Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Camavinga mindenhogy top kategóriás focista, szimplán Kroos miatt nem fért be, de csereként mindig pluszt adott, most meg sérült lett és még Jude is vesz el egy helyet a KPból.
Nálam a kezdő fixen
Vini-Bappé
Jude
Cama-Tchou-Fede lenne.
Sztem működhetne valami olyasmi, mint tavaly ősszel Bappé miatt.
Nálam a kezdő fixen
Vini-Bappé
Jude
Cama-Tchou-Fede lenne.
Sztem működhetne valami olyasmi, mint tavaly ősszel Bappé miatt.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Jó focista kétség kívül,de szerintem nincs helye a legjobbak között.Realista24 írta: Camavinga…gondolom ő meg harmadik sor. Güler meg ki tudja.
Güler meg Endrick még nem bizonyított,keveset játszanak csak ezért nincsenek ott.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Camavinga…gondolom ő meg harmadik sor. Güler meg ki tudja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Igaz!Valamiért őt az idősebbek közé tettem,pedig ő is igencsak fiatal még.A második sorba simán ott a helye.sonic írta:Bellingham?weah írta: Jelenlegi topp fiatal szerintem:Wirtz,Yamal
Alattuk kicsivel:Musiala,Palmer,Barcola,Olise
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára weah 2024. szeptember 28., szombat 18:08-kor.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Bellingham?weah írta: Jelenlegi topp fiatal szerintem:Wirtz,Yamal
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
Jelenlegi topp fiatal szerintem:Wirtz,Yamal
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jo de hat neked kb 15 embert leszamitva mindenki mas full atlag.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lehiggadhat, de attol még jobb focista nem lesz, mint az atlag, amit tud
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jobb, mint amit nalunk mutatott, de kevesbe jo, mint aminek a 21-22 eves koraban mutatott jateka alapjan vartam, hogy lesz majd 27 evesen.
de szerintem kb 10 csapaton kivul barhol kezdo lehet europaban vagy legalabb is egy sokat hasznalt 12. emberke.
egyebkent gavinal kerdes, hogy ez az acl mennyiere fogja visszavetni majd a fejlodeset, de ha valasztanom kellene, inkabb ot tartanam meg, hatha flicknel lehiggad.
de szerintem kb 10 csapaton kivul barhol kezdo lehet europaban vagy legalabb is egy sokat hasznalt 12. emberke.
egyebkent gavinal kerdes, hogy ez az acl mennyiere fogja visszavetni majd a fejlodeset, de ha valasztanom kellene, inkabb ot tartanam meg, hatha flicknel lehiggad.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem jo jatekos, de Gavit nyomatni kellett, Frenkiet pedig ugy furtak ahogy csak lehetett, hogy ne kelljen kifizetni a fizeteset.
MU, Newcastle ra fog ugrani.
Remelem egyszer kitalal.
MU, Newcastle ra fog ugrani.
Remelem egyszer kitalal.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Lesz érte jelentkező Európából. Holland válogatottból is repülne, ha elmegy az arabokhoz. United szerintem megint rá fog menni.Yazid írta: Ez a csavo egy igazi 0. Megy arabokhoz maj , itt olvassatok eloszor
Egyébként szerintem egy jó játékos, de neki a Busquets szerepkör fekszik legjobban, ami egy mélységi irányító, nem pedig kicsit feljebb.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Szerintem több volt benne, rossz helyre igazolt.
Ez a csavo egy igazi 0. Megy arabokhoz maj , itt olvassatok eloszor
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csóri gyerek...
Ruhellem a flegma stilusa miatt es szerintem mindig is egy full atlag, körülményes, lassú jatekos volt. Egy tulfizetett ripacs. De faszan el lett adva ő az ilyen Ziyech ekkel, van de beek ekkel egyetemben anno. Hehe is benyalta.
De azért sajnalom kicsit. A legjobb éveit pazarolta el ebben a toxicus kornyezetben. Sokat is volt sérült, de egészségesen egy szürke semmi volt javarészt.
Először a nyugdíjas busquets focizza le, aztan jonnek gaviek, közbe berakjak CBbe, utana kiszoritja a christensen, romeu páros, aminek a vége az volt, hogy a kövér gundogan melozott 3 ember helyett.
Sok sikert karrierje végső szakaszához. Sok szeretettel vár a MU. Egy jó bruno, dejong dinamit duo hatalmasat menne.
Ruhellem a flegma stilusa miatt es szerintem mindig is egy full atlag, körülményes, lassú jatekos volt. Egy tulfizetett ripacs. De faszan el lett adva ő az ilyen Ziyech ekkel, van de beek ekkel egyetemben anno. Hehe is benyalta.
De azért sajnalom kicsit. A legjobb éveit pazarolta el ebben a toxicus kornyezetben. Sokat is volt sérült, de egészségesen egy szürke semmi volt javarészt.
Először a nyugdíjas busquets focizza le, aztan jonnek gaviek, közbe berakjak CBbe, utana kiszoritja a christensen, romeu páros, aminek a vége az volt, hogy a kövér gundogan melozott 3 ember helyett.
Sok sikert karrierje végső szakaszához. Sok szeretettel vár a MU. Egy jó bruno, dejong dinamit duo hatalmasat menne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barcelona have reportedly reached a deal to pay Frenkie de Jong €18m in unpaid wages on the condition that he leaves the club in 2025.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
Mondanám, hogy mint a jó bor...
De nem lehet mindenki Karim Benzema.
De nem lehet mindenki Karim Benzema.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legalabbis ebben bizik minden jo lelku madridistaToniKroos írta: majd februárban meg mikor kellene focizni a továbbjutásért, az első falusi csapat kiejti őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze még itt a kiscsapatok ellen elvan, de nagy meccseken már nem lesz tényező. Szép lassan azért megkopnak ott a kiemelkedő skillek és marad a középszerűség, ami még mindig elég arra, hogy bepattogjon róla egy-két bogyó, de már mecssze nem döntő tényező. Jelenleg olyan flowba vannak, hogy ha egy Joselut tennél a helyére ő is rúgott volna ennyit, de azért mind tudjuk, hogy hosszútávon nem megoldás.realbeckham írta: Az ember elé nem csak a hatvedekről pattan oda a labda, de már a kapusok is odaejtik neki. Derék magasságbol ollozva kanalazza be fél meterekrol. Még mikor luftot rug, az is jo lesz a tarsnak, aztan norbi mondja, hogy így akarta.
Jo flowban van, ahogy az egész banda is. De ha nem a számokat nezzuk, hanem magat a jatekost, ahogy focizik, akkor lewa tovabbra is lofasz jatekban ott. Pályán kívül meg egy cringe balfasz.
Amúgy nagyon jó formában kezdték az idényt, de szerintem ez rossz, nem ilyenkor dőlnek el a dolgok, majd februárban meg mikor kellene focizni a továbbjutásért, az első falusi csapat kiejti őket.
- realbeckham
Az ember elé nem csak a hatvedekről pattan oda a labda, de már a kapusok is odaejtik neki. Derék magasságbol ollozva kanalazza be fél meterekrol. Még mikor luftot rug, az is jo lesz a tarsnak, aztan norbi mondja, hogy így akarta.
Jo flowban van, ahogy az egész banda is. De ha nem a számokat nezzuk, hanem magat a jatekost, ahogy focizik, akkor lewa tovabbra is lofasz jatekban ott. Pályán kívül meg egy cringe balfasz.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Jo, de a te vilagodban 2002 ota nem nyertunk BLtYazid írta:Januárban már lesz 15 pont lemaradásunkbluebike írta:
Nyugi, januárban már a seggükön veszik majd a levegőt.