Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ferni

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 8., vasárnap 13:58

Süti írta:
halamadrid írta: Sziasztok!
Fülest vennék 20-40 között (csóró egyetemista vagyok), hol érdemes szétnézni, milyen márkákat érdemes megnézni? Vagy inkább várjam ki a Fekete pénteket?

Itt nézz szét.
Ezt én akartam belinkelni, miután válaszolt.... :shutup: :mrgreen:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 8., vasárnap 11:24

Nagyon köszönöm!
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. szeptember 8., vasárnap 9:51

Fülest vennék 20-40 között (csóró egyetemista vagyok), hol érdemes szétnézni, milyen márkákat érdemes megnézni? Vagy inkább várjam ki a Fekete pénteket?

Itt nézz szét.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 8., vasárnap 9:40

Tehát akkor True Wireless fülhallgatót keresel?

Ha igen elsőnek el kell dönteni milyen formájút/fajtát szeretnél.

Van gumiharangos, aminek van kis szára.

Van ami gumiharang nélküli kis szárral

Van ez a fajta, amin nincs szár

Ilyen fülhallgatóknál nem igazán a nagy nevek gyártanak jó minőséget olcsóbb kategóriákban, szóval nem tudom mennyi értelme lenne várni, hogy véletlen pont azokat árazzák le.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 8., vasárnap 9:01

Sziasztok!
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 28., szerda 14:16

babaking írta: Sony WH-1000X M3 et nyúzok régebb óta, nagyon meg vagyok elégedve. Bass forwardabb mint a Boseok (legalábbis pár éve mikor vettem akkor igaz volt) mint ahogy az is, hogy a Boseok egy fokkal állítólag kényelmesebben voltak de mivel nem teszteltem nem tudom, de a Sonyval semmi probléma nincs ilyen téren.
Ugyanez, több, mint 5 éve nyúzom, igaz csak beltéren, így a fizikai igénybevételt nem nagyon kapott. Kényelem szerintem egy erős közepes, a párnák már nem az igaziak, de egyébként semmi baj vele.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. augusztus 28., szerda 8:10

Sziasztok

Van egy Xiaomi Deerma ZQ610 gőztisztítóm, ami feleslegessé vált és eladnám.

Gondoltam itt körbekérdezem először, hátha most akar venni valaki egy ilyet.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 14., szerda 22:02

Azert a sony tudja mi a fasz van, az atlagfelhasznaloknak szant cuccok (a profi zenesz motyoik mellett) még a mai napig is, nekik van a csucs kompakt tükörreflexes fenykepezojuk (dsc-rx1r), es az etalon audiofil fulhallgatojuk (ier-z1r) is.
Illetve a mar itt is emlitett noise cancelling earbudsjaik es over ear fuleseik is evek ota top cuccok
thereisonly1ronaldo

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. augusztus 14., szerda 20:25

köszi mindenkinek, eddig a sonyt nem vettem figyelembe, első látásra nagyon műanyagnak tűnt az egész, ami nem tartós, de a leírtak alapján nem így van. csekkolom ezt is.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. augusztus 14., szerda 11:07

Sony WH-1000X M3 et nyúzok régebb óta, nagyon meg vagyok elégedve. Bass forwardabb mint a Boseok (legalábbis pár éve mikor vettem akkor igaz volt) mint ahogy az is, hogy a Boseok egy fokkal állítólag kényelmesebben voltak de mivel nem teszteltem nem tudom, de a Sonyval semmi probléma nincs ilyen téren.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. augusztus 14., szerda 11:05

hehetheoriginal írta: sony, sennheiser és bose noise cancelling over-ear fejhallgatoi jók, mind wireless is (de mukodik zsinorral is, ha kell).
ha agybadugós kell, (true wireless earbuds), akkor is sony, sennheiser, ezek aránylag normál áron vannak (100k kb) nem kacat szarok.
+1 Nekem is Sennheiser van és imádom.Brutális. :sziv:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 14., szerda 10:29

Sonyt használok én is, noice-cancelling teljesen rendben van, jó hangminőség

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 14., szerda 9:44

chosenone46 írta: vezeték nélküli fejhallgató témában van valakinek valami ajánlása? elsődleges szempont a noise-cancelling lenne, hogy amikor az irodában vagyok, akkor is el tudjak merülni a melóban, anélkül, hogy élvezném az open-office hátrányait. további vágyak a normális hangzás és a beépített mikrofon lennének. több helyen a bose quietcomfort ultra jött szembe, de ez megérheti az árát? valamiért a fejemben a sennheiser felsőbb polcon szerepel, érdemes inkább azt választani?
Ar-ertkeben a Sony wh-k (xm-3, xm-4, xm5) mind jo valasztas es jobb mint a Bose. A bose sem rossz egyebkent. Ha van ra nagyobb budget, akkor Sonos vagy Apple. Ezeknek a legjobb a noice-cancelling egy nagyon jo hangminoseggel vegyitve.
Sennheiser nincs veluk egy kategoriaban (mindent egybeveve).

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 14., szerda 9:42

sony, sennheiser és bose noise cancelling over-ear fejhallgatoi jók, mind wireless is (de mukodik zsinorral is, ha kell).
ha agybadugós kell, (true wireless earbuds), akkor is sony, sennheiser, ezek aránylag normál áron vannak (100k kb) nem kacat szarok.
thereisonly1ronaldo

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2024. augusztus 14., szerda 9:39

chosenone46 írta: vezeték nélküli fejhallgató témában van valakinek valami ajánlása? elsődleges szempont a noise-cancelling lenne, hogy amikor az irodában vagyok, akkor is el tudjak merülni a melóban, anélkül, hogy élvezném az open-office hátrányait. további vágyak a normális hangzás és a beépített mikrofon lennének. több helyen a bose quietcomfort ultra jött szembe, de ez megérheti az árát? valamiért a fejemben a sennheiser felsőbb polcon szerepel, érdemes inkább azt választani?
amikor tobbet jarkaltam irodaba sony wh-1000xm4-et hasznaltam. jol szuri a zajokat es a mikrofonokra se panaszkodtak akikkel beszeltem. azert hangzas szinten nem erdemes ezeket komolyan venni ldac-cal se, kabelen van hangzas. ath m50x kenterbe veri, pedig az is eleg korlatolt.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. augusztus 13., kedd 23:20

vezeték nélküli fejhallgató témában van valakinek valami ajánlása? elsődleges szempont a noise-cancelling lenne, hogy amikor az irodában vagyok, akkor is el tudjak merülni a melóban, anélkül, hogy élvezném az open-office hátrányait. további vágyak a normális hangzás és a beépített mikrofon lennének. több helyen a bose quietcomfort ultra jött szembe, de ez megérheti az árát? valamiért a fejemben a sennheiser felsőbb polcon szerepel, érdemes inkább azt választani?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 11., vasárnap 19:34

kiserik írta:
Nika91127 írta:

Esetleg kiserik? :)
Nekünk S5 max van. Ez jó kütyü, szempont volt a magas küszöbön való átugratás is :lol: Az újabbakról nem tudok nyilatkozni, de a prohardver témábavágó topikja egy jó kiindulópont. https://logout.hu/tema/robotporszivok/hsz_1-100.html
Köszi! :)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 11., vasárnap 16:31

Nika91127 írta:
Nika91127 írta: Szevasztok faszikáim!

Apacsoportos (feleségem szavai) kérdés.
Robortporszívó.
Mindig szemezek vele. Most a Roborock Q5 Pro és Q8 Max amiket nézek.

https://www.hoc.hu/ar-ertek-arany-bajno ... szervizbe/

Van valakinek tapasztalata ezekkel?

Tudom, hogy az S7/8 a teteje, de nem tudom, hogy meg akarok-e venni még plusz 100k-ért egy olyat, ami túlteljesíti az igényeket :)

Ez a kettő a viszonylag jó szívóerő meg a dokkoló miatt tetszik. YT teszteket nézegettem, de nem tudok okosat mondani.

(Igények: kb. 60 nm parketta, ajtoknál szintkiegyenlítő, főleg por, kevés haj, nincs szőnyeg/állatszőr).
Nekünk S5 max van. Ez jó kütyü, szempont volt a magas küszöbön való átugratás is :lol: Az újabbakról nem tudok nyilatkozni, de a prohardver témábavágó topikja egy jó kiindulópont. https://logout.hu/tema/robotporszivok/hsz_1-100.html
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 11., vasárnap 16:26

Nika91127 írta: Szevasztok faszikáim!

Apacsoportos (feleségem szavai) kérdés.
Robortporszívó.
Mindig szemezek vele. Most a Roborock Q5 Pro és Q8 Max amiket nézek.

https://www.hoc.hu/ar-ertek-arany-bajno ... szervizbe/

Van valakinek tapasztalata ezekkel?

Tudom, hogy az S7/8 a teteje, de nem tudom, hogy meg akarok-e venni még plusz 100k-ért egy olyat, ami túlteljesíti az igényeket :)

Ez a kettő a viszonylag jó szívóerő meg a dokkoló miatt tetszik. YT teszteket nézegettem, de nem tudok okosat mondani.

(Igények: kb. 60 nm parketta, ajtoknál szintkiegyenlítő, főleg por, kevés haj, nincs szőnyeg/állatszőr).

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 11., vasárnap 16:09

Bencze írta: Bejarati ajtora szerelheto vezeteknelkuli biztonsagi kamerat hasznal valaki?
Eufy csengőm van a kapun. Én nagyon szeretem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: