Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
swfan

Re: Politika

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 10., kedd 22:48

Blanco88 írta:
swfan írta:

Azt hiszem neked lövésed sincs arról, hogy az egyes baloldali mozgalmak a baloldalon belül hol helyezkednek el, ha szerinted a szikrások és a mérce "tőről metszett kommunisták"

Az egy jó dolog, hogy töriórán odafigyeltél, amikor a sztálinizmus volt a téma. Kár hogy előtte viszont nem, mert akkor azt is tudhatnád, hogy a sztálini totalitárius diktatúrának az égvilágon nincsen semmi köze se a marxizmushoz, se a leninizmushoz. Persze nyilván könnyű összemosni minden baloldali dolgot a kommunista ernyő alá, a NER propaganda pontosan ezt akarja elhitetni.

Amúgy meg: https://a.te.ervelesi.hibad.hu/naci-kom ... lis-kartya (arra, hogy a cikket inkább meg sem nyitod)

Amúgy azt ugye tudod, hogy pl. a szakszervezeteket, akik a jogaid képviselik a munkáltatóddal szemben, vagy pl. a sztrákjogot, a kommunizmusnak és a "tőröl metszett kommunistáknak" köszönheted? (Persze olyan országokban ahol a szakszervezetek és a sztrájk nincsenek ellehetetlenítve)
Azt emlegetni, hogy miről tudok és miről nem az milyen érvelési hiba?
Patkány a sztálinista, a marxista és leninista egyaránt nincs köztük érdemi különbség. Amúgy a jobboldali mozgalmakat nem szoktátok összemosni?
Hogy volt haszna volt a az eredeti munkásmozgalom azt nem vitatom, de ez nem igazolja ezeket a beteg ideológiákat.
Te magad adod tanúbizonyságát, hogy tényleg lövésed nincs róla az ilyen kijelentésekkel, hogy "nincs érdemi különbség", miközben a sztálinizmus kb köszönő viszonyban nincs a másik kettővel :lol:

Én ugyan nem szoktam a jobboldali mozgalmakat összemosni. Ki az a "ti"?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 10., kedd 21:57

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... atisztika/

ujabb fidesz kamu, ahogy mindennap.

es egnek le a mozdonyok de lezer a leghatekonyabb :lol: :lol: :lol:

kozben meg lolonel:

https://atlatszo.hu/kozugy/2024/09/10/m ... repulogep/

itt kell elned hogy elhidd :lol: :lol: es 2.5 millioan ezt eszik es imadjak
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 10., kedd 21:52

swfan írta:
Blanco88 írta:

Azért kemény, hogy pont azt vetíted ki, amit a mainstream politika csinál. Aki mást gondol kicsit is a migràcióról, a multikultiról, kissebbségekről az náci, fasiszta. Így egyszerű az élet.

Ui. A mércés cikked meg sem nyitom. A szikra mozgalomhoz köthető tőről metszett kommunisták🤮
Azt hiszem neked lövésed sincs arról, hogy az egyes baloldali mozgalmak a baloldalon belül hol helyezkednek el, ha szerinted a szikrások és a mérce "tőről metszett kommunisták"

Az egy jó dolog, hogy töriórán odafigyeltél, amikor a sztálinizmus volt a téma. Kár hogy előtte viszont nem, mert akkor azt is tudhatnád, hogy a sztálini totalitárius diktatúrának az égvilágon nincsen semmi köze se a marxizmushoz, se a leninizmushoz. Persze nyilván könnyű összemosni minden baloldali dolgot a kommunista ernyő alá, a NER propaganda pontosan ezt akarja elhitetni.

Amúgy meg: https://a.te.ervelesi.hibad.hu/naci-kom ... lis-kartya (arra, hogy a cikket inkább meg sem nyitod)

Amúgy azt ugye tudod, hogy pl. a szakszervezeteket, akik a jogaid képviselik a munkáltatóddal szemben, vagy pl. a sztrákjogot, a kommunizmusnak és a "tőröl metszett kommunistáknak" köszönheted? (Persze olyan országokban ahol a szakszervezetek és a sztrájk nincsenek ellehetetlenítve)
Azt emlegetni, hogy miről tudok és miről nem az milyen érvelési hiba?
Patkány a sztálinista, a marxista és leninista egyaránt nincs köztük érdemi különbség. Amúgy a jobboldali mozgalmakat nem szoktátok összemosni?
Hogy volt haszna volt a az eredeti munkásmozgalom azt nem vitatom, de ez nem igazolja ezeket a beteg ideológiákat.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 10., kedd 21:08

kiserik írta: Látod, pont erről beszéltem. Globalista, szuverenista = Fidesz propaganda, Rogán Tóni. Közben meg Európa nagy részében erről van szó.
Nem, nem erről van szó, max a populista EP frakcióban meg a trumpista republikánusok között, akik ugyanazt a politikai terméket árulják. MP is akkor ezek szerint. Az, hogy mi ezzel a céljuk, leírtam. Azt a látszatott kelteni, hogy csak két választás van.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 10., kedd 21:07

Jó rendben, beszélgessünk, akkor. Hozd az alátámasztását annak, hogy MP mögött állnak 'valakik', és azt hogy konfliktusos érdekeik és értékrendjük van MP-vel. Amennyiben ezt nem sikerül minden kétséget kizárón bebizonyítani, akkor ez bizony csak egy lázálom részedről.

Azzal meg nyilvánvalóan nincs probléma ha véleményezel, viszont teljesen felesleges ideköhögni olyan kommenteket mintha rendelkeznél Merlin jövőbelátó varázsgömbjével. Sokaknak azért csíped itt a szemét, mert nem sok alázatot látni a kommentjeidben, láthatóan fel sem merül benned, hogy mi van ha esetleg tévedsz vagy nem rendelkezel kellő információval az adott témáról.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 10., kedd 20:55

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Egyrészt mindent a Fideszre, mint példára vezetsz vissza rendszeresen.
Bocsi, hogy megkerulhetetlenné kormányozták magukat, és az itteni érvek nagy része is tőlük származik, csak hogy egy aktuális példát hozzak, ez a globalista, szuvenerista egybites valami is. A mi és a ti felállás, az aki nem velünk, az ellenünk logika.
Szerintem itt a tengely, a mesterséges kétpólusú és a színes politikai paletta között, nem pedig amit Rogán egy éve kitalált, átvett.
Látod, pont erről beszéltem. Globalista, szuverenista = Fidesz propaganda, Rogán Tóni. Közben meg Európa nagy részében erről van szó. Gondolom a többi ország politikusai nem Tónitól tanulnak. Megjegyzem ebben a kérdésben még Magyar Péter is ezen a véleményen volt (Puzsér beszélgetés például), bár ezt (meg az orosz-ukrán háborút) ugye a háttéremberek később megmagyarázták azzal, hogy még a Rogán befolyásoltság alatt állt. Mint valami elbaszott fantasy vagy sci-fi :lol: Ez itt a poén helye: a nagy kérdés, hogy Péter igazából Anakin vagy Luke? :D
swfan írta:
Mert mik MP értékei szerinted, amelyek nem összeegyeztethetők a mögötte állókkal?
Magyar Péter jobb oldali, nemzeti, szuverenista és a többi ilyen lózung. Tudod, amilyen képet festett magáról az ember az első riportban. A mögötte állók nem.
BlancoMark írta:
kiserik írta: Nem kell személyeskedni, én sem szoktam. Ha odatettem volna szerintem-et, akkor ok lett volna?

Egyébként csak egy megérzés (mint ahogy 1 hónappal a választások előtt megéreztem, hogy Magyar Péter beül az EP-be :kacsint: ). Az aláhúzott rész az egyik kulcs a dolgok megítéléséhez. A másik, hogy Magyar Péter és az ő értékei köszönő viszonyban sincsenek a mögötte álló emberek érdekeivel.
Nem véletlenül nem tetted oda megint, hogy 'szerintem', hiszen már rengetegszer bebizonyosodott, hogy a te világodban nincsenek szerintemek vagy vélemények, csak meggyőződések. És neked arra is kristálytiszta rálátásod van, hogy MP mögött állnak emberek, ráadásul azt is tudod, hogy kik. Mert Toroczkai valami zavaros videóban ezt is megmondta neked.

Szerintem tiszteljük meg egymást annyival, hogy a kommunikáció tényeken alapuljon és ne lázálmokon.
Én benne vagyok, de ki dönti el, hogy mi a tény és mi a lázálom?

Maradjunk annyiban, hogy nekem is pont annyi jogom van (még egyelőre :D ) leírni a véleményemet, mint Neked. Ha gondolod lehet beszélgetni, vitázni (ahogy ericcoval tesszük), vagy lehet személyeskedni, ahogy legutóbb belém állt a szakember untachable (vagy mi volt a neve), de annyira nem vette a fáradtságot, hogy vitázzon is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 10., kedd 20:35

kiserik írta:
BlancoMark írta:
Lottoszamokat esetleg? Nem lehetne kicsit szerenyebben fogalmazni jovobeli esemenyekkel kapcsolatban a kijelento mod helyett? Par honapja alakult a dolog, de te mar pontosan tudod, hogy hogyan is fognak lejatszodni a dolgok. Minden egyes temaban meggyozodesesen gondolod, hogy mar pedig te mindent tudsz es csak is a te nezopontod alapjan alakulhatnak a dolgok. Ijeszto ez a vak magabiztossag. :kivagyhe:
Nem kell személyeskedni, én sem szoktam. Ha odatettem volna szerintem-et, akkor ok lett volna?

Egyébként csak egy megérzés (mint ahogy 1 hónappal a választások előtt megéreztem, hogy Magyar Péter beül az EP-be :kacsint: ). Az aláhúzott rész az egyik kulcs a dolgok megítéléséhez. A másik, hogy Magyar Péter és az ő értékei köszönő viszonyban sincsenek a mögötte álló emberek érdekeivel.
Nem véletlenül nem tetted oda megint, hogy 'szerintem', hiszen már rengetegszer bebizonyosodott, hogy a te világodban nincsenek szerintemek vagy vélemények, csak meggyőződések. És neked arra is kristálytiszta rálátásod van, hogy MP mögött állnak emberek, ráadásul azt is tudod, hogy kik. Mert Toroczkai valami zavaros videóban ezt is megmondta neked.

Szerintem tiszteljük meg egymást annyival, hogy a kommunikáció tényeken alapuljon és ne lázálmokon.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 10., kedd 20:18

kiserik írta:
BlancoMark írta:
Lottoszamokat esetleg? Nem lehetne kicsit szerenyebben fogalmazni jovobeli esemenyekkel kapcsolatban a kijelento mod helyett? Par honapja alakult a dolog, de te mar pontosan tudod, hogy hogyan is fognak lejatszodni a dolgok. Minden egyes temaban meggyozodesesen gondolod, hogy mar pedig te mindent tudsz es csak is a te nezopontod alapjan alakulhatnak a dolgok. Ijeszto ez a vak magabiztossag. :kivagyhe:
Nem kell személyeskedni, én sem szoktam. Ha odatettem volna szerintem-et, akkor ok lett volna?

Mert mik MP értékei szerinted, amelyek nem összeegyeztethetők a mögötte állókkal?

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 10., kedd 20:15

1madridista írta:
swfan írta:

Én hébe hóba olvasom MP fb oldalát, őszintén, nekem nem tűnt fel, hogy az arcomba tolná a kereszténységét. Ellenben a Fideszesek rendszeres (ál)kereszténykedő megnyilvánulásaival.

De ha tudsz mutatni valami hasonlót MP-től, hogy így meg úgy nyomatja, hogy mekkora hívő, igazat adok.
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... iYbzsjD3Rl

igevers van a végén.

https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... 7QqLiDsBKl

ugyanez

tobbet nem keresek vissza parszor meg lattam ilyet, nem tetszik hogy a Bibliabol odavago igeverseket kontextus nelkul hasznalja ha neki tetszik.
Ok, aláírom, ezek az idézgetések elég cringe-ek. Bár ettől még nem lesz Szájerékkel egy szinten. Nekem Semjén v. Szíjjártó magamutogatása, hogy ők templomba is járnak, meg hogy mekkora gyakorló keresztények (miközben tudjuk, hogy nem), sokkal gázabb

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 10., kedd 18:36

kiserik írta: Egyrészt mindent a Fideszre, mint példára vezetsz vissza rendszeresen.
Bocsi, hogy megkerulhetetlenné kormányozták magukat, és az itteni érvek nagy része is tőlük származik, csak hogy egy aktuális példát hozzak, ez a globalista, szuvenerista egybites valami is. A mi és a ti felállás, az aki nem velünk, az ellenünk logika.
Szerintem itt a tengely, a mesterséges kétpólusú és a színes politikai paletta között, nem pedig amit Rogán egy éve kitalált, átvett.

Ami az oroszokat illeti, nem a jobbalt írtam, hanem a szélsőjobbot.
A sima európai jobboldallan nincs semmi bajom. Köszönik, jól vannak. Semmivel sem globalistábbak, mint akárki más a politikai palettáról, nemzetet sem akarnak eltörölni, egyveleget sem akarnak. Aki utazik, és látja, milyen lokálpatrionizmus, hagyományőrzés létezik ott, ahol egy csomó szavazójuk van a romlott nyugaton a mai napig, az nem tudná ennyire fekete-fehéren látni a politikát. Pár éve voltam a baszkoknál, magyar szemmel csúcsbalosok, libsik, Bilbabo főleg, mégis lenne mit tanulni tőlük, ami a fenti dolgokat illeti.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 10., kedd 18:22

BlancoMark írta:
kiserik írta: A Tisza párttal kapcsolatban nagyon sokan fognak koppanni. Direkt nem Magyar Pétert írtam, mert nem vele van ott a bibi.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. szeptember 10., kedd 18:08

kiserik írta: A Tisza párttal kapcsolatban nagyon sokan fognak koppanni. Direkt nem Magyar Pétert írtam, mert nem vele van ott a bibi.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 10., kedd 17:37

A Tisza párttal kapcsolatban nagyon sokan fognak koppanni. Direkt nem Magyar Pétert írtam, mert nem vele van ott a bibi.

ericco:

Teljesen máshogy látjuk a politikát. Egyrészt mindent a Fideszre, mint példára vezetsz vissza rendszeresen. A Fidesz se nem jobb oldali, se nem nemzeti, se nem szuverenista, se nem bal oldali, se nem konzervatív, se nem ezek valamelyike. A Fidesz egy üzleti párt.

Másik: csúnya oroszok háborút vívnak Európával, ők felelősek a migrációért és a jobboldallal akarják befolyásolni a demokráciát. A független oldal viszont a nép oldala (ugye milyen ellentmondás, hogy nem a jobb oldal a népi oldal ezek szerint), őket senki nem befolyásolja. Aztán meg szépen derülnek ki, hogy de igen, a nem jobb oldali kormányok és az USA szépen befolyásolnak mindent. Néha elgondolkodom, hogy kinek mi lehet az érdeke? Ha az USA-t nézem, akkor megőrizni a világ vezető pozícióját. Ha az oroszokat, akkor felérni a világ tetejére. Ha Európát, akkor túlélni. Bárhogy variálom, nekem mindig az jön ki, hogy az oroszoknak és nekünk is az lenne a legjobb, ha összefognánk. Európa adja a technológiát, az oroszok az olcsó nyersanyagot. Ez viszont egyedül az USA-nak nem jó. Nekik az a jó, ha Európa tőlük veszi a drága nyersanyagot, így gyengítve Európát és az oroszokat is.

Aztán itt van, hogy míg nálad meg vannak ezek a régi irányok, hogy jobb, bal, szocdem, akármi, nálam már rég nincs. Gyakorlatilag nem is nagyon van olyan látható párt Európában, ami beleillene valamelyik régi csoportba. Nálam igen is létezik a globalista és a szuverenista, mert elég sok dolog mutat afelé, hogy a politika ezen szempontból eléggé globálissá változott. Mi a globalista politika? Eltörölni a nemzeteket, egységesíteni a világot amennyire csak lehet. Kiölni a nemzeti tudatot. A szuverenista politika pedig abban látja a jövőt, hogy erős nemzeti tudattal rendelkező országok kellenek. Az mellékes ebből a megközelítésből, hogy milyen teszem azt az ország gazdaságpolitikája.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 10., kedd 17:22

swfan írta:
1madridista írta:

mint ahogy mp is eljatssza a keresztenyt hogy raszavazzanak mikozben pont leszarja az egeszet ez ugyanugy kepmutato mint ahogy a fidesz harcol az lmbtq ellen... nem ertitek pedig leirtam, szajerrel es besevel is az a bajom hogy képmutató, van erre egy mondás hogy "bort iszik es vizet predikal". ha valaki a Bibliabol idezget akkor vegye komolyan ez mpre ugyanugy vonatkozik mint a fideszes buzikra. ha valaki azt mondja/sugallja magarol hogy kereszteny akkor eljen is ugy kulonben csak egy ujabb hiteltelen emberrol van szo.

ne nevezz hulyenek, nem vagyok idiota. 800000szer irtam be mar hogy szemelyes ismeroseim vannak akik ezert jonnek haza nemetorszagbol pl. nem az origon olvastam, nem a kormany kommunikacioja mondja, jarhatsz csukott szemmel de van ahol ez a valosag... ertem hogy nem ez a cel, (ott is volt trollface) de ez a fene nagy elfogadas lattuk hova vezet nyugaton. beviszik az ovodakba (mesekonyvek mar itthon is vannak ra) es a kisgyerekeknek en nem akarom kozelebe engedni...

nem erted a parhuzamot. ha valaki kicsiben nem kepes felelosen viselkedni hogy varhatod tole hogy nagyban majd amikor valodi felelossege lesz ugy fog? nem az erdekel hogy mekkora felelossege van hanem hogy az a keves ami van azzal hogy el... hogy varhatom el valakitol hogyha kormanyra kerul megbizhato lesz ha mar jeloltkent 1 millio forintos minibalberrol (most kb a luxemburgi minimalber) hazudozik (ez is demagogia kb mint a fidesz). senki nem vitatja a fidesz vallalhatatlan dolgait de mi a francot csinaljak ha az egyetlen eletkepesnek tuno jelolt kicsiben ugyanazt a kommunikaciot folytatja??? ahhoz hogy kormanyvaltas kell legyen valakinek EGYERTELMUEN JOBB alternativat kell mutatnia en nem fogok szerencsejatekozni h "hatmajd lesz valami de legalabb megdonti a rendszert"

"utaztatta at" pont leszarom amig nem itt telepedik le. nem sok keseleses tamadasrol hallok magyarorszagon, bezzeg a fenyes nyugat... mikor keselt utoljara magyarorszagon bevandorlo hatteru ember? (es ez nem uszitas nyilvan koztuk is vannak bekes normalis emberek pont ezert kene ellorizni a dolgokat...)
Én hébe hóba olvasom MP fb oldalát, őszintén, nekem nem tűnt fel, hogy az arcomba tolná a kereszténységét. Ellenben a Fideszesek rendszeres (ál)kereszténykedő megnyilvánulásaival.

De ha tudsz mutatni valami hasonlót MP-től, hogy így meg úgy nyomatja, hogy mekkora hívő, igazat adok.
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... iYbzsjD3Rl

igevers van a végén.

https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... 7QqLiDsBKl

ugyanez

tobbet nem keresek vissza parszor meg lattam ilyet, nem tetszik hogy a Bibliabol odavago igeverseket kontextus nelkul hasznalja ha neki tetszik.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 10., kedd 17:10

1madridista írta: ne nevezz hulyenek, nem vagyok idiota. 800000szer irtam be mar hogy szemelyes ismeroseim vannak akik ezert jonnek haza nemetorszagbol
Nem neveztelek annak.
Én ismerőseim is élnek Németországban, Angliában, egyszer sem említettek ilyesmit.
[/quote]

irtal egy ilyet h bizonyos iq alatt hatasos... legalabb vallald fel...

nem azt mondtam hogy mindenhol ez van, de ez ijeszto. es nem a kormanypropaganda kelt bennem felelmet hanem h tobb ilyen esetrol tudok ismerosoktol es nagyon durva h ez egyaltalan megtortenhet.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 10., kedd 17:08

1madridista írta:
nuevo_ericco írta:

A vita érdekében javaslom, hogy hagyd abba ezt a trollkodást, ne játszd a hülyét, senkinek sem a meleg partykkal vagy a meleg fideszesekkel van gondja, hanem azzal, hogy ugyanez a politikai közösség hatalomból, állami eszközökkel és forrásokkal gyártott le politikai terméket, játszott az emberek félelmeire, keltett gyűlöletet ezen kisebbség kárára.

Újabb demagóg ostobaság. Melyik az a politikai erő, amelyik beengedné őket Magyarországon?
Ha valaki azt mondja, hogy Orbán, szállj már le a melegekről, a csahos kutyáiddel együtt, mert ők is magyarok, adófizetők, ugyanolyan jogokkal, az nem akarja a drag queeneket az ovisok közé engedni. Bicskanyitogató a kormány ezen komunikációja, és ahogy látom, bizonyos IQ alatt hatásos is.

Ami MP-t illeti, személy szerint nem vagyok fan, de nem hatalomból teszi, amit tesz. Nem adófizetők pénzéből, nem parancsol erőszakszervezeteknek, stb., úgyhogy az ő felelőssége egyelőre még csak fasorban sincs a narancskomcsikéhoz képest. Egyenlőségjelet tenni a kettő közé újabb demagógia, és csak arra szolgál, hogy elterelje a vitát a Fidesz válallhatatlan dolgairól, meg hogy hova juttatták az országot, a társadalmat, úgy általában a magyar államot és a demokráciát 14 év teljhatalom után.

Akkor gondolom, az sem tetszett, mikor a magyar állam ellenőrizetlen migránsok tízezreit utaztatta át az országon 2015-ben, vagy mikor legutóbb a magyargzűlölő Ficot segítették ki pár száz migráns Szlovákiába küldésével.
Annyira beszopják az emberek a propagandát, hogy hihetetlen.
mint ahogy mp is eljatssza a keresztenyt hogy raszavazzanak mikozben pont leszarja az egeszet ez ugyanugy kepmutato mint ahogy a fidesz harcol az lmbtq ellen... nem ertitek pedig leirtam, szajerrel es besevel is az a bajom hogy képmutató, van erre egy mondás hogy "bort iszik es vizet predikal". ha valaki a Bibliabol idezget akkor vegye komolyan ez mpre ugyanugy vonatkozik mint a fideszes buzikra. ha valaki azt mondja/sugallja magarol hogy kereszteny akkor eljen is ugy kulonben csak egy ujabb hiteltelen emberrol van szo.

ne nevezz hulyenek, nem vagyok idiota. 800000szer irtam be mar hogy szemelyes ismeroseim vannak akik ezert jonnek haza nemetorszagbol pl. nem az origon olvastam, nem a kormany kommunikacioja mondja, jarhatsz csukott szemmel de van ahol ez a valosag... ertem hogy nem ez a cel, (ott is volt trollface) de ez a fene nagy elfogadas lattuk hova vezet nyugaton. beviszik az ovodakba (mesekonyvek mar itthon is vannak ra) es a kisgyerekeknek en nem akarom kozelebe engedni...

nem erted a parhuzamot. ha valaki kicsiben nem kepes felelosen viselkedni hogy varhatod tole hogy nagyban majd amikor valodi felelossege lesz ugy fog? nem az erdekel hogy mekkora felelossege van hanem hogy az a keves ami van azzal hogy el... hogy varhatom el valakitol hogyha kormanyra kerul megbizhato lesz ha mar jeloltkent 1 millio forintos minibalberrol (most kb a luxemburgi minimalber) hazudozik (ez is demagogia kb mint a fidesz). senki nem vitatja a fidesz vallalhatatlan dolgait de mi a francot csinaljak ha az egyetlen eletkepesnek tuno jelolt kicsiben ugyanazt a kommunikaciot folytatja??? ahhoz hogy kormanyvaltas kell legyen valakinek EGYERTELMUEN JOBB alternativat kell mutatnia en nem fogok szerencsejatekozni h "hatmajd lesz valami de legalabb megdonti a rendszert"

"utaztatta at" pont leszarom amig nem itt telepedik le. nem sok keseleses tamadasrol hallok magyarorszagon, bezzeg a fenyes nyugat... mikor keselt utoljara magyarorszagon bevandorlo hatteru ember? (es ez nem uszitas nyilvan koztuk is vannak bekes normalis emberek pont ezert kene ellorizni a dolgokat...)

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 10., kedd 17:07

a naci kartya :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D

ezek a franya szelsojobbos panelek

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 10., kedd 17:05

Babinho írta: 1madridista példája jól mutatja...ne legyenek illúzióitok a magyar társadalommal kapcsolatban.
26-ban még fidesz győzelem lesz. Higyjétek el, hiába nem találkoztok nagy számban fidesz hívőkkel, azt gondolod, a környezeted alapján, hogy több a kritikus ember...nem így van. Mi vagyunk kevesebben.
Leghamarabb 30-ban lehet változás, de én túl optimista nem vagyok. Hiába a fiatalok most úgy tűnik nem fideszesek, a butuló társadalom, az oktatás lezüllesztése nekik kedvez.
Hát aki egy egyszerű berúgást mellé rak Besehez, meg Szájerhez, csak mert MP is keresztény és bibliát olvas...hát bazdmeg! Ennél mélyebbre már ne menjünk légyszi...
:D a te szadbol ez dicseret, koszi

A BIblia alapjan mindketto bun es kesz, nincs koztuk kulonbseg, tehat ezalapjan szajer meg mp egy kategoria (bese mas mert o pap is az sulyosabb eset), kepmutato keresztenyek. ez a mp kereszteny meg Bibliat olvas... azert mert ezt a kereszteny nemzeti mazat (ahogy mas nevezte) tudja eladni, az egesz elete hiteltelen. ha meg nem kereszteny akkor semmi problema csak akkor ne adja el magat annak, (a fidesz pont ugyanezt csinalja)...

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 10., kedd 17:01

Blanco88 írta:
nuevo_ericco írta:

A SZFE is ballibsi volt, hiába énekeltek népdalokat, írtak, rendeztek, játszottak magyar műveket, stb. Minden ballibsi, ami nem ultrakonzervatív vagy nemzeti radikális. Az a nemzeti, amire rámutatnak, nem pedig az, amit magyarok alkotnak, csinálnak, mondanak. Ha ideológiailag valami picit nem fér bele a látásmódjukba, arra ott van tucatnyi Rogán által létrehozott szitokszó, az egyikről lejjebb írtam.
Köztes állapot nincs. Ha a kereszténydemokrata picit elnézőbb a kisebbségekkel szemben, az már balos, globalista média által elbolondított valaki. Már nincs zöld, liberális, szocdem, nemzeti, kereszténydemokrata, stb., akik kompromisszumok mentén dolgoznak együtt. Vannak a nemzetiek és a globalisták, mert hát összejátszanak. Egyszerűbb az élet.
Azért kemény, hogy pont azt vetíted ki, amit a mainstream politika csinál. Aki mást gondol kicsit is a migràcióról, a multikultiról, kissebbségekről az náci, fasiszta. Így egyszerű az élet.

Ui. A mércés cikked meg sem nyitom. A szikra mozgalomhoz köthető tőről metszett kommunisták🤮

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 10., kedd 16:58

Blanco88 írta: Ezek a választók pont hiányoztak az óráról mikor Lenin és Sztálin áldásos tevékenységéről volt szó. A szélsőbalt kifelejtetted a szövetségesek listájáról.
Egyelőre nem látom a szavazók, politikusok tömegeit, akik proletárdiktatúrát szeretnének. Viszont olyanokat, akik a polgárok gazdasági frusztrációit különböző kisebbségeken, láthatatlan háttérben dolgozó csoportokon (globalista elit), politikai ellenfeleiken vezetnék le, majd hatalomba kerülve azonnal a demokráciát piszkálnák, mert az túl liberális, annál inkább (pl. már itt Szlovákiában is). De majd ha az első csoport is nagy számban megjelenik, ígérem, ugyanúgy felemelem a hangom, mint most.
De ha belegondolok, már most is teszem, mert azokkal az esetekkel, amikor valakit a nem kirekesztő, uszító véleményéért törvényi eszközökkel vesznek elő pl. nyugaton, mélyen nem értek egyet, és szerintem valahol itt találkozik is a világlátásunk.
A különbség annyi, hogy én ezeket egyelőre vadhajtásoknak látom, és nem a rendszer sajátosságainak. Míg az alternatívában bizony ez nem bug, hanem feature.
Aki mást gondol kicsit is a migràcióról, a multikultiról, kissebbségekről az náci, fasiszta
Szerintem pedig nem. Magát a problémát látni nem az, viszont az egyes megoldások, meg az erre a problémára felhúzot komunikáció, neadjisten törvénykezés már lehet szélsőséges.
Blanco88 írta: Ui. A mércés cikked meg sem nyitom. A szikra mozgalomhoz köthető tőről metszett kommunisták
Index jó lesz?
https://index.hu/kulfold/2019/05/18/lem ... kancellar/

De amúgy 2019-es balhé, Ibiza, Strache szavakra rákeresel, és kidob egy csomó akkori cikket.
1madridista írta: ne nevezz hulyenek, nem vagyok idiota. 800000szer irtam be mar hogy szemelyes ismeroseim vannak akik ezert jonnek haza nemetorszagbol
Nem neveztelek annak.
Én ismerőseim is élnek Németországban, Angliában, egyszer sem említettek ilyesmit.

Vissza: