1madridista írta:
Ez nem igaz csak ha forrast hozok akkor is leszarjatok amit irok akkor meg minek...
Hát a jelek szerint neked nem nagyon van forráskritikád, mert úgy tűnik tényként kezelsz bármit, amit megírnak. Hiába a NER lapok veszítik el a helyreigazítási pereket. Szóval ne csodálkozz ezen.
Olvass vissza par hozzaszolast leirtam h nem oke amit csinalnak, sot...
De a jelek szerint arra tökéletes a kormánypropaganda, hogy elhitesse veled, hogy a többi opció se jó, sőt ugyanolyan rossz, vagy még rosszabb is, mint a jelenlegi...
Csak egy vasuthalozat iranyitasanal nem teheted neg hogy egy vonatot eloreengedsz a tobbi rovasara anelkul h osszeomlana a kozlekedes kb... foleg h a mav amugy is szar...
Dehogynem, simán meg lehet tenni. Eleve amikor késések vannak, akkor is manuálisan nyúlnak bele a rendszerbe, pl. az IC-ket előre szokták engedni az alsóbb rendű személyvonatok kárára, még akkor is, ha utóbbi pontosan érkezett az állomásra
1madridista írta:
Ja elolvastam a telex cikket gyorsan el lett sikalva 2 mondatban hogy ugyanarra a telephelyre van bejelentve azt kesz... bizonyitani nem bizonyitottak ok se semmit megis elhiszed kerdes nelkul... kritikus gondoodas vagy mi a fene... vagyvezerelt az egesz megjegyezted azt a 2 mondatot ami tetszett azt ennyi...
1 resze volt csak trollkodas... a cseh katalinos ugyben nem tudom sajtohelyreigazitasi perrol, es az elejen vmi oldalon leirtak sok reszletet (vmi bennfentes.net) onnan szedte a kormanypropaganda az infokat... ha nem igaz az egesz akkor gondolom sajtohelyreigazotasi pert nyertek origoek ellen... ha nem nyertek akkor vmi nem kerek... el lehet hinni bemondasra de en nem latok kezzelfoghato bizonyitekot se cseh katalin reszerol se kormanypropaganda reszerol, ez innentol hit kerdese...
Mi az, hogy egyik oldalról sincs kézzelfogható bizonyíték? Mond neked az valamit, hogy "ártatlanság vélelme", meg "bizonyítási kényszer"? Egy büntetőügyben a vádlónak kell a vádat bizonyítani. Itt a kormányproaganda vádolta Cseh Katkát korrupcióval, bizonyíték nélkül (ezt te is elismered). Akkor Katalinnak mégis mi a tökömet kéne bizonygatnia, ha már a vád sem állja meg a helyét?
Tényleg tökéletes lenyomata ez az egész annak, hogy hogyan működik a propaganda. Megírnak valamit, onnantól kezdve a hívek harsogják, mintha igaz lenne. Még akkor is, ha amúgy utána kiderült, hogy nem.