Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
francia, jól fogja majd a franciákat...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fogjad azt a sört bazmegTjacks írta:Biztos nem dobnám be Camát rögtön a kezdőbe.hehetheoriginal írta: Ahogy neztem edzesvidit tegnaprol, cami belivel volt egy csapatban, lehet kezd, papi ott volt, de en nem eroltetnem, kurti meg el se utazott, luni lesz a kapus.
Sztem okadek lesz, de vhogy pontot kene szerezni
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
butácska kérdés:
az rtl+ streameli az összes beell meccset, jol látom?
vpn-nel külföldről is megy, ha vki előfizet rá? próbálta már vki?
az rtl+ streameli az összes beell meccset, jol látom?
vpn-nel külföldről is megy, ha vki előfizet rá? próbálta már vki?
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A kozmedia licitalt, de sajnos nem jutott eleg penz a propaganda mellett erre is. Dolgozni kene, nem meccset nezni es lenne penz BL-re az adobol.Whiteheart írta: Nagyon vicces ahogy véditek amit leművelt a kész átverés show rtl meg a bandája... Mindegy, a lényeg hogy elvegyék a közmédia nézettségét és qvara mindegy hogy a nép kap-e BL meccset vagy nem... Grat
Van valaki az RTL kozeleben? Samsung Tizenre fejlesztik mar az appot?
A Vodafone boxot nem akarom erre hasznalni, mert meg a TV csatornak kozott se tudok valtani, annyira laggol a menuje.
kik vegyek el? soros? piaci alapon ment a licit a jogokert. nem muszaj elkapcsolnod az m1-rolWhiteheart írta: Nagyon vicces ahogy véditek amit leművelt a kész átverés show rtl meg a bandája... Mindegy, a lényeg hogy elvegyék a közmédia nézettségét és qvara mindegy hogy a nép kap-e BL meccset vagy nem... Grat
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Külföldön tetszik, nem tetszik ez egy bevett szokás.
Szerintem ha valaki akarja nézni teljesen korrekt volt az az akciós ár egész szezonra főleg hogy állítólag elég jól meg lett csinálva az egész.
A gond ott van, hogy azóta növelték, amit már nem kellett volna egy darabig, pár hónapig maradhatott volna az ár, amíg mindenki fel nem fogta mi a szitu.
Sajnos a közvetítési jogok nem magyar pénztárca szerint lettek megvéve.
Képzeld el az elmúlt X évben mennyi adóforintod lett elbaszva erre, ha az RTL ennyiért kínálja
Senki se örül ennek, de nem történt itt semmi különös dolog, csak idő kérdése volt mikor jön be ez a rendszer.
Szerintem ha valaki akarja nézni teljesen korrekt volt az az akciós ár egész szezonra főleg hogy állítólag elég jól meg lett csinálva az egész.
A gond ott van, hogy azóta növelték, amit már nem kellett volna egy darabig, pár hónapig maradhatott volna az ár, amíg mindenki fel nem fogta mi a szitu.
Sajnos a közvetítési jogok nem magyar pénztárca szerint lettek megvéve.
Képzeld el az elmúlt X évben mennyi adóforintod lett elbaszva erre, ha az RTL ennyiért kínálja
Senki se örül ennek, de nem történt itt semmi különös dolog, csak idő kérdése volt mikor jön be ez a rendszer.
-
A közmédia feladata pont nem a nézettség termelése lenne, mert akkor nem így neveznék, és állami százmilliárdok sem kellenének a fenntartására. Továbbra az sem árt, ha valaki leül BL meccset nézni, gyanútlanul, akkor a szünetbe ne próbálják meg hülyíteni a propagandaegypercesekkel, mint ezidáig történt.Whiteheart írta: a lényeg hogy elvegyék a közmédia nézettségét
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon vicces ahogy véditek amit leművelt a kész átverés show rtl meg a bandája... Mindegy, a lényeg hogy elvegyék a közmédia nézettségét és qvara mindegy hogy a nép kap-e BL meccset vagy nem... Grat
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Biztos nem dobnám be Camát rögtön a kezdőbe.hehetheoriginal írta: Ahogy neztem edzesvidit tegnaprol, cami belivel volt egy csapatban, lehet kezd, papi ott volt, de en nem eroltetnem, kurti meg el se utazott, luni lesz a kapus.
- hehetheoriginal
Ahogy neztem edzesvidit tegnaprol, cami belivel volt egy csapatban, lehet kezd, papi ott volt, de en nem eroltetnem, kurti meg el se utazott, luni lesz a kapus.
thereisonly1ronaldo
- ikarus93
Transfermarketon Haaland a legertekesebb jatekos. 200 millio euroval.
Utána 3 Madrid jön. 180 millió euro értékkel
Mbappe,Vini,Jude
Utána 3 Madrid jön. 180 millió euro értékkel
Mbappe,Vini,Jude
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én csak azt nem értem, hogy mindenki panaszkodik meg felszólal, de amikor Perez lépne a super ligával akkor hol vannak ezek? Mindenki a legközelebbi kavics alatt bújkál meg behódol az uefanak. Arra, hogy minek kell történnie a válasz pedig a következő: kell egy határozott összefogás és kiállás, de amíg vannak olyan klubok (egyre több lesz) mint a city, psg és társaik, addig ez esélytelen.babaking írta: Egyébként röhejes ami folyik. Felszólaltak a klubok, az edzők, a játésokok és már a szurkolók is. (Mondjuk a Dortmundi Ultrák sosem voltak az UEFA nagy barátai, és amúgy is nagyon kritikusak). Nem tudom minek kell történnie, hogy változás legyen. Amíg a pár döntéshozó és a tv-társaságok megszedik magukat addig hiába ugrál bárki.
Illteve még egy pont: hiába veszítik el a hagyományos szurkolók egy részét, ha keleten és a feltörekvő piacon divatszurkolók tömkelegét veszik meg a gyakoribb, de silányabb termékkel.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Egyébként röhejes ami folyik. Felszólaltak a klubok, az edzők, a játésokok és már a szurkolók is. (Mondjuk a Dortmundi Ultrák sosem voltak az UEFA nagy barátai, és amúgy is nagyon kritikusak). Nem tudom minek kell történnie, hogy változás legyen. Amíg a pár döntéshozó és a tv-társaságok megszedik magukat addig hiába ugrál bárki.
Illteve még egy pont: hiába veszítik el a hagyományos szurkolók egy részét, ha keleten és a feltörekvő piacon divatszurkolók tömkelegét veszik meg a gyakoribb, de silányabb termékkel.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
popcornnal varom az eltiltast es nezok nelkuli hazai meccseket.Realista24 írta: Pacsi a Dortmund ultraknak:
https://x.com/eurofootcom/status/1841192503254364652
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pacsi a Dortmund ultraknak:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Ami a színvonalat illeti, az elmúlt években rendre unalomba fulladt a csoportkör a BL-ben, hiszen a 3., de legkésőbb a 4. forduló után lehetett tudni a legtöbb továbbjutó kilétét…
Most hiába vannak kiütéses meccsek, az 5. fordulóig nem fogod látni, hogy melyik 8 csapat jut tovább egyenes ágon és kiknek kell plusz két mérkőzést játszaniuk a 16 közé jutásért, márpedig nyolcnál azért több kiemelkedő csapat van Európában
Ami az RTL+ eljárását és fogyasztókkal kapcsolatos üzletpolitikáját és inkorrektségét illeti, igen valóban tisztességesen kellett volna kommunikálni a kezdetektől és nem csak az áremelés után jelezni, hogy 1 meccs sem lesz analóg módon látható náluk és valóban nagy üzleti bakklövés, hogy a Samsung okos tv-hez nem fejlesztettek még appot…
DE az előző idény alatt kiderült, hogy nagyjából az lesz várható, hogy a legtöbb meccs streamen lesz nézhető, ráadásul óriási választási szabadságot ad, hogy azt a meccset tudod nézni, amelyiket szeretnéd és ha gól születik, akkor bármelyik találkozóra oda tudsz kattintani
Ami az árat és a technikai hátteret illeti, nos én időben (már tavasszal) előfizettem kedvezményesen és így most is csak 1990 Ft, ami a legtöbb streaming felülethez képest olcsóbb vagy egy kategória.
Nekem nincs okos tv-m így laptopon, tableten vagy HDMI-kábelt használva nézem és nincs semmi gondom: nem akadozik, nem kell felugró reklámablakokkal szórakoznom, nincs vírusveszély, ráadásul mindegyik meccset magyar kommentátorral élvezhetem és a csapat nagy része teljesen elfogadható
Haraszti Ádám az egyik legfelkészültebb szpíker, aki stúdiózik is és a szakértői stáb is jobb, mint az M4 Sporton vagy a Spíleren
Most hiába vannak kiütéses meccsek, az 5. fordulóig nem fogod látni, hogy melyik 8 csapat jut tovább egyenes ágon és kiknek kell plusz két mérkőzést játszaniuk a 16 közé jutásért, márpedig nyolcnál azért több kiemelkedő csapat van Európában
Ami az RTL+ eljárását és fogyasztókkal kapcsolatos üzletpolitikáját és inkorrektségét illeti, igen valóban tisztességesen kellett volna kommunikálni a kezdetektől és nem csak az áremelés után jelezni, hogy 1 meccs sem lesz analóg módon látható náluk és valóban nagy üzleti bakklövés, hogy a Samsung okos tv-hez nem fejlesztettek még appot…
DE az előző idény alatt kiderült, hogy nagyjából az lesz várható, hogy a legtöbb meccs streamen lesz nézhető, ráadásul óriási választási szabadságot ad, hogy azt a meccset tudod nézni, amelyiket szeretnéd és ha gól születik, akkor bármelyik találkozóra oda tudsz kattintani
Ami az árat és a technikai hátteret illeti, nos én időben (már tavasszal) előfizettem kedvezményesen és így most is csak 1990 Ft, ami a legtöbb streaming felülethez képest olcsóbb vagy egy kategória.
Nekem nincs okos tv-m így laptopon, tableten vagy HDMI-kábelt használva nézem és nincs semmi gondom: nem akadozik, nem kell felugró reklámablakokkal szórakoznom, nincs vírusveszély, ráadásul mindegyik meccset magyar kommentátorral élvezhetem és a csapat nagy része teljesen elfogadható
Haraszti Ádám az egyik legfelkészültebb szpíker, aki stúdiózik is és a szakértői stáb is jobb, mint az M4 Sporton vagy a Spíleren
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
Gondolom azért hajtanak az ilyen Barca meg Dortmund szintu csapatok hogy fixen tovább menjenek az első 8-kozott, különben valószínűleg ha lejjebb végeznek akkor a következő körben egy komolyabb ellenfél ellen egyből kiesnenek.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
9 meccsből 5 gála. Soha nem látott izgalmak
Jövőre lehetne 64 csapatos.
Jövőre lehetne 64 csapatos.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Igen több meccs lett.
De felhigult a mezőny.
Épp mint f1ben. Schumi idejében 15-16 futam volt, most 24, könnyebb minél több győzelmet aratni.
Most majd BLben is több 4-0, 5-0, 7-1 eredmény lesz. Már Most láthatjuk.
De felhigult a mezőny.
Épp mint f1ben. Schumi idejében 15-16 futam volt, most 24, könnyebb minél több győzelmet aratni.
Most majd BLben is több 4-0, 5-0, 7-1 eredmény lesz. Már Most láthatjuk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért egészen elképesztő, hogy luizenrike a mai napig top edzőként van a köztudatban. Szerencse, hogy csávi gyorsan kikerült a körforgásból.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams