NA, a Lostot ne szídd, gyerekkorom meghatározó sorozata. Plusz a hibái és tényleg nem a legerősebb befejezése ellenére is szépen kinyitotta a televíziós sorozatoknak a hosszútávú sztorimesélés lehetőségét.BLevi96 írta:Mi a kollegákkal nagyon rápörögtünk, órákig beszélgetünk teóriákról, probáltuk fejtegetni hogy mi ez az egész pont most fejeztem be a 3.évad 1.részétZack írta: Nézi valaki a From Című sorozatot? MAX-on most adják a 3. évadot heti rendszerességgel 1 hét csúszással a premier után. Készítők és a főszereplő kapcsán fel is merül, hogy ez a Lost máshol lejátszva. Nem annyira áll ez messze a valóságtól. Kicsit a Lost hibáival de pár pozitívumával (sok kérdés, sok karakter, zárt tér) újra gondolt történet az alapszitu, sziget helyett egy faluval. Nekem egyébként tetszik a sorozat, lehet szórakozni a nézése közben. Azért világmegváltást senki se várjon tőle.
De mondtam nekik hogy, én láttam a Lostot és biztos ezt is elfogják cseszni, a kérdések felére választ sem fogunk kapni lement 2 évad és még mindig nem derült ki semmi, témázgatni beszélgetni viszont tök jó!
Azért szerintem elég sok minden kiderült már, nyilván nem a rejtélyek fele, annál kevesebb, de ad a sorozat válaszokat. megvan az a nagy előnyük a Losttal szemben, hogy majdnem 20 évvel később már nem fognak betojni a készítők attól, hogy az interneten valaki kitalálta, hogy mi lesz a sorozat vége.