Mutatom: "hanem egorol, ott o lehetne a projekt kozepe". Miért lenne Vini olyan nagy ego? Ezt fújjátok mióta valamelyik okos kitalálta, hogy majd az egoja miatt nem fog kijönni Bellinghammel. Utána Mbappeval.Realista24 írta:Mondjuk pont olyan dolgok vannak megemlitve, amikre nem is reagalsz, ellenben elviszed teljesen mas iranyba a dolgot.kiserik írta:
Hagyd! Az utálat miatt olyan jelzők lettek ráaggatva mint a pénzéhség vagy az, hogy nem csapatjátékos, hogy az ember csak csodálkozik
Egy parizsi ajanlat nem csak a penzrol szolhat, hanem egorol, ott o lehetne a projekt kozepe, de ez csak egy pelda volt. Legyen az a Chelsea, Arsenal, ManU, akarmi. Vagy hogy az egesz PL-nek jobb a PR-ja, mert jo esellyel itt jelentosen csokkentek az eselyei az Aranylabdara.
A masik tema a rasszizmus, ami akar el is udlozheti.
Persze, beirhatod megint nehany rohogo fejjel, hogy csak utalva van, mert onzo es penzehes. Csak most senki nem irt ilyet.
Egyébként az egész társalgás ott siklott ki, hogy ericco belengedte a legenda státuszt, amiről senki nem beszélt soha.
5-6 éve leírtam, hogy Vini kezdő és alapember lesz nálunk, erre én voltam az idióta. Innen indultunk.