kiserik írta:
Látod ez itt nem kicsi probléma. Soha nem mondtam ilyet. Sőt, ki is emeltem, hogy csomó kérdésre nem lehet ezt ráhúzni.
Akkor ezt értettem félre:
Aztán itt van, hogy míg nálad meg vannak ezek a régi irányok, hogy jobb, bal, szocdem, akármi, nálam már rég nincs. Gyakorlatilag nem is nagyon van olyan látható párt Európában, ami beleillene valamelyik régi csoportba. Nálam igen is létezik a globalista és a szuverenista, mert elég sok dolog mutat afelé, hogy a politika ezen szempontból eléggé globálissá változott.
Leírtad, hogy nálad nincsenek irányok, van kettő. A mindent a politikára értettem, de oké, elfogadom, akkor nem minden.
kiserik írta:
Megjegyzés és ne vedd személyeskedésnek, mert nem annak szánom, de én még ilyet nem láttam, hogy egy önmagát jobb oldali (Fidesz) szimpatizánsnak mondó értelmes ember hogyan esik át elvakultan a ló másik oldalára. Mindig mondom, hogy fogyasszunk híreket minden oldalról, mert könnyen örvényben találhatjuk magunkat.
Nem veszem annak, továbbra is jobboldalinak tartom magam, de elutasítom ezt a populista, alt-right vonalat, ami nekem már szélsőséges. Oda ki sem akarok már térni, mert ma már felesleges, hogy a jobb és baloldal eredetileg nem is politikai, hanem gazdaságpolitikai kifejezések.
kiserik írta:
Ha minden igaz, von der Leyen a háború kirobbanása előtt 1 hónappal 120 hajónyi palagázt rendelt az USA-tól.
Kinek rendelte volna? Az energetikai szerződések továbbra is nemzetállami hatáskörbe tartoznak. Arról nem is beszélve, hogy palagázból az USA magának is alig tud termelni. Azeri, katari és norvég gázzal váltottuk ki az oroszt. Tudom, hogy előre leírtad, de ennek tényleg orosz szaga van. Neked is tudom ajánlani, tájékozódj máshonnan is, mert lehet örvényben vagyok, de akkor te is.
Felrobbantotta egy kis létszámú csapat, akit mindenki meg akart állítani, főleg az amerikaiak (álítják az amerikaiak
)
Nem az amerikaiak állították, hanem ha jól emlékszem, a németek. De ha meggyőzőbb bizonyítékaid vannak, szívesen látom őket. A belinkelt filmet láttam, és ez alapján én pedig mondhatnám akár az FSZB is, mert a gáz árának emelkedése miatt az oroszok jártak a legjobban. Oda-vissza adogathatjuk egymásnak ez elméleteket, mindenféle háttérinfó nélkül.
kiserik írta:
A Muskos részre nem reagálok, mert fölösleges. Kicsit fullba sikerült nyomni a demokrata propagandát
Konrkétan melyik része nem volt igaz? Amiket leírtam, nyílt információk, már azelőtt mindenki tudta, hogy Musk Trmump mellé állt volna.
A Shanghai Metal Market is demokrata propaganda?
https://news.metal.com/newscontent/1017 ... -oligarchs
dzsi91 írta:
Laportanak nincs bizonyítéka semmire. Ezeknek az előembereknek a tetteivel tele van az internet.
Csak Trump hazugságaival ellentétben, nem csak a demokraták kormányzása alatt jöttek. Sőt, Trump volt az, aki leépítette a határvédelmet. Erre mi volt a válasza? Mert rossz munkát csináltak. Csak elfelejtette azt helyrehozni. Talán azért, mert más kampánytémája nincs, csak a kutyákat grillező migrik.