Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
nem hiszem hogy megugorhatatlan tecnikai tudas kell ehhez hogy valaki beszerezzen egy amugy is sokkal hasznosabb es tobb dologra jo android boxot.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Már nyár elején lehetett tudni, még itt is láttam többször is.Dupla D írta: Mondjuk hogyha normálisan lekommunikálják, hogy októbertől egy meccset se adnak a tv-ben, akkor lehet megveszem az 1 éves előfizetést még a szeptemberi eleji kedvezményes áron, de basztak információt közölni mit és hol fognak adni. Többszöri keresés után se volt egyértelmű. 2k-t viszont havi kb. 1-1 Real meccs, amit csak ők adnának az egyelőre nem éri meg nekem.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk hogyha normálisan lekommunikálják, hogy októbertől egy meccset se adnak a tv-ben, akkor lehet megveszem az 1 éves előfizetést még a szeptemberi eleji kedvezményes áron, de basztak információt közölni mit és hol fognak adni. Többszöri keresés után se volt egyértelmű. 2k-t viszont havi kb. 1-1 Real meccs, amit csak ők adnának az egyelőre nem éri meg nekem.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Tehát normálisan nem lehet nézni. (Normális=bekapcsolom a tv-t és nézem a meccset)Pad'em írta:Igen, az alábbi kiegészítéssel, ha már ennyi szó esik róla. Elvileg PS4 -en is megtalálható + LG és Android tévéken.Blanco88 írta:
Tudod nézni, mert boxod van. Akinek nincs az nem tudja.
Az RTL+ Premium az alábbi készülékeken érhető el: számítógépen (PC/Mac), valamint Android, iOS operációs rendszerű mobileszközökön (mobiltelefon, tablet), valamint kizárólag Magyarország területéről meghatározott Set Top Box-on, LG Okos Tv-n, Android TV-n és PlayStation®4-en.
Set Top Box: Vodafone TV médiabox, Telekom Smartbox és Yettel TV box.
LG okos TV: minimum WebOs TV 4.0-6.0 (2018-2021) verziószámú és WebOs TV 22-23 (2022-2023) és ezeknél újabb készüléken futtatható.
Persze meg lehet oldani mindent, így ezt is. Ettől még a pénztárcámmal szavazok és jelzem a véleményem erről a helyzetről. Tehát továbbra is azt remélem veszteséges lesz nekik. (főleg mert rengetegen jelezték nekik a problémát mióta kiderült, hogy ez a helyzet. Csak leszarták/ják)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Süti
Gondolom ha nem akarnak sok potenciális ugyfeltol elesni, előbb utóbb lefejlesztik. (érdemes pl. Jelezni rá az igényt) addig meg rá lehet tükrözni pl telefont/tabletet/bármit a tvre, ha nincs szolgáltató box. (azt is lehet igényelni a legtöbb helyen). Értem én hogy nem hibátlan out of the box, de cserébe azt a meccset választod amelyiket akarod. Illetve 2 készüléken megy egyszerre, össze tudtok állni cimbivel, és úgy már tényleg csak egy Kozel
Már ha nem hehe vagytok és vannak barátaitok.
Már ha nem hehe vagytok és vannak barátaitok.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pad'em
Igen, az alábbi kiegészítéssel, ha már ennyi szó esik róla. Elvileg PS4 -en is megtalálható + LG és Android tévéken.Blanco88 írta:Tudod nézni, mert boxod van. Akinek nincs az nem tudja.Pad'em írta:
Passz, csekkold le ha bemész a menübe megtalálod e az alkalmazást. Elképzelhető, hogy kártyával nem.
"Samsung tévén is normálisan nézhető". Én tudom normálisan nézni, Samsung tévém van. Hasznos volt a hozzászólásod a témában megint. A hütőkhöz ritkán veszel tévéadást, míg a Samsung tévéhez általában van valami szolgáltatód, a legnagyobbaknál pedig elérhető az app, így vagy úgy. Nyilván a legfaszább az lenne ha a tévén direktbe el lehetne érni, gondolom előbb utóbb eljutnak odáig is.
Az RTL+ Premium az alábbi készülékeken érhető el: számítógépen (PC/Mac), valamint Android, iOS operációs rendszerű mobileszközökön (mobiltelefon, tablet), valamint kizárólag Magyarország területéről meghatározott Set Top Box-on, LG Okos Tv-n, Android TV-n és PlayStation®4-en.
Set Top Box: Vodafone TV médiabox, Telekom Smartbox és Yettel TV box.
LG okos TV: minimum WebOs TV 4.0-6.0 (2018-2021) verziószámú és WebOs TV 22-23 (2022-2023) és ezeknél újabb készüléken futtatható.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
gutihaz14 írta: doboz cigi araeert kapod a BL-t de remelik hogy bedol
de azert nem sok a 2k , a cigi kell napi 2 hellel
nem veletlenul volt sok az a 300 ftos vizitdij is...
Leírtuk többen is, hogy nem a pénzzel van a gond, hanem a technikai háttérrel. Erre jössz ezzel a nagyképű cigi+ hell dumával....
-
Tudod nézni, mert boxod van. Akinek nincs az nem tudja.Pad'em írta:Passz, csekkold le ha bemész a menübe megtalálod e az alkalmazást. Elképzelhető, hogy kártyával nem.Blanco88 írta:
Ha mediacard van és nem box, akkor is megoldható?
"Samsung tévén is normálisan nézhető". Én tudom normálisan nézni, Samsung tévém van. Hasznos volt a hozzászólásod a témában megint. A hütőkhöz ritkán veszel tévéadást, míg a Samsung tévéhez általában van valami szolgáltatód, a legnagyobbaknál pedig elérhető az app, így vagy úgy. Nyilván a legfaszább az lenne ha a tévén direktbe el lehetne érni, gondolom előbb utóbb eljutnak odáig is.Halfkey írta:
Azigen, ennyi erővel a boxokon keresztül egy hűtő kijelzőn is nézhető, de nem biztos hogy erre gondolt a költő
- nzooli93
Esetleg usb okos stick nincs otthon? Amit csak be kell dugni tvbe es mindenféle app telepíthető rá. 10-11kert lehet kapni, en projektorhoz szoktam használni,de ugye a tvkhez lett kitalalva, amik nem okosak. Meg en nyaralason szállodákba szoktam vinni magammal mindig,ilyen jo ,ha van érzéssel. Nemtudom,de gondolom azon kell ,hogy működjön az rtl+ app. Nyilván akinek nincs otthon, ezért külön nem feltétlenül éri meg,de mondjuk en örülök,hogy anno vettem
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hisense itt is fasza tv...johetne valami app update hogy ezt a markat is tamogassa...nem tudom ez hogy megy, mint megy.cero írta:Ugyanez, csak Hisense tv a tv-s böngésző meg nem támogatja, így marad a laptopRealista24 írta:
Ugyanigy vagyok vele en is...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ugyanez, csak Hisense tv a tv-s böngésző meg nem támogatja, így marad a laptopRealista24 írta:Ugyanigy vagyok vele en is...ikelemen5 írta: Samsung tv-m van, és mivel nincs tv szolgáltatóm, hasznos lenne, ha lenne applikáció.
Akkor fizetnék érte, ahogy számos streaming szolgáltatásért.
Így nem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ugyanigy vagyok vele en is...ikelemen5 írta: Samsung tv-m van, és mivel nincs tv szolgáltatóm, hasznos lenne, ha lenne applikáció.
Így nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Samsung tv-m van, és mivel nincs tv szolgáltatóm, hasznos lenne, ha lenne applikáció.
Így nem.
Így nem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Pad'em
Nyilvánvalóan értem a különbséget. Kell hozzá szolgáltató, és plusz eszköz igen. Ahogy ahhoz is kellett, hogy eddig az m4-en nézd a Samsung tévéden.Halfkey írta:Nehezen hiszem el hogy nem érted a különbséget a között amikor valami futtat valamit és amikor csak képkivetítő. Természetesen bármi képet ki tudsz kábellel és külső hardverrel rakni bármilyen tv-re…Pad'em írta:
Passz, csekkold le ha bemész a menübe megtalálod e az alkalmazást. Elképzelhető, hogy kártyával nem.
"Samsung tévén is normálisan nézhető". Én tudom normálisan nézni, Samsung tévém van. Hasznos volt a hozzászólásod a témában megint. A hütőkhöz ritkán veszel tévéadást, míg a Samsung tévéhez általában van valami szolgáltatód, a legnagyobbaknál pedig elérhető az app, így vagy úgy. Nyilván a legfaszább az lenne ha a tévén direktbe el lehetne érni, gondolom előbb utóbb eljutnak odáig is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nehezen hiszem el hogy nem érted a különbséget a között amikor valami futtat valamit és amikor csak képkivetítő. Természetesen bármi képet ki tudsz kábellel és külső hardverrel rakni bármilyen tv-re…Pad'em írta:Passz, csekkold le ha bemész a menübe megtalálod e az alkalmazást. Elképzelhető, hogy kártyával nem.Blanco88 írta:
Ha mediacard van és nem box, akkor is megoldható?
"Samsung tévén is normálisan nézhető". Én tudom normálisan nézni, Samsung tévém van. Hasznos volt a hozzászólásod a témában megint. A hütőkhöz ritkán veszel tévéadást, míg a Samsung tévéhez általában van valami szolgáltatód, a legnagyobbaknál pedig elérhető az app, így vagy úgy. Nyilván a legfaszább az lenne ha a tévén direktbe el lehetne érni, gondolom előbb utóbb eljutnak odáig is.Halfkey írta:
Azigen, ennyi erővel a boxokon keresztül egy hűtő kijelzőn is nézhető, de nem biztos hogy erre gondolt a költő
doboz cigi araeert kapod a BL-t de remelik hogy bedol
valamelyik univerzumban:
- Pad'em
Passz, csekkold le ha bemész a menübe megtalálod e az alkalmazást. Elképzelhető, hogy kártyával nem.Blanco88 írta:Ha mediacard van és nem box, akkor is megoldható?Pad'em írta:
Lehet normálisan nézni Samsung tévén.
Süti +1.
"Samsung tévén is normálisan nézhető". Én tudom normálisan nézni, Samsung tévém van. Hasznos volt a hozzászólásod a témában megint. A hütőkhöz ritkán veszel tévéadást, míg a Samsung tévéhez általában van valami szolgáltatód, a legnagyobbaknál pedig elérhető az app, így vagy úgy. Nyilván a legfaszább az lenne ha a tévén direktbe el lehetne érni, gondolom előbb utóbb eljutnak odáig is.Halfkey írta:Azigen, ennyi erővel a boxokon keresztül egy hűtő kijelzőn is nézhető, de nem biztos hogy erre gondolt a költőPad'em írta:
Szolgáltató boxán rajta van/letölthető Vodafonenál, Telekomnál, Yettelnél is pl.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Bazdki de felment a kozel áraSüti írta: Igen, nehogy legyen itthon egy hely ahol az összes meccset el lehet érni egy korsó sör áráért. Persze a köztv a heti 1 meccséért indirekt fizetsz, az nem faj.
Azigen, ennyi erővel a boxokon keresztül egy hűtő kijelzőn is nézhető, de nem biztos hogy erre gondolt a költőPad'em írta:Szolgáltató boxán rajta van/letölthető Vodafonenál, Telekomnál, Yettelnél is pl.lestat írta:
Samsung tv-n hogy?
En rakeresek az appok kozott de nincs rtl plusz. Valami sima rtl van csak.