Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Azért egészen elképesztő, hogy luizenrike a mai napig top edzőként van a köztudatban. Szerencse, hogy csávi gyorsan kikerült a körforgásból.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az mindig jó mikor oboázik a psg. Pár éve még sokan szerettük volna itt a Hakimi-Nuno Mendes duót de ők is brutálisan leépültek a gettóban.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kommentator emlitett ilyet, hogy rapihentek a mai meccsre. Azt hittem csak viccelt. De ugy tunik, igazRaúlCF írta: Hogy ez a Donnarumma mekkora bot lett. Pedig hogy indult. Új Buffon, legjobb kapus 20 évig.
Barcelona is jól tette, hogy tartalékolt az Osasuna ellen. Kellett a fullos kezdő egy ilyen Young Boys ellen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arsenal rendben van, és semmit nem elvéve az érdemükből, de ez a PSG egy brutál középszerű csapat. Villarreal, Betis szint.ikarus93 írta: Psg verés
Arsenal rogzitett szituaciokban nagyon jo.
Ez a párizsi projekt szépen lassan bedől.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Hogy ez a Donnarumma mekkora bot lett. Pedig hogy indult. Új Buffon, legjobb kapus 20 évig.
Barcelona is jól tette, hogy tartalékolt az Osasuna ellen. Kellett a fullos kezdő egy ilyen Young Boys ellen.
- ikarus93
Psg verés
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Arról nem volt sehol szó, hogy kedden se adnak tv-ben meccset. Arról, hogy a szerdai napon nem adják, arról igen. Ez az infó hiányzott. Így kisebb az esélye, hogy látom a Real meccset a tv-ben.bluebike írta:Már nyár elején lehetett tudni, még itt is láttam többször is.Dupla D írta: Mondjuk hogyha normálisan lekommunikálják, hogy októbertől egy meccset se adnak a tv-ben, akkor lehet megveszem az 1 éves előfizetést még a szeptemberi eleji kedvezményes áron, de basztak információt közölni mit és hol fognak adni. Többszöri keresés után se volt egyértelmű. 2k-t viszont havi kb. 1-1 Real meccs, amit csak ők adnának az egyelőre nem éri meg nekem.
Ha ezt szépen lekommunikálják korábban a honlapjukon (és nem a neten kell keresgélni mindenféle interjúban, hogy mit mondtak), akkor valószínűleg megvettem volna, de így úgy számolgattam, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy nem lesz tv-ben Real meccs.
Vagy hogy a kieséses szakaszban hol adnak meccseket.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Nem a 2000.-Ft a baj (2990.-...), hanem, hogy érzed, hogy lehúzás szaga van.
Ha olyan kurva rohadt jó, hogy bármit nézhess egy újabb megcsinált stream szaron (amin amúgy minden más értékelhetetlen, nézhetetlen gagyi), akkor tegyék lehetővé a havi előfizetés mellett, az eseti előfizetést.
Nem akar mást nézni a paraszt csak real meccset? Nesze 500.-Ft/közvetítés. Mert nekem se kedvem, sem időm mást nézni, nem is érdekel ez a hulla gyenge bl mezőny. 18 meccs van egy fordulóba 3-4 nézhető, család mellett max még 1-re szakítok időt.
Nekem is van egy LG tv-m (nappali) meg egy samsung (hálószoba), hát a bl-t hétköznap mivel már későn van, szeretném ágyból nézni...hát pont nem tudom (direct one előfizetés), pedig egy féléves qled.
Megint a felhasználótól a kompromisszum és a plusz pénz. Aztán mit kapsz érte? És nem a 3000 Ft a baj, hanem, hogy minimális elvárással, már 20-30K fizetsz elő ilyen szarokra Szar internet, vicc kábelszolgáltatatók, aztán már a streamek is felszeletelődnek.
rtl+ előfizetés egy évre akkor most 36.000.-. Aztán nézhetem a real-t a lille meg a brest ellen. Hát kösznemkösz, annyiból kijön egy jegy a bernabeuba.
Megvárom a szuperligát, hogy legalább minőségért fizessek.
Ha olyan kurva rohadt jó, hogy bármit nézhess egy újabb megcsinált stream szaron (amin amúgy minden más értékelhetetlen, nézhetetlen gagyi), akkor tegyék lehetővé a havi előfizetés mellett, az eseti előfizetést.
Nem akar mást nézni a paraszt csak real meccset? Nesze 500.-Ft/közvetítés. Mert nekem se kedvem, sem időm mást nézni, nem is érdekel ez a hulla gyenge bl mezőny. 18 meccs van egy fordulóba 3-4 nézhető, család mellett max még 1-re szakítok időt.
Nekem is van egy LG tv-m (nappali) meg egy samsung (hálószoba), hát a bl-t hétköznap mivel már későn van, szeretném ágyból nézni...hát pont nem tudom (direct one előfizetés), pedig egy féléves qled.
Megint a felhasználótól a kompromisszum és a plusz pénz. Aztán mit kapsz érte? És nem a 3000 Ft a baj, hanem, hogy minimális elvárással, már 20-30K fizetsz elő ilyen szarokra Szar internet, vicc kábelszolgáltatatók, aztán már a streamek is felszeletelődnek.
rtl+ előfizetés egy évre akkor most 36.000.-. Aztán nézhetem a real-t a lille meg a brest ellen. Hát kösznemkösz, annyiból kijön egy jegy a bernabeuba.
Megvárom a szuperligát, hogy legalább minőségért fizessek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
"Amúgy nyilván nem véletlenül van mediacardom és nem boxom"Süti írta:Normálisan és egyszerűen nem lehet nézni mert egy picivel több effort kell hozzá hogy bekapcsold a tvt és kész, de semmi gond, mert könnyen meg lehet oldani, miután külföldi oldalakon reklamblokkolokbol 10 nem működő link után találsz egy 720p-t arab nyelven. Ki van sarkitva, de ugye érzed... Egy tv boxot kérni a szolgáltatótól vagy venni 5 ezer forintért nem hiszem hogy a világ vége 2024ben valakinek aki pillanatok alatt illegal streameket talal a neten.Blanco88 írta:
Tehát normálisan nem lehet nézni. (Normális=bekapcsolom a tv-t és nézem a meccset)
Persze meg lehet oldani mindent, így ezt is. Ettől még a pénztárcámmal szavazok és jelzem a véleményem erről a helyzetről. Tehát továbbra is azt remélem veszteséges lesz nekik. (főleg mert rengetegen jelezték nekik a problémát mióta kiderült, hogy ez a helyzet. Csak leszarták/ják)
Ez az én problémám, csak ne akarjon már meggyőzni senki, hogy jobb lett a dolog, mert nem.
Szerintem nem nagy kérés egy szolgáltatótól, hogy a globális tv piacon 18 éve első helyen lévő Samsung tv-re legyen egy app. Ameddig meg nem lesz, addig nem fizetek elő. (Ha sokan így tesznek, akkor esetleg lesz ebben is változás)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- Süti
Normálisan és egyszerűen nem lehet nézni mert egy picivel több effort kell hozzá hogy bekapcsold a tvt és kész, de semmi gond, mert könnyen meg lehet oldani, miután külföldi oldalakon reklamblokkolokbol 10 nem működő link után találsz egy 720p-t arab nyelven. Ki van sarkitva, de ugye érzed... Egy tv boxot kérni a szolgáltatótól vagy venni 5 ezer forintért nem hiszem hogy a világ vége 2024ben valakinek aki pillanatok alatt illegal streameket talal a neten.Blanco88 írta:
Tehát normálisan nem lehet nézni. (Normális=bekapcsolom a tv-t és nézem a meccset)
Persze meg lehet oldani mindent, így ezt is. Ettől még a pénztárcámmal szavazok és jelzem a véleményem erről a helyzetről. Tehát továbbra is azt remélem veszteséges lesz nekik. (főleg mert rengetegen jelezték nekik a problémát mióta kiderült, hogy ez a helyzet. Csak leszarták/ják)
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Galacticos
Ezek az ingyenes streamek most is rendelkezesre allnak.Blanco88 írta: Igen, megoldható, eddig is streameltem, ha nem közvetítette a tv meccsünket. Ehhez nem kell rtl előfizetés...
Nekem megér inkabb havi 2kt hogy ne basszon fel a 450db reklam bezarasa majd.
En nem akarok senkit rabeszelni, nem dolgozok az rtlnel, de tenyleg kb 2ezer forint es nem csak a mi meccsunk van ott hanem az osszes meccs osszefoglaloja is nagyon jo minosegben.
Amit a szolgatod adott a tvhez amin a rendes adas jon be. Arra ugyanugy mint egy telefonra fel lehet tenni az rtlt, en is igy oldottam meg mert samsungra nem lehet feltenni.ikelemen5 írta: Nézd.. én például nem vagyok annyira öreg, de fogalmam sincs, hogy milyen "android boxot" kellene beszereznem, amin fut RTL+ applikáció.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nah igen, ez engem is felszabna, ha az új tv-n nem menne a dolog.ikelemen5 írta:Nézd.. én például nem vagyok annyira öreg, de fogalmam sincs, hogy milyen "android boxot" kellene beszereznem, amin fut RTL+ applikáció.gutihaz14 írta: nem hiszem hogy megugorhatatlan tecnikai tudas kell ehhez hogy valaki beszerezzen egy amugy is sokkal hasznosabb es tobb dologra jo android boxot.
Azt hittem, hogy az idei gyártású tv-n nem fog akkora gondot okozni egy rtl+ applikáció, és mégis.
Mindent tud ez a tv, amit szeretnék, majd biztos veszek egy ilyen boxot, egy applikációért.
Alapesetben Sütivel egyetértek, azért nem olyan rettenet pénz ez hogy földbe álljon az ember tőle, de akkor ne kelljen már +ban bohóckodni semmivel.
Btw a klasszik TV előfizetéssel ( TV+internet) még jobban felcseszhetném magam, sorozatot/filmet/híreket egyáltalán nem nézek már ilyen formában évek óta, konkrétan a spanyol bajnoki,F1 ami miatt bekapcsolom( néha tenisz,karácsonykor darts), és többet fizetek érte.
-
Most írjam le mégegyszer ugyanazt? Igen, megoldható, eddig is streameltem, ha nem közvetítette a tv meccsünket. Ehhez nem kell rtl előfizetés...gutihaz14 írta: nem hiszem hogy megugorhatatlan tecnikai tudas kell ehhez hogy valaki beszerezzen egy amugy is sokkal hasznosabb es tobb dologra jo android boxot.
Amúgy nyilván nem véletlenül van mediacardom és nem boxom. A lényeg továbbra is, hogy rosszabb lett a hozzáférhetőség a kedvenc csapatom bl meccseihez. (mert nekünk minden meccsünket közvetítette a tv) Te meg csak itt okoskodsz, hogy nekem, hogy kellene erről gondolkodnom. Inkább szívj el egy cigit meg igyál egy Hell-t.....
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nézd.. én például nem vagyok annyira öreg, de fogalmam sincs, hogy milyen "android boxot" kellene beszereznem, amin fut RTL+ applikáció.gutihaz14 írta: nem hiszem hogy megugorhatatlan tecnikai tudas kell ehhez hogy valaki beszerezzen egy amugy is sokkal hasznosabb es tobb dologra jo android boxot.
Azt hittem, hogy az idei gyártású tv-n nem fog akkora gondot okozni egy rtl+ applikáció, és mégis.
Mindent tud ez a tv, amit szeretnék, majd biztos veszek egy ilyen boxot, egy applikációért.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
nem hiszem hogy megugorhatatlan tecnikai tudas kell ehhez hogy valaki beszerezzen egy amugy is sokkal hasznosabb es tobb dologra jo android boxot.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Már nyár elején lehetett tudni, még itt is láttam többször is.Dupla D írta: Mondjuk hogyha normálisan lekommunikálják, hogy októbertől egy meccset se adnak a tv-ben, akkor lehet megveszem az 1 éves előfizetést még a szeptemberi eleji kedvezményes áron, de basztak információt közölni mit és hol fognak adni. Többszöri keresés után se volt egyértelmű. 2k-t viszont havi kb. 1-1 Real meccs, amit csak ők adnának az egyelőre nem éri meg nekem.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mondjuk hogyha normálisan lekommunikálják, hogy októbertől egy meccset se adnak a tv-ben, akkor lehet megveszem az 1 éves előfizetést még a szeptemberi eleji kedvezményes áron, de basztak információt közölni mit és hol fognak adni. Többszöri keresés után se volt egyértelmű. 2k-t viszont havi kb. 1-1 Real meccs, amit csak ők adnának az egyelőre nem éri meg nekem.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Tehát normálisan nem lehet nézni. (Normális=bekapcsolom a tv-t és nézem a meccset)Pad'em írta:Igen, az alábbi kiegészítéssel, ha már ennyi szó esik róla. Elvileg PS4 -en is megtalálható + LG és Android tévéken.Blanco88 írta:
Tudod nézni, mert boxod van. Akinek nincs az nem tudja.
Az RTL+ Premium az alábbi készülékeken érhető el: számítógépen (PC/Mac), valamint Android, iOS operációs rendszerű mobileszközökön (mobiltelefon, tablet), valamint kizárólag Magyarország területéről meghatározott Set Top Box-on, LG Okos Tv-n, Android TV-n és PlayStation®4-en.
Set Top Box: Vodafone TV médiabox, Telekom Smartbox és Yettel TV box.
LG okos TV: minimum WebOs TV 4.0-6.0 (2018-2021) verziószámú és WebOs TV 22-23 (2022-2023) és ezeknél újabb készüléken futtatható.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno