Klasszik vkp-t játszik, de annak is átlagos amit csinál. Kevés a védő mutató (a Monacoban pl dupla ilyen számokat csinált, de a válogatottban is jobb), labdakihozataloknál meg bújócskázik. Szerintem nálunk az embert sprintelni még nem is láttam. Vannak jó momentumai, de inkább tötyög-lötyög. Nekem típura hasonló Casemirohoz, de a védő játéka a fasorban sincs a braziléhoz képest.Kerlon írta: Valaki fejtse ki, hogy Tchouameninel miert az a fontos, hogy tud e tamadni meg szervezni, amikor vkp es tavaly is a kezdo tagja volt.
Szerintem tok szarul van hasznalva, reg irtam, hogy klasszik vkpkent kell hasznalni, alljon be belsovedonek tamadasban, Fede meg Cama majd robotol.
Kroos fele szervezest varhattok, sose lesz, Carlonak kene allitani egyet a csapaton es nem ezt a kivarasos lotyogest jatszatni, amikor full izom es dinamika szagu az egesz csapat. Sokkal direktebb, gyors tamadas epiteses focit kene tolnunk, de inkabb teszunk egy alibi passzt hatra(nem csak Tchou).
Tehát a kifejtés: ha vkp-nak full átlag, akkor legalább előre lenne jó, de arra is full átlag sajnos
Ami viszont kiemelkedő, az a fejjátéka. Tenném is be védőbe mint a szél, ha tetszik neki, ha nem. Ott mintha jobban érezné a felelősséget is.