Ha ez ilyen egyszerű lenne, de jó lenne. Megint illene nem csak az egyik oldali propagandát elolvasni, hanem a másik oldalit is és abból összerakni egy képet.h3x0r írta:14-ben a Krim kapcsan mar megtortent, amit 1madridista annyira hianyol, a nyugat ugy allt hozza, hogy rendben, nem avatkozunk kozbe, a beke es a hosszu tavu jo kapcsolatok erdekeben legyen a tietek. De hat ezeknek semmi nem eleg.Halfkey írta:
De milyen béketervekhez vaze Fel se merült semmi reális orosz követelés. Érted, az sem lett volna elég nekik hogy megkapják az orosz lakta területeket (ami szintén túlzó követelés, de engedjük meg egy pillanatra).
Az orosz-ukrán háború nem egyszerű. Nem arról szól, hogy az őrült Putyin hatalommániája miatt megtámadta az ártatlan Ukrajnát.
Egyrészt Ukrajna területén 2014 óta folyik háború. Sokezer ember halt meg évente a keleti területeken. Mivel ezek főleg orosz nemzetiségűek voltak, így a ""nyugat"" le se szarta. Gondolom az Azov zászlóaljat sem kell bemutatni senkinek.
Másik: most mindenki azon sopánkodik, hogy egy önálló nemzet had döntse el, hogy hová akar tartozni. Na ez az önálló nemzet nem engedte, hogy Kárpátalja eldöntse, illetve Donyeck és Luhanszk.
Illetve a mellett sem kellene elmenni, hogy miután '15 környékén realizálódott egy picit a helyzet, Joe bácsi és a kisfia elkezdte kavarni a szart.
Ezzel én nem akarom felmenteni Oroszországot, de nme minden fehér és fekete.
Hát hogyne. Mondjuk a 2 cikk publikálása közben eltelt 5 óra elég sokatmondó, nem gondolod? Természetesen minden médiumot kritikával kell kezelni. Elmondom neked, hogy a Telexet is.realfan írta:Nemzetnél picit minőségibb forrásokat kéne olvasnod (vagy legalább kis forráskritikát alkalmazni )kiserik írta: Na ebből mi lesz? https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/09 ... vezetoje-2
https://telex.hu/belfold/2024/09/18/bol ... hasznaltak
Itt a Telex hasonszőrű cikke.
https://telex.hu/belfold/2024/09/18/mit ... csipogokat A különbség, hogy a Telex a BAC honlapjáról szedte az információkat a vezető hölgyről, a Magyar Nemzet pedig a Linkedin-ről.
Egyébként ha már felmerült, kicsit el van már túlozva ez a hazug kormánypárti sajtó és becsületes független. Lassan javul a helyzet. 2023-ban a ""leghazugabb"" sajtó a Magyar Nemzet volt. 6 esetben veszítettek helyreigazítási pert és 1 esetben részlegesen. A több ezer cikkből (nem tudom mennyi lehet, de ha csak napi 10 cikket lehoznak, már az 3500 cikk). Persze ők mást emelnek ki a valóságból, mint a Telex vagy a 444. Pont ezt próbáltam a múltkor bemutatni: hadházy a Facebookon meggyanusította Magyar Pétert, hogy olyan embernek is juttatott egy kis pénzt, aki most is mellette van. A 444 megírta a csörtét, de ezt a részletet kifelejtette, inkább arra fókuszált, hogy Hadházy ezek után is támogatja Magyar Pétert, a Telex pedig le se hozta a történteket. Elmondható, hogy egyik sem hazudott, de bőven részre hajott mindkettő.
Ha már itt tartunk én nagyon szeretem a külpolitikai beszélgetéseket Nógrádi tanárúrral az Ultrahang csatornán. Tudom, hogy ő is meg van bélyegezve. Nekem akkor lett érdekes, mikor egyszer véletlenül belefutottam egy riportba. A téma az volt, hogy az ukránok szerint mennyi áldozata van a háborúnak és mennyi az oroszok szerint. Természetesn nagy volt a különbség a 2 szám között. Nógrádi nemes egyszerűséggel annyit mondott, hogy mindkettő hazudik. Ilyen a politika