rendre remekül öregednek a kommentek ebben a topikban.halamadrid írta:Többnyire beválik.p.csabi1 írta: Valaki szóljon már neki hogy ezt a külsőzést fejezze be.
Vinícius Junior - 7
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Vinícius Junior - 7
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2024. szeptember 21., szombat 22:54-kor.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
halamadrid írta:Többnyire beválik.p.csabi1 írta: Valaki szóljon már neki hogy ezt a külsőzést fejezze be.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Mehet padra.
Így patika és ideje sincs felbaszni senkit
Így patika és ideje sincs felbaszni senkit
Na látjátok így kell levenni az átkot valakiről.
Nem kell megköszönni.
Nem kell megköszönni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
A ziccerét is csak el kellett volna rugnia a kapus,mellett erre ő külsővel akarta eltekerni.
Vini már kizárólag így akar passzolni.
Állitom hogy 10 paszból 6-7 ő külsővel akar adni.
Sokszor ha simán berugná nem külsőzne simán elérnék a társak bent a labdát jó passz lenne belőle.De így rendre hosszúak a labdái.halamadrid írta:Többnyire beválik.p.csabi1 írta: Valaki szóljon már neki hogy ezt a külsőzést fejezze be.
Igen.sose gondoltam, hogy lesz aki visszasirja Benitezt
Vini már kizárólag így akar passzolni.
Állitom hogy 10 paszból 6-7 ő külsővel akar adni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
sose gondoltam, hogy lesz aki visszasirja Beniteztp.csabi1 írta: Valaki szóljon már neki hogy ezt a külsőzést fejezze be.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Többnyire beválik.p.csabi1 írta: Valaki szóljon már neki hogy ezt a külsőzést fejezze be.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
Pedig nem voltak rossz próbálkozások, csak pontosságot kell beleraknia.p.csabi1 írta: Valaki szóljon már neki hogy ezt a külsőzést fejezze be.
Valaki szóljon már neki hogy ezt a külsőzést fejezze be.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Whiteheart írta:Az a baja lehet, hogy volt egy jó tavasza tavaly és mindenki elfelejti hogy egy fekete lucas vazquez 45milkàért... tavaly ősszel mindenki látta szidta hogy mennyit ér, előtte sem váltotta meg a világot, látszott hogy egy középszerű brazil, és most ismét önmaga, ennyi. Annyi aranylabda jár neki mint Neymarnak... Kroos mentette meg tavaly meg Bellingham, most senki. Remélem megy a nyáron!!!!! Minden meccsen felidegesítnzooli93 írta: O vele amugy mi lehet? Bappe? Aranylabda? Esetleg a szaudiak tomik a fejet? Hat tavasszal,de még az Atalanta ellen is olyan profi volt, sugárzott belole a magabiztosság, hogy kicselez barkit,es a kapu elott is a legjobban oldja meg. Erre most megint mar hátrány,mint előny. Fizikálisan nem tűnik fáradtnak,sprintek mennek. Mi baja lehet?
PS.: csak nézd meg a hsz-ket 2023 Decembertől visszamenőleg, a többségnek is ez volt a véleménye amit írtam
Zsinorban volt 3 nagyon jo szezonja, nem tudom mirol beszelsz. Persze minden jatekosunknak meg van a hibaja, igy neki is. Ez a rasszizmus elleni hulyeseg meg ez az allando visszapofazasa tenyleg duhito neha, de a jatekaval nagyon ritkan van gond. Iden nincs topformaban, ez teny, de egyelore szinte senki nincs abban.
Annyi, hogy most meg tarsul melle egy “ki ha nem en” stilus, de a fekete Lucas V nevetsegesen tulzas.
adomWhiteheart írta:Az a baja lehet, hogy volt egy jó tavasza tavaly és mindenki elfelejti hogy egy fekete lucas vazquez 45milkàért... tavaly ősszel mindenki látta szidta hogy mennyit ér, előtte sem váltotta meg a világot, látszott hogy egy középszerű brazil, és most ismét önmaga, ennyi. Annyi aranylabda jár neki mint Neymarnak... Kroos mentette meg tavaly meg Bellingham, most senki. Remélem megy a nyáron!!!!! Minden meccsen felidegesítnzooli93 írta: O vele amugy mi lehet? Bappe? Aranylabda? Esetleg a szaudiak tomik a fejet? Hat tavasszal,de még az Atalanta ellen is olyan profi volt, sugárzott belole a magabiztosság, hogy kicselez barkit,es a kapu elott is a legjobban oldja meg. Erre most megint mar hátrány,mint előny. Fizikálisan nem tűnik fáradtnak,sprintek mennek. Mi baja lehet?
PS.: csak nézd meg a hsz-ket 2023 Decembertől visszamenőleg, a többségnek is ez volt a véleménye amit írtam
Többnyire a mentalitása vitte előre, de mostanában pont egy könnyelműség látszik rajta, olyan a testbeszéde, hogy én vagyok ViniJR aztán majd jönnek a gólok. Aztán rááll egy durvaság határán játszóvédő viszonylag gyors védő és elfüstöl az agya.
Stuttgart mondjuk még enélkül is kivédekezte pár elfutást leszámítva, aminél a végét mindig elrontotta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Az a baja lehet, hogy volt egy jó tavasza tavaly és mindenki elfelejti hogy egy fekete lucas vazquez 45milkàért... tavaly ősszel mindenki látta szidta hogy mennyit ér, előtte sem váltotta meg a világot, látszott hogy egy középszerű brazil, és most ismét önmaga, ennyi. Annyi aranylabda jár neki mint Neymarnak... Kroos mentette meg tavaly meg Bellingham, most senki. Remélem megy a nyáron!!!!! Minden meccsen felidegesítnzooli93 írta: O vele amugy mi lehet? Bappe? Aranylabda? Esetleg a szaudiak tomik a fejet? Hat tavasszal,de még az Atalanta ellen is olyan profi volt, sugárzott belole a magabiztosság, hogy kicselez barkit,es a kapu elott is a legjobban oldja meg. Erre most megint mar hátrány,mint előny. Fizikálisan nem tűnik fáradtnak,sprintek mennek. Mi baja lehet?
- nzooli93
O vele amugy mi lehet? Bappe? Aranylabda? Esetleg a szaudiak tomik a fejet? Hat tavasszal,de még az Atalanta ellen is olyan profi volt, sugárzott belole a magabiztosság, hogy kicselez barkit,es a kapu elott is a legjobban oldja meg. Erre most megint mar hátrány,mint előny. Fizikálisan nem tűnik fáradtnak,sprintek mennek. Mi baja lehet?
Szerintem pont ez miatt van a pocsék forma, nagy a felhajtás körülötte, majd ha megkapja, utána kicsit lenyugszik és tavasszal megint hozza nekünk a BL-t.ikelemen5 írta: Azt várom, hogy az aranylabdája után mennyivel jobban száll el magától.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Azt várom, hogy az aranylabdája után mennyivel jobban száll el magától.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor az lenne a szoveg, hogy jojjon csak, majd Carlo es Perez megneveli. Itt van Modric meg Carvajal.whitemadrid írta: El kell adni amig fizetnek erte csillagászati összeget.
Irritál az egész ember, ugrál, mutogat, magyaráz, csapkod.
Rosszabb mint anno CR, pedig ő sem volt piskóta. (Cserebe meglotte madridban az osszes gólt amit lehetett. )
Biztos vagyok benne ha most kerulne szóba a leigazolása valami más csapattól mindenki elhajtaná , hogy nem illik ide a bohóckodasa és hiába lenne top3 egy igazi barom...
Pedig ha lenne egy kis esze..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- whitemadrid
El kell adni amig fizetnek erte csillagászati összeget.
Rosszabb mint anno CR, pedig ő sem volt piskóta. (Cserebe meglotte madridban az osszes gólt amit lehetett. )
Biztos vagyok benne ha most kerulne szóba a leigazolása valami más csapattól mindenki elhajtaná , hogy nem illik ide a bohóckodasa és hiába lenne top3 egy igazi barom...
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Cserébe ma is gól és kikényszerített egy totál felesleges törlesztést amiből megint tizi lett. Olyan amilyen. Szerintem fejlődött. Nem tudom körülírni de valahogy máshogy szövegel. Kicsit oldschool shithousery. Beszél, hergeli az ellent amiből profitálunk.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A focista változata a 14 éves hülyegyerekeknek akik nem skipelik a goloromot fifában.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ellenfélként ütnivaló.mocsok írta: Továbbra is iszonyat idegesítő egy focista.
így, hogy a mi játékosunk, sokszor ígyis ütni tudnánk... de legalább hasznos
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor