Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 30., hétfő 13:35

Kerlon írta: Valaki fejtse ki, hogy Tchouameninel miert az a fontos, hogy tud e tamadni meg szervezni, amikor vkp es tavaly is a kezdo tagja volt. :D

Szerintem tok szarul van hasznalva, reg irtam, hogy klasszik vkpkent kell hasznalni, alljon be belsovedonek tamadasban, Fede meg Cama majd robotol.

Kroos fele szervezest varhattok, sose lesz, Carlonak kene allitani egyet a csapaton es nem ezt a kivarasos lotyogest jatszatni, amikor full izom es dinamika szagu az egesz csapat. Sokkal direktebb, gyors tamadas epiteses focit kene tolnunk, de inkabb teszunk egy alibi passzt hatra(nem csak Tchou).
Klasszik vkp-t játszik, de annak is átlagos amit csinál. Kevés a védő mutató (a Monacoban pl dupla ilyen számokat csinált, de a válogatottban is jobb), labdakihozataloknál meg bújócskázik. Szerintem nálunk az embert sprintelni még nem is láttam. Vannak jó momentumai, de inkább tötyög-lötyög. Nekem típura hasonló Casemirohoz, de a védő játéka a fasorban sincs a braziléhoz képest.

Tehát a kifejtés: ha vkp-nak full átlag, akkor legalább előre lenne jó, de arra is full átlag sajnos :D

Ami viszont kiemelkedő, az a fejjátéka. Tenném is be védőbe mint a szél, ha tetszik neki, ha nem. Ott mintha jobban érezné a felelősséget is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 30., hétfő 13:31

Realista24 írta:
miro. írta:

Uton utfelen verem a mellem a real miatt?
Ezt hogy szoktam,illetve hol? Meseld mar el,hogy pontosan mit jelent. Ismersz esetleg,vagy lattal valahol?

Az meg szora sem erdemes,hogy egy madridba kimenetel,es a tolem ca 1 orara valo salzburgba kimenes kozott parhuzamot kotottel. :lol:
Azt meg egy szoval nem irtam,hogy engem nem erdemelnek meg,en nem akarok erre penzt kolteni.
Ezt meg csak szabad eldonteni,nem?

Elhiszem,hogy faj,hogy hetfo van.
Mindent el szabad dontened, de ez a duma, amit itt lenyomtal...kabare..csak akkor akarsz meccsre menni (es nezni), ha eppen baszo formaban van a csapat. Ez volt a lenyege a mondandodnak, es a kiakadasomnak.

Nekem nincs bajom a hetfovel, csak az ilyen divatdrukker hszekkel.
Lehet abszolut bajod vele,egy szoval nem irom,hogy nem.
De az elozo hszed masrol szolt.
Neked mast jelent a real, mint nekem.
Annyi,hogy ellenben veled,engem az sem erdekel ha neked tobbet,es az sem,ha kevesebbet. Te dolgod,en nem erzem szemelyes tamadasnak. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 30., hétfő 13:28

Amig Ancelotti itt van/lesz, addig nem lesz valtozas a jatek kepeben. Tobb rosszabb meccsunk lesz, mint jo, de ez reszben adodik az ellenfelek jatekabol is.

MIndazonaltal, 300 meccsen volt edzoje a csapatnak Carlo es nyert 14 kupat...jogosan teszi fel a kerdest nekunk, hogy miert valtoztasson? Ot ebben merik...Europa osszes csapata elobb nyomna a voksat akarcsak 1 BL cimre, nemhogy 3-4-5-6ra, mint a szep jatekra.

Bar allandoan senki nem tud szepen jatszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 30., hétfő 13:23

Engem nem is zavar a játék képe annyira. Persze jobban örülnék, ha végig dominálnánk, és kis túlzással nem három db. kapuralövésünk lenne félidőnként, amelyeknek a fele tk. hazaadás, sokszor már középcsapatok ellen is idegenben, meg nem Courtois bravúrok kellenének már az első 5 percben, hogy ne az eredmény után fussunk.
Sokkal jobban zavar, hogy nem látok valamilyen irányt, fejlődést, hogy mit is akarunk játszani. Barcában ifistákkal teli keretben az első meccstől kezdve látni az új ezdő koncepcióját, van elképzelés, terv, nálunk meg az ad hoc ötlettelenség, hátrapasszok, kézilabdázás már harmadik szezonja, és egyéni teljesítményekkel, villanásokkal, utolsó 10 percben nyerjük gyakran a meccseket. Szép ez a mentális erő, amit a csapat gyakran mutat, ezért le a kalappal, de én már szeretnék látni ennél tudatosabb játékot is. Egy kis stílust, meccstervet. Aztán majd a 7 db. 100+ milliós játékosunkból majd páran mutatnak itt-ott valamit, amire hehe is elcsöppenhet. De úgy nehéz, hogy sokszor ledominálnak, kipasszolgatnak, vagy csak simán szétfutnak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 30., hétfő 13:10

miro. írta:
Realista24 írta:

Senki nem mondta, hogy nincs benne igazsag, csak akkor tavasszal meg ne verje a mellet uton utfelen, hogy BL gyoztesek es/vagy bajnokok vagyunk.

Meg a jajj, en elmennek meccsre, es koltenek ra par szaz eurot, de a klub a mostani jateka miatt nem erdemelnek meg engem elv...besirok :lol: persze ha a Salzburg ellen otthon jatszott volna a csapat, akkor az mas tema, nyilvan.
Ezt hogy szoktam,illetve hol? Meseld mar el,hogy pontosan mit jelent. Ismersz esetleg,vagy lattal valahol?

Az meg szora sem erdemes,hogy egy madridba kimenetel,es a tolem ca 1 orara valo salzburgba kimenes kozott parhuzamot kotottel. :lol:
Azt meg egy szoval nem irtam,hogy engem nem erdemelnek meg,en nem akarok erre penzt kolteni.

Mindent el szabad dontened, de ez a duma, amit itt lenyomtal...kabare..csak akkor akarsz meccsre menni (es nezni), ha eppen baszo formaban van a csapat. Ez volt a lenyege a mondandodnak, es a kiakadasomnak.

Nekem nincs bajom a hetfovel, csak az ilyen divatdrukker hszekkel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 30., hétfő 12:53

én konzisztens vagyok, hosszu évek óta szidom a csapatot a mutatott játék miatt.
értem az ellenérveket, de most azért lehetne bizakodó az ember, ha már a világ legjobb csatárja nálunk játszik (és mellette az idei balondor szavazás top3-ából 2 is pluszba mellé, akik támadó szellemű játékosok).
szóval igenis többet vár az ember, az egyszeri szurkoló, aki meg csak a pontokra, statokra, címekre ájvékol, annak sok éve mondom, mehet juventus vagy city drukkernek pl.
itt magasabb a léc, mindig is magasabban volt, csak ezt max a kisgyerekek/friss szurkolók nem értik még meg, és ahogy látom, pár öreg fószer meg szimplán elfelejtette a nagy cibelesezéses kiütéses ünneplések közepette.
thereisonly1ronaldo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. szeptember 30., hétfő 12:41

Én azért vagyok baromi csalódott, mert kb nem is akartunk nyerni. Annyira az érződött, hogy találtunk egy gólt, és többet nem is akartunk.

Jót robotoltak a srácok, rengeteget melóztak, de támadást nem akartak építeni. Nem volt bennük semmi tűz. A fórum nagyja ellenére azt mondom, hogy Tchou is jól tette a dolgát, rengeteg labdát szerzett, halászott el. Belli, Valverde is rengeteget mellózott. Rodrygo is többször a tizenhatosunk sarkánál védekezett, becsülettel visszajárt. Sokszor a labdakihozatal viszont borzasztó volt. Sok labdát csak úgy elszórtunk egy rossz passzal.

És gólt nem akartunk szerezni, csak az hiányzott, pedig 0-2 eldöntötte volna. Ez Carlo sara, úgy érzem. Ezt jelzi a 6 védős csere is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 30., hétfő 12:33

Realista24 írta:
whitemadrid írta:

Van benne igazság amit mond.
Hétről hetre szenvedünk kicsik es nagyok ellen is.
Es nem most kezdődött a szezonnal. Tavaly se voltunk hű de magabiztosak.
Kicsit olyan volt meg olyan, hogy ki megyünk a palyara aztán lesz valami.
Jó lenne olyat latni, hogy az ellenfélnek sansza sincs és végig kézben a meccs.
Senki nem mondta, hogy nincs benne igazsag, csak akkor tavasszal meg ne verje a mellet uton utfelen, hogy BL gyoztesek es/vagy bajnokok vagyunk.

Meg a jajj, en elmennek meccsre, es koltenek ra par szaz eurot, de a klub a mostani jateka miatt nem erdemelnek meg engem elv...besirok :lol: persze ha a Salzburg ellen otthon jatszott volna a csapat, akkor az mas tema, nyilvan.

Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 30., hétfő 12:09

whitemadrid írta:
Realista24 írta:

Barcsak a forumra se jonnel addig...a nagy madridista :lol:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 30., hétfő 12:04

Valaki fejtse ki, hogy Tchouameninel miert az a fontos, hogy tud e tamadni meg szervezni, amikor vkp es tavaly is a kezdo tagja volt. :D

Szerintem tok szarul van hasznalva, reg irtam, hogy klasszik vkpkent kell hasznalni, alljon be belsovedonek tamadasban, Fede meg Cama majd robotol.

Kroos fele szervezest varhattok, sose lesz, Carlonak kene allitani egyet a csapaton es nem ezt a kivarasos lotyogest jatszatni, amikor full izom es dinamika szagu az egesz csapat. Sokkal direktebb, gyors tamadas epiteses focit kene tolnunk, de inkabb teszunk egy alibi passzt hatra(nem csak Tchou).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. szeptember 30., hétfő 11:59

Realista24 írta:
miro. írta:

En a stuttgart ellenit neztem utoljara.
Ott ugy jatszottak,ahogy a Stuttgartnak kellett bolna.
Gondoltam adok meg egy eselyt,de ettol a tegnapitol ver folyt a szemeimbol.
En majd ujra a bl nyolcaddontozol kezdem el kovetni,mint tavaly.
Mukodik amit carlo kigondolt,de ezt nekem rossz nezni.

Illetve azt mondtam,hogy ha elhozzak az mbappet,vegre elmegyek megnezni egy meccset madriba.
Hat ilyen futballert nem veszek ki szabit,fizetek egy rakatpenzt szallasra,repulore meg meccsjegyre. Ez ennyit nekem nem er.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. szeptember 30., hétfő 11:38

Én amilyen geci szoktam lenni, pont tegnap egész jól játszottunk, szerintem jobbak voltunk sokkal. Kár azert a szar gólért.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 30., hétfő 11:35

miro. írta:
hehetheoriginal írta: pofonegyszeru szamomra a képlet, ha nincs bappe, nem nézem a meccset, mindenkinek jobb :lol:
tali - remélhetoleg :lol: - vmikor decemberben

Illetve azt mondtam,hogy ha elhozzak az mbappet,vegre elmegyek megnezni egy meccset madriba.
Hat ilyen futballert nem veszek ki szabit,fizetek egy rakatpenzt szallasra,repulore meg meccsjegyre. Ez ennyit nekem nem er.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 30., hétfő 10:51

Tjacks írta: Csucsuban szerintem nincs is több, jó iparos munkát letud tenni az asztalra de vhogy hiányzik belőle a tűz vagy nem tudom. Alibi oldalpasszok, lötyögés a kpn, egyedül a fizikai ereje ami kiemelkedő. Ettől persze hasznos kerettag, de konstans kiemelkedő játékot nem várok tőle.
Nemtudom mennyi van benne,meg javulhat e, de kicsit nekem olyan erzesem van vele kapcsolatban,mint mikor egy baszo jatekos elmegy levezetni jo penzert a Manchester Unitedbe. Neha hoz egy ket extrát, de amugy haverok, buli,Fanta érzést vált ki sokszor :/

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 30., hétfő 10:47

hehetheoriginal írta: pofonegyszeru szamomra a képlet, ha nincs bappe, nem nézem a meccset, mindenkinek jobb :lol:

Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. szeptember 30., hétfő 10:35

Még szerencsénk hogy megvették, mert nem néznél egész szezonban real meccset :lol:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. szeptember 30., hétfő 10:27

Tegnap a meccs egyértelműen a cseréken ment el, 1-0 vezetésnél vissza állni 6(!!!) védőbe, úgyhogy ott volt még Valverde és Tchouameni is szűrni, teljesen értelmetlen volt, ennyire nem kell szarni az Atleticotól.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 30., hétfő 10:25

Csucsuban szerintem nincs is több, jó iparos munkát letud tenni az asztalra de vhogy hiányzik belőle a tűz vagy nem tudom. Alibi oldalpasszok, lötyögés a kpn, egyedül a fizikai ereje ami kiemelkedő. Ettől persze hasznos kerettag, de konstans kiemelkedő játékot nem várok tőle.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 30., hétfő 10:20

A játékhoz, amit játszani akarunk, mikor épp nincs terület kontrára, sajnos nincsenek meg az embereink a középpályára. A fokozatos támadásépítés, sokk passzal, ritmus- és oldalváltással már Kroos alatt is döcögött, mikor épp rosszabb napot fogott ki. Amikor pedig jobbat, akkor a zsenije elég volt, hogy egyedül mogoldja. Vagy találunk hozzá hasonló, kis területen labdabiztos, hosszú labdákkal operáló középpályást, aki egyből adja tovább, ösztönosen, vagy játékot, felfogást kell váltani, és kihasználni az új KP atletikusságát, sokkal több és jóval szervezettebb mozgással, letámadással. Valverde és Beli adnak valami nyomatékot ennek a csapatrésznek egyelőre, de velük is gyakran veszít egy, de leginkább két ütemet a támadás, pont annyit, hogy az ellenfél rendezze sorait.
Ezt a végén 6 védőt pedig továbbra sem értem. Carlo tudhatná, hogy a KP-nk idén nem életbiztosítás, egyszerűen óriási kockázat így átadni a KP-t, még ksiebb csapatok ellen is, nem még az ellenünk utolsó másodpercig hajtó Atlcetico ellen. Ez a két pont simán írható a számlájára, és egy szoros befutó esetén még hiányozhat is, mint pl. két éve.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 30., hétfő 10:19

Ment a "Die Courtois" rigmus a meccsen, de a bíró nem vette jegyzőkönyvbe...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: