Egyelőre nem látom a szavazók, politikusok tömegeit, akik proletárdiktatúrát szeretnének. Viszont olyanokat, akik a polgárok gazdasági frusztrációit különböző kisebbségeken, láthatatlan háttérben dolgozó csoportokon (globalista elit), politikai ellenfeleiken vezetnék le, majd hatalomba kerülve azonnal a demokráciát piszkálnák, mert az túl liberális, annál inkább (pl. már itt Szlovákiában is). De majd ha az első csoport is nagy számban megjelenik, ígérem, ugyanúgy felemelem a hangom, mint most.Blanco88 írta: Ezek a választók pont hiányoztak az óráról mikor Lenin és Sztálin áldásos tevékenységéről volt szó. A szélsőbalt kifelejtetted a szövetségesek listájáról.
De ha belegondolok, már most is teszem, mert azokkal az esetekkel, amikor valakit a nem kirekesztő, uszító véleményéért törvényi eszközökkel vesznek elő pl. nyugaton, mélyen nem értek egyet, és szerintem valahol itt találkozik is a világlátásunk.
A különbség annyi, hogy én ezeket egyelőre vadhajtásoknak látom, és nem a rendszer sajátosságainak. Míg az alternatívában bizony ez nem bug, hanem feature.
Szerintem pedig nem. Magát a problémát látni nem az, viszont az egyes megoldások, meg az erre a problémára felhúzot komunikáció, neadjisten törvénykezés már lehet szélsőséges.Aki mást gondol kicsit is a migràcióról, a multikultiról, kissebbségekről az náci, fasiszta
Index jó lesz?Blanco88 írta: Ui. A mércés cikked meg sem nyitom. A szikra mozgalomhoz köthető tőről metszett kommunisták
https://index.hu/kulfold/2019/05/18/lem ... kancellar/
De amúgy 2019-es balhé, Ibiza, Strache szavakra rákeresel, és kidob egy csomó akkori cikket.
Nem neveztelek annak.1madridista írta: ne nevezz hulyenek, nem vagyok idiota. 800000szer irtam be mar hogy szemelyes ismeroseim vannak akik ezert jonnek haza nemetorszagbol
Én ismerőseim is élnek Németországban, Angliában, egyszer sem említettek ilyesmit.