Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. szeptember 16., hétfő 10:48

bluebike írta:
Whiteheart írta:

TV-ben van az RTL3, vagy csak interneten van ilyen??
Mert sima RTLen ezt a szerencsétlen szappanopera valóság show kabát fc mutatják :lol: Átverés meg népbolondítás az egész... Csak azért csinálták hogy lenyúlják az ingyenes M4 meg dunáról a műsort, hogy aztán megadóztassák a népet :agree: tipik baloldali genyósák, kb bemutatja az egész bagázst és előrevetíti hogy mire számíthatnánk velük B-)

Még szerencse hogy itt a SPORT1 hogy mutassa a korai Juve meccset meg a későbbi Real meccset :salute:
Srácok, szerintem azért elég egyértelmű irónia ez a hsz. Csóró embert szétminuszoljátok, pedig csak vicces akart lenni. :lol:
Sajnos nem az. Gondolom az nem zavarja, hogy peldaul a serie a meccsek jelentos reszet is csak ugy tudod nezni, ha elofizetsz a net4+ra, ami az allambacsihoz tartozik. Ebbe az iranyba tart az egesz vilag.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. szeptember 16., hétfő 10:09

Whiteheart írta:
Pad'em írta:

A Milan v Pool lesz csak a tévében náluk, kedden RTL3-on.
Mert sima RTLen ezt a szerencsétlen szappanopera valóság show kabát fc mutatják :lol: Átverés meg népbolondítás az egész... Csak azért csinálták hogy lenyúlják az ingyenes M4 meg dunáról a műsort, hogy aztán megadóztassák a népet :agree: tipik baloldali genyósák, kb bemutatja az egész bagázst és előrevetíti hogy mire számíthatnánk velük B-)

Még szerencse hogy itt a SPORT1 hogy mutassa a korai Juve meccset meg a későbbi Real meccset :salute:
Srácok, szerintem azért elég egyértelmű irónia ez a hsz. Csóró embert szétminuszoljátok, pedig csak vicces akart lenni. :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 16., hétfő 9:22

régi szép idők amikor ha valamit nézni akartál de nem volt meg fejből hol és mikor akkor zongorázni kellett a távirányítón. Jó kis teletext vagy mi az :lol: Legrosszabb esetben megy majd a kicsit pixeles stream

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 16., hétfő 9:04

Whiteheart írta:
Pad'em írta:

Azert hogy elszokik tole az ember, hogy dolgokert fizetni kell. :D Amit a kozosbol fizetnek, az ingyen van. (Abbol a szempontbol mondjuk jogos, hogy most csak elosszak egymas kozott a BL-en megsporolt penzt, regen legalabb vettek belole meccseket)

Gondolom ilyenekre sem vagy elofizetve, hogy netflix, max, spotify, youtube premium.. csak az ncore. :kalapos: (habar meg ott is van premium :mrgreen: )

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 16., hétfő 8:54

tcskhun írta: Hola a todos!

Szeretném a segitségeteket kérni,hogy PS4-re,hogy tudom letölteni az RTL+ alkalmazást,mivel spanyolországban élek igy az itteni Store-ban nincsen,a magyar Store-bol meg nem engedi...
köszi elöre is asegitséget
un saludo
A kozvetitesi jogokat csak az adott orszagnak szoktak eladni. Nekem is hiaba van kulfoldon m4-em, a BL meccsek (vagy Forma1) alatt csak annyi volt kiirva, hogy 'ez a tartalom csak Magyarorszag teruleterol erheto el'. Mint ahogy az M4 oldalan a stream is csak VPN-el mukodott. Valoszinuleg az RTL+nal is ez a helyzet.

ExpressVPN-en reklamoztak, hogy PS4-en is elerhetoek, ha azon keresztul nyitod meg a magyar Store-t, lehet engedne letolteni meg ott tudnad majd nezni is. (ExpressVPN-en 30 napig visszakerheted a penzt)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 16., hétfő 7:58

Whiteheart írta:
Pad'em írta:

Mert sima RTLen ezt a szerencsétlen szappanopera valóság show kabát fc mutatják :lol:
Tévében, ha RTL-ed van RTL3 is kell legyen, nyomkodd még kicsit a táviranyítót.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. szeptember 16., hétfő 7:41

Whiteheart írta: Átverés meg népbolondítás az egész... Csak azért csinálták hogy lenyúlják az ingyenes M4 meg dunáról a műsort, hogy aztán megadóztassák a népet tipik baloldali genyósák, kb bemutatja az egész bagázst és előrevetíti hogy mire számíthatnánk velük
Nagyot mész, így kora reggel :lol: Ha jól tudom (lehet tévedek), a sport tv is piaci alapon működik és nem a kormány csatornája.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. szeptember 16., hétfő 7:35

Pad'em írta:
alexoxladjackoxi írta: Van infótok arról, hogy az RTL melyik meccseket adja TV-ben az első körből? Csak a Sport TV-nek látom a pontos programját.

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. szeptember 15., vasárnap 12:38

Hola a todos!

Szeretném a segitségeteket kérni,hogy PS4-re,hogy tudom letölteni az RTL+ alkalmazást,mivel spanyolországban élek igy az itteni Store-ban nincsen,a magyar Store-bol meg nem engedi...
köszi elöre is asegitséget
un saludo

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. szeptember 12., csütörtök 22:16

https://www.facebook.com/share/r/dnoB7obgUqEkGKJj/

:kalapos:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 12., csütörtök 20:08

alexoxladjackoxi írta: Van infótok arról, hogy az RTL melyik meccseket adja TV-ben az első körből? Csak a Sport TV-nek látom a pontos programját.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. szeptember 12., csütörtök 18:39

Hivatalosan még sehol nem láttam, de jó eséllyel kedden az AC Milan - Liverpoolt, szerdán, csütörtökön pedig semmit. Vasárnap délelőtt írtam erről egy összefoglaló kommentet, egyet kell visszalapozni hozzá, esetleg nézz rá!

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. szeptember 12., csütörtök 16:53

Van infótok arról, hogy az RTL melyik meccseket adja TV-ben az első körből? Csak a Sport TV-nek látom a pontos programját.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 10., kedd 21:41

dzsi91 írta: Na megjott az uj settopbox letoltottem az rtl appot, és bejelntkezés előtt lakat volt a meccseken. Asszony belépett a a felhasználójával és már nincs lakat egyiken se.Ugye ott vannak már a listában a jövőheti meccsek. Akkor most jók vagyunk vagy elő kell még fizessek valamire?
Ha Asszony már előfizetett korábban, hogy nézhesse a Szulejmánt akkor jók vagytok :D

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 10., kedd 18:42

Pad'em írta:
Halfkey írta:

De nem ezt csinálják, előre fel kell iratkoznom. Én szeretném akkor eldönteni mikor tudom hogy megy a sport tvn, vagy nem. Ez volt az első mondat az előző hszemben, nemtudom hogy sikerült kifundálnod hogy pont erre vágyom ami most van :D
A technikai dolgokra mondtam inkább, azok megvannak, megy appon, tévén, telón, és visszanézheted bármikor. Azt értem te meccsenként fizetnél, de ha azt mondod, hogy így összesen még többre is jönne ki, tehát több meccset néznél akkor mi a bajod az összes meccsre kiterjedő havidíjjal?
Akkor a szájadba rágom még egyszer amit az első hszemben is leírtam. Nem zavar ha úgy alakulna hogy többet fizetnék, ha tudnám hogy konkrétan most mittudomén a Pool most meg a City elleni meccsért fizetek. Nem akarok előre befizetni egy év díjat azért, mert hátha lesz olyan meccs amit máshol nem látok. Meccsenként hajlandó lennék fizetni, ha megvannak a technikai feltételek is. Azt mondod megvannak, ez remek, csak ez nekem a másodlagos dolog a történetben.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 10., kedd 17:45

Na megjott az uj settopbox letoltottem az rtl appot, és bejelntkezés előtt lakat volt a meccseken. Asszony belépett a a felhasználójával és már nincs lakat egyiken se.Ugye ott vannak már a listában a jövőheti meccsek. Akkor most jók vagyunk vagy elő kell még fizessek valamire?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 10., kedd 17:09

Halfkey írta:
Pad'em írta:

Dehát kb ezt csinálják amit írsz.

Kifizeted a havidíjat és az összes BL meccset nézheted élőben magyar kommentárral (mondjuk ez inkább hátrány :lol: ) és később visszanézheted bármelyiket. Az rtl+ a legnagyobb szolgáltatók boxján eleve elérhető (Voda, Telekom, Yettel), chromecasttel lehet amúgy tükrözni okostelót is. App is van, telóról is nézheted, a streaming felületük meg szintén egyszerű.
De nem ezt csinálják, előre fel kell iratkoznom. Én szeretném akkor eldönteni mikor tudom hogy megy a sport tvn, vagy nem. Ez volt az első mondat az előző hszemben, nemtudom hogy sikerült kifundálnod hogy pont erre vágyom ami most van :D
A technikai dolgokra mondtam inkább, azok megvannak, megy appon, tévén, telón, és visszanézheted bármikor. Azt értem te meccsenként fizetnél, de ha azt mondod, hogy így összesen még többre is jönne ki, tehát több meccset néznél akkor mi a bajod az összes meccsre kiterjedő havidíjjal?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 10., kedd 9:45

Pad'em írta:
Halfkey írta: Biztos nem fogok fizetni úgy hogy azt sem tudom mihez kell mihez nem. Sokkal egyszerűbb lenne és én valszeg többet is fizetnék összesítve ha mondjuk 500 forint lenne egy adott meccs, megkapnám a felvételt is ha mégsem tudom végig nézni, és valami egyszerű kezelőfelületű appon tvn/mobilon menne ez.
Dehát kb ezt csinálják amit írsz.

Kifizeted a havidíjat és az összes BL meccset nézheted élőben magyar kommentárral (mondjuk ez inkább hátrány :lol: ) és később visszanézheted bármelyiket. Az rtl+ a legnagyobb szolgáltatók boxján eleve elérhető (Voda, Telekom, Yettel), chromecasttel lehet amúgy tükrözni okostelót is. App is van, telóról is nézheted, a streaming felületük meg szintén egyszerű.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 9., hétfő 14:31

Galacticos írta: Egyelore azert szerintem ez nincs tularazva. Nyilvan bosszanto hogy van egy tvs elofizetesed az internettel egyutt melle ha ugy van fizetsz netflixet, disneyt vagy valamit es akkor meg ezt meg azt.. de onmagaban ez a havi 1990 szerintem nem a vilag. A magyar szakertoket meg tovabbra sem kotelezo hallgatni akkorse ha elofizetsz ra.

Kicsit ilyen na akkor en mar csak azert se fizetek elo.. ne fizess nem kotelezo. En inkabb raszanom azt a havi 2ezret minthogy egy meccs elott 56db reklamot kelljen kikattintani ami utana 20 percenkent megall es kezdheted elolrol.
Nincs túlárazva, egyetlen dolgot kell eldöntenie mindenkinek : Tud időt szánni rá vagy sem.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 9., hétfő 13:56

Meg a selejtezoknel minden meccsrol volt külön 3-4 perces összefoglaló, meg volt minden naprol egy fel oras is,amiben minden meccs benne volt. Szóval aki többet nézi a focit, és több csapattal képben akar lenni,annak hasznos lehet,mert egy helyen ott van minden, akkor nézel ra,amikor akarsz.
Nyilvan aki csak megnezi a kedvenc csapatát, azert a havi 1-2 meccsert valóban nem erheti meg annyira. Mondjuk nekem az hogy ket kattintas, fullhd,es tudom,hogy vegig is nezhetem,nekem meg fogja erni.

Vissza: