Brutal nagyot jatszott megint. Csak a vallat ne fajlalna.dzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja, világos Én amit legszivesebben elképzelnék az egy Mbappé, Endrick, Brahim támadósor, de ilyet max tét nélküli bajnokin látok majd idénnuevo_ericco írta:Egyik sem, de attól még el tudom képzelniPad'em írta:Hát ki lesz az áldozat? Mbappé vagy Vini?
Én bízom benne, hogy tavaszra minden összeáll. Azt sem tartom kizártnak, hogy Ancelottiék is változtatnak a hozzáállásukon, és újra a kerethez alkalmazkodnak, mint már oly sokszor.
Most jön két otthoni meccs, Espanyol és Alaves, maradni fog a VMR + B (ha nem sérül le valamelyik), ott sok minden nem fog kiderülni, erőből be kell húzzuk, de utána jön az első igazi kihívás 29-én, Atletico idegenben. Ott kaptunk ki 1 éve utoljára, sok jóra most se számítok ha bevállalja ezt az orrnehéz felállást majd Carlo.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Egyik sem, de attól még el tudom képzelniPad'em írta:Hát ki lesz az áldozat? Mbappé vagy Vini?
Én bízom benne, hogy tavaszra minden összeáll. Azt sem tartom kizártnak, hogy Ancelottiék is változtatnak a hozzáállásukon, és újra a kerethez alkalmazkodnak, mint már oly sokszor.
- Pad'em
Max addig lesz a kezdőcsapat tagja amíg bele nem futunk valaki ellen a késbe, mert felbillen a pálya ha együtt van fenn a Vini Mbappé Rodrygo Belli sor. Pl Anfielden lehet baj, de kedvenc la maffiánk ellen is, Atleticoról nem beszélve. Utána szinte biztos vagyok benne, hogy visszaállunk a tavalyira, úgy meg nem lesz neki hely.Sierra írta: Rodrygo nem lesz konstans csere, gondolom ezt mindenki latja. Az elnok szereti, es lathatoan Ancelotti is kedveli. O a kezdocsapat tagja lesz amig itt van.
Hát ki lesz az áldozat? Mbappé vagy Vini?nuevo_ericco írta:Én el tudok képzelni olyan felállást is, ahol nem feltétlen ő lesz az "áldozat".Sierra írta: Rodrygo nem lesz konstans csere, gondolom ezt mindenki latja. Az elnok szereti, es lathatoan Ancelotti is kedveli. O a kezdocsapat tagja lesz amig itt van.
Azért tavaly az a Rodrygo, Brahim, Beli hármas szép dolgokat csinált pár hétig. De lehet épp mázlijuk volt az ellenfelekkel.
Perpillanat Vininek kéne lennie, de ballondurcink nem fog soha padra kerülni hiába érdemelné meg párszor. Aztán meg ha tavaszra megint bedurrantja magát, hatalmas clutch ugye.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Én el tudok képzelni olyan felállást is, ahol nem feltétlen ő lesz az "áldozat".Sierra írta: Rodrygo nem lesz konstans csere, gondolom ezt mindenki latja. Az elnok szereti, es lathatoan Ancelotti is kedveli. O a kezdocsapat tagja lesz amig itt van.
Azért tavaly az a Rodrygo, Brahim, Beli hármas szép dolgokat csinált pár hétig. De lehet épp mázlijuk volt az ellenfelekkel.
Ez meg teljesen természetes. Meg sem szabad ilyet említeni egy ennyire fiatal, tapasztalatlan játékosnál.hehetheoriginal írta:a luftot meg a szar passzat betudom
Szép bemutatkzás volt ez a BL-ben, na. Le a kalappal, csak így tovább.
Rodrygo nem lesz konstans csere, gondolom ezt mindenki latja. Az elnok szereti, es lathatoan Ancelotti is kedveli. O a kezdocsapat tagja lesz amig itt van.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fotelbu megmondtam tegnap, hehepapaa mar ott latta, hogy mi jar a fejeben, mikor lekovettem kamaleonszemeimmel a vedok es a tamadok mozgasat, meglepni a balfaszt a kapuban, mert pont a vedotol takarasban a masik iranyba lepett, aztan a konyv szerint jobbra lehetett/kellett volna tennie a fullbalfaszvilagatsetudo biniciusnak, gyerek gondolom unja mar, hogy valogatottban es most mar madridban is ezt a botladozast meg utana a folyamat pofazast kell nezni, agyon is lotte a labdat, ahogy kell.nuevo_ericco írta:Minél többször nézem vissza a gólt, annál inkább az az érzésem, hogy nem csak a legbátrabb, de a legjobb döntét is hozta, mert Mbappé és Vini már túlságosan a szélre mozogtak ki. Ha labdát kapnak, nem lettek volna annyira jó helyzetben, mint az a létszámfölény miatt elsőre tűnt.hehetheoriginal írta:
epp most lott tegnap is egyet 20-rol
a luftot meg a szar passzat betudom, hogy telthaz, bernabeu, beell, es nincs ido akklimatizalodni 18 evesen, van par perced egy kielezett meccsen a vegen csinalni valamit, szoval siman csak izgult, teljesen ertheto.
aztan mikor sikerult egy assist - koszi binicius... -, meg megkapta a sajat terfele kozepen tok egyedul, akkor mar megvolt a nyugalom, es tudta mi a fasz lesz.
jatszatni kell, barki helyett, barki percei helyett, karara.
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Legyen igy!hehetheoriginal írta:epp most lott tegnap is egyet 20-rolLehet,hogy jövő nyáron kéne egy csatár,de csak Mbappé mellé....
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem kell mindent túlgondolni, rajta kívül az összes támadónk állandóan huzogatja meg forog jobbra-balra, ő meg csak rálövi. Sokkal többet kéne játszatni.
Nem illik.
-
Minél többször nézem vissza a gólt, annál inkább az az érzésem, hogy nem csak a legbátrabb, de a legjobb döntét is hozta, mert Mbappé és Vini már túlságosan a szélre mozogtak ki. Ha labdát kapnak, nem lettek volna annyira jó helyzetben, mint az a létszámfölény miatt elsőre tűnt.hehetheoriginal írta:epp most lott tegnap is egyet 20-rolLehet,hogy jövő nyáron kéne egy csatár,de csak Mbappé mellé....
- hehetheoriginal
epp most lott tegnap is egyet 20-rolLehet,hogy jövő nyáron kéne egy csatár,de csak Mbappé mellé....
thereisonly1ronaldo
- miro.
Fú tegnap látszott,hogy amikor Mbappé kiment a szélére,mennyivel jobban állt neki,hogy a védővel szemben tudott labdát kapni,volt területe,tudott cselezni,rátudott gyorsítani.Pad'em írta:
Amúgy Mbappé középen továbbra is halovány, szélről csinál csak veszélyt, Vinivel csak úgy lesznek igazán működőképesek ha mögéjük beteszi Ancelotti a tavalyi izom kpt. Bellingham fellép 9-esbe, ők ketten meg variálják a széleket. Rodrygo meg majd megemészti, hogy csere.
Bent totál elveszti a képességei nagy részét.
Lehet,hogy jövő nyáron kéne egy csatár,de csak Mbappé mellé....
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Pad'em
Jude Bellingham: “I saw on social media that someone’s trying to create something negative between Mbappé, Rodrygo, Vinicius and me…. The only truth is that we are very good friends on and off the pitch”.
Rodrygo: “My relationship with Mbappé, Bellingham and Vinícius is very good. Every day we are better and we are more friends”.
Bellingham on IG: "Only the fools forget the R "
Amúgy Mbappé középen továbbra is halovány, szélről csinál csak veszélyt, Vinivel csak úgy lesznek igazán működőképesek ha mögéjük beteszi Ancelotti a tavalyi izom kpt. Bellingham fellép 9-esbe, ők ketten meg variálják a széleket. Rodrygo meg majd megemészti, hogy csere.
Rodrygo: “My relationship with Mbappé, Bellingham and Vinícius is very good. Every day we are better and we are more friends”.
Bellingham on IG: "Only the fools forget the R "
Meg a labdabirtoklásunk, jelenleg küzdünk a labdaszerzéssel, vele ez sokkal jobban fog kinézni, így több energia lesz a támadásokkal foglalkozni. De fazonszabász jelenleg csak Modric van, tőle viszont 39 évesen elvárni, hogy irányítsa a csapatot nem lehet. Ilyen fél órás cserének viszont továbbra is zseniális. Már irogatják btw, hogy kimegyünk jövő nyáron a piacra egy középpályásért.hehetheoriginal írta: camival max a futasmennyiseg es szerzett labdak szama fog noni, de elorefele vele se leszunk jobbak.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Az is szép jelenet volt, amikor Carlo kb. ordítva löködte már a végén, hogy legyen már kedves menjen azért a kva labdáért..
Én is padra vágnám, de ő buta, hogy tanuljon ezekből, mert ugye az egész világ, csakis ellene van..
Amíg nagy összeggel ki lehet szállni belőle, én megtenném, 200körül vihetik is.
Az árából meg jöhet Wirtz vagy Musiala.
Középre meg Rodri, aztán hirtelen megoldódna a középpályánk is.
Sőt, akkor Tchouameni-ből is lehetne pénzt csinálni, mert kezdőbe nem fog beférni, padra meg drága.
-Vini, +Rodri,Wirtz,Xabi
Ezt adnám, de nagyon.
Én is padra vágnám, de ő buta, hogy tanuljon ezekből, mert ugye az egész világ, csakis ellene van..
Amíg nagy összeggel ki lehet szállni belőle, én megtenném, 200körül vihetik is.
Az árából meg jöhet Wirtz vagy Musiala.
Középre meg Rodri, aztán hirtelen megoldódna a középpályánk is.
Sőt, akkor Tchouameni-ből is lehetne pénzt csinálni, mert kezdőbe nem fog beférni, padra meg drága.
-Vini, +Rodri,Wirtz,Xabi
Ezt adnám, de nagyon.
- miro.
Én nem látom a rációt abban,hogy az említett két csapatnál miért lenne jobban összerakva a csapat mozgása vagy játéka,amikor mindkét helyen 2 hónapja van új edző,ellenben itt évek óta ugyanaz a tréner mint a keret 90%-a is.nuevo_ericco írta:Ellenfeleink többségének játéka jobban ossze van rakva, jobban mozognak csapatként. Nem sok más csapat meccsét láttam az idén egyelőre, legtöbbször a Barcaét és a Poolét, mindkét keret jóval előttünk van ebből a szempontból. Ancelottiéknak csapat szinten kell valamit kitalálniuk, mert a letámadásaink katasztrófálisak, nem csapatént történik, hanem ad hoc, amikor épp valamelyik úgy gonolja, vagy Beli szól, hogy kéne.reeed_ati írta: Értem én, hogy nincsen Kroos, de egyik ellenfelünknél sincsen, ez nem lehet állandóan magyarázat.
Ráadásul papíron, így is top középpályásaink vannak.
Főleg,hogy ebben még a Stuttgart is jobban nézett ki.
Szerintem egyszerűen felfogásbeli különbség van Carlo és pl a másik két csapat között.
Amíg egy pool vagy a Flick féle barca letámad,sokkal magasabban akar labdát szerezni,majd abból gyorsabban direktebben játszani.
Carlo ( mint igazi olasz edző ) lassítani akarja a játékot.
Tegnap az első gólig a második félidőben beleállt,és úgy mentek ki,hogy gólt akarnak lőni,majd azután látszott is egyszer,ahogy valakinek kiabál be,és mutatja hogy nyugi-nyugi.
1:0-tól számítva a Real visszaállt,elkezdtek a saját térfelükön védekezni,és minden megszerzett labdánál megfordultak,és elkezdtek oldal irányban,sokkal passzívabban labdát tartani,valószínű,hogy várták a Stuttgartot,hogy feljebb jönnek,megpróbálnak fent labdát szerezni,majd ezt a real kihasználva,(a Stuttgart mögött lévő nagy területeket) hosszú labdákkal szépen mögéjük tudnak kerülni.
Csak jött a szöglet,meg az egyenlítés,és újra lehetett egy ilyen teljesen Carlotol idegen nyílt sisakos meccset játszani.
Szóval nálam nem lemaradás van,hanem egyszerűen felfogásbeli különbség.
Az utóbbi éveket látva Carlo röhöghet a többin,mert ezzel nyert meg mindent.
Más kérdés,hogy lehet tudnának sokkal attraktívabb,gyorsabb,több párharcot felvállaló játékot játszani,amit nem fáj nézni.
Mikor volt amúgy olyan felfogás Madridban,ami huzamosabb ideig láthatóan igazi támadó futballt eredményezett ?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
igy. egyetertek. de bevallom nem tudok objektiven beszelni az emberrol, mert idegesit, egy ostoba nyomorult.oldmeesee írta: Imádom Vinit, de szerintem mostanság Ő a kerékkötő. Teng-leng a pályán, nincs meg az a tűz benne ami eddig. Pár meccs idejére ki kellene hagyni a kezdőből.
a legjobb jelzes az edzo reszerol, ha hirtelen az ember a padon talalja magat.
ket lehetosege van, elgondolkozni, hogy miert alakult igy, vagy - es amire en szamitok -, hogy az ember annyira ostoba, hogy szemelyes tamadasnak veszi es szetbasz mindent maga korul atvitt ertelemben az oltozoben, semmire se valo tekintettel
camival max a futasmennyiseg es szerzett labdak szama fog noni, de elorefele vele se leszunk jobbak.
nincs mit tenni, vkit ki kell kepezni, at kell nevelni a kioregedo modric helyere.
güli vagy beli lehetnek a delikvensek, bennuk ereznem, hogy megvan az esz es a labdabiztossag. valvit hagyjuk is, lehajtott fejjel esz nelkul fut, vennem is le rola kroos mezet....
thereisonly1ronaldo
- ikarus93
Ezen nem kell meglepődni hogy nem vagyunk olyan jók.
Kroos és Modric két korszakos zseni nem tudom hogy fogunk-e még egyszer két ilyen minőségü kpt látni ráadásul egy csapatban. Ők olyan magasra tették azt a bizonyos lécet amit sztem senki nem fog tudni megugrani. 6 BL emberfeletti.
Ha kiveszed a Ferraribol a motort es kicsereled egy Fiat motorra nem fog a Ferrari ugy menni.
Kroos volt nekunk a Ferrari motor es nincs meg egy ilyen motor a piacon sot megkockaztatom nem is lesz.
Ettol meg lefognak esni BLek, Bajnokságok, de olyan hogy zsinorba 3at nyerünk olyan nem hiszem hogy lesz már.
Kroos és Modric két korszakos zseni nem tudom hogy fogunk-e még egyszer két ilyen minőségü kpt látni ráadásul egy csapatban. Ők olyan magasra tették azt a bizonyos lécet amit sztem senki nem fog tudni megugrani. 6 BL emberfeletti.
Ha kiveszed a Ferraribol a motort es kicsereled egy Fiat motorra nem fog a Ferrari ugy menni.
Kroos volt nekunk a Ferrari motor es nincs meg egy ilyen motor a piacon sot megkockaztatom nem is lesz.
Ettol meg lefognak esni BLek, Bajnokságok, de olyan hogy zsinorba 3at nyerünk olyan nem hiszem hogy lesz már.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos
Imádom Vinit, de szerintem mostanság Ő a kerékkötő. Teng-leng a pályán, nincs meg az a tűz benne ami eddig. Pár meccs idejére ki kellene hagyni a kezdőből.
-
Ellenfeleink többségének játéka jobban ossze van rakva, jobban mozognak csapatként. Nem sok más csapat meccsét láttam az idén egyelőre, legtöbbször a Barcaét és a Poolét, mindkét keret jóval előttünk van ebből a szempontból. Ancelottiéknak csapat szinten kell valamit kitalálniuk, mert a letámadásaink katasztrófálisak, nem csapatént történik, hanem ad hoc, amikor épp valamelyik úgy gonolja, vagy Beli szól, hogy kéne.reeed_ati írta: Értem én, hogy nincsen Kroos, de egyik ellenfelünknél sincsen, ez nem lehet állandóan magyarázat.
Ráadásul papíron, így is top középpályásaink vannak.