Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Premier League
brighton - ipswich is szep lehetett.
32 lovese volt a hazaiaknak (21 kaputt fogott), szoval atlagban 3 percenkent probalkoztak, de 0:0 lett.
a kapus muric kapott egy laza 10-es osztalyzatot.
32 lovese volt a hazaiaknak (21 kaputt fogott), szoval atlagban 3 percenkent probalkoztak, de 0:0 lett.
a kapus muric kapott egy laza 10-es osztalyzatot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ederson (4) has now provided more Premier League assists than Antony (3).'shutterisland írta: egyik golpasszt ederson adta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
pont Ten Hag az akiből simán kinézek egy ilyent
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Honnan tudod hogy ez a kamu és nem a másik hír?Caraway írta:Nem azert volt csere. Miert kell kamu dolgokat bemasolni ide?_Bushido_ írta: A sors ironiaja.
Alejandro Garnacho got benched for liking an Instagram post about Cristiano Ronaldo speaking on Erik Ten Hag then comes on as a sub... scores and celebrates like Ronaldo.
1969 után nyert újra a notthingham a Pool ellen az Anfielden.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Tök mind1, miért volt csere, akár ezért, akár azért, belemagyarázható ez a verzió is.Caraway írta:Nem azert volt csere. Miert kell kamu dolgokat bemasolni ide?_Bushido_ írta: A sors ironiaja.
Alejandro Garnacho got benched for liking an Instagram post about Cristiano Ronaldo speaking on Erik Ten Hag then comes on as a sub... scores and celebrates like Ronaldo.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nem azert volt csere. Miert kell kamu dolgokat bemasolni ide?_Bushido_ írta: A sors ironiaja.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A sors ironiaja.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Pedig a nagy meccseken valo bujocska es a kisebb csapatok kitomese ismeros lehetne neked'shutterisland írta: egyik golpasszt ederson adta.
amugy asszem 36 gol a rekord, eppen o altala, hat lehet megdonti.
azt nem ertem, miert teszi zsebre latvanyosan minden erosebb csapat vedelme, azert akkora kulonbseg nincs a PL alsohazi es kozepcsapatok illetve a nagyobb csapatok kozott, amennyivel gyengebb aranyosan azokon a derbiken egyenileg.
- 'shutterisland
egyik golpasszt ederson adta.
azt nem ertem, miert teszi zsebre latvanyosan minden erosebb csapat vedelme, azert akkora kulonbseg nincs a PL alsohazi es kozepcsapatok illetve a nagyobb csapatok kozott, amennyivel gyengebb aranyosan azokon a derbiken egyenileg.
- ikarus93
Haaland megint rámegy a mesterhármasra?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ETH feje, hogy fohet, hogy Garnacho rugja a golt egy CR golorommel megspekelve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Sose mondanék ilyet, hogy nincs humorod, én azt mondanám, hogy más a humorod, számodra nem vicces mivel nincsen definíciója a humornak, ha tetszik, ha nem szubjektív.Halfkey írta:Ez azért komolytalan érvelés, mert a humor szubjektív, kb bármit mondasz, valakinek a világon vicces lesz. Aztán védheted magad ezzel hogy ja NEKED nincs humorod.EmbroZZ írta:
NEKED nem vicces, ugye pont ez szép a humorban, meg az abszolútokban... Szerintem az
Ha Son sértőnek találja, panaszolja be és ítéljék meg milyen büntit érdemel, de szerintem itt megint csak egy önjelölt social justice warrior akar népet nevelni.
De akkor üljünk fordítva a lóra. Ennyi erővel semmivel nem szabad viccelni, mert valakit megbántassz vele, akinek az anyja szőke volt, vagy féllábú a papagája... Érted már, hogy mi a baj az abszolútokkal?
Mellesleg én nem védem magam, nem mutogatok másra, max hülyének nézem az illetőt, amihez nekem is, és neki is velem szemben minden joga megvan. Gondolni még szabad azt amit akarunk a mai világban ugyebár....
Ez azért komolytalan érvelés, mert a humor szubjektív, kb bármit mondasz, valakinek a világon vicces lesz. Aztán védheted magad ezzel hogy ja NEKED nincs humorod.EmbroZZ írta:NEKED nem vicces, ugye pont ez szép a humorban, meg az abszolútokban... Szerintem azRaúlCF írta: Teljesen felesleges, abszolút elkerülhető támadási felület. Eleve nem vicces de még ha az is lenne minek ilyet nyilatkozni.
Ha Son sértőnek találja, panaszolja be és ítéljék meg milyen büntit érdemel, de szerintem itt megint csak egy önjelölt social justice warrior akar népet nevelni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Szerintem sincs vele gond privátban, de nem teszem ki publikusba, hogy szar legyen belőle. Alapvető viselkedés az egész.EmbroZZ írta:NEKED nem vicces, ugye pont ez szép a humorban, meg az abszolútokban... Szerintem azRaúlCF írta: Teljesen felesleges, abszolút elkerülhető támadási felület. Eleve nem vicces de még ha az is lenne minek ilyet nyilatkozni.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Vagy amikor a kezdő 11-ből 5 Kim nevű volt'shutterisland írta: egyebkent erdemes rakattintani south korea-ra az eredmenyek.com-on es megnezni pl a legutobbi meccsuknel a kezdot es a padot a fenykepekkel.
https://x.com/MobilePunch/status/1595825585728675842
-
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
NEKED nem vicces, ugye pont ez szép a humorban, meg az abszolútokban... Szerintem azRaúlCF írta: Teljesen felesleges, abszolút elkerülhető támadási felület. Eleve nem vicces de még ha az is lenne minek ilyet nyilatkozni.
- 'shutterisland
egyebkent erdemes rakattintani south korea-ra az eredmenyek.com-on es megnezni pl a legutobbi meccsuknel a kezdot es a padot a fenykepekkel.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Szerintem elég jó poén és egyáltalán nem sértő. (de ízlés kérdése) Szomorú hogy ide jutott a világ.RaúlCF írta: Teljesen felesleges, abszolút elkerülhető támadási felület. Eleve nem vicces de még ha az is lenne minek ilyet nyilatkozni. Ekkora nyilvánossággal rendelkező üzletágban, ennyi pénzből nincs egy alapvető média képzés, hogy figyu ne mondj semmi hülyeséget mert sokba kerül. Mondom ezt úgy hogy utálom a hópihéket és szeretem a kemény fekete humort is. Ettől függetlenül egy játékosom se nyilatkozzon baromságokat mert csak szar lesz belőle. Privátban bratyizhatnak senkit nem érdekel. Vegye észre hol van és mit csinál. Teljesen jelentéktelen lenne bármit amit mond de ebbe most jól bele lehet állni és fut pár kört a médiában ami ismételten teljesen felesleges, abszolút elkerülhető lett volna.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Teljesen felesleges, abszolút elkerülhető támadási felület. Eleve nem vicces de még ha az is lenne minek ilyet nyilatkozni. Ekkora nyilvánossággal rendelkező üzletágban, ennyi pénzből nincs egy alapvető média képzés, hogy figyu ne mondj semmi hülyeséget mert sokba kerül. Mondom ezt úgy hogy utálom a hópihéket és szeretem a kemény fekete humort is. Ettől függetlenül egy játékosom se nyilatkozzon baromságokat mert csak szar lesz belőle. Privátban bratyizhatnak senkit nem érdekel. Vegye észre hol van és mit csinál. Teljesen jelentéktelen lenne bármit amit mond de ebbe most jól bele lehet állni és fut pár kört a médiában ami ismételten teljesen felesleges, abszolút elkerülhető lett volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Nagyon nem jó a példa. A "butanéger" dehonesztáló. Ő meg a tudományosan is bizonyított jelenséggel a "rassz vaksággal" viccelődött.Marky írta:Privatban ugy poenkodnak, ahogy akarnak, de egy interjuban, ami milliokhoz eljut meg lehet valogatni a szavakat.Blanco88 írta:
Beszarás, hogy egy focistát eltiltanak, mert idióta és ostoba interjúkat ad. Mondjuk aki ezért eltiltja az a legnagyobb idióta.
Az ellenfel jatekosait se butanegerezik le, ezt is ugyanugy ki lehetett volna hagyni.
"Nem számít arcvakságnak az sem, hogy az európai emberek egyformának látják az ázsiaiakat, és fordítva. Ez az úgynevezett másik rassz-hatás, ami – leszámítva a gyerekkor egy korai, rövid szakaszát – mindenkiben megtalálható."
Aki tanult és foglalkozik személyazonosítással az tudja milyen gondokat okoz ez.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"