Értékeld a legutóbbi meccset
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Hát nem is tudom mikor láttam ennyire szar játékot és ennyi rossz teljesítményt.
El kell fogadni persze, van ilyen, lehet javítani, ősz van. De ez a mai produkció konkrétan traumatizált.
El kell fogadni persze, van ilyen, lehet javítani, ősz van. De ez a mai produkció konkrétan traumatizált.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ott voltak a jelek folyamat, sajnos itt jött ki hogy ez igy nem lesz jó.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Botrányosan játszottunk, teljesen megérdemelt vereség volt. Sajna megint csak a mez futott ki a pályára.
2023. szeptember 24-én kaptunk ki utoljára rendes játékidőben és ott is a bíró indított el minket a lejtőn.
Elképesztő 1 éven vannak túl a srácok eredmények szempontjából, jobb is hogy most csúszott be a vereség.
Kell is nekik sajna a pofon mert botrány a játék is, hátha felébrednek végre.
Pluszban ellenünk nevetséges mennyire hajtanak folyamat, most is az Atletico benyelt egy négyest a Benficától...
Elképesztő 1 éven vannak túl a srácok eredmények szempontjából, jobb is hogy most csúszott be a vereség.
Kell is nekik sajna a pofon mert botrány a játék is, hátha felébrednek végre.
Pluszban ellenünk nevetséges mennyire hajtanak folyamat, most is az Atletico benyelt egy négyest a Benficától...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neked kerned sem kell a reged megszunteteset.ferni írta:Ha már régi mezek én gyerekkoromban kaptam egy eredeti 2005-2006os Beckham mezt...Faust írta: Nekem csak 2012-es Alonso mezem van, az is idegenbeli, kerem a regisztraciom megszunteteset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha már régi mezek én gyerekkoromban kaptam egy eredeti 2005-2006os Beckham mezt...Faust írta: Nekem csak 2012-es Alonso mezem van, az is idegenbeli, kerem a regisztraciom megszunteteset.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most már tudom miért vagy ilyen unott egysíkú unalmas figura faust
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha eredeti, maradhatsz.Faust írta: Nekem csak 2012-es Alonso mezem van, az is idegenbeli, kerem a regisztraciom megszunteteset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem csak 2012-es Alonso mezem van, az is idegenbeli, kerem a regisztraciom megszunteteset.
- ikarus93
R24 gondolom akkor neked már törzsvásárlói kártyád van a Wizzairnél.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
50-60 Real meccs eloben az elmult 15 evben, a kovetkezo 4 bookolva. Diktator voltam sziasztokdzsi91 írta: 6 terrányi Real meccs az elmúlt 15 évből plexben rendszerezve dátumozva borítóképekkel leírással.Dzsí voltam sziasztok
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
6 terrányi Real meccs az elmúlt 15 évből plexben rendszerezve dátumozva borítóképekkel leírással.Dzsí voltam sziasztok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nem akartam mar ehhez inkabb irni,igyis faj sok embernek a velemenyem,de a salzburgi meccs es a realos tura utan a realos sapka felhuzasa uj dimenzio.ram8nes írta:Ez nem a csapat szereteterol szol, hanem az egodrol es arrol, hogy mutasd masoknak es megerositsd az identitasod. Szerintem ilyen gesztusok nelkul is szeretheti es ismerheti ugyanugy a klubot valaki, mint akinek nem szamit annyit, hogy pl. van-e rajta Realos ruhanemu vagy akar poszter a falan stb.raul 4 ever írta:
Nem bántásból, de vasárnap feleségem megkért h hozzak vmit a boltból és visszamentem az utcáról, mert nem a realos sapim volt nálam és a derbi napján ilyet nyilván nem lehet
Nemtom más is ennyire hülye-e, de nekem ennyit jelent pl a csapat
Egy sapkat meg mezt barki fel tud venni, de az igazi szurkolasnak nem merceje.
Nekem a cegnel real cimer a hatterkepem a monitoron.
Akkor most megint lehetek nagy igazi szurkolo?
Bar mezt meg dhgaterol rendeltem anno,amivel konkretan meglopom a realt. Szoval..
Vagy azt szabad?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
Ez nem a csapat szereteterol szol, hanem az egodrol es arrol, hogy mutasd masoknak es megerositsd az identitasod. Szerintem ilyen gesztusok nelkul is szeretheti es ismerheti ugyanugy a klubot valaki, mint akinek nem szamit annyit, hogy pl. van-e rajta Realos ruhanemu vagy akar poszter a falan stb.raul 4 ever írta:Nem bántásból, de vasárnap feleségem megkért h hozzak vmit a boltból és visszamentem az utcáról, mert nem a realos sapim volt nálam és a derbi napján ilyet nyilván nem lehetmiro. írta:
Lehet abszolut bajod vele,egy szoval nem irom,hogy nem.
De az elozo hszed masrol szolt.
Neked mast jelent a real, mint nekem.
Annyi,hogy ellenben veled,engem az sem erdekel ha neked tobbet,es az sem,ha kevesebbet. Te dolgod,en nem erzem szemelyes tamadasnak.
Egy sapkat meg mezt barki fel tud venni, de az igazi szurkolasnak nem merceje.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
18 évig álmodoztam arról, hogy kijussak Madridba, és a stadionba, ami egy éve meg is valósult. Aztán feljövök a fórumra olyanokat olvasni, hogy azért nem megy ki valaki meccsre, mert szar a játék képeraul 4 ever írta:Nem bántásból, de vasárnap feleségem megkért h hozzak vmit a boltból és visszamentem az utcáról, mert nem a realos sapim volt nálam és a derbi napján ilyet nyilván nem lehetmiro. írta:
Lehet abszolut bajod vele,egy szoval nem irom,hogy nem.
Annyi,hogy ellenben veled,engem az sem erdekel ha neked tobbet,es az sem,ha kevesebbet. Te dolgod,en nem erzem szemelyes tamadasnak.
Nem minden szurkoló egyforma, na.
- ikarus93
Azt mondjuk én is megnézném ahogy pl a BM nyomja most totális támadó focit tolnak amire mi is képesek vagyunk de Carlo alatt ez nem fog változni, gondolom egy két éven belül jön Xabi aki azért nagyon komoly focit tol a Leverkusennel pedig ott a minőség jóval gyengébb mint itt és akkor itt is lesz ez a letámadásos féle foci.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem bántásból, de vasárnap feleségem megkért h hozzak vmit a boltból és visszamentem az utcáról, mert nem a realos sapim volt nálam és a derbi napján ilyet nyilván nem lehetmiro. írta:Lehet abszolut bajod vele,egy szoval nem irom,hogy nem.Realista24 írta:
Mindent el szabad dontened, de ez a duma, amit itt lenyomtal...kabare..csak akkor akarsz meccsre menni (es nezni), ha eppen baszo formaban van a csapat. Ez volt a lenyege a mondandodnak, es a kiakadasomnak.
Nekem nincs bajom a hetfovel, csak az ilyen divatdrukker hszekkel.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tökre értem amit írsz és igaz is, viszont...Részemről nem kell szépen játszani, de ez a tegnapi tök egyértelműen az edzői stábé. 2 nagyon értékes pontot dobtunk el. A totál veszélytelen atma ellen 6 védővel játszani + egy vkp. Kontrázni akarunk és levesszük a 2 gyors szélsőnket. Nagy kár érte, nyugodtan írhatnánk ma hogy igen, nem szép focival de megvertünk egy nagy riválist és a barca is kikapott. Ha Cama nem egészséges annyira, hogy a 70.-ben bedobjuk frissíteni a kp-t akkor miért van a padon? 65-70 környékén Modric már kb minden téren kiadta magából ami még benne volt, de a 86. percig még ott volt, Arda meg végig nézte ahogy kp nélkül magunkra húzzuk az elenfelet, a védőink egymást taposva azt sem tudták mit csináljanak. Nem azzal van baj, hogy néha csúnyán játszunk, hanem azzal amikor saját magunkat verjük meg. Maga a meccs ordított a döntetlenért, az elejétől látszott, hogy mind a két csapat ezért érkezett és valószínűleg senki sem bánta volna az elején, de ilyen húzásokkal a végén nagyon is csalódás. (szerk.: kb ugyan ezt leírtad Rudi topicjában 11-kor, most olvastam)Realista24 írta: Amig Ancelotti itt van/lesz, addig nem lesz valtozas a jatek kepeben. Tobb rosszabb meccsunk lesz, mint jo, de ez reszben adodik az ellenfelek jatekabol is.
MIndazonaltal, 300 meccsen volt edzoje a csapatnak Carlo es nyert 14 kupat...jogosan teszi fel a kerdest nekunk, hogy miert valtoztasson? Ot ebben merik...Europa osszes csapata elobb nyomna a voksat akarcsak 1 BL cimre, nemhogy 3-4-5-6ra, mint a szep jatekra.
Bar allandoan senki nem tud szepen jatszani.
A bíró amúgy kimondottan jó volt. Akadt néhány furcsa eset meg nem befújt egyértelmű szabálytalanság, de ahhoz képest amihez már hozzá kellett szokni szerintem jó volt. Remélem kapnak valami jó kis büntetést a szurkolóik miatt. Igazi csürhe bagázs.Tegnap eszembe is jutott és kicsit off, de valamelyik bringa versenyen az egyik versenyző megállt a családnál, ismerősöknél mert a környéken él és a kerékpár sport imidzsének rombolásáért meg megbüntették...minek nevezzük azt ahol bemondják ha a gyerekes családok inkább hagyják el a stadiont? Ez akkora szégyen...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mind a ket hsz ugyanarrol szol, csak az elso osszetettebb, es nem ertetted, igy leirtam egyszerubben, es igy mar at is ment.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema