Nem engedte szerkeszteni, de ezt meg hozza akartam irni:Caraway írta:1,5 ev van hatra. Eleve 106 valasztokorzet van, szoval 106 helyi hiteles arcot kene allitaniuk, ami szerintem kb lehetetlen feladat. Emellett a partizanon mutattak multkor, hogy 60 korzetet kene fixen a Tiszanak vinnie, hogy onalloan kormanyozhassanak. Es akkor meg a fidesz lenne a legerosebb ellenzeki part nyilvan. Szerintem nincs esely ilyen brutal szamokat hozni, de mondjuk a tisza szigetek kialakitasa varosokban az jo otlet, es ahogy lattam eleg jol allnak vele, tenyleg szervezodnek a helyi csapatok. Csak tenyleg olyan embereket az elre allitani akinek nincs valami defektje es nem kezdi ki a kormanymedia, es atmennek a szuron… haaat, mission impossible kb.'shutterisland írta:
nem tudom mikor lesz pontosan 26-ban a valasztas, de addig kb 2 ev van, a mostani 16-17 eveseknek lesz mar szavazojoga es nyilvan az addig elhalalozo idosek is nagyobb szazalekban fideszesek.
ha igaz, hogy folyamatosan szukul az ollo a ket part kozott, akkor ennek a korfa alakulasaval egyutt 26-ra kb fej-fej mellett kell lennie.
Ja es azt is nezni kell, hogy olyan ellenzeki bastyakban mint pl Szeged nincs eselye a tiszanak, ott mar van egy kialakult csapat 10+ eve, szoval ezeken a helyeken kb indulniuk sincs ertelme.