https://x.com/TomyKulo/status/183869136 ... IFOOA&s=19dzsi91 írta: Nekem ez miért maradt ki valaki dobjon egy videót róla.
Nem volt nehéz megtalálni, összes Barcás oldalon kinn van a videó
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 25., szerda 8:27
https://x.com/TomyKulo/status/183869136 ... IFOOA&s=19dzsi91 írta: Nekem ez miért maradt ki valaki dobjon egy videót róla.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 25., szerda 8:15
Nekem nem a zseniális jutott először eszembe...nem kellett volna az időt húznia, pofázással megint beszednie egy sárgát és akkor elmennének ezek a színházba való gesztusok. Nem véletlenül kapta el valaki egyből az edzői stábból és cibálta le. Az ilyen hülyeségeit kellene mellőzni és akkor a világ állva tapsolná Őtdzsi91 írta: Ahogy vinidzsí kiröhögte a hosszabbítást az zsenialis volt bíró egy fasz, johet a matrac
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 25., szerda 0:44
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. szeptember 24., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 24., kedd 23:19
Igen arra mutogatott szerintem is, de egy ilyen meccs után talán csendben kellene maradni amikor- ha jól számolom - 3 sárgát kaptunk csak reklamálásért a játékosai meg ingyen darálhatnak. Pofám leszakad.Pad'em írta:Gondolom az Endrickes incidensen pörgött ennyire.Tjacks írta: Jól láttam hogy az Alaves edzőjének még van pofája reklamálni Ancelottinál? Kik ezek a parasztok???
Hányok a sporiktól, én tuti nem lennék már pályán egy ilyen meccsen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 24., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 24., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 24., kedd 23:10
Gondolom az Endrickes incidensen pörgött ennyire.Tjacks írta: Jól láttam hogy az Alaves edzőjének még van pofája reklamálni Ancelottinál? Kik ezek a parasztok???
Hányok a sporiktól, én tuti nem lennék már pályán egy ilyen meccsen.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 24., kedd 23:01
Szerintem inkább szánalmas volt - amikor mi kapaszkodunk az eredményért mi rimánkodunk a sok perc mellett, most meg miután ő maga húzta az időt lenyom egy ilyet? Egy Alaves ellen. Szekunder szégyen.dzsi91 írta: Ahogy vinidzsí kiröhögte a hosszabbítást az zsenialis volt bíró egy fasz, johet a matrac
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 24., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 24., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. szeptember 24., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. szeptember 22., vasárnap 6:34
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 22., vasárnap 5:58
Idén az EB miatt offolta a kezelést,jövő nyár elején sztem kés alá fekszik. Két meccset játszott, sokkal jobb a chemistry elöl,Ő az alfa a csapatban.Faust írta:Brutal nagyot jatszott megint. Csak a vallat ne fajlalna.dzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. szeptember 22., vasárnap 0:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 21., szombat 23:45
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 21., szombat 23:20
és így Arda is még többet tud adnidzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. szeptember 21., szombat 23:19
Irgalmatlan öröm nézni a játékát!Faust írta:Brutal nagyot jatszott megint. Csak a vallat ne fajlalna.dzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 21., szombat 23:13
Brutal nagyot jatszott megint. Csak a vallat ne fajlalna.dzsi91 írta: Erről van szó. A 3 jó madárból az egyiknek a padon a helye, kp egyből stabilabb lett amit meg bármelyik a 3 közül adni tud ha ráeresztjük egy fáradtabb védelemre azzal nemlehet mit kezdeni. Bappénak jó meccse volt, Endrik és vini is jól szállt be de a világ legjobb fotballostája még mindig Jude.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 21., szombat 23:12
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem