A reszegen tantorgassal kapcsolatban nem nyert meg semmilyen pert video van rola hazt se tudja merre all. nem azt irtam h zaklatott vagy utott azt hogy hullareszegen tantorgott...swfan írta:Ha MP-re célzol, az ugye megvan, hogy a bulis "botránya" kapcsán sorra nyeri a helyreigazítási pereket a NER-média ellen, szám szerint már 30-nál tart1madridista írta:
kepmutatas, demagogia, hazudozas...
mint ahogy hullareszegen tantorogsz haza a bulibol majd 1 hettel kesobb a Bibliabol idezel a facebookodon egy a dumadhoz eppen jol illo igeverset...
hiaba nem esik messze az alma a fajatol...
Komolyan, hogy a rákba lehet egyenlőségjelet tenni egy normál bulizás, és aközött, amit a Szájer- vagy Bese-félék (meg ki tudja mások még) művelnek
Btw arra nem sikerült válaszolni, hogy Orbánnak mik azok a "hasznos munkái"...
Te ilyen elfogado vagy nem? Tehat mi a baj egy melegpartyval? Miben mas mint egy hetero party?
Amugy meg ha szigoruan a Biblia alapjan nezed a lereszegedes meg a buziskodas kozt nincs kulonbseg mindketto bun... csak akkor ne idezz a facebookon Bibliabol az aktualis dumadhoz jol illo kontextusbol kiragadott igeverseket mintha kereszteny lennel, hogy a vallasosak rad szavazzanak... ugyanugy bort iszik es vizet predikal mint szajer/bese... ha egy pap jonne ki hullareszegen a diszkobol az tetszene?
Orban hasznos dolgai? 1998-2002, ill 2010-2014es ciklusban sok volt. Bevandorlaspolitika csaladtamogatasok, es nekem az is tetszik hogy nem engedi be a drag queeneket az ovodaba es probalja elkerulni a blokkosodast... tudom h sokszor beszopjuk miatta de szamold meg a tortenelemben hanyszor dobtak oda a szovetseges nagyhatalmak pufferkent masok ele...
Csak ne lenne korrupcio es hazudozas
Meg mielott leirjatok h hozzak be a kulfoldi vendegmunkasokat LESZAROM nekem az ELLENORIZETLEN bevandorlassal van bajom amugy befogado vagyok
Legalabb nem keselnek itthon ilyen hazug szelsojobbos panelek mint nemetben...