Aranylabda
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Aranylabda topic.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ilyet sehol sem írtam. Nem értedp.csabi1 írta:
Így van akkor ők leüthetnek aládrughatnak stb.
Értem.
De a bíró ugyanúgy g.ci marad, és az ellenfél is favágó, ha felesleges sárgákat vagy pirosakat kapunk. Ha már besárgázza valaki magát, akkor legyen az egy kemény belépő játékban, labdáért, a legaljasabb játékosuk ellen.
Casemiro ezt legtöbbször játékban adta vissza, nem pofázással, nem a labdától messze.ram8nes írta: Nyilván a lapot rizikozta, amivel nem ertek egyet, viszont azt rohadtul adom, hogy odabaszott a tetveknek. Miota nincs Casemiro, nekem hianyzik, hogy ne faraghasson minket barki buntetlenul (a birok segedletevel).
-
Nyilván a lapot rizikozta, amivel nem ertek egyet, viszont azt rohadtul adom, hogy odabaszott a tetveknek. Miota nincs Casemiro, nekem hianyzik, hogy ne faraghasson minket barki buntetlenul (a birok segedletevel).nuevo_ericco írta: Féleg nem egy Alavés ellen, akiknél minden egyes játékosunk jóval többet keres. Játékban kell megmutatni, felül kerekedni az ilyen idióta bírókon is. Még egy Barca, Atletico elleni derbyn megérteném, de alsóházi csapatok ellen kínos az ilyen viselkedés, reklamálásokért kapott sárgák, stb.
Nem hiszem, hogy erről lenne szó.Halfkey írta: Tudom hogy te állandóan nyomod a fotelből a szemet szemért macho módit, de ez nem magánélet hanem futballpálya.
Bebeszél magának megint egy valósággal ellentétes dolgot.
Mint amikor nem tanítható zsenialitás volt, hogy rárúgta helyezetlenül kontra közben és Nübel bakizott egy nagyot.
Így van akkor ők leüthetnek aládrughatnak stb.nuevo_ericco írta: Féleg nem egy Alavés ellen, akiknél minden egyes játékosunk jóval többet keres. Játékban kell megmutatni, felül kerekedni az ilyen idióta bírókon is. Még egy Barca, Atletico elleni derbyn megérteném, de alsóházi csapatok ellen kínos az ilyen viselkedés, reklamálásokért kapott sárgák, stb.
Értem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
Féleg nem egy Alavés ellen, akiknél minden egyes játékosunk jóval többet keres. Játékban kell megmutatni, felül kerekedni az ilyen idióta bírókon is. Még egy Barca, Atletico elleni derbyn megérteném, de alsóházi csapatok ellen kínos az ilyen viselkedés, reklamálásokért kapott sárgák, stb.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez nem tokon rugas, hagyjad mar egyszeruen kitette a labat, hogy vedje magat az utkozestol.
hogy a vedot pont ott talalta el, az veletlen. nyilvan a mozdulat szandekos, egy ilyen atmenet egy felig rugo mozdulatba, de ha nem kapsz vedelmet a birotol, mar sokadjara utkoznek le alattomos modon, akkor igenis meg kell vedened magad.
millio dolog nem valo focipalyara, a jogos onvedelem, na az pont nem ilyen.
hogy a vedot pont ott talalta el, az veletlen. nyilvan a mozdulat szandekos, egy ilyen atmenet egy felig rugo mozdulatba, de ha nem kapsz vedelmet a birotol, mar sokadjara utkoznek le alattomos modon, akkor igenis meg kell vedened magad.
millio dolog nem valo focipalyara, a jogos onvedelem, na az pont nem ilyen.
thereisonly1ronaldo
Az hogy tökön rúgsz valakit, az nem önmagad megvédése. Tudom hogy te állandóan nyomod a fotelből a szemet szemért macho módit, de ez nem magánélet hanem futballpálya. Itt főleg nem csinálunk ilyet.hehetheoriginal írta: Milyen endrickes szitu tesomsz?
Arra gondolsz, hogy tobbszori (16oson beluli ellene elkovetett) szabalytalansag utan probalta megvedeni magat, ha mar ezt a faszszopo birot is megvettetek kilora?
Az kifejezetten gyönyörű megmozdulás volt.Nem alattomos? Nemár… Eszméletlen jó játékos, de ne csak azt vegyük észre, hogyha a Barca játékosok viselkednek ordanáré módon. Ugyanúgy a tegnapi Endrickes szitu itt a fórumon kb két kommentben került elő. Azért ez a fórum (érthető módon) egy icipicit elfogult
Amikor megrángatta előtte olyat levertem volna neki hogy biztos lent maradt volna.
Amúgyis az egész meccsen patkány volt a csávó és lehozta lap nélkül nemcsak ő hanem az egész Alaves is a meccset.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hogy a fenébe jön Carvajal aranylabda esélyéhez, amit egy nagyszerű szezonnal ért el, Endrick tegnapi megmozdulása? Mind1...
Ez a védő teljesítmény simán megérdemelné, sajnos a top3-ban sem lesz ott.
Ez a védő teljesítmény simán megérdemelné, sajnos a top3-ban sem lesz ott.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem volt szép dolog.
De hozzátartozik, hogy akit tokon baszott, az egész meccs alatt egy kullancs alattomos féreg módjára vedekezett kb 3 sargalapos szabálytalansága volt már az első félidőben, amit megúszott a szimpatikus spori miatt. Idegesítő az ilyen ellen jatszani.
Adott egy csomagot neki. Lokdosodtek, biztos volt egy kis szajkarate is előtte. Van ilyen. Gyerek. Carloek tuti elbeszélgettek vele meccs után.
De hozzátartozik, hogy akit tokon baszott, az egész meccs alatt egy kullancs alattomos féreg módjára vedekezett kb 3 sargalapos szabálytalansága volt már az első félidőben, amit megúszott a szimpatikus spori miatt. Idegesítő az ilyen ellen jatszani.
Adott egy csomagot neki. Lokdosodtek, biztos volt egy kis szajkarate is előtte. Van ilyen. Gyerek. Carloek tuti elbeszélgettek vele meccs után.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem ez miért maradt ki valaki dobjon egy videót róla.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Milyen endrickes szitu tesomsz?
Arra gondolsz, hogy tobbszori (16oson beluli ellene elkovetett) szabalytalansag utan probalta megvedeni magat, ha mar ezt a faszszopo birot is megvettetek kilora?
thereisonly1ronaldo
Nem alattomos? Nemár… Eszméletlen jó játékos, de ne csak azt vegyük észre, hogyha a Barca játékosok viselkednek ordanáré módon. Ugyanúgy a tegnapi Endrickes szitu itt a fórumon kb két kommentben került elő. Azért ez a fórum (érthető módon) egy icipicit elfogultRealMadridFanatic írta:Nem kukacoskodas, de erdekel, hogy egy Carvajal mitol nem szimpatikus fazon? Kemeny, de nem alattomos vedo, nem szokott hevesen reklamalni (legalabbis a hatarokat nem lepi at), nem szimulans es amennyire remlik a nyilatkozatai is korrektek.rikko írta:
Mondjuk szerintem Carvajal abszolút megérdemelné. Tudom, hogy védő kb soha nem kapja meg. Talán Cannavaro kapott utoljára védőként lasztit...
BL , Bajnoki cím, Eb arany ... Nem mellesleg nem poshadt formában tolta le a szezont.
Nem szimpatikus figura, de ha azt nézem nálam többet adott a focinak , mint Vini.
en azt se bannamRealista24 írta:Szóval Carvajal.Kerlon írta:
Vininek meg Rodrinak meg nulla
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szóval Carvajal.Kerlon írta:Vininek meg Rodrinak meg nullaRealista24 írta:
De nem nyertek, es az az egy komoly pillanata volt az egesz tornan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Konkrétan Vini miatt is estek ki a brazilok, hogy két full buta sárgával eltiltatta magát.
Vininek meg Rodrinak meg nullaRealista24 írta:De nem nyertek, es az az egy komoly pillanata volt az egesz tornan.ferni írta: Carvajal hatalmas szezont hozott egész évben, EBn is szerzett gólt, BL döntőt megnyerte.
Elképesztő formát hozott, pedig előtte szezonban ő se volt annyira jó.
De hát az okosoknál Ben White megelőzte ugye...
Csak kiesett volna a csapata, azt a hülyéje ollózott egy gólt
Ha megnyerik sima Jude Aranylasztit, hiába nem volt a legjobb EBje.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De nem nyertek, es az az egy komoly pillanata volt az egesz tornan.ferni írta: Carvajal hatalmas szezont hozott egész évben, EBn is szerzett gólt, BL döntőt megnyerte.
Elképesztő formát hozott, pedig előtte szezonban ő se volt annyira jó.
De hát az okosoknál Ben White megelőzte ugye...
Csak kiesett volna a csapata, azt a hülyéje ollózott egy góltMeg csak EB legjobbja sem lett.
Ha megnyerik sima Jude Aranylasztit, hiába nem volt a legjobb EBje.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nemtudom, de ‘független’ (MU, Arsenal, stb.) szurkoló ismerőseim sem tartják őt szimpatikusnak. Én sem értem miért.