Még azt nem tudjukRealista24 írta: Erősek voltak a liverpooli hírek, de jó hogy így alakult.
Kylian Mbappé - 9
Re: Kylian Mbappé - 9
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Erősek voltak a liverpooli hírek, de jó hogy így alakult.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondolom az ügynöke/família kereste az opciókat, hogy szabadulhat el onnan, ezzel is ösztönözve az arabokat, hogy a világ összes pénzét odaadják neki
Kétlem odament volna komolyan.
Kétlem odament volna komolyan.
- Pad'em
L'equipe szerint 2022ben megegyezett a Liverpoollal... Lett volna a szerződésében egy Realos kivásárlási ár de a PSG nem fogadta el az angolok 200 milliós ajánlatát.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg azert ne kerd tole, mert lesz fellebbezes.Kerlon írta:szurkoltam erte, remelem 1%ot azert leadRealista24 írta: Lique 1 döntott, PSGnek ki kell fizetnie az 55 milliót és három havi fizetését Mbappenak.
Utóbbi elmaradás, május, június, július.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Mármint miből?Kerlon írta:szurkoltam erte, remelem 1%ot azert leadRealista24 írta: Lique 1 döntott, PSGnek ki kell fizetnie az 55 milliót és három havi fizetését Mbappenak.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
szurkoltam erte, remelem 1%ot azert leadRealista24 írta: Lique 1 döntott, PSGnek ki kell fizetnie az 55 milliót és három havi fizetését Mbappenak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lique 1 döntott, PSGnek ki kell fizetnie az 55 milliót és három havi fizetését Mbappenak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sztem nincs igazuk, hisz nem csak a kövi darab lett egy gépben valaki helyén. Új taktikát kell megtanuljon ő is, a csapat is. Kiesett mögüle a 2. bajnoki után az egyik srác, akivel a legjobban megértette magát, blablabla.
Meg a válogatottal pont nem jönnék, hát Dösamp ha valaki jó formában lett volna, a padra rakja, nehogy focizzon már. Ezt két ennyit megélt játékosnak látnia kéne. De legalább nyilatkozhattak
Meg a válogatottal pont nem jönnék, hát Dösamp ha valaki jó formában lett volna, a padra rakja, nehogy focizzon már. Ezt két ennyit megélt játékosnak látnia kéne. De legalább nyilatkozhattak
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es bemasolni mar nem akartad?hehetheoriginal írta: dugarry tesómsz jól megmondta.
igaza van btw.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Pad'em
@marca: Ancelotti csak jókat mond JAS-nek és Pereznek Mbappéről, 10/10 a hozzáállása pályán és pályán kívül is mindenben. Le vannak nyűgözve mennyire profi.
A játékos meg teljesen odáig van mennyire rajonganak érte Madridban, nem számított ilyen fogadtatásra az első hónapjában.
A játékos meg teljesen odáig van mennyire rajonganak érte Madridban, nem számított ilyen fogadtatásra az első hónapjában.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Tökéletes a kerer Xabinak: Tchouameni belep 3. vedonek, Cama Valverde daral kozepen Belli Vini Mbappe szabadon, Mendy helyett meg jon Davies ingyen.Pad'em írta:Klopp annál sokkal okosabb hogy olyan hakniba csapjon mint Zsozénk. Megnéztem volna Jürgent Madridban mit hoz ki a csikóinkból pár éve, de így már, hogy 3 aranylabda kaliber sztáralakulat lettünk időközben nem tudom elképzelni itt.KAG írta:
Klopp mellett sokaig en voltam a leghangosabb.
Viszont ebbol a City elleni harcból óriási vesztesként jott ki. Szerintem o mar nem lesz elit. Valami hasonlót fog befutni, mint mourinho tette utanunk. Nala is eltört a dolog Madridban, mint Jurgennek a poolban.
Carlo maradjon, utana majd jo sokára jöhet xabi
Amúgy nagyon Xabit se. A keretünk nagyon nem úgy fest mint ami az ő focijával kompatibilis lenne. Persze van olyan intelligens, hogy a taktikát igazítsa a kerethez és nem fordítva. Az idei év fontos lesz nála, mit tud villantani a BLben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Klopp annál sokkal okosabb hogy olyan hakniba csapjon mint Zsozénk. Megnéztem volna Jürgent Madridban mit hoz ki a csikóinkból pár éve, de így már, hogy 3 aranylabda kaliber sztáralakulat lettünk időközben nem tudom elképzelni itt.KAG írta:Klopp mellett sokaig en voltam a leghangosabb.chronic írta:
Ide kell hozni Xabit vagy Klopp papát.
Imádom a konzervatív örökgyőztes Carlot, de annyira megnéznék már egy teljesen más stílusú madridot, valószínűleg nem kell sokat várnunk rá. De ez itt már off.
Viszont ebbol a City elleni harcból óriási vesztesként jott ki. Szerintem o mar nem lesz elit. Valami hasonlót fog befutni, mint mourinho tette utanunk. Nala is eltört a dolog Madridban, mint Jurgennek a poolban.
Amúgy nagyon Xabit se. A keretünk nagyon nem úgy fest mint ami az ő focijával kompatibilis lenne. Persze van olyan intelligens, hogy a taktikát igazítsa a kerethez és nem fordítva. Az idei év fontos lesz nála, mit tud villantani a BLben.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Klopp mellett sokaig en voltam a leghangosabb.chronic írta:Ide kell hozni Xabit vagy Klopp papát.miro. írta: Amit jo lenne latni,eros visszatamadas,abbol direktebb,kockazatot felvallalo gyors melysegi passzok,ezaltal tobb terulet lenne a tamadoknak
Imádom a konzervatív örökgyőztes Carlot, de annyira megnéznék már egy teljesen más stílusú madridot, valószínűleg nem kell sokat várnunk rá. De ez itt már off.
ZIDANE
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ide kell hozni Xabit vagy Klopp papát.miro. írta: Amit jo lenne latni,eros visszatamadas,abbol direktebb,kockazatot felvallalo gyors melysegi passzok,ezaltal tobb terulet lenne a tamadoknak