Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Annyira nem bánom hogy nem volt bappi, vszeg lerúgták volna. Nélküle (vele is többnyire, de azért ott volt már kombinatív focó mikor beli is volt) ez csak a tavalyi kula.
Csucsu harmatgyenge egyelőre, gyakorlatilag a 45 éves Kroos is jobban szervezne nála, használhatatlan támadásban.
Csucsu harmatgyenge egyelőre, gyakorlatilag a 45 éves Kroos is jobban szervezne nála, használhatatlan támadásban.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pofonegyszeru szamomra a képlet, ha nincs bappe, nem nézem a meccset, mindenkinek jobb
tali - remélhetoleg - vmikor decemberben
tali - remélhetoleg - vmikor decemberben
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Sztem idegenben mindenki aláírt volna a meccs előtt egy döntetlent. Atletico egy mumus a számunkra. A Barca rendre veri őket mi meg szívunk mindig, ez van.
Úgy gondolom a labdatartós kombinatív játékot játszó csapatok ki tudják fárasztani az Atleticot, jobban hibára tudják őket kényszeríteni.
A mi játékunk sokszor a gyors kontra, vagy inditás, a gyors emberek 1vs1 párharcok megnyerésén alapszik.
Az Atletico ezeket jól le tudja zárni, figyelnek erre, kisegítik egymást csapatszinten. Ellenük ésszel lehet nyerni sztem.
Nekik is több helyzetük lehetett volna, ha elől nem a benga Sörlot(nem tudom a nevét hogy írja) van, rajta elment pár akció mert rendre rossz döntést hozott...
Persze kár a gólért, de mi is rúgtunk már nem egy utolsó perces gólt..
Sztem nem az ilyen döntetleneken fog múlni. A bajnokság azon múlik hogy a kis-közép csapatokat mennyire vesszük komolyan. Ha ilyen fegyelemmel játszanánk a kicsik ellen is, nem lenne problémánk..mert néha azt érzem, hogy kicsit nagy az arc, kevés az alázat.
A csapat egyensúlyára is figyelmet kell fordítaniuk, sok lesz a joga bonito brazilból már, akik láttuk a válogatottnál is képesek elhinni, hogy nekik elég csak felmenni a pályára akkora ászok.
Jött Mbappe is aki szintén nem a szerény -alázat mintapéldánya, ellenben vesztettünk egy pár öreg játékost akik tudták még hogy hogy kell brusztolni az eredményért.
Sztem a csapat sikere ezen is múlik, hogy a személyiségek hogyan vannak elegyítve csapaton belül.
Uff.
Úgy gondolom a labdatartós kombinatív játékot játszó csapatok ki tudják fárasztani az Atleticot, jobban hibára tudják őket kényszeríteni.
A mi játékunk sokszor a gyors kontra, vagy inditás, a gyors emberek 1vs1 párharcok megnyerésén alapszik.
Az Atletico ezeket jól le tudja zárni, figyelnek erre, kisegítik egymást csapatszinten. Ellenük ésszel lehet nyerni sztem.
Nekik is több helyzetük lehetett volna, ha elől nem a benga Sörlot(nem tudom a nevét hogy írja) van, rajta elment pár akció mert rendre rossz döntést hozott...
Persze kár a gólért, de mi is rúgtunk már nem egy utolsó perces gólt..
Sztem nem az ilyen döntetleneken fog múlni. A bajnokság azon múlik hogy a kis-közép csapatokat mennyire vesszük komolyan. Ha ilyen fegyelemmel játszanánk a kicsik ellen is, nem lenne problémánk..mert néha azt érzem, hogy kicsit nagy az arc, kevés az alázat.
A csapat egyensúlyára is figyelmet kell fordítaniuk, sok lesz a joga bonito brazilból már, akik láttuk a válogatottnál is képesek elhinni, hogy nekik elég csak felmenni a pályára akkora ászok.
Jött Mbappe is aki szintén nem a szerény -alázat mintapéldánya, ellenben vesztettünk egy pár öreg játékost akik tudták még hogy hogy kell brusztolni az eredményért.
Sztem a csapat sikere ezen is múlik, hogy a személyiségek hogyan vannak elegyítve csapaton belül.
Uff.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Körte össz. annyit mondott kétszer, hogy Vamos, miközben rájuk nézett. Ez valóban a világ szégyene.Pad'em írta:Diego Simeone: “Courtois? If you provoke people, they get angry. You can celebrate the goal, but not by looking at the stands or making gestures.”RealVazquez írta: Courtois provokálta a szurkolókat miatta volt az egész!!!!!!4!4!4!4!
Mondja aki minden meccset gesztikulálva végig toporzékol. Bohóc balfasz.
Szenyor golyós gólöröm, meg stb..
Bár az (meglepően) jó volt tőle, ahogy mutatta a csürhéjének, hogy gondolkodjanak már.
PS még mindig idegbe jövök, ha a meccsre gondolok, kaptak egy ajándék pontot.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Az egyik dobálónál volt egy kés is tegnap. Security a toppon.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Fight and playt mikor kezdik?
Nagyon szomorú, hogy Atletico ellen eddig nem mert tökösen focizni, mert kb ennyin mulik. Alig kenyszeritjuk oket hibara. Eleg tutyimutyi volt tegnap is a csapat.
Nagyon szomorú, hogy Atletico ellen eddig nem mert tökösen focizni, mert kb ennyin mulik. Alig kenyszeritjuk oket hibara. Eleg tutyimutyi volt tegnap is a csapat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Carlo Ancelotti: "We're not desperate. We will continue to fight and play. I always think positive, not negative. We have won a point here and we are in a good dynamics with all the games we are playing. This can be a good point for the future and considering what happened last season here. We were winning, we had to do one thing: defend. We did well until the last minutes."
Endrick shooting?
"I think the play wasn't like Stuttgart. He shot and didn’t score. No big deal. No drama.”
Substitutions?
“I only made those substitutions because the players were tired. No regrets. This wasn't a game for Camavinga. He's been injured for 40 days. Maybe he will have minutes on Wednesday."
Endrick shooting?
"I think the play wasn't like Stuttgart. He shot and didn’t score. No big deal. No drama.”
Substitutions?
“I only made those substitutions because the players were tired. No regrets. This wasn't a game for Camavinga. He's been injured for 40 days. Maybe he will have minutes on Wednesday."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Elhoztunk egy pontot a Metropolitanoból, a Barca bukott Pamplonában. Soha rosszabb hetet.
- Pad'em
Diego Simeone: “Courtois? If you provoke people, they get angry. You can celebrate the goal, but not by looking at the stands or making gestures.”RealVazquez írta: Courtois provokálta a szurkolókat miatta volt az egész!!!!!!4!4!4!4!
Mondja aki minden meccset gesztikulálva végig toporzékol. Bohóc balfasz.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Militao, Tchouameni, Mendy. Amig ezeket az embereket nem cseréljük le jobbra, nem lesz itt dominans foci.
Reméljük Jude, Vini és MBappe lassan beindulnak, valahogyan formába kell hozni őket, jelenleg erre építhetünk.
Reméljük Jude, Vini és MBappe lassan beindulnak, valahogyan formába kell hozni őket, jelenleg erre építhetünk.
- Pad'em
Ezt 0-2-vel le kellett volna zárni, nem volt semmi veszély ma az Atletiben. Persze egy megpattanós gólra mindig jók ellenünk, ahogy látjuk. Nagyon bosszantó, hogy eldobtunk két pontot.
Fegyelmezett játék volt, persze ocsmány szar, de 3 pont járt volna ezért is. Vinit fennhagytam volna, ma ültek a húzásai. Kár érte.
Modric helyett Camavinga, Rodrygo helyett Mbappé, és bárkit elteszünk tavasszal ismét.
Fegyelmezett játék volt, persze ocsmány szar, de 3 pont járt volna ezért is. Vinit fennhagytam volna, ma ültek a húzásai. Kár érte.
Modric helyett Camavinga, Rodrygo helyett Mbappé, és bárkit elteszünk tavasszal ismét.
Ha azt nézzük, hogy Carvajal és Mendy mit össze balfaszoskodott végig és széleken rendre veszélyesek voltak, akkor nem olyan halva született ötlet volt LV-t és Frant behozni kisegíteni nekik. Egyébként is Fede volt végig a jobbszélsőnk, kalandor Dani helyén, így ment Lukita helyére. A széleket LV és Fran is meg tudja futni, be tudnak adni (Frannak volt is jó beadása) középen meg jött Endrick és ott volt Jude is. Sajnos Rudi beragadt. Van ilyen.
Nekem Tchou nem tetszik. Vannak pillanatai, de többségében mind védekezésben, mind labdakihozatalban, mind támadásépítésben full alibi, ácsorgás, bújócska.
Nekem Tchou nem tetszik. Vannak pillanatai, de többségében mind védekezésben, mind labdakihozatalban, mind támadásépítésben full alibi, ácsorgás, bújócska.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Befejezni sem hülyeség, hogy ne jöjjön egy kontra a labdavesztés után.kettonull írta:ez így van.Galacticos írta: itt a videodbol a kep. egy varosi derbi utolso perceiben ahol megprobalunk tulelni es a labdaval nem talalkoztunk fel oraja szerintem nem az a jo dontes hogy oblaknak el lovi.
Leteszi bellinghamnek, ha belassul a tamadas legalabb nalunk a labda. A multkor sem a loves volt a jo dontes csak megmentette hogy a szar kapus bevedte.
nem kúrom el a labdát ilyen szituban. visszateszem, próbáljuk járatni és megtartani a labdát.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Legutobb jol tette, hogy rakuldte, utolso tamadas, utolso masodperc. Na itt viszont rossz dontest hozott. Ennyi.kettonull írta:ez így van.Galacticos írta: itt a videodbol a kep. egy varosi derbi utolso perceiben ahol megprobalunk tulelni es a labdaval nem talalkoztunk fel oraja szerintem nem az a jo dontes hogy oblaknak el lovi.
Leteszi bellinghamnek, ha belassul a tamadas legalabb nalunk a labda. A multkor sem a loves volt a jo dontes csak megmentette hogy a szar kapus bevedte.
nem kúrom el a labdát ilyen szituban. visszateszem, próbáljuk járatni és megtartani a labdát.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Elégedettek lehetnek, minden úgy alakult, ahogy szerették volna... Ma nem nyerni mentünk ki, ez látszott a srácokon. Ezt tökéletesen hoztuk, nem nyertünk, de legalább nem is kaptunk ki.
Szomorú egy meccs volt.
Szomorú egy meccs volt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Pontosan, eladtunk kb 10+ labdát a meccsen szar helyeken, mind szintekkel nagyobb hiba volt, mint ez.Tjacks írta:
Egyértelműen nem jó döntés, de ne kezeljük úgy hogy ha passzol akkor fixen gól.
Felesleges ezen fennakadni.
Hiba volt, de túl van pörögve.
ez így van.Galacticos írta: itt a videodbol a kep. egy varosi derbi utolso perceiben ahol megprobalunk tulelni es a labdaval nem talalkoztunk fel oraja szerintem nem az a jo dontes hogy oblaknak el lovi.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Egyértelműen nem jó döntés, de ne kezeljük úgy hogy ha passzol akkor fixen gól.Galacticos írta:itt a videodbol a kep egy varosi derbi utolso perceiben ahol megprobalunk tulelni es a labdaval nem talalkoztunk fel oraja szerintem nem az a jo dontes hogy oblaknak el lovi.ferni írta: Tettem be videót, ha leteszi neki is semmi komoly helyzet nem lett volna belőle, mert visszaérnek.
Úgy beszéltek itt, mintha ziccerben nem passzolta volna le és a kilátóra rúgta volna...
Annyi pontot szereztünk amennyi melót beleraktunk, kicsit lehetne több vérszomj a srácokban egy Barca botlás után.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Courtois provokálta a szurkolókat miatta volt az egész!!!!!!4!4!4!4!
-
KP nulla volt szinte egész meccsen, Jude technikája és Valverde tüdeje tartotta egyben a csapatot, de ez az eddigi szezonra is érvényes. Nincs játékunk, próbáljuk az elmúlt években bevált fokozatos támadásépítést, de Kroos nélkül ezek nagyon lassúak és kiszámíthatóak lettek.
Ancelotti a végét pedig csúnyán benézte. Nem is értem, mit gondolt. Sima lehetett volna a vége, erre teljesen magunkra húztuk őket, egy db. Endrickel és a teljes meccset végighajtó Bellingham és Valverde duóval a kontrákra. Jött is az ilyenkor törvényszerű gól, másodpercekig nem támadta senki Galánt, mert mindenki hátul volt, bőven volt ideje kiosztani a passzt Correának.
Nem az első eset, mikor a stáb így félremeccseli a végét.
Egyéni teljesítményekkel is bőven vannak egyelőre gondok. Tchouameni, Militao, Rodrygo mindegyiknek több a gyenge, mint a jó meccse idáig.
Van honnan felfejlődni tavaszra a csapatnak. Összeállhat ez még, vagy reménykedhetünk abban is, hogy Mbappé lesz idén a megmentőnk, mint tavaly Vini és Jude. De hosszútávon itt szemléletváltásra lesz szükség, mert a focira, amit játszani szeretnénk, vagy amit összerögtönöznek a fiúk, szerintem nincsenek meg a játékosaink.
Ancelotti a végét pedig csúnyán benézte. Nem is értem, mit gondolt. Sima lehetett volna a vége, erre teljesen magunkra húztuk őket, egy db. Endrickel és a teljes meccset végighajtó Bellingham és Valverde duóval a kontrákra. Jött is az ilyenkor törvényszerű gól, másodpercekig nem támadta senki Galánt, mert mindenki hátul volt, bőven volt ideje kiosztani a passzt Correának.
Nem az első eset, mikor a stáb így félremeccseli a végét.
Egyéni teljesítményekkel is bőven vannak egyelőre gondok. Tchouameni, Militao, Rodrygo mindegyiknek több a gyenge, mint a jó meccse idáig.
Van honnan felfejlődni tavaszra a csapatnak. Összeállhat ez még, vagy reménykedhetünk abban is, hogy Mbappé lesz idén a megmentőnk, mint tavaly Vini és Jude. De hosszútávon itt szemléletváltásra lesz szükség, mert a focira, amit játszani szeretnénk, vagy amit összerögtönöznek a fiúk, szerintem nincsenek meg a játékosaink.