Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 18., szerda 13:10

hehetheoriginal írta:
nuevo_ericco írta:

Ha pedig Putyin győz, akkor a balti térség is kezdhet félni, a lengyelek paranoiája tovább növekszik, és a Balkánon is felélénkül pár régi konfliktus. Szerintem minél távolabb ér el a medve keze, Európának annál jobb.
Az. :coffee:
Vagy csak agyon kene loni a picsaba az oreg vlagyimirt.
Csak odafenn ez nem erdek.
Lehet nem segitene...

https://www.reuters.com/world/europe/in ... 024-09-13/

(Ha jol ertem akkor nem csak putyin dolgozik alja maffiozo modszerekkel hanem mas politikusok is)

En tovabbmennek szerintem navalnij is egy korrupt maffiozo oligarcha volt a sok kozul aki eppen jol jott volna a nyugatnak ezert martirt csinaltak belole... (ez csak egy velemeny nyilvan nem vagyok tevedhetetlen de voltak neki ilyen kastelyszeru villai franciaorszagban meg egy csomo penze amit ki tudja honnan szerzet... arrol nem is beszelve h tizenx eve egy tuntetesen karlenditesek porogtek ezerrel ha megtalalom a videot linkelem)

Szerintem nem ertik ezt a demokracia dolgot arrafele...

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 18., szerda 13:06

géza írta:
Nem feltetlen ertek egyet, keves olyan felulet van, ahol sok kulonbozo hatteru ember vesz reszt a beszelgetesben, sokkal inkabb az echo chamberek jellemzobbek.
Akkor máshonnan közelítem meg a dolgot : Megvilágosodott-e itt bárki más kommentjeinek hatására?

Mármint kiserik és gutihaz gondolatain kivül (bocsánat urak nem bírtam kihagyni) :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 18., szerda 12:59

hehetheoriginal írta: kiserik a hibas, akarmi van.
meg a hogolyo remy. :kalapos:
Üsse kavics, vállalom. Úgy is én vagyok a hópihe náci buzi :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 12:56

kiserik a hibas, akarmi van.
meg a hogolyo remy. :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 18., szerda 12:55

1madridista írta:
Realista24 írta:

pluszegy. Rengeteg dologban szelesedett a latokorom es "tudasom", most meg nem tudom eldonteni mar, hogy ki trollkodik, ki nem...
Ha trollkodok kint van vmelyik emoji ezek kozul... :mrgreen: :kalapos: :D

Amugy nekem is valtozott par dologban a velemenyem (megha nem is latszik), meg vt par uj info ami jo volt, en nem zarnam be a helyetekben foleg hogy mindenki buborekban el es csak fujja a buborekjat, nem sok ilyen lehetoseg van nem veletlenul porog a topic...
Dehogy zarom, ertelmes emberek vannak (plusz/minusz), max neha pihen valaki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 18., szerda 12:55

nuevo_ericco írta:
hehetheoriginal írta: Pont hogy ha a néne lesz a fejes, akkor varhato, hogy kb a teljes ukran nep eltunik, mert jo a biznisz, es minden megy tovább, ahogy most
Ha pedig Putyin győz, akkor a balti térség is kezdhet félni, a lengyelek paranoiája tovább növekszik, és a Balkánon is felélénkül pár régi konfliktus. Szerintem minél távolabb ér el a medve keze, Európának annál jobb.
Azt mond meg, hogy ezt miből gondolod? Mi utal erre?
géza írta: kiserik pl. mindenhez ert :mrgreen:
Még egyet is értenék, de ez... ez mi? :ozil: Fogalmazzunk már nem sértő módon: kiserik mindenhez IS ért :-* :lol:

Egyébként én pont nem azért hirdetem itt a Mi hazánk igéjét, mert egy akkora fajgyűlölő náci lennék. Ahogy tapasztalom nagyon sok a tévhit, dezinformáció, városi legenda velük kapcsolatban és eléggé alul voltak annó reprezentálva itt. A beszélgetésekből valahogy mindig kimaradtak, így gondoltam magamra veszem ezt a keresztet és én leszek itt az hírmondójuk. Emellett ugyanúgy követek más pártokat, médiumokat, mert ostoba dolognak tartom elzárkózni az információ elől.
swfan írta: Erről a "Von der Leyen megzsarolta az ügyészséget" dologról linkelsz valami forrást, légyszi? Napok óta írod...

Mire gondolsz a román hölggyel kapcsolatban, hogy beütött a fekete leves?
https://www.politico.eu/article/eppo-th ... yndication

USA: mivel úgy sem Trump nyer, ezért leírhatom, én rohadt kíváncsi vagyok egy alternatív univerzumban mi történne. Nálam ez is benne lenne a pakliban: Trump nyer, Putin megkapja az oroszok által lakott 3 megyét meg a Krímet, és béke honol a világban :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 12:54

swfan írta:
hehetheoriginal írta: Pont hogy ha a néne lesz a fejes, akkor varhato, hogy kb a teljes ukran nep eltunik, mert jo a biznisz, es minden megy tovább, ahogy most
Ha Ukrajnát odadobják Putyinnak, akkor az mit üzen a világnak? Hogy bárki, akinek nagyobb, erősebb hadserege van, az annektálhatja a szomszédját? Ez miért jó?

Ha Ukrajnát annektálja Putyin, akkor nem áll fenn a veszélye, hogy a teljes ukrán nép egyszer eltűnik?
persze mindenki ezt hiszi/mondja, de mi van, ha nem dobja oda, hanem pont az ellenkezoje, befenyiti/megbeszeli vele, mint legjobb pajtasaval, hogy huzodjon vissza a picsaba pl.
nem hinnem, hogy valosagtol teljesen elrugaszkodott lehetoseg lenne.

btw.: ha 1-2 ember miatt bezarjatok a topikot - legyen az barmilyen stilus, mondanivalo, vagy akarmi miatt -, az mennyire gyerekes, gyenge, puha megoldas mar?
nehogymar ennyi felnott ember ne tudjon kezelni egy retardalt/felkegyelmu valakit anelkul, hogy az egesz platformot torolni kelljen :lol:
nem tetszik, ne olvasd, de ha mas erdemben beszelgetni akar, azt miert akarjatok buntetni?
csomoszor ide bemasolt linkekbol, hirekbol tajekozodom, mert nincs idom/energiam kiolvasni meg letolteni az internetet. es nincs kedvem reddit meg x-et meg fasztudja miket bujni se.......
de mindig ez a legegyszerubb, tiltani mindent :lol:
thereisonly1ronaldo

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 18., szerda 12:53

Realista24 írta:
Halfkey írta:

Szerintem ez tök jó topik volt, de az elmúlt pár hónap tényleg agyrém. Azt hogy ez kinek-minek köszönhető, arról gondolom mindenkinek más a véleménye.
pluszegy. Rengeteg dologban szelesedett a latokorom es "tudasom", most meg nem tudom eldonteni mar, hogy ki trollkodik, ki nem...
Ha trollkodok kint van vmelyik emoji ezek kozul... :mrgreen: :kalapos: :D

Amugy nekem is valtozott par dologban a velemenyem (megha nem is latszik), meg vt par uj info ami jo volt, en nem zarnam be a helyetekben foleg hogy mindenki buborekban el es csak fujja a buborekjat, nem sok ilyen lehetoseg van nem veletlenul porog a topic...

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 18., szerda 12:51

Halfkey írta: Szerintem ez tök jó topik volt, de az elmúlt pár hónap tényleg agyrém. Azt hogy ez kinek-minek köszönhető, arról gondolom mindenkinek más a véleménye.
Lehet azért, mert a Tisza miatt úgy néz ki egyelőre, hogy újra lett tétje a dolgoknak.
Ahol pedig tét van, ott a dolgok is hevesebbek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 18., szerda 12:50

1madridista írta:
Realista24 írta:

Amint jelez az FBIos forrasom, válaszolok.
Koszonom a kituntetett figyelmet :kalapos: (sehol nem irtam h titkosszolgalati infoim vannak...)
Szerintem ez tök jó topik volt, de az elmúlt pár hónap tényleg agyrém. Azt hogy ez kinek-minek köszönhető, arról gondolom mindenkinek más a véleménye.
Lehet ez rolam is szol bar probalok nem szemelyeskedni es anyazni...
Ha az az ara a bekessegnek h eltakarodjak a topicbol megteszem...

(Meccs topicba irok meg neha csak nincs mindig idom nezni olyankor nem irok be inkabb, ez a topic meg mindig porog azert irok ennyit ide...)
Csak a tulzott szemelyeskedest es masik lenezeset tuntessetek el, es senkinek semmi gondja nem lesz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. szeptember 18., szerda 12:47

Realista24 írta:
1madridista írta:

Mit tudsz cafolni azok kozul amit leirtam? Vagy a cia vmi jotekonysagi szervezet csak en tudom rosszul? Vagy csak 1 sor cinizmusra futotta?
Amint jelez az FBIos forrasom, válaszolok.
Koszonom a kituntetett figyelmet :kalapos: (sehol nem irtam h titkosszolgalati infoim vannak...)
Lehet ez rolam is szol bar probalok nem szemelyeskedni es anyazni...
Ha az az ara a bekessegnek h eltakarodjak a topicbol megteszem...

(Meccs topicba irok meg neha csak nincs mindig idom nezni olyankor nem irok be inkabb, ez a topic meg mindig porog azert irok ennyit ide...)

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 18., szerda 12:42

hehetheoriginal írta:
nuevo_ericco írta:

Mert az olyan egyszerű? Trumpot se sikerült, pedig valszeg kisebb védelem alatt áll jelenleg, mint Vlagyimirovics

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 18., szerda 12:41

Halfkey írta:
Realista24 írta:

Ertem, koszi.

Az egesz topicnak sok ertelmet nem latom olyan szempontbol, hogy aki ert a politikahoz, es gondol valamit, azt nem fogja tudni megvaltoztatni egy ugyanilyen szemely, aki egy masik allaspontot kepvisel.

Ehhez hozzadodik a beskatulyazas, aztan a szemelyeskedes, valamint a lenezo stilus, mert hat itt erzesem szerint vannak olyanok, akik az orosz, amerikai, ki tudja meg milyen belpolitikaval, es titkos informaciokkal is rendelkeznek.

Pedig neha jo (volt) olvasni az eszmefuttatasokat, amig el nem ment az egesz tevutra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. szeptember 18., szerda 12:40

Ha Ukrajnát odadobják Putyinnak, akkor az mit üzen a világnak? Hogy bárki, akinek nagyobb, erősebb hadserege van, az annektálhatja a szomszédját? Ez miért jó?

Ha Ukrajnát annektálja Putyin, akkor nem áll fenn a veszélye, hogy a teljes ukrán nép egyszer eltűnik?

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. szeptember 18., szerda 12:39

Szerintem jó hogy van egy ilyen topic ahol az emberek megoszthatják a saját életükre kiható politikai döntéseket, így eljut azokhoz is akiknek nincs rálátásuk. Én például szeretem olvasni csababarca infóit az oktatás helyzetéről, vagy nikát az egészségügyről.
+azért is lett létrehozva mert, tele lett szemetelve vele az OFF topic

Akkor szoktak elszabadulni az indulatok, mikor 3-4 ember, akik nagyrészt csak ide írnak, oldalakon keresztül vitáznak és próbálják meggyőzni a másikat, ami persze lehetetlen.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 18., szerda 12:39

Realista24 írta:
kiserik írta:

Én csak gondoltam rászólok az emberre, meg úgy nagy általánosságban, hogy tartson egy szintet, mert nem ez volt nála az első, de manapság másnál is előfordulnak ilyenek. Te szerintem úgy gondoltad, hogy felétek jeleztem, hogy csináljatok valamit.
Ertem, koszi.

Az egesz topicnak sok ertelmet nem latom olyan szempontbol, hogy aki ert a politikahoz, es gondol valamit, azt nem fogja tudni megvaltoztatni egy ugyanilyen szemely, aki egy masik allaspontot kepvisel.

Ehhez hozzadodik a beskatulyazas, aztan a szemelyeskedes, valamint a lenezo stilus, mert hat itt erzesem szerint vannak olyanok, akik az orosz, amerikai, ki tudja meg milyen belpolitikaval, es titkos informaciokkal is rendelkeznek.

Pedig neha jo (volt) olvasni az eszmefuttatasokat, amig el nem ment az egesz tevutra.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 12:31

nuevo_ericco írta:
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 18., szerda 12:27

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 18., szerda 12:20

Pont hogy ha a néne lesz a fejes, akkor varhato, hogy kb a teljes ukran nep eltunik, mert jo a biznisz, es minden megy tovább, ahogy most
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 18., szerda 12:17

hehetheoriginal írta:
ziro4vr írta: Nem fog tetszeni annak a kimenetele neked. :mrgreen:
Sztem is behuzza a nember, onnantol teljes elborulas, semmi jora/jo iranyu valtozasra nem szamitok globalpolitika es kultura teren.
Most mar kb hiaba lovoldozik trumpot masodjara, mar nincs akkora hirerteke...
Trump esetén pedig a másik irányba borulnának a dolgok.
Kizárólag az ukrán helyzet miatt gondolom, hogy nekünk európaiaknak egy demokrata aparátus talán jobb lenne.

Vissza: