VB - 2014
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: VB - 2014
Az angolok, vagy az olaszok hamar hazamennek, ahogy nézem. Az impotens futballjukkal nem mennek sokra.
Viszont a Belgáknak jó lett a csoportjuk. Lehet elég sokáig elmenetelnek. Én az első 8-ba várom őket.
Viszont a Belgáknak jó lett a csoportjuk. Lehet elég sokáig elmenetelnek. Én az első 8-ba várom őket.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Legerősebb csoport vitán felül.Banán írta:Nem tudom milyen csoportbeosztásról beszéltek, én eddig jutottam.
Nem tudom milyen csoportbeosztásról beszéltek, én eddig jutottam.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Transfermarkt-on már van is egy.messideco írta:Majd ha találtok egy alkalmazást, ahol lehet meccsekre tippeket adni, és kialakul a kieséses rendszer, ágak, stb, ne habozzatok belinkelni
#happyshitting
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Majd ha találtok egy alkalmazást, ahol lehet meccsekre tippeket adni, és kialakul a kieséses rendszer, ágak, stb, ne habozzatok belinkelni
Még 189 nap
Még 189 nap
"And my heart will leave you never."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ilyen komolyan nincsen már bazmeg... Portugália persze hogy a németekkel kerülnek össze,és még Ghánát meg Amerikát is megkapták mellé... Argentína meg... MIEZ? MI A TÖKÖM EZ?! Nigéria... Irán...Bosznia... pfff
Röhej.
Hajrá Portugália,Hajrá CR!
Röhej.
Hajrá Portugália,Hajrá CR!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
igen: http://www.fifa.com/worldcup/matches/kostage.htmlkelemen.istvan írta:Hogy vannak az ágak amúgy? A1-B2 ,A2-B1 és így tovább?
A görögök mázlija tovább tart amúgy.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
http://kepfeltoltes.hu/view/131206/5335 ... es.hu_.jpg
Annyi kiegészítés , hogy ha Spanyolok továbbmennek az Olaszokat verik ,de Portugáliától kikapnak , abban biztos vagyok .
A másik meg hogy most már inkább a Brazilokat mondom . Szóval Portugál - Brazil lesz , de összeroppannak a nagy nyomás alatt és így lett Cr VB bajnok ...
+ Ha a spanyolok jutnak oda ahova írtam akkor még tutibb a Portugál siker , az Olaszok ellen nem vagyok olyan biztos
Annyi kiegészítés , hogy ha Spanyolok továbbmennek az Olaszokat verik ,de Portugáliától kikapnak , abban biztos vagyok .
A másik meg hogy most már inkább a Brazilokat mondom . Szóval Portugál - Brazil lesz , de összeroppannak a nagy nyomás alatt és így lett Cr VB bajnok ...
+ Ha a spanyolok jutnak oda ahova írtam akkor még tutibb a Portugál siker , az Olaszok ellen nem vagyok olyan biztos
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hogy vannak az ágak amúgy? A1-B2 ,A2-B1 és így tovább?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Galacticos
messiéknek ennél könnyebb csoportot szándékosan se lehetett volna összehozni.
a portugálok meg megint megkapták a németeket, megint egy kurva nehéz csoportban mint mindig.
legalább egy keményebbet kaptak volna az argentínok de nem. messi majd lő pár gólt azoknak az ellenfeleinek akik még a szabályokkal sincsenek tisztában, cr meg izzadhat és lehet majd oltani.
szerk. "francia ország sötét ló lehet". azok, tavaly is azok lettek ahogy megverték az észteket.
a portugálok meg megint megkapták a németeket, megint egy kurva nehéz csoportban mint mindig.
legalább egy keményebbet kaptak volna az argentínok de nem. messi majd lő pár gólt azoknak az ellenfeleinek akik még a szabályokkal sincsenek tisztában, cr meg izzadhat és lehet majd oltani.
szerk. "francia ország sötét ló lehet". azok, tavaly is azok lettek ahogy megverték az észteket.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
http://imagerz.com/QE4TW0tvAwMCB1tJGQVR
Az a C csoport konkrét, remélem Japán, Kolumbia jön onnan tovább, a belgák meg sztem abból a csoportból meg tudják csinálni. Bosznia is akár továbbléphet az argentínok mellett az F-ből. Svájc meg sztem még ebből a csoportból se fog továbbjutni. Francia-Ecuadort várok onnan.
Az a C csoport konkrét, remélem Japán, Kolumbia jön onnan tovább, a belgák meg sztem abból a csoportból meg tudják csinálni. Bosznia is akár továbbléphet az argentínok mellett az F-ből. Svájc meg sztem még ebből a csoportból se fog továbbjutni. Francia-Ecuadort várok onnan.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Foci lesz gyerekek, nem Equador-Honduras :PAnthony írta:jó lesz a nyolcaddöntőben egyből Brazil-Spanyol/Holland
"And my heart will leave you never."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lehetett tudni, hogy Blatter annyira nehezíti meg Ronaldo dolgát amennyire csak lehet.
Messinek meg újra egy vicccsoport, hogy azért ne annyi gólja legyen vb-ken, hogy egy kézen meglehessen számolni.
Messinek meg újra egy vicccsoport, hogy azért ne annyi gólja legyen vb-ken, hogy egy kézen meglehessen számolni.
kíváncsi vagyok a hobbitra, h az iránoknak mennyit pakol majd el.
másnapi címlapok nyílván messziről kerülendők lesznek.
mondjuk nehéz eldönteni, h messi vagy neymar kapja-e majd a nagyobb hypeot. bár, ha messi nézőként menne a víájpíba és mutogatna, mint a majoros peti akkor is istenítenék.
másnapi címlapok nyílván messziről kerülendők lesznek.
mondjuk nehéz eldönteni, h messi vagy neymar kapja-e majd a nagyobb hypeot. bár, ha messi nézőként menne a víájpíba és mutogatna, mint a majoros peti akkor is istenítenék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2013. december 6., péntek 18:25-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ___Samy___
az uccsó kalap előtt nagy esély volt arra, hogy a brazilok kapnak egy "nagyobb" csapatot, bár én a horvátokat sem írnám le
szerintem egész jól eloszlottak az erőviszonyok a csoportok között, én jó vb-re számítok
szerintem egész jól eloszlottak az erőviszonyok a csoportok között, én jó vb-re számítok
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"