Értem, mit akarsz mondani, de szerintem kissé túlzó az, hogy beszürkítettük, illetve eltüntettük Fabrét.Anthony írta:Lényeg, hogy a Barcelona sikeresen eltűntette, beszürkítette Fabregast, tökéletes katona lett. Ott van a csapatban, lő pár gólt, néha fontosakat is, de valahogy én azt érzem, hogy el van tűnve a térképről. Az Arsenalban sokszor szólt egy-egy meccs róla, áradozott a sajtó, ő volt a sztár. Most meg nem látszik Messi és Neymar árnyékától, pedig legalább olyan jó játékos ő is, mint a brazil. De ha ez így neki megfelel...(legalább nyert pár kupát velük amég lehetett )
Egyszerűen csak arról van szó, hogy
- nem játszhat az igazi posztján, a csatár mögött, mivel ilyen poszt nálunk nincs
- a Xavi-Iniesta páros miatt nem lehet olyan szinten alapember, mint volt az Arsenalban, sokkal többet kell a padon csücsülnie
- még mindig sokszor játszatjuk Messi hiányában fals kilencesként, aminek én személy szerint nem látom értelmét
Mindenesetre az utóbbi évek rendkívül hullámzó teljesítménye után idén úgy-ahogy azért hoz egy konstans jó szintet, amikor a középpályán játszik, nem pedig elöl.
Illetve úgy gondolom, Tata rájött már, hogy Xavit szép lassan ki kell venni a csapatból, egyre kevesebbet kell játszatni, ezzel párhuzamosan pedig szerintem Cesc is egyre több lehetőséget kaphat majd Iniesta vagy Rob mellett a középpályán, és nem kell Messi-poszton szenvednie (bár a tegnapi meccs pont kivétel volt ebből a szempontból).
A Cartagena elleni összecsapásra sok szót nem érdemes pazarolni, Sergi Roberto játéka tetszett, Dongou góljának külön örültem, és pozitív (bár bizonyos értelemben ennek egy harmadosztályú csapat ellen magától értetődőnek kell lennie), hogy fel tudtunk állni a bekapott gól után, viszont Tata játszathatott volna több fiatalt, valamint Dongou-t hamarabb is behozhatta volna... No mindegy, majd a visszavágón nyomathatunk egy jó kis B csapatot.
Ja, Sánchez meg ügyes volt.
http://www.youtube.com/watch?v=32qqqn64iSM