nesze semmi fogd meg jolikarus93 írta: We can confirm that Rodri has suffered a ligament injury to his right knee.
Ez akkor egész szezon off Rodrinak?
huzodas?
reszleges, vagy teljes szakadas?
melyik szalag?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 12:17
nesze semmi fogd meg jolikarus93 írta: We can confirm that Rodri has suffered a ligament injury to his right knee.
Ez akkor egész szezon off Rodrinak?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. szeptember 25., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 25., szerda 7:15
Játszottunk a city ellen egy félidőt emberhátrányban? Tavaly bl-ben 11 vs 11nél is borult a pálya, sanszos ha kiveszel egy embert akkor nekünk is ez a szerep marad.MVPP írta:Soha ilyen szinten nem buszoztunk, nem döntöttünk egyénileg és csapat szinten is alltime negatív rekordokat.lestat írta:
Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.
Az arsenal szanalmas mert 10 emberrel a bunker focit valassza.
Oke.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. szeptember 25., szerda 7:08
Soha ilyen szinten nem buszoztunk, nem döntöttünk egyénileg és csapat szinten is alltime negatív rekordokat.lestat írta:Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.MVPP írta:
Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.
Oke.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. szeptember 24., kedd 22:44
Annyi a különbség hogy mi ott vagy tovább jutunk vagy kiesünk, az Arsenal pedig értékes pontokat veszíthet ami számítani fog a végén, láthattuk tavaly is milyen szoros volt a hajrá.lestat írta:Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.MVPP írta:
Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.
Oke.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 24., kedd 22:38
Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.MVPP írta:Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.lestat írta:
Ez siman piros.
Nem dobaljuk fejen az ellent.
Ez csak parasztsag volt a reszerol, nem pimaszsag.
De ahogy az egesz city rinyalt a meccs utan meger egy miset.
Ki voltak akadva hogy 10 emberrel betolta a buszt az Arsenal. Meg hogy a pool mennyivel jobb rivalis volt stb…
Hat nemtudom. Nekem most nottek a szemembe az Agyusok mert vegre nem azt lattam hogy beszarva mennek ki. Az mas kerdes hogy öket is koveti valami atok vagy valami regi demon hogy minden probalkozasuk ellenere beszopjak a vegen.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. szeptember 24., kedd 21:46
Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.lestat írta:Berti írta: Engem nem zavar, legalább karakter a gyerek. Nem ment át bunkóba, inkább csak pimasz volt.
Balfasz bírók persze nem látták, pedig a véleményem ellenére a pirosat oda adtam volna.
Ez siman piros.
Nem dobaljuk fejen az ellent.
Ez csak parasztsag volt a reszerol, nem pimaszsag.
De ahogy az egesz city rinyalt a meccs utan meger egy miset.
Ki voltak akadva hogy 10 emberrel betolta a buszt az Arsenal. Meg hogy a pool mennyivel jobb rivalis volt stb…
Hat nemtudom. Nekem most nottek a szemembe az Agyusok mert vegre nem azt lattam hogy beszarva mennek ki. Az mas kerdes hogy öket is koveti valami atok vagy valami regi demon hogy minden probalkozasuk ellenere beszopjak a vegen.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 24., kedd 18:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 15:39
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 24., kedd 14:49
Berti írta: Engem nem zavar, legalább karakter a gyerek. Nem ment át bunkóba, inkább csak pimasz volt.
Balfasz bírók persze nem látták, pedig a véleményem ellenére a pirosat oda adtam volna.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. szeptember 24., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. szeptember 24., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 24., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 24., kedd 13:18
City ota nagy a pofa.wZoLee7 írta: Amugy Haaland mindig ilyen budos nagy paraszt volt, vagy csak a cityben neveltek azza?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 24., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 24., kedd 11:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 11:40
Azert van idom, mert varokhehetheoriginal írta:azt hittem még mindig vársz te szemétNekem van idom hehe
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 24., kedd 11:39
azt hittem még mindig vársz te szemétNekem van idom hehe
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 10:33
Itt Endricket hoztad be, mint kisnovesu brazil.Szerző: hehetheoriginal » 2023.01.27. 10:15
akkor 100 mindegy
de nem baj, jo feher gyerek helyett, kisnovesu 15 eves brazilt veszunk 60ert
50 vagy 100 ha mindegy, akkor jol van.
akarunk is venni valakit, aki elorelepest jelent, vagy gyerekeket veszunk kilora, esetleg varunk ingyen a sult galambra?
ha 100 az ara a mai piacon, akkor annyi.
itt foleg az a baj, hogy egy kezen meg lehet szamolni, aki minosegben megfelelne.
vagy kezdhetjuk az ujabb eveket, hogy tavasszal mar nem vagyunk a beellben erdekeltek.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem