeju pont nem erdekli semmi, eli az eletet vigan es azt csinalja, amihez tenyleg kedve van. Nekem adja.realistahuni írta: ZZ nekem továbbra is furcsa. Nyilván a maximális aurája megvan de azért lehetne edzősködni a Realon kívül is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
semmi olyan ok nem látszik, ami miatt Xabit nem kéne hozniYazid írta: Abban biztos vagyok carlo nyugdíjba megy szezon vegen, plusz xabi szerintem már közel sem olyan biztos, hogy jön, plane ha döcögősen zárja a levernél.
nálam teljesen független a mostani Leverkusenes szereplésétől..
tavalyi szezonban már bizonyított minden tekintetben
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
ZZ nekem továbbra is furcsa. Nyilván a maximális aurája megvan de azért lehetne edzősködni a Realon kívül is.
Egyáltalán nem tudnám elképzelni Rault a padon. Xabi vagy Zizou, de majd csak ha eljön az ideje, addig is Carlo, folytassa kérem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Megérzés vagy inkább nevezzük személyes szimpátiának. Mindig is a legnagyobb kedvencem volt, úgyhogy elfogult vagyok. De nyilván Xabi-nak is örülnék. (viszont Zidane-t nem hoznám vissza semmiképpen)ram8nes írta:Mi szól mellette, ami miatt Xabi előtt van nálad?Blanco88 írta:
Én biztos Raúlnak adnám meg a bizalmat.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
-
Mi szól mellette, ami miatt Xabi előtt van nálad?Blanco88 írta:Én biztos Raúlnak adnám meg a bizalmat._Bushido_ írta: Xabi lenne a tökéletes jelölt.
B opció Zidane vissza.
Mas nem nagyon jön képbe szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Én biztos Raúlnak adnám meg a bizalmat._Bushido_ írta: Xabi lenne a tökéletes jelölt.
B opció Zidane vissza.
Mas nem nagyon jön képbe szerintem.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"