meddig voltak egyutt ?hehetheoriginal írta: Pont akartam irni, hogy ha ez igaz, akkor lindus kb schumacher asszony fele sokkban eli mindennapjait
kicsit mas amit a ralf asszony kapott tobb mint 14 even at
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 9., hétfő 22:50
meddig voltak egyutt ?hehetheoriginal írta: Pont akartam irni, hogy ha ez igaz, akkor lindus kb schumacher asszony fele sokkban eli mindennapjait
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 9., hétfő 22:48
ezt mondjuk erosen ketlem de ha vannak ra meresek, cikkek, akkor szivesen fogadomMarky írta:Pusztan statisztika alapjan se meglepo, mert valami 10% a melegek aranya a nepessegben.Realista24 írta:
Vilagos, csak itt paran megdobbentek, hogy mennyi a buzerans
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 9., hétfő 22:25
Nekem mobilról valami esküvős fb csoport linkje nyílik meg, hogy lépjek berashidm írta: https://www.facebook.com/share/p/ad53vh ... tid=xfxF2i
Azert ez is kemény, ha már volt korábban téma a fityiszekről, nem lennék meglepve ha közük lenne ehhez, mert eleggè el lett tussolva.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. szeptember 9., hétfő 21:48
Pusztan statisztika alapjan se meglepo, mert valami 10% a melegek aranya a nepessegben.Realista24 írta:Vilagos, csak itt paran megdobbentek, hogy mennyi a buzeransFaust írta:
Csak az egyik nem plakatolja ki szazmilliardokbol az orszagot hogy uszitson ellenuk.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. szeptember 9., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 19:32
Vilagos, csak itt paran megdobbentek, hogy mennyi a buzeransFaust írta:Csak az egyik nem plakatolja ki szazmilliardokbol az orszagot hogy uszitson ellenuk.Realista24 írta: Mondjuk kétsége ne legyen senkinek, ez mind a két oldalra igaz.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 9., hétfő 19:12
Csak az egyik nem plakatolja ki szazmilliardokbol az orszagot hogy uszitson ellenuk.Realista24 írta: Mondjuk kétsége ne legyen senkinek, ez mind a két oldalra igaz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. szeptember 9., hétfő 18:43
Biztos nem ocsortány mód szétcsapni magukat mentek külön hotelbe, hanem gyakorolni a rossz kapura játszást.. Mind1.miro. írta:En masrol tudok.nzooli93 írta: Szijjártó Dzsudzsák kapcsolat az szinte fix,hallottam en is tv2s szereplőktől.
Magyar kupa meccs volt pecs mellett,az egyik csapattarsa mondta,hogy ok busszal mentek le tegnap,de dzsudzsak meg a parja mar penteken lementek pecsre,kulon szallodaba.
Ez nyilt titok,hogy o az.
Volt elvileg egy csavo akivel sok kepet rak/rakott ki.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 9., hétfő 18:20
Ez csak megerősíti, amit mondok. Míg pletyka nem reagál, (persze ő tudja és fel is használja az infót) ha kijön egy kép vagy vidi, akkor egyből kivégzi. Teljesen biztos vagyok benne, hogy mindenkiről van egy akta. (homokos, kurvázik, drogos stb.) Talán kivétel ez alól Pintér, ő elég nagy játékosrikko írta:Kb nyílt titok, hogy a zalaegerszegi polgi is az... Feleség+ 3 gyerkőc mellett... Természetesen FideszesBlanco88 írta:
El tudom képzelni, hogy Orbán ilyen zsarolható emberekkel veszi körbe magát. Ha meg kikerül valakiről valami konkrét bizonyíték, akkor egyből küldi a selyemzsinórt. Neki csak az lenne káros, ha egy nyiltan meleg embert pozicióban tartana, de ilyen nem lesz.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 9., hétfő 18:01
Kb nyílt titok, hogy a zalaegerszegi polgi is az... Feleség+ 3 gyerkőc mellett... Természetesen FideszesBlanco88 írta:El tudom képzelni, hogy Orbán ilyen zsarolható emberekkel veszi körbe magát. Ha meg kikerül valakiről valami konkrét bizonyíték, akkor egyből küldi a selyemzsinórt. Neki csak az lenne káros, ha egy nyiltan meleg embert pozicióban tartana, de ilyen nem lesz.'shutterisland írta:
ez most komoly amugy ?
oke, hogy van koztuk nehany a nagy szamok torvenye alapjan, de azert na.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 9., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 17:57
Mintha érdekelne.hehetheoriginal írta: Pont akartam irni, hogy ha ez igaz, akkor lindus kb schumacher asszony fele sokkban eli mindennapjait
HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 9., hétfő 17:56
Dehogy van sokkba...Anno is(ma is) sok kedves ember vette körül.hehetheoriginal írta: Pont akartam irni, hogy ha ez igaz, akkor lindus kb schumacher asszony fele sokkban eli mindennapjait
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 9., hétfő 17:47
Nyilván megfizették őt rendesen, hogy Dzsudzsák alibije legyen.hehetheoriginal írta: Pont akartam irni, hogy ha ez igaz, akkor lindus kb schumacher asszony fele sokkban eli mindennapjait
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 9., hétfő 17:45
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 9., hétfő 17:45
El tudom képzelni, hogy Orbán ilyen zsarolható emberekkel veszi körbe magát. Ha meg kikerül valakiről valami konkrét bizonyíték, akkor egyből küldi a selyemzsinórt. Neki csak az lenne káros, ha egy nyiltan meleg embert pozicióban tartana, de ilyen nem lesz.'shutterisland írta:ez most komoly amugy ?Szíjjártó, Semjén, Gulyás, Rétvári, Kocsis - mindről nyílt titok, hogy azok. Az a sztori megvan, hogy Szíjjasnak a Dzsudzsák Balázs a pasija?
oke, hogy van koztuk nehany a nagy szamok torvenye alapjan, de azert na.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 9., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 9., hétfő 17:19
En masrol tudok.nzooli93 írta: Szijjártó Dzsudzsák kapcsolat az szinte fix,hallottam en is tv2s szereplőktől.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 9., hétfő 16:56
Nincs ebben semmmi irrealis elnezve, hogy mennyire inflalodik a forint.1madridista írta: 1 millio forintos minimalber 2030ra en hiszek neki
ne feljetek
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem