OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nuevo_ericco

Re: OFF

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 23., hétfő 19:11

Sierra írta:
RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.
Öregszel :mrgreen:
Nekem azok az ismerőseim küzdenek hosszútávú következményekkel, akik az oltás előtt kapták el, vagy nem is oltatták be magukat. Vérnyomásingadozás, pánikrohamok, sőt, az egyiknek olyan heges lett a tüdeje, hogy azóta alig tud felmászni egy közepes dombra.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 23., hétfő 19:02

Sierra írta:
Nika91127 írta: Jajj.
Ez olyan,h most mindent a covidra fognak, ami megmagyarazhatatlan. Előtte meg a napkitörés. Még korábban meg a görög istenek.
Nem tudom, én nem vagyok orvos. :) Csak a tapasztalataimat írtam le.
A feleségem IBD-s. A covid óta remisszióban van. Akkor a vakcina ezt pedig gyógyítja?

Ott a cikk, el kell olvasni, megmagyarázza az ACL gyakoriságot

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. szeptember 23., hétfő 18:58

Nika91127 írta: Jajj.
Ez olyan,h most mindent a covidra fognak, ami megmagyarazhatatlan. Előtte meg a napkitörés. Még korábban meg a görög istenek.
Nem tudom, én nem vagyok orvos. :) Csak a tapasztalataimat írtam le.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 23., hétfő 18:57

hehetheoriginal írta: Voltunk csütörtökön ceges vacsikan.
Beszelgettunk a hr-es nemberekkel.
Mesélték, volt olyan arc interjun, hogy kerdeztek tole a szokasos miket tart a gyengesegeinek/gyengejenek, jott a valasz, hogy a nőket :lol:
Fasz :mrgreen:
En olyat is tudok, aki az interjun akarta elkerni a hr-es csaj privat szamat :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 23., hétfő 18:53

Sierra írta:
RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.
Jajj.

Ha valakit érdekel:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9751252/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nika91127 2024. szeptember 23., hétfő 18:58-kor.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. szeptember 23., hétfő 18:50

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 21., szombat 20:33

Voltunk csütörtökön ceges vacsikan.
Beszelgettunk a hr-es nemberekkel.
Mesélték, volt olyan arc interjun, hogy kerdeztek tole a szokasos miket tart a gyengesegeinek/gyengejenek, jott a valasz, hogy a nőket :lol:
Fasz :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 21., szombat 18:08

terry76 írta: Sziasztok! Eredmények. com másnál is szarakodik?
Nálam telón ki is írja, hogy gond van .

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. szeptember 21., szombat 18:01

terry76 írta: Sziasztok! Eredmények. com másnál is szarakodik?
2-3 órája kezdte
App és weboldal is
Az ertesitesek rendesen jönnek de megnyitva semmi nem töltődik be
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

terry76
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: terry76 » 2024. szeptember 21., szombat 17:47

Sziasztok! Eredmények. com másnál is szarakodik?

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. szeptember 21., szombat 17:05

ikarus93 írta: Kérdés itt van olyan aki socio a Real Madridnak és hogy válhat valaki sociová?
Ezt mar R24 kifejtette, o tud majd neked segiteni.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. szeptember 21., szombat 16:46

Kérdés itt van olyan aki socio a Real Madridnak és hogy válhat valaki sociová?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 21., szombat 11:46

Remy írta: Hongkongban azsiai tag, Szoboszlai Pool mezben. :D
Annyi szinten karrierende ez akkor, az országnak, a jatekosnak, a klubnak, elmondani nem lehet :lol:
Nyomassatok hajoutat ki az obolbe, ha nincs redvafos ido, latod az egesz varost.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 21., szombat 8:37

Hongkongban azsiai tag, Szoboszlai Pool mezben. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. szeptember 18., szerda 22:36

Realista24 írta: Erdekes lepes az Amazontol, januar 1-tol, ujra minden nap irodaban kell dolgozni.
Ne is mondd. Melót váltottam anno és a HO-ból hirtelen a 5/5nap irodába csöppentem, ok az egy éves guerek sem könnyített.

De azt hittem meghalok,főleg a konstans szocializálódás miatt.

Gyorsan részleget váltottam és itt 5/5 HO van.

IT-vel dolgozva nekem mindegy hol ülök, jobban fókuszálok a kódolásra otthon, nyugiban és a családi logisztika is jobban működik.

I :sziv: homeoffice

Torgelle94

HozzászólásSzerző: Torgelle94 » 2024. szeptember 18., szerda 20:43

Szuper, köszi szépen! Vissza vinni már nem fogjuk sztem most találtunk egy viszonylag közeli helyet ahol személyesen tudnak segíteni az aktiválásban. 5 dollár volt, 10-el kell feltölteni minimum de azt valószínűleg leautózzuk.De így sokkal megnyugtatóbb, hogy ezeket is tudjuk.. :D

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. szeptember 18., szerda 20:31

Torgelle94 írta:
Torgelle94 írta: Sziasztok kedves fórumozók!

Olvasni szoktalak titeket, de most lenne egy fontos kérdésem, hátha valaki tud benne segíteni..
Párommal eljottunk Floridaba és itt autót bereltunk a Budget-nel. Viszont elkövettünk azt a hibát, hogy nem foglalkoztunk eleget az autópálya használattal és nem kértünk "e-toll" rendszert az autóhoz.
Ezt orvosolando, vettünk egy Sun Pass stickert transpondert, hogy majd ezzel regisztrálunk, befizetunk és jó lesz..hát eddig csak az sikerült, hogy ezt megvettük de sehogy se tudjuk aktiválni illetve már a regisztrációnál elakad a folyamat. Nem működik a Sunpass oldal, az applikációt egyikünk telefonja se dobja ki és telefonon se tudjuk hívni őket...remélem nagyjából érthetően írtam le, aki volt már hasonló helyzetben talán tud segíteni. :D a Budgetes ajánlat egyébként nagyon drága volt 10 napra ezért se akartuk, illetve úgy tudom utólag nem tudják beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget!! :agree:
Bocs, még annyit hozzátennék, hogy Miamiban szálltunk meg és innen az Everglades, Orlando és Key West lennének a fő céljaink autópályán. Ha tud valaki jobb megoldást rá mint a Sunpass akkor azt is szívesen veszem, köszi! :)
Legtobb helyen aproval is fizethetsz, sunpass csak lenyelmesebbe teszi picit. Helyedben visszavinnem a kutyut. kolcsonzott autoval nyugodtan felhajthatsz a turnpike-ra aztan a kocsi leadasatol szamitott 2 heten belul kiszamlazzak neked. Nezzed meg mi all a szerzodesben, ott leirjak mennyit kell fizetni utdijon kivul. Budgetnal azt hiszem ez egyszeri $6-os “buntetes.” Remelem nem vettetek biztositast se az autora, floridaban nem kotelezo. Behajtani nem tudjak rajtad :)

Orlandoban nincs semmi, inkabb menjetek el a space coast-ra, vagy akar egeszen St Augustine-ig

Torgelle94

HozzászólásSzerző: Torgelle94 » 2024. szeptember 18., szerda 20:17

Torgelle94 írta: Sziasztok kedves fórumozók!

Olvasni szoktalak titeket, de most lenne egy fontos kérdésem, hátha valaki tud benne segíteni..
Párommal eljottunk Floridaba és itt autót bereltunk a Budget-nel. Viszont elkövettünk azt a hibát, hogy nem foglalkoztunk eleget az autópálya használattal és nem kértünk "e-toll" rendszert az autóhoz.
Ezt orvosolando, vettünk egy Sun Pass stickert transpondert, hogy majd ezzel regisztrálunk, befizetunk és jó lesz..hát eddig csak az sikerült, hogy ezt megvettük de sehogy se tudjuk aktiválni illetve már a regisztrációnál elakad a folyamat. Nem működik a Sunpass oldal, az applikációt egyikünk telefonja se dobja ki és telefonon se tudjuk hívni őket...remélem nagyjából érthetően írtam le, aki volt már hasonló helyzetben talán tud segíteni. :D a Budgetes ajánlat egyébként nagyon drága volt 10 napra ezért se akartuk, illetve úgy tudom utólag nem tudják beállítani.
Bocs, még annyit hozzátennék, hogy Miamiban szálltunk meg és innen az Everglades, Orlando és Key West lennének a fő céljaink autópályán. Ha tud valaki jobb megoldást rá mint a Sunpass akkor azt is szívesen veszem, köszi! :)

Torgelle94

HozzászólásSzerző: Torgelle94 » 2024. szeptember 18., szerda 20:10

Sziasztok kedves fórumozók!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 18., szerda 18:17

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: ennel azert picit tobbet mondott, de nyilvan el akarod bagatellizalni :kalapos:
A legkomolyabb ebben a papirokat nyalogato es tepkedo Puzser :lol:
Altalaban rajzolni szokott. Eleinte csak egy ceruzaja volt, majd hetrol hetre jottek az ujabb eszkozok: vonalzo, korzo, szines tollak, stb. :D

Vissza: