mint ahogy mp is eljatssza a keresztenyt hogy raszavazzanak mikozben pont leszarja az egeszet ez ugyanugy kepmutato mint ahogy a fidesz harcol az lmbtq ellen... nem ertitek pedig leirtam, szajerrel es besevel is az a bajom hogy képmutató, van erre egy mondás hogy "bort iszik es vizet predikal". ha valaki a Bibliabol idezget akkor vegye komolyan ez mpre ugyanugy vonatkozik mint a fideszes buzikra. ha valaki azt mondja/sugallja magarol hogy kereszteny akkor eljen is ugy kulonben csak egy ujabb hiteltelen emberrol van szo.nuevo_ericco írta:A vita érdekében javaslom, hogy hagyd abba ezt a trollkodást, ne játszd a hülyét, senkinek sem a meleg partykkal vagy a meleg fideszesekkel van gondja, hanem azzal, hogy ugyanez a politikai közösség hatalomból, állami eszközökkel és forrásokkal gyártott le politikai terméket, játszott az emberek félelmeire, keltett gyűlöletet ezen kisebbség kárára.1madridista írta: Te ilyen elfogado vagy nem? Tehat mi a baj egy melegpartyval? Miben mas mint egy hetero party?
Újabb demagóg ostobaság. Melyik az a politikai erő, amelyik beengedné őket Magyarországon?es nekem az is tetszik hogy nem engedi be a drag queeneket az ovodaba
Ha valaki azt mondja, hogy Orbán, szállj már le a melegekről, a csahos kutyáiddel együtt, mert ők is magyarok, adófizetők, ugyanolyan jogokkal, az nem akarja a drag queeneket az ovisok közé engedni. Bicskanyitogató a kormány ezen komunikációja, és ahogy látom, bizonyos IQ alatt hatásos is.
Ami MP-t illeti, személy szerint nem vagyok fan, de nem hatalomból teszi, amit tesz. Nem adófizetők pénzéből, nem parancsol erőszakszervezeteknek, stb., úgyhogy az ő felelőssége egyelőre még csak fasorban sincs a narancskomcsikéhoz képest. Egyenlőségjelet tenni a kettő közé újabb demagógia, és csak arra szolgál, hogy elterelje a vitát a Fidesz válallhatatlan dolgairól, meg hogy hova juttatták az országot, a társadalmat, úgy általában a magyar államot és a demokráciát 14 év teljhatalom után.
Akkor gondolom, az sem tetszett, mikor a magyar állam ellenőrizetlen migránsok tízezreit utaztatta át az országon 2015-ben, vagy mikor legutóbb a magyargzűlölő Ficot segítették ki pár száz migráns Szlovákiába küldésével.ELLENORIZETLEN
Annyira beszopják az emberek a propagandát, hogy hihetetlen.
ne nevezz hulyenek, nem vagyok idiota. 800000szer irtam be mar hogy szemelyes ismeroseim vannak akik ezert jonnek haza nemetorszagbol pl. nem az origon olvastam, nem a kormany kommunikacioja mondja, jarhatsz csukott szemmel de van ahol ez a valosag... ertem hogy nem ez a cel, (ott is volt trollface) de ez a fene nagy elfogadas lattuk hova vezet nyugaton. beviszik az ovodakba (mesekonyvek mar itthon is vannak ra) es a kisgyerekeknek en nem akarom kozelebe engedni...
nem erted a parhuzamot. ha valaki kicsiben nem kepes felelosen viselkedni hogy varhatod tole hogy nagyban majd amikor valodi felelossege lesz ugy fog? nem az erdekel hogy mekkora felelossege van hanem hogy az a keves ami van azzal hogy el... hogy varhatom el valakitol hogyha kormanyra kerul megbizhato lesz ha mar jeloltkent 1 millio forintos minibalberrol (most kb a luxemburgi minimalber) hazudozik (ez is demagogia kb mint a fidesz). senki nem vitatja a fidesz vallalhatatlan dolgait de mi a francot csinaljak ha az egyetlen eletkepesnek tuno jelolt kicsiben ugyanazt a kommunikaciot folytatja??? ahhoz hogy kormanyvaltas kell legyen valakinek EGYERTELMUEN JOBB alternativat kell mutatnia en nem fogok szerencsejatekozni h "hatmajd lesz valami de legalabb megdonti a rendszert"
"utaztatta at" pont leszarom amig nem itt telepedik le. nem sok keseleses tamadasrol hallok magyarorszagon, bezzeg a fenyes nyugat... mikor keselt utoljara magyarorszagon bevandorlo hatteru ember? (es ez nem uszitas nyilvan koztuk is vannak bekes normalis emberek pont ezert kene ellorizni a dolgokat...)