Sztem adjuk el oketWhiteheart írta: Túl sok mbappe es vini a pályán... 2 szerencsétlen nem fér el a támadósorban!!! Bellingham kiteszi a szívét-lelkét, megtesz mindent hogy helyzetbe kerüljenek a támadók, ez a két bohóc meg mindent szétpusztít!! még Rodrygo is 23x hasznosabb!!!
Valverde megint nagyon nagyon hasznos csak most van mellette egy Bellingham Marcsak támadók kellenek... Güler vagy Endrickii pleeease
Vazquez meg Carvajalt szétszedik középen, jöjjön Vallejo mit bánom én csak Vazquezt leeee
Megy a meccs!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Megy a meccs!
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
NSO vibes.Whiteheart írta: Túl sok mbappe es vini a pályán... 2 szerencsétlen nem fér el a támadósorban!!! Bellingham kiteszi a szívét-lelkét, megtesz mindent hogy helyzetbe kerüljenek a támadók, ez a két bohóc meg mindent szétpusztít!! még Rodrygo is 23x hasznosabb!!!
Valverde megint nagyon nagyon hasznos csak most van mellette egy Bellingham Marcsak támadók kellenek... Güler vagy Endrickii pleeease
Vazquez meg Carvajalt szétszedik középen, jöjjön Vallejo mit bánom én csak Vazquezt leeee
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Túl sok mbappe es vini a pályán... 2 szerencsétlen nem fér el a támadósorban!!! Bellingham kiteszi a szívét-lelkét, megtesz mindent hogy helyzetbe kerüljenek a támadók, ez a két bohóc meg mindent szétpusztít!! még Rodrygo is 23x hasznosabb!!!
- BlancoMark
En azt nem ertem, hogy miert csak tavasszal tud focizni amikor kell a szerzodes. Osszel meg minden evben gyenge.Kerlon írta: LV a vilag legnagyobb karrieristaja, mert ilyen kozepszer tudassal ilyen sokaig top szinten lenni csodaval hataros.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Vini Endre csere is mehetne
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az első negyed óra rémisztő volt.
De amúgy izgalmas adok-kapok.
Rodrygo az elején kifejezetten tetszett, végére eltűnt kicsit. De helyzeteket alakított, megoldotta 1v1-ben.
Mbappé is meccsről meccsre jobb, már csak a befejezés hiányzik. De bizakodó vagyok, remek megmozdulásai vannak. Zseniálisan alakítja ki a helyzetet, hagyja ott az embert, tényleg "csak" a gól hináyzik.
Belli nagyon hiányzott, nem lehet elnyomni, nem esik el, megy tovább. Van, hogy hatalmas passzokat oszt, van, hogy hátsó harmadban szerel. Zseniális.
Hátul életveszélyesek vagyunk magunkra.
Vini pedig... szerint ő a leggyengébb elől. Gyönyörűen megcsinálja a helyzetet, aztán nem bír egy normális passzt megcsinálni, vagy eggyel több a csel, de valahogy mindig belesül.
Nagyon kell a gól, mert simán benne van, hogy mi kapjuk különben.
De amúgy izgalmas adok-kapok.
Rodrygo az elején kifejezetten tetszett, végére eltűnt kicsit. De helyzeteket alakított, megoldotta 1v1-ben.
Mbappé is meccsről meccsre jobb, már csak a befejezés hiányzik. De bizakodó vagyok, remek megmozdulásai vannak. Zseniálisan alakítja ki a helyzetet, hagyja ott az embert, tényleg "csak" a gól hináyzik.
Belli nagyon hiányzott, nem lehet elnyomni, nem esik el, megy tovább. Van, hogy hatalmas passzokat oszt, van, hogy hátsó harmadban szerel. Zseniális.
Hátul életveszélyesek vagyunk magunkra.
Vini pedig... szerint ő a leggyengébb elől. Gyönyörűen megcsinálja a helyzetet, aztán nem bír egy normális passzt megcsinálni, vagy eggyel több a csel, de valahogy mindig belesül.
Nagyon kell a gól, mert simán benne van, hogy mi kapjuk különben.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ugyanezt kérem.RealVazquez írta: LV le, Carvajal a helyere, Tchouamenit egyel hatrebb huzni Rudiger melle, kozepre meg mehet Güler. Ennyit kellene valtoztatni es 3-0 lesz a vege a meccsnek. Vagy szenvedunk tovabb ezzel a botranyos vedekezessel es impotens helyzetkihasznalassal.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ugy marha nehez ha Tchou hamarabb er fel a tamadassal mint Vini. Nem ertem mi van vele, de teljesen szetesett erre a szezonra.KAG írta:Amilyen Jol mozgott a szuperkupa meccsen ez a támadó négyes, azota legalabb annyira szar is egyutt.nzooli93 írta: Hihetetlen hogy ilyen szinten egy támadást nem tudnak befejezni
Mbappe meg látványosan nem keresi vinit szvsz
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Egyszeruen fejben lassu itt par jatekos, gondolok itt pl mendire valverdere, nincs ennyi ido állítgatni meg tologatni a labdán....
Meg mielott atveszi a passzt mar 2-3-4 opcio kene legyen a fejben, de ezek akkor kezdenek el felnezni meg gondolkozni, miutan atvettek a labdat.....
Fent vedekezik a stuttgart jo bundas modon, ki kell tömni oket.
Meg mielott atveszi a passzt mar 2-3-4 opcio kene legyen a fejben, de ezek akkor kezdenek el felnezni meg gondolkozni, miutan atvettek a labdat.....
Fent vedekezik a stuttgart jo bundas modon, ki kell tömni oket.
thereisonly1ronaldo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
LV le, Carvajal a helyere, Tchouamenit egyel hatrebb huzni Rudiger melle, kozepre meg mehet Güler. Ennyit kellene valtoztatni es 3-0 lesz a vege a meccsnek. Vagy szenvedunk tovabb ezzel a botranyos vedekezessel es impotens helyzetkihasznalassal.
- ateeemadrid
Jo meccs amugy, ha felretesszuk, hogy szarok vagyunk. Rodrygo szepen kavargat ma btw, ugy latszik csak egyszerre nem tudnak mind jo formaban lenni elol
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- nzooli93
Pedig elég nagy szívességet tesznek azzal,hogy ki jonnek ,de igy sem megy
- ikarus93
Azért ja Kroos nagy veszteség, korszakos volt a pali.
Valverde nagyon tetszik nekem ahogy fut harap ott van mindenhol. Gól meg jönni fog nincs aggodalom.
Valverde nagyon tetszik nekem ahogy fut harap ott van mindenhol. Gól meg jönni fog nincs aggodalom.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- whitemadrid
Vinivel meg szerintem az a baj ma is, hogy biztos a szurkolók szidják megint.
LV a vilag legnagyobb karrieristaja, mert ilyen kozepszer tudassal ilyen sokaig top szinten lenni csodaval hataros.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amilyen Jol mozgott a szuperkupa meccsen ez a támadó négyes, azota legalabb annyira szar is egyutt.nzooli93 írta: Hihetetlen hogy ilyen szinten egy támadást nem tudnak befejezni
Mbappe meg látványosan nem keresi vinit szvsz
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Stiller rendesen odaveri orrban unibet dávidot
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kurvajó meccs. igazi old school adok kapok. elszoktunk már az ilyentől a labor taktikák között
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nekem is, már ha írhatja ezt az ember ennyi Stuttgart labdabirtoklás mellettRealista24 írta:Jó ez, nekem tetszik a meccs
De fasza kis adok-kapok, rohan mindenki. Van tempó, szeretem az ilyen..ha nyerünk.