Szerintem komolyan gondolja, de nem kicsit túloz és hat az emberek érzelmeire.Blanco88 írta:Fidesz legnagyobb bűne, hogy kicsinálták a valódi jobboldalt és csak egy ilyen ideológiai öszvér maradt, ami nemzeti mázzal van nyakon öntve.kiserik írta: Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
Az ellenzéket meg azért utálom még ennél is jobban, mert ők még ezt a nemzeti mázot sem képesek tolerálni annyira gyűlölnek mindent, ami kicsit is magyar. (mélymagyar, nemzethy stb)
Tehát mindkét oldalt csak egy dolog érdekli: A haszon, az aktuális haverok helyzetbe hozása.
A különbség köztük, hogy az egyik legalább megpróbálja elbábozni mennyire magyar, a másik oldal még a megvetését sem képes palástolni. (az szdsz szelleme, ami kísérti a liberális/baloldali pártokat....)
Amúgy Magyar Péter jól rájött arra, hogy neki is le kell önteni a politikáját a nemzeti mázzal. (persze komolyan ő sem gondolja.....)
Politika
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
Erre a folyamatos gúnyolásra írnál példát? Mert én nem látom, hogy ellenzéki politikusok országszerte mondjuk festékkel öntögetnék le a turul szobrokat.Blanco88 írta: Egy országban élünk? A jelenlegi ellenzéki pártok a legcsekélyebb nacionalizmust sem képesek tolerálni. (Ezt jól mutatja egyik legősibb nemzeti jelképünk a Turul folyamatos gúnyolása, de ezer meg egy példa van rá, hogy még az egyszerű jelképeket sem fogadják el)
Gondolkodom, hogy hol vannak kommunisták kormányon az EU-ban, de nem jut eszembe egy sem. Az EP-ben ugyanúgy partvonalon kívül vannak, mint a szélsőjobb.Blanco88 írta: ha csak a szélsőségekkel lenne bajuk akkor a kommunista pártok is karanténban lennének nyugaton, de látjuk a helyzetet)
Mert a mai Fidesz már rohadtul nem a 2010 előtti Fidesz. De az lehet, mindig ilyenek voltak, csak ellenzékben jól játszották a demokratát.Blanco88 írta: Hogy lett pont fideszes felesége? Hogy lettek pont a fideszesek a legjobb haverok? Madarat tolláról.....
Nekem ez nem hiteles.
Simán benne van, hogy a kétharmados évek alatt a párton belül azok kerültek pozícióhoz, akikben még annyi elv sem szorult, mint a "bibósokba", és ebből lett elege. Nem volt kedve a ketrecharchoz rogánékkal, és inkább kívülről, a "kanyarban előz", vagy szeretne.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Hogy lett pont fideszes felesége? Hogy lettek pont a fideszesek a legjobb haverok? Madarat tolláról.....ferni írta:Meg bottal se nyúl az asszonyhoz, mert az fideszesMert aki komolyan nemzeti érzelmű az nem vállal komoly pozíciót ebben a rendszerben.
Sok évig ott voltak a gyerekek, nem tudsz mellettük nemzethy hőst játszani, amíg együtt is voltak, azért ez nem így megy, hogy borítod az asztalt, mikor a gyermekei anyja komoly pozícióban van.
Így is beleugrott elég sok olyan dologba, amibe egy normális ember nem.
Első pillanatban lépett az emberünk, ahogy reálisan lehetséges volt és még így is óriásit kockáztatott, hogy a gyerekei meg kb mindenki is megutálja a faszba meg, hogy a rendszernek nekiment és majd mindenhol el fogják mostantól lehetetleníteni ki tudja meddig, azt hellószia mindennek is.
Ő se tudta ez lesz ebből az egészből, teljesen zakkant volt, hogy ennek egyáltalán volt bátorsága neki állni. Fix MPnek hiányzik egy kerék, a gond ott van, hogy Fidesznél lassan az összes fog hiányozni, mert maguk alól is kilopják
Jelenleg még mindig MP az aki kiugrott a legjobban a rendszerből és magasan a legnagyobb kockázatot vállalta. Lehet erről aztán beszélgetni meg vitázni, hogy akkor miért dolgozott előtte benne, de az emberünk nyugodtan ülhetne ugyanúgy kussban mindenféle semmirekellő igazgatói meg mindenféle pozíciókban havi fix milliókért és mégse tette. Végzett jogász, önéletrajza tele jobbnál-jobb helyekkel, nem halt volna éhen.
Több ilyen ember lenne, mint MP aki mer is tenni, nem csak a száját jártatja nem itt tartanánk. Nem hibátlan az emberünk, de megint itt egy hosszú lista, hogy mit tett ami szerintünk jó dolog, meg a másik, hogy miért egy fasz és ha tetszik ha nem olyan munkát belerakott ebbe az egészbe fél év alatt, amit a teljes ellenzék nem volt képes megcsinálni 14 év alatt....
És akkor még mindig ilyen fasz dolgokba vannak egyesek beleakadva, mikor szó szerint dől össze az ország....
Nekem ez nem hiteles.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
Meg bottal se nyúl az asszonyhoz, mert az fideszesMert aki komolyan nemzeti érzelmű az nem vállal komoly pozíciót ebben a rendszerben.
Sok évig ott voltak a gyerekek, nem tudsz mellettük nemzethy hőst játszani, amíg együtt is voltak, azért ez nem így megy, hogy borítod az asztalt, mikor a gyermekei anyja komoly pozícióban van.
Így is beleugrott elég sok olyan dologba, amibe egy normális ember nem.
Első pillanatban lépett az emberünk, ahogy reálisan lehetséges volt és még így is óriásit kockáztatott, hogy a gyerekei meg kb mindenki is megutálja a faszba meg, hogy a rendszernek nekiment és majd mindenhol el fogják mostantól lehetetleníteni ki tudja meddig, azt hellószia mindennek is.
Ő se tudta ez lesz ebből az egészből, teljesen zakkant volt, hogy ennek egyáltalán volt bátorsága neki állni. Fix MPnek hiányzik egy kerék, a gond ott van, hogy Fidesznél lassan az összes fog hiányozni, mert maguk alól is kilopják
Jelenleg még mindig MP az aki kiugrott a legjobban a rendszerből és magasan a legnagyobb kockázatot vállalta. Lehet erről aztán beszélgetni meg vitázni, hogy akkor miért dolgozott előtte benne, de az emberünk nyugodtan ülhetne ugyanúgy kussban mindenféle semmirekellő igazgatói meg mindenféle pozíciókban havi fix milliókért és mégse tette. Végzett jogász, önéletrajza tele jobbnál-jobb helyekkel, nem halt volna éhen.
Több ilyen ember lenne, mint MP aki mer is tenni, nem csak a száját jártatja nem itt tartanánk. Nem hibátlan az emberünk, de megint itt egy hosszú lista, hogy mit tett ami szerintünk jó dolog, meg a másik, hogy miért egy fasz és ha tetszik ha nem olyan munkát belerakott ebbe az egészbe fél év alatt, amit a teljes ellenzék nem volt képes megcsinálni 14 év alatt....
És akkor még mindig ilyen fasz dolgokba vannak egyesek beleakadva, mikor szó szerint dől össze az ország...
Fideszt el kell takarítani legkésőbb 2030ban és az is már kurva késő lesz.
Elmúlt 14 évet elnézve meg nem lesz MPnél jobb opció erre, hiába egy idióta ő is sokszor.
Biztos Jucus mondott igaz dolgokat róla az interjúban, hogy nem normális, de jelenleg akkora trágyadomb van a hatalmon, hogy egy kupac szar is jobb lenne.
-
Egy országban élünk? A jelenlegi ellenzéki pártok a legcsekélyebb nacionalizmust sem képesek tolerálni. (Ezt jól mutatja egyik legősibb nemzeti jelképünk a Turul folyamatos gúnyolása, de ezer meg egy példa van rá, hogy még az egyszerű jelképeket sem fogadják el)nuevo_ericco írta: A jelenlegi ellenzéki pártok közül kizárólag a DK állította be negatív fényben a nemzeti politikát, az sem tegnap volt.
Vagy csak máshogy látják, képzelik el a nemzeti politizálást.
Máshogy látják. Az a jobboldali párt elfogadható, amelyik elfogadja a dogmáikat. (ha csak a szélsőségekkel lenne bajuk akkor a kommunista pártok is karanténban lennének nyugaton, de látjuk a helyzetet)
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Sosem volt ez mashogy A magyar tarsadalom semmit nem fejlodott az elmult 150 evben, aminek egyenes kovetkezmenye volt Trianon, a fasizmus es a kommunizmus. Most is a tobbsegi paraszt/munkas tarsadalom probalja meg elpusztitani az ertelmisegi, polgari kisebbseget, amihez a MSZP/SZDSZ/DK/Fidesz bandatol minden eszkozt megkap.BlancoMark írta:a fejekben okozott gyuloletet es uszitast (magyart magyar ellen is) evtizedekbe kerul majd visszacsinalni.kiserik írta: Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
-
Az is hozzájarult, de ha vona gábor nem csinál "néppártosodást", akkor biztos vagyok benne, hogy legalább a kétharmadot megakadályozhatta volna a jobbik. Helyette elment a spinóza házba.nuevo_ericco írta:Ehhez nem járult hozzá a lejáratókampány, amiről a 444-es dokufilm is szólt, na meg a választási rendszer, amely 1 az 1 elleni versenyre lett optimalizálva (parlementáris demokráciában ez nonszensz), így összefogásra kényszerítve a mindenkori ellenzék?Blanco88 írta:(Kösz vona gábor)
Szerintem arra utalt, hogy biztos vannak ilyenek is, ami valószinű, de a legtöbb embernek egyszerűen nincs gyomra a NER-nek nevezett országos seggnyalóversenyhez.Halfkey írta: Szerinted komolyan a budapesti fiatal ‘lipsi’ gúnynévvel illetett csoport, és a DK-s nyugdíjas (ezekkel az ellenzék komoly része lefedve) fő problémája az hogy nincsenek a húsosfazéknál?
Akkor én lehet kicsit megváltoztatnám a választ, mert úgy értelmeztem, hogy "mi volt az a pont, amikor a Fidesz ellen fordultam" - ezesetben a covid, hisz ott mutatkozott meg, hogy ez a "legalább kormányozni tudnak duma" egy bullshit.kiserik írta: Na gyerünk fiatalok! Ez eddig 3 (meg kettőnek nem sikerült értelmezni az 1 szót ). Nem túl sok
Igen, elég nehéz feladat. Kis önértékelésre van szükség és arra, hogy felismerjük e hogy egy olyan spirálban vagyunk, aminek már lehet, hogy nem is tudjuk az elejét.
Eddig: propaganda (amit inkább neveznék adófizetői pénzen folytatott hazudozásnak, mert propaganda van minden oldalon), választási rendszer átírása (nagyon jó, tetszik) és a pandémia kezelése (ez mondjuk elég tévút, az nem pont Fidesz sajátosság, ők csak meglátták benne az üzlelet, de az egészet pont azok vitték végbe, akikhez most a Fidesz hazai ellenfelei tartoznak).
És ha már szóbajött. Zuckerberg nyilatkozat. https://444.hu/2024/08/27/zuckerberg-me ... facebookon Van benne egy szép mondat: "Az FBI ezeket orosz dezinformációs műveletnek minősítette.„Azóta világossá vált, hogy a tudósítás nem orosz dezinformáció volt, és utólag visszatekintve nem kellett volna lefokoznunk a sztorit” – írta."
edit: Hehe, a szóbajött részt meg már kitöröltem. Na szóval a propagandához és a pandémia kezeléshez jött szóba az agyamban
De ha úgy vesszük, hogy "mi az ami a legjobban zavar", akkor az, hogy az én leendő gyerekeimnek már nem lesz normális, élhető jövője ebben az országban. Lényegében az oktatás szétverését mondom.
-
Mert aki komolyan nemzeti érzelmű az nem vállal komoly pozíciót ebben a rendszerben.Dupla D írta:Ezt mire alapozod? Azt még Varga Judit is elismerte, hogy állandóan Petőfi versekkel udvarolt neki MP.Blanco88 írta:
Amúgy Magyar Péter jól rájött arra, hogy neki is le kell önteni a politikáját a nemzeti mázzal. (persze komolyan ő sem gondolja.....)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezzel kapcsolatban megneznek egy szavazast itt. Lehet erdekes eredmenyt szulne.Realista24 írta:Vajon ki lesz az elso, aki oszinten le meri irni, hogy azert mert nem fer oda a mezesbodonhoz?kiserik írta: Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
Szavaznal e a fideszre, ha azzal a sajat karriered/eleted uj szintre emelkedne. Tehat odafernel a mezesbodonhoz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BlancoMark
A gazdasagot relative hamar helyre lehet majd razni, a demokratikus intezmenyeket gyorsan vissza lehet majd allitani, de a fejekben okozott gyuloletet es uszitast (magyart magyar ellen is) evtizedekbe kerul majd visszacsinalni.kiserik írta: Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
Na gyerünk fiatalok! Ez eddig 3 (meg kettőnek nem sikerült értelmezni az 1 szót ). Nem túl sok
Igen, elég nehéz feladat. Kis önértékelésre van szükség és arra, hogy felismerjük e hogy egy olyan spirálban vagyunk, aminek már lehet, hogy nem is tudjuk az elejét.
Eddig: propaganda (amit inkább neveznék adófizetői pénzen folytatott hazudozásnak, mert propaganda van minden oldalon), választási rendszer átírása (nagyon jó, tetszik) és a pandémia kezelése (ez mondjuk elég tévút, az nem pont Fidesz sajátosság, ők csak meglátták benne az üzlelet, de az egészet pont azok vitték végbe, akikhez most a Fidesz hazai ellenfelei tartoznak).
És ha már szóbajött. Zuckerberg nyilatkozat. https://444.hu/2024/08/27/zuckerberg-me ... facebookon Van benne egy szép mondat: "Az FBI ezeket orosz dezinformációs műveletnek minősítette.„Azóta világossá vált, hogy a tudósítás nem orosz dezinformáció volt, és utólag visszatekintve nem kellett volna lefokoznunk a sztorit” – írta."
edit: Hehe, a szóbajött részt meg már kitöröltem. Na szóval a propagandához és a pandémia kezeléshez jött szóba az agyamban
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem-nem-nem felreertettel valoban.Halfkey írta: Az igaz, biztos van ilyen is - lehet félreértettem akkor Realistát, de nekem úgy jött ár hogy igazából ennyi mindenki baja, csak nem merik bevallani.
Arra vagyok kivancsi hogy a nagy tömegbol, akinek elege van minden szinten, ki az akinek csak ezert.
Nekem van ilyen ismerosom
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Komoly híve vagyok a benefit of doubtnak, szóval megelőlegezem neki, hogy nem ezt akarta mondaniHalfkey írta: Az igaz, biztos van ilyen is - lehet félreértettem akkor Realistát, de nekem úgy jött ár hogy igazából ennyi mindenki baja, csak nem merik bevallani.
Az igaz, biztos van ilyen is - lehet félreértettem akkor Realistát, de nekem úgy jött ár hogy igazából ennyi mindenki baja, csak nem merik bevallani.
-
Ehhez nem járult hozzá a lejáratókampány, amiről a 444-es dokufilm is szólt, na meg a választási rendszer, amely 1 az 1 elleni versenyre lett optimalizálva (parlementáris demokráciában ez nonszensz), így összefogásra kényszerítve a mindenkori ellenzék?Blanco88 írta:(Kösz vona gábor)
Szerintem arra utalt, hogy biztos vannak ilyenek is, ami valószinű, de a legtöbb embernek egyszerűen nincs gyomra a NER-nek nevezett országos seggnyalóversenyhez.Halfkey írta: Szerinted komolyan a budapesti fiatal ‘lipsi’ gúnynévvel illetett csoport, és a DK-s nyugdíjas (ezekkel az ellenzék komoly része lefedve) fő problémája az hogy nincsenek a húsosfazéknál?
Szerinted komolyan a budapesti fiatal ‘lipsi’ gúnynévvel illetett csoport, és a DK-s nyugdíjas (ezekkel az ellenzék komoly része lefedve) fő problémája az hogy nincsenek a húsosfazéknál?Realista24 írta:Vajon ki lesz az elso, aki oszinten le meri irni, hogy azert mert nem fer oda a mezesbodonhoz?kiserik írta: Ha már úgy sem szól nagyon másról a topik, csinálhatnánk egy kis felmérést. Ki miért lett Fidesz ellenes? Szigorúan csak 1 dolgot lehet mondani, a legfontosabbat (egyébként nincs értelme, mert az általános dolgokat mindenki tudja). Kinek mi veri ki leginkább a biztosítékot?
Szerintem az egyiknek (amibe én is beletartozom) a képviselt elvekkel van baja, a másik meg megszokott egy másik brancsot.
-
Volt egy időszak, amikor jobbikos volt a fiatalok többsége és látjuk hova jutottak. (Kösz vona gábor)Babinho írta: 1madridista példája jól mutatja...ne legyenek illúzióitok a magyar társadalommal kapcsolatban.
26-ban még fidesz győzelem lesz. Higyjétek el, hiába nem találkoztok nagy számban fidesz hívőkkel, azt gondolod, a környezeted alapján, hogy több a kritikus ember...nem így van. Mi vagyunk kevesebben.
Leghamarabb 30-ban lehet változás, de én túl optimista nem vagyok. Hiába a fiatalok most úgy tűnik nem fideszesek, a butuló társadalom, az oktatás lezüllesztése nekik kedvez.
Hát aki egy egyszerű berúgást mellé rak Besehez, meg Szájerhez, csak mert MP is keresztény és bibliát olvas...hát bazdmeg! Ennél mélyebbre már ne menjünk légyszi...
Az sem segít a helyzeten, hogy a belpesti értelmiség (és ez nem földrajzi kategória) 90 óta hülyéz le mindenkit, akinek a véleménye kicsit is eltér az övétől. Így mikor ezek megjelennek valahol(gyerekeik, unokáik), akkor egyből nem szavaznak rájuk az emberek.
-
A jelenlegi ellenzéki pártok közül kizárólag a DK állította be negatív fényben a nemzeti politikát, az sem tegnap volt. A többi ellenzéki erő pont azt az álnemzetieskedést, a kirekesztő nacionalizmust, amit a Fidesz folytat, illeti ezekkel a jelzőkkel. Vagy mikor azt állították, hogy a SZFE liberális métely, nulla nemzeti érzelemmel, miközben a tüntető dikákok népdalokat énekeltek az épület előtt. Egy párt van, amelyik rendszeresen lejáratja a nemzeti politizálást, és az nem ellenzéki.Blanco88 írta: Az ellenzéket meg azért utálom még ennél is jobban, mert ők még ezt a nemzeti mázot sem képesek tolerálni annyira gyűlölnek mindent, ami kicsit is magyar. (mélymagyar, nemzethy stb)
Vagy csak máshogy látják, képzelik el a nemzeti politizálást, nem keleti despota módon, hanem nyugati, liberális szempontból inkább. Ami teljesen normális, a legtöbb országban a liberalizmus és a nemzeti politizálás simán megfér egymás mellett, mert kb. egyszerre történt a feudalizmus megdöntése és a nemzet születése. Magyarországon a feudális rendszerek megszűnése egyet jelentett a környező nemzetek onállósodásával, az igazságtalan békeszerződésekkel, ezért akkora az árok. De ez az árok csak a fejekben létezik 100 évnyi revizionizmus után.a másik oldal még a megvetését sem képes palástolni. (az szdsz szelleme, ami kísérti a liberális/baloldali pártokat....)
Ezzel nem szállok vitába, mert nem látok a fejébe, ahogy te sem (ezért meredek az állítás), de akkor megkérdeznélek: melyik az a magyar politikai erő, amelyik ezt komolyan gondolja, és nem csak máz?Blanco88 írta: Amúgy Magyar Péter jól rájött arra, hogy neki is le kell önteni a politikáját a nemzeti mázzal. (persze komolyan ő sem gondolja.....)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. szeptember 10., kedd 9:31-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ha csak egyet lehet írni, akkor az első nekem is egyértelműen a propaganda. A tartalma és a volumene egyaránt. A közbeszéd lezüllesztése, az állandó ellenségképek, az uszítás, a gyűlöletkeltés, az arrogancia, a képmutatás. Mindez megafonnal beleüvöltve mindenkinek az arcába.
Ezen kívül még a jogállam tönkretétele, az ország szétosztása a haveri körnek, a korrupció, a ruszománia.
Az olyan nyilvánvaló dolgokat, mint az egészségügy vagy az oktatás lerohasztását, hadd ne emeljem ki...
Ezen kívül még a jogállam tönkretétele, az ország szétosztása a haveri körnek, a korrupció, a ruszománia.
Az olyan nyilvánvaló dolgokat, mint az egészségügy vagy az oktatás lerohasztását, hadd ne emeljem ki...