Mint mondtam, nem néztem a sorozatot, nem tudom milyem ronda tündék vannak. Galadrielről láttam képet a sorozatból, sok mindent lehet rá mondani, de azt szvsz nem, hogy ronda lenne. Nyilván ízlések... lefogadom azért, hogy Cate Blanchett se jön be minden egyes embernek, mint nő.reeed_ati írta: De skacok, az hogy totál félrecastolták, hogy néger és ronda tündéket kell néznünk, rövid hajjal, ezek nem a pénzen múlnak.
Hogy kapsz egy Galadrielt, aki olyan, mint egy hisztis picsa, holott már 3000-évesen, az egyik legbölcsebb karakternek kéne lennie..
Nem véletlen nem kapták meg a jogokat, nem tisztelik ezek az alapművet.
Nem tudnak történetet írni, sem karaktereket építeni.
Rengeteg apró dolog van, amik nálam összeadódnak és egyben húzzák le ezt az egészet.
Csak egy példa, nézzétek meg milyen királyok vannak ebben és milyenek az alapműben..
Itt random arcok lepofozzák a királynét, következmények nélkül, bárki lazán szembe megy a király akaratával, bármilyen következmény nélkül, vagy akkor az orkok nekiállnak moralizálni, hogy ők nem is akarnak háborúzni, az miazmár?? engem ezek baromira kivesznek közben és ez nem a pénz kérdése..
Lassan ott tartok, hogy Sauronnak szurkolok, mert ő az egyetlen értékelhető az egész sorozatban.
8 részből 6 filler, kb. 2 ami értékelhető.
Nem a pénz hiánya miatt kevesebb ez a sorozat, sajnos nem a megfelelő emberek kezébe került.
Lehet jobb lenne egy kasza és ami nem megy, azt nem kéne erőltetni.
"Nem véletlen nem kapták meg a jogokat, nem tisztelik ezek az alapművet."
Ebben a mondatban egy kis ellentmondást érzek. Nem kapták meg a jogokat, hogy adaptálják a Szilmarilokat, tehát a sorozat EZÉRT nem olyan, mint az alapmű. És nem fordítva. Ezért lehetnek mások a karakterek, ezért nem olyan Galadriel ekkoriban, mint azt várták az olvasók.
Az orkos példa, amit említettél, ha jól tudom, egyenesen Tolkien műveiből ered - persze ahhoz hogy ezt tudd, más műveit is ismerned kell a GyU-n kívül (ott valóban csak egyszerű gyilkológépeknek voltak ábrázolva)
Ami pedig az eredeti kérdést illeti: egy TV sorozaton mindig érződni fogy hogy ez "csak" egy TV sorozat, nem pedig egy grandiózus blockbuster