elkezdtem nézni, 20 perc után..... kurvagagyi, ultragáz, irtószar.
de itt meg mindenhol mindenki ömlengett, hát nem tudom kit minősít
jövök a végén még egyszer
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 1., kedd 9:23
elkezdtem nézni, 20 perc után..... kurvagagyi, ultragáz, irtószar.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. szeptember 30., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 27., péntek 21:44
Nyugodjon bèkèben.soadroli írta: Maggie Smith has sadly passed away at the age of 89.
RIP
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 27., péntek 20:32
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2024. szeptember 27., péntek 20:21
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. szeptember 27., péntek 15:42
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 26., csütörtök 9:31
Én úgy tudom hogy a sztorinak az a része nemigaz hogy a szovjetek kuriózuma lett volna ez, és az amcsik meg ne jöttek volna erre rá. Source: https://www.scientificamerican.com/arti ... 0in%201965.nuevo_ericco írta:Az egyik legminőségibb konteóhehetheoriginal írta:a holdraszállás az kubrick rendezés
Vicces történet, de sajnos nem igaz. Ha ceruzát használnának az űrben, a grafitpor gravitáció nélkül mindenhova bejutna, és óriási problémákat okozna az áramkörökben.hehetheoriginal írta:amugy a ceruza is szovjet űrkutatási fejlesztés?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 25., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 24., kedd 9:49
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 9:28
Az egyik legminőségibb konteóhehetheoriginal írta:a holdraszállás az kubrick rendezés
Vicces történet, de sajnos nem igaz. Ha ceruzát használnának az űrben, a grafitpor gravitáció nélkül mindenhova bejutna, és óriási problémákat okozna az áramkörökben.hehetheoriginal írta:amugy a ceruza is szovjet űrkutatási fejlesztés?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 24., kedd 9:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 24., kedd 9:05
Draga, felesleges (ami bizonyos szempontbol igaz is) de kozben meg egy csomo ma mar mindenki altal hasznalt targyat az urkutatas miatt fejlesztettek ki: telefonokban hasznalt kamerak, vezetek nelkuli fulhallgatok, memoriahabos matracok, karcallo szemuvegek, tapszer.nuevo_ericco írta:Párhuzam a holdraszállással. Azt is sokan kritizálták a maga idejében, mert drága, felesleges, viszont mikor az egész előben lement a tévében, hirtelen minden kritikus hang elhallkult, mert akkora büszkeséget érzett mindenki.Faust írta: Igen, csak tudod, amikor a nagy Amerika Kinaval szovetkezve elver dollarmilliardokat, hogy hazahozzon egy darab embert, mikozben kb szazezrek halnak meg az utcan es milliok, akik nem tudjak fizetni akar az alap ellatast az egeszsegugyben
Szerintem ugyanez lenne, ha a film története megtörténne a valóságban.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 23., hétfő 20:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. szeptember 23., hétfő 20:34
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. szeptember 23., hétfő 20:17
jöhetnek.Faust írta: Aczel bacsinal megvoltak a fogasok hogy atmenjenek dolgok (vannak sztorijaim)
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 23., hétfő 20:10
Meg is kéne nézni újra. Latinovits hidegrázós.Faust írta: Jo, de az Otodik pecset egyetemes dolgokrol beszel, az hogy Aczel bacsinal megvoltak a fogasok hogy atmenjenek dolgok (vannak sztorijaim), az egy dolog.
Plusz azok az effektek kb. 10 évvel előzték meg a korukat. 10-11 évesen nem akartam elhinni. Szerintem tátott szájjal néztem végig. És akkor még Will Smith is menő volt. Goldblum a mai napig azFaust írta:Ahh, ID4, a legjobb szar film a vilagon, imadom.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 23., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. szeptember 23., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 23., hétfő 19:54
Párhuzam a holdraszállással. Azt is sokan kritizálták a maga idejében, mert drága, felesleges, viszont mikor az egész előben lement a tévében, hirtelen minden kritikus hang elhallkult, mert akkora büszkeséget érzett mindenki.Faust írta: Igen, csak tudod, amikor a nagy Amerika Kinaval szovetkezve elver dollarmilliardokat, hogy hazahozzon egy darab embert, mikozben kb szazezrek halnak meg az utcan es milliok, akik nem tudjak fizetni akar az alap ellatast az egeszsegugyben
Kétszer jöttem ki moziból úgy, hogy azt hittem, beszarok, annyira nem hittem el, amit láttam. Az egyik A függetlenség napja volt, a másik pedig a MátrixFaust írta:ilyeneket Emmerich csinalt a 90-es evekben
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem