Politika
-
Re: Politika
Még csak a spanyolviaszt sem kéne feltalálni, más országokban ez már működik mindenféle probléma nélkül.
en tamogatom, engedelyeznem. persze nem kell ugy gondolni hogy barki szerelmi banat miatt jelentkezhet es szo nelkul megcsinaljak. karsai daniel peldaja es meg sok ezer ember peldaja alapjan van az a szint amikor mar nem elet az amiben ok szenvednek naprol napra. nyűg neki is es a kornyezetenek is a kiszolgaltatottsaga. mi alapjan tiltjuk meg hogy onrendelkezzen az eleterol?swfan írta: Ez most mi?
https://telex.hu/belfold/2024/09/30/kov ... -danielrol
Miközben amúgy a fideszesek is felálltak megemlékezni (https://telex.hu/belfold/2024/09/30/a-k ... -danielrol)
Gulyás Gergely meg posztolt is róla pár nappal ezelőtt.
Egyébként itt ki mit gondol az eutanáziáról?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ez most mi?
Miközben amúgy a fideszesek is felálltak megemlékezni (https://telex.hu/belfold/2024/09/30/a-k ... -danielrol)
Kovács Gergely most nem viccel: „Ha semmit nem csinálnánk, akkor is jobbak lennénk, mint a Fidesz”
Vicc...
Ez egy kerület és itt felsorolt nem tudom hány milliárd forintot...
Fel se fogjuk ezek mennyi pénzt lapátolnak ki országosan...
Konkrétan kánaán lehetne ez az ország ennyi pénzből...
Vicc...
Ez egy kerület és itt felsorolt nem tudom hány milliárd forintot...
Fel se fogjuk ezek mennyi pénzt lapátolnak ki országosan...
Konkrétan kánaán lehetne ez az ország ennyi pénzből...
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig Pohár Danival szerintem még egy épelméjű sem volt olyan türelmes, mint ő.Pipita írta:Ezt azért egy picit meredek megfogalmazásnak érzem.swfan írta: MZP túl úriember volt ehhez.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ezt azért egy picit meredek megfogalmazásnak érzem.swfan írta: MZP túl úriember volt ehhez.
Hihetetlen hogy mindig elő tud húzni valamit a kalapból. Ezerszer inkább látnám MZP-t miniszterelnökként, de csak egy ilyen gátlástalan csávó képes kicsinálni a Viktorékat. MZP túl úriember volt ehhez. Remélem, ha egyszer már a Fidesznek annyi, és vissza lehet térni az érdemi politizáláshoz, az MMN tényező lesz még a politikai életben.RealVazquez írta:Kozben Magyar Peter egy teljesen fair ajanlatot tett Viktornak. Feladja a mentelmi jogat, amit ugye folyamatosan kovetelnek most tole, hogy perbe foghassak, cserebe Viktornak meg kell szavaznia az europai ugyeszseget. Szerintem jo deal
Miniszertelnök úr?
Jövő heti MTVA-s tüntetésen amúgy a célja, hogy beolvashassa a követeléseit. Na vajon engedni fogják neki?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nyugodjon bekeben! Peldakep mindannyiunk szamara. Barmikor, barki kerulhet hasonlo szituba, mint o. Senkinek nem kivanom.'shutterisland írta: kozben dr karsai daniel elhunyt.
Kozben Magyar Peter egy teljesen fair ajanlatot tett Viktornak. Feladja a mentelmi jogat, amit ugye folyamatosan kovetelnek most tole, hogy perbe foghassak, cserebe Viktornak meg kell szavaznia az europai ugyeszseget. Szerintem jo deal
Miniszertelnök úr?
valamelyik univerzumban:
csaladpolitika promo fidesz modra
https://m.hvg.hu/itthon/20240928_Csipes ... 1727510360
hany olimpikon lehet aki sakkban van tartva es inkabb bevallalja minthogy kialljonba a fideszes nyomorekok ellen akik 0-24 lopjak szet az orszagot?
https://m.hvg.hu/itthon/20240928_Csipes ... 1727510360
hany olimpikon lehet aki sakkban van tartva es inkabb bevallalja minthogy kialljonba a fideszes nyomorekok ellen akik 0-24 lopjak szet az orszagot?
valamelyik univerzumban:
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kozben dr karsai daniel elhunyt.
Csak GyF a hatalmon csinálta ezt, elég sok év politikai múlttal a háta mögött, MPnek meg rajta a tojáshéj a seggén ilyen téren.
Egyértelműen javuló tendencián van MP ezen a téren.
Tényleg néha olyan összehasonlításokat tudtok, hogy az hihetetlen.
Azért van MP megint elővéve, mert főleg így lehet bejutni a fideszes buborékba, hogy nagyot mond és emiatt néha túltolja.
Egyértelműen látszik működik ez a kommunikáció és hozta el a Fidesz szavazókat.
Csinálja amit kell, hogy leváltsak ezeket és ez is baj...
Egyértelműen javuló tendencián van MP ezen a téren.
Tényleg néha olyan összehasonlításokat tudtok, hogy az hihetetlen.
Azért van MP megint elővéve, mert főleg így lehet bejutni a fideszes buborékba, hogy nagyot mond és emiatt néha túltolja.
Egyértelműen látszik működik ez a kommunikáció és hozta el a Fidesz szavazókat.
Csinálja amit kell, hogy leváltsak ezeket és ez is baj...
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Így is néha csinál meg beszél faszságokat, de utána rögtön bocsánatot kér és abbahagyja, GyF is kb ezt csinálta annoferni írta:Pontosan.tibi18 írta:
És még azt sem veszed észre, hogy a jelentős többség nem Magyar Péter fan, hanem a jelenlegi rendszert szeretné végre leváltani. Lassan bármi áron. (ezt csak a magam nevében)
Mindenki látja, hogy MP nem hibátlan, de eddig egyedül ő mert nekimenni ezeknek ilyen komolyan és nagyon okosan is csinálja eddig a dolgokat, tanult Vona, de főleg MZP hibáiból és a legviccesebb nagyon össze se tudják sározni MPt, mert akkor magukat is össze kéne
Így is néha csinál meg beszél faszságokat, de utána rögtön bocsánatot kér és abbahagyja, nem napokig mosdatja magát, mint most Orbán Balázs.
Jelenleg MP van a porondon és ha tudja kimozdítani ezeket minimálisan is a helyükről vagy ha végre igazi munkára ösztönzi a Fideszt, akkor őt fogom támogatni.
Itt van 4 percben MP M1es szereplése, az a lényeg hogy elképesztő mennyiségű a probléma és egy pártnak van esélye, hogy leváltsák ezeket, az a Tisza.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Orbán öccsének hallottátok a lehallgatott beszédét?Az egész zsidesz egy nagy maffiahálózat.
https://youtu.be/94CoIXoVqe0
Novák Katalin: A magyar média inkorrekten viselkedett
De a havi milliók közpénzből, na azzal nincs baj
Szánalmas mennyire be lett szerencsétlen áldozva amúgy, biztos vagyok benne, hogy az orra alá lett tolva, hogy ezt most alá kell írni, de hát akkor is tudnia kellett volna, hogy ezt azért nem kéne ha utánanézett...
Ez van ha egy kibaszott szolga vagy.
De attól még nyugodtan nyilatkozhatna annyit, hogy igen elrontottam, távoztam emiatt a pozimból és kész, nem ezt a fideszes gőgöt folytatni tovább.
Novák Katalin: A magyar média inkorrekten viselkedett
De a havi milliók közpénzből, na azzal nincs baj
Szánalmas mennyire be lett szerencsétlen áldozva amúgy, biztos vagyok benne, hogy az orra alá lett tolva, hogy ezt most alá kell írni, de hát akkor is tudnia kellett volna, hogy ezt azért nem kéne ha utánanézett...
Ez van ha egy kibaszott szolga vagy.
De attól még nyugodtan nyilatkozhatna annyit, hogy igen elrontottam, távoztam emiatt a pozimból és kész, nem ezt a fideszes gőgöt folytatni tovább.
Pontosan.tibi18 írta:
És még azt sem veszed észre, hogy a jelentős többség nem Magyar Péter fan, hanem a jelenlegi rendszert szeretné végre leváltani. Lassan bármi áron. (ezt csak a magam nevében)
Mindenki látja, hogy MP nem hibátlan, de eddig egyedül ő mert nekimenni ezeknek ilyen komolyan és nagyon okosan is csinálja eddig a dolgokat, tanult Vona, de főleg MZP hibáiból és a legviccesebb nagyon össze se tudják sározni MPt, mert akkor magukat is össze kéne
Így is néha csinál meg beszél faszságokat, de utána rögtön bocsánatot kér és abbahagyja, nem napokig mosdatja magát, mint most Orbán Balázs.
Jelenleg MP van a porondon és ha tudja kimozdítani ezeket minimálisan is a helyükről vagy ha végre igazi munkára ösztönzi a Fideszt, akkor őt fogom támogatni.
Itt van 4 percben MP M1es szereplése, az a lényeg hogy elképesztő mennyiségű a probléma és egy pártnak van esélye, hogy leváltsák ezeket, az a Tisza.
-
Annyit írtam, hogy kíváncsi lennék. Ez vonatkozott rád, semmi más.füst írta: Hálás lennék, ha nem kötnél össze a narratíváról alkotott képzeteddel
Ha ugyanaz volt a véleményed előtte is, akkor az konzekvens, és elfogadom. Ha pedig nem, mindenki eldöttheti, mit gondol erről. Rogán nevét pedig le sem írtam ebben az esetben, és a hozzászólásom a második mondattól már nem is neked szólt, hanem egy jelenségről írtam, amit megfigyeltem, nem a képzetemről.
De ha már itt tartun, árulkodó, hogy így magadra vetted, mint ahogy az is, hogy végül nem is válaszoltál a kíváncsiságomra.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ugye az megvan hogy a szabadságharc nem zendülésként indult, hanem mert az országba benyomult egy idegen haderő? Nah onnan volt az szabadságharc.
A forradalom az áprilisi törvényekkel amit az uralkodó szentesített győzött, és elérte a célját.
A forradalom az áprilisi törvényekkel amit az uralkodó szentesített győzött, és elérte a célját.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."