Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. október 24., csütörtök 5:25

“We spoke calmly about how to change things in the second half. I switched the system and the team brought more intensity. We were too timid in the first half, we didn't press and allowed them to control it. They get two relatively simple goals and it was obvious what we needed to do. The team did a great job in the second half. This second half was our best of the season, with better pressing, more intensity… The second half showed us what we have to do and how to do it. It could be a key moment in our season."

“I'd explain the game like this: we were too timid and lacking in intensity in the first half. We were organised but we didn't put pressure on the ball and they controlled the game. We had chances and hit the bar twice, but we were too reserved. By taking more risks in the second half, we played with greater energy. We should always press because we have the physical attributes to do so."

Half-time team talk
“I told them thinking about scoring three goals was a bit idealistic, and that we had to focus on the basics: not missing our passes, winning our duels, pressing better, showing increased intensity. That's how the dynamic of the game shifts. It changed with the first goal."

Praise for Vini Jr.
“It's unusual to see a player have a second half quite like that. It's strange to see now, or in the past. He brought energy, intensity, character... It was an extraordinary display. He gets jeered when we go to other stadiums because he can make the difference. He's respected in this country. He's helping reduce the racism issue, he's highly respected."

“He'll win the Ballon d'Or, but not for what he did tonight, rather what he did throughout last year, in helping us win the Champions League. These three goals will help him towards the next Ballon d'Or."

The system
“The system isn't the most important thing, it's more about the players' attitude to playing a certain system. What I mean is, the most crucial thing is the attitude shown by the players on the pitch."

Why is there a lack of intensity in certain spells of games?
“I'm not sure what's causing it. It's hard to put your finger on it. We have to focus on that second half, where we played with high intensity at a slick pace. The aim is to start like that, rather than waiting until you've conceded two goals. You can't play a full 90 minutes like we played those 45 in the second half today. But you can strike a better balance between the intensity we showed in the first and second half. We'll get there.”

Lucas Vázquez
“He scored the goal that put us in front. Sometimes he struggles a bit more defensively, in terms of his defensive positioning. Going forward, he offers us so much on the right-hand side and he scored a lovely goal today.
Sokan jönnek, hogy Carlo takaroggggy, meg hogy nem ért hozzá, rossz felfogással, rendszerrel küldi ki a pályára a csapatot, meg ez hülyeség, azt nem így kell, mi bezzeg a fotelból mennyivel jobban tudjuk.

Közben meg valahogy csak azokat mondja, amit a fotelhuszárok is össze írnak itt. Nem egy hülye, tehetetlen ember ő, nem lenne ott, ahol.

Nem mondom, néha engem is elkap egy negatív mindset, és akkor semmi nem jó, mindent máshogy kellene, előbb cserélni, máshogy felállni, meg persze akkor jobban tudom azt is, mikor kinek kellene játszani, mert ott vagyok ugye edzéseken, és látom a formájukat, meg hogy milyen állapotban vannak. Mindenkinek megvan a maga gondolata.

De azért néha bízzunk már a Donban. Tudja ő, mit csinál, nem hülye, nem lenne ott a legnagyobbak közt, nem nyert volna 5 BL-t, annyit, aminek közelében senki sincs (6.-nál megint milyen jó lesz, és mennyire fogjuk szeretni).

Nem fog ez változtatni semmin, de olyan jó lenne bizalommal, pozitívan hozzáállni, a sok negatív hang hatással van rám is. Igen, legnagyobb klub, legnagyobb elvárások, amíg volt és lesz Real Madrid, mindig ez volt, néha még a győzelemnek sem tudunk örülni, mert jobb és több kell. Nem véletlenül van a csapat a csúcsok csúcsán, ahol senki más.

Bízzunk kicsit bennük, nem minden az ő hibájuk, a sérülések, a túlterhelés, a menetrend zsúfoltsága, a keret hiányosságai, Tebas kopasz feje, Cefre és Infantilis pénzsóvársága.

Szurkoljunk, bízzunk, és örüljünk is néha!

Szombaton meg csapjuk szét a Barcát! Ha így tudunk játszani, mint kedden a második félidőben, nem lehet gondunk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 3., csütörtök 0:04

gólvonal írta:
RaúlCF írta: Mindenkit is adjunk mert igazából szarok csak kijött a lépés eddig. Nevetséges az egész. Lement pár forduló a szezonból és még nem állt össze a dolog. Majd ha összeáll akkor megint mindenki király lesz meg isten.
Nem kell mindenkit eladni. Gratulálok az értelmezéshez. És igen, tavaly is szarok voltunk, és az előtt is, és akkor is így gondoltam. Sajnálom, de én azért ülök le a tv elé, hogy szórakozzak, és focira emlékeztető dolgokat lássak.
Mindenkinek a szíve joga. Én meg azért ülök le, hogy a szeretett csapatomat lássam és drukkoljak neki. Akkor is ha Zidane-ok pörögnek és akkor is amikor Pablo Garciák.

Olyan szürreális elvárásai vannak mindenek amiket nem lehet teljesíteni. 1 év alatt egyszer kap ki a csapat=szarok. 10 év alatt 6 bl-t nyert=nem úgy játszik ahogy én akarom minden meccsen. Ha nem szórakoztat minek nézi az ember, ha meg nézi akkor csak kötődik a csapathoz valamilyen szinten és a sikerért szorít mindegy, hogy játszanak.

Dühítő folyton azt olvasni pont egy olyan 10 év után amit 10 másik top csapat sem tud felmutatni összevonva, hogy a többszörös bl győztes edző szar, a többszörös bl győztes clutch emberek szarok, mindenkit el kell adni, mindenki béna, Perez is szar mert nem igazol úgy ahogy én gondolom. Amikor nem megy mindenki picsog de amikor lehet verrni a melleket mert megy a henger akkor hú de jó szurkolni. Hát sajnálom, én a mait is végig izgultam, a következőt is és az azutánit is végig izgulom. Remélem Ancelotti sokáig marad és a botlábú játékosaink is még vagy 10 évig szomorítanak minden héten.

Akinek meg nem tetszik annak nincs pisztoly a fejéhez szorítva, hogy ezt a "szart" nézze, úgyis futball dömping van valaki csak játszik olyan focit ami tetszik.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. október 2., szerda 23:53

RaúlCF írta: Mindenkit is adjunk mert igazából szarok csak kijött a lépés eddig. Nevetséges az egész. Lement pár forduló a szezonból és még nem állt össze a dolog. Majd ha összeáll akkor megint mindenki király lesz meg isten.
Nem kell mindenkit eladni. Gratulálok az értelmezéshez. És igen, tavaly is szarok voltunk, és az előtt is, és akkor is így gondoltam. Sajnálom, de én azért ülök le a tv elé, hogy szórakozzak, és focira emlékeztető dolgokat lássak.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 2., szerda 23:48

Mindenkit is adjunk mert igazából szarok csak kijött a lépés eddig. Nevetséges az egész. Lement pár forduló a szezonból és még nem állt össze a dolog. Majd ha összeáll akkor megint mindenki király lesz meg isten.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. október 2., szerda 23:34

ToniKroos írta: Nem tudom ki hogy van vele, de nekem sokadjára rendül meg a bizalmam Ancelottiban. És most nézzünk egy kicsit túl a tavalyi eredményeken. Szép és jó a bajnokság bl gyzelem, tudom minden csapat cserélne kb. de bennem mégis ott van az, hogy ebből a csapatból ennél sokkal többet ki lehetne hozni. Az egyéni skillekkel betudtuk húzni a címeket, de a játék az messze volt a széptől tavaly is. Nekem az nagyon nem tetszik, hogy elvileg mi vagyunk világ legnagyobb csapata és most már sokadjára beállunk bekkelni és még csak nem is a City ellen, hanem ilyen Suttgart,Lille és még sorolhatnám. Ez szerintem rohadtul nem méltó egy Real Madridhoz. Jól látható volt ma is, amint kellett tudunk mi menni előre, csak ehhez olyan edző is kéne aki tesz is bele valamit a kalapba és nem csak megúszásra játszik. Gondolhatta Carlo majd a tehnikailag sokkal képzett játékosaim megmentik a seggem, majd csak találunk egy gólt, nekem meg elég annyit hozzá tennem, hogy védekezzetek. Hát nem! A mai vereségtől függetlenül én már nagyon unom, hogy nincs egy alapjátékunk már évek óta. Itt van Ancelotti és nem tudom megmondani mi az ő igazi elképzelése a csapatjátékról. Letámadásunk például olyan szinten szervezetlen, hogy az elképesztő.
Én nem varrnám teljesen Ancelotti nyakába. Szerintem az a baj, hogy azt gondoltuk, hogy ez a keret húde nagyon jó, de végül kiderül, hogy nem is annyira.
Tavaly is elég szar volt a játék, de ősszel Beli, tavasszal Vini játszott Aranylabdás formában (aki szerintem erőn felül teljesített abban a 3 hónapban).
Közben kiderült, hogy Tchou és Cama mégse akkora királyok, Mendy felszívja magát, ha kell, de hosszútávon nem megoldás, Rüdi és Carvajal egy évvel öregebbek lettek, Modricrol nem is beszélve. Ahogy mondtam szerintem Vini meg egy ilyen tavaszt nem fog tudni hozni, vagy csak ritkán, Rodrygo teljesen sótlan.

Én a jelenlegi kezdőből Valverdet, Bellit és MBappet kirobbanthatatlannak tartom, Rüdiger egy jó társ mellett pár évig még alap, a többi 6 poziból 3 helyen upgradere lenne szükség.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. október 2., szerda 23:24

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem sokadjára rendül meg a bizalmam Ancelottiban. És most nézzünk egy kicsit túl a tavalyi eredményeken. Szép és jó a bajnokság bl gyzelem, tudom minden csapat cserélne kb. de bennem mégis ott van az, hogy ebből a csapatból ennél sokkal többet ki lehetne hozni. Az egyéni skillekkel betudtuk húzni a címeket, de a játék az messze volt a széptől tavaly is. Nekem az nagyon nem tetszik, hogy elvileg mi vagyunk világ legnagyobb csapata és most már sokadjára beállunk bekkelni és még csak nem is a City ellen, hanem ilyen Suttgart,Lille és még sorolhatnám. Ez szerintem rohadtul nem méltó egy Real Madridhoz. Jól látható volt ma is, amint kellett tudunk mi menni előre, csak ehhez olyan edző is kéne aki tesz is bele valamit a kalapba és nem csak megúszásra játszik. Gondolhatta Carlo majd a tehnikailag sokkal képzett játékosaim megmentik a seggem, majd csak találunk egy gólt, nekem meg elég annyit hozzá tennem, hogy védekezzetek. Hát nem! A mai vereségtől függetlenül én már nagyon unom, hogy nincs egy alapjátékunk már évek óta. Itt van Ancelotti és nem tudom megmondani mi az ő igazi elképzelése a csapatjátékról. Letámadásunk például olyan szinten szervezetlen, hogy az elképesztő.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 24., kedd 11:33

Carlo az első nullkupás szezonig marad. Amint ez megtörténik Perez úgy bassza ki, hogy a lába sem éri a földet :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 24., kedd 11:20

Tjacks írta:
RaúlCF írta: Amíg van Carloban erő maradjon, nem érdekel melyik csikó edző mit csinál. Hülyét kapok az utolsó fűszálat is megtervező csak a taktika és azt csinálod amit mondok mert egy robot vagy edzőktől. Legyen taktika de legyen önálló gondolata a játékosoknak is. Majd egyszer lehet Xabi de Carlo maradjon.
Egyetértek, btw Xabi is olyan teátrális mint Arteta vagy Pep?
Olyannak ismertük? Természetesen nem.

Tegnapi Carlo interjú után nekem sem tűnik még semmi eldöntöttnek, simán lehet több éve még Ancelottinak itt. Persze ha neadjisten beégünk idén, akkor el tudom képzelni, hogy azt mondják közösen Perezzel, hogy jöjjön Xabi vagy ZZ.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 24., kedd 11:04

RaúlCF írta: Amíg van Carloban erő maradjon, nem érdekel melyik csikó edző mit csinál. Hülyét kapok az utolsó fűszálat is megtervező csak a taktika és azt csinálod amit mondok mert egy robot vagy edzőktől. Legyen taktika de legyen önálló gondolata a játékosoknak is. Majd egyszer lehet Xabi de Carlo maradjon.
Egyetértek, btw Xabi is olyan teátrális mint Arteta vagy Pep?

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. szeptember 24., kedd 10:38

Amíg van Carloban erő maradjon, nem érdekel melyik csikó edző mit csinál. Hülyét kapok az utolsó fűszálat is megtervező csak a taktika és azt csinálod amit mondok mert egy robot vagy edzőktől. Legyen taktika de legyen önálló gondolata a játékosoknak is. Majd egyszer lehet Xabi de Carlo maradjon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 10:08

wZoLee7 írta: Szerintem meg már rég eldöntötték, hogy ez Carlo utolsó éve. Xabi nálam már készen áll, bőven az a kategória amit érdemes megpróbálni. Nálam ezt a lépést nem befolyásolja, hogy mi lesz a szezon eredménye.
Carlo tegnap elmondta, hogy nincs lejarati ideje a szerzodesenek elmeletben, igy meg sok evet maradna, nem is gondolkodik masban.

Szoval csak Perezen mulik szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 24., kedd 10:02

Szerintem meg már rég eldöntötték, hogy ez Carlo utolsó éve. Xabi nálam már készen áll, bőven az a kategória amit érdemes megpróbálni. Nálam ezt a lépést nem befolyásolja, hogy mi lesz a szezon eredménye.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. szeptember 24., kedd 9:46

Szerintem Ancelotti addig marad, amig jonnek az eredmenyek es van benne energia ahhoz, hogy vezesse a Real Madridot. Ha azt mondana, hogy koszonom Flo, eleg volt, akkor johet Xabi. Ha megall a fejlodes es nem jonnek a trofeak, akkor Perez fogja azt mondani, hogy koszonjuk, johet Xabi.
Nalam a sorrend a kovetkezo: Ancelotti, Xabi, Zizu, Raul, Klopp. Ezek kozul barmelyik megfelel a Real padjara, de nalam szigoruan ebben a sorrendben.
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 23., hétfő 18:06

realistahuni írta: Ha szereti az edzősködést a válogatotton kívül biztos kapott ajánlatot United,Bayern,Juve,Milan kaliberű csapatoktól.
Én megnéztem volna mit tud Madridon kívül.
Már csak azért is, hogy ha visszajön harmadjára is akkor ne legyen szakmailag kihülve.
Ha szeretné az edzősködést vállalt volna más csapatot is. A focit szereti meg a Realt és így tudott a legközelebb kerülni megint hozzá.Végig vitte gyorsan el is engedte utána. Real vagy francia edző még lehet mást szerintem nem vállalna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 23., hétfő 18:04

realistahuni írta: Ha szereti az edzősködést a válogatotton kívül biztos kapott ajánlatot United,Bayern,Juve,Milan kaliberű csapatoktól.
Már csak azért is, hogy ha visszajön harmadjára is akkor ne legyen szakmailag kihülve.
Egy év ManU után biztos nyugdijaznam magam :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. szeptember 23., hétfő 17:59

Ha szereti az edzősködést a válogatotton kívül biztos kapott ajánlatot United,Bayern,Juve,Milan kaliberű csapatoktól.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 23., hétfő 15:04

Meg ebbe minek jonne vissza? 70-80 meccs, lepni nem tudo jatekosok, bekkelos, 0 kockázatot vállaló csapatok mindenhol. Megy le az egész a lejtőn. Tegnap neztem ezt az Inter-Milant is. Inter jatekosok 60.perctol lepni se birtak. Ott is Lautaro vegigtolta a Copat is. Gólja sincs meg idén. Ki van herelve a sportág

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 23., hétfő 14:46

realistahuni írta: ZZ nekem továbbra is furcsa. Nyilván a maximális aurája megvan de azért lehetne edzősködni a Realon kívül is.
Ha fontos Neki amit felépített akkor bölcsen teszi ha távol marad, fentről csak lefelé vezet az út.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 23., hétfő 13:41

Sanitas 2027

örülünk? :mrgreen:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. szeptember 17., kedd 21:35

Faust írta:
Realista24 írta: Vezetőség bevezette hogy ha egy játékos interjút akar adni, azt a klubnak jóvá kell hagynia.
Azt nem akarjak bevezetni, hogy focizzunk? :mrgreen:
Hát lehet azt nem hagyták még jóvá :coffee: :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: