öööRealista24 írta:Az mindegy, rugtak ket egyeneset a labdaba. Jimnek ennyi eleg.untouchable írta: Amúgy kikaptunk.
most nézzétek meg a nagyok első félidejét
a kicsik legalább rúgtak 2 egyeneset a labdába
meg gólt is
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. október 22., kedd 21:46
öööRealista24 írta:Az mindegy, rugtak ket egyeneset a labdaba. Jimnek ennyi eleg.untouchable írta: Amúgy kikaptunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 22., kedd 19:00
Az mindegy, rugtak ket egyeneset a labdaba. Jimnek ennyi eleg.untouchable írta:Amúgy kikaptunk.Jim írta:
mondtam, hogy nem szar az utánpótlásunk
használni kell őket
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. október 22., kedd 18:59
Amúgy kikaptunk.Jim írta:mondtam, hogy nem szar az utánpótlásunk
használni kell őket
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. október 22., kedd 18:13
mondtam, hogy nem szar az utánpótlásunk
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 22., kedd 16:44
"Better pass fluidity than First team"
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 22., kedd 16:44
Az milyen dortmund lehet, ahol a palya kozepen 3 egymas utani nyilegyenes felpasszt engednek
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 22., kedd 16:42
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 20., vasárnap 18:10
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. október 9., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 20:04
Te azt írtad korrekt szintet elértek.Remy írta:Éltek az élet adta lehetőséggel, amennyire lehetett. Ezzel nincs szerintem gond.Realista24 írta:
Realnal edzettek de nem azért mert megütöttek a szintet, hanem a nevük miatt.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. október 2., szerda 19:55
a baszó tehetség résszel kb egyet értek, de az üti az elejéthehetheoriginal írta: Rendszeresen kapnak lehetoseget a fiatalok.
Aki eleg jo, az bekerül a felnottek koze, a nagycsapatba.
De nincs eleg jo mar hosszu evek ota.
Ilyen egyszeru a keplet.
Ha lenne egy igazan baszo tehetseg, akkor biztos, hogy lehetoseget kapna. Nyilvan penzugyileg faszsag, hogy allandoan braziliabol meg a franciaktol kell partizmillioert igazolni tinedzsereket, nem hulyek perezek, ha lenne spanyol tehetsegunk, akkor nem baszkodnank kulfoldiekkel.
Szoval jim minden a te hibád
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 2., szerda 18:53
Éltek az élet adta lehetőséggel, amennyire lehetett. Ezzel nincs szerintem gond.Realista24 írta:Realnal edzettek de nem azért mert megütöttek a szintet, hanem a nevük miatt.Remy írta: Szerintem ahhoz kepest eleg korrekt szintet elertek. Realnal edzettek, Enzonak van golja is a nagyoknal, Luca vedett, BL gyoztes.
CR, Modric, Benzema es tarsaik idoszakaban voltak itt a klubnal. Mintha egy alom lett volna. Szerintem teljesen rendben van.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 2., szerda 18:33
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 2., szerda 18:06
Az a baj, hogy sokszor már olyan luxuskörülményekbe születnek ezek a gyerekek, hogy egyszerűen nincs miért annyira küzdeniük, megszakadniuk stb, mint az elődöknek kellett, hogy a semmiből kiemelkedjenek. Ott elég nagy volt a tét, itt nekik meg meg van mindenük és lehetetlen magasságokban van az a bizonyos léc, amit lehetetlen kb megugrani.hehetheoriginal írta:mintha olyan egyszerű lenne, csak mert focista volt az apád, akkor nem kell tehetségesnek lenni meg dolgozniNagy kár hogy egyik se vitte semmire. Még egy Real cserepadig sem, nemhogy fix kezdőbe. De még egy spanyol közép csapatig sem... Spanyol2 színűek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 17:43
Realnal edzettek de nem azért mert megütöttek a szintet, hanem a nevük miatt.Remy írta: Szerintem ahhoz kepest eleg korrekt szintet elertek. Realnal edzettek, Enzonak van golja is a nagyoknal, Luca vedett, BL gyoztes.
CR, Modric, Benzema es tarsaik idoszakaban voltak itt a klubnal. Mintha egy alom lett volna. Szerintem teljesen rendben van.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 2., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 17:11
mintha olyan egyszerű lenne, csak mert focista volt az apád, akkor nem kell tehetségesnek lenni meg dolgozniNagy kár hogy egyik se vitte semmire. Még egy Real cserepadig sem, nemhogy fix kezdőbe. De még egy spanyol közép csapatig sem... Spanyol2 színűek.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 2., szerda 16:54
(asszem) Mascherano, az ARG utánpótlás válogatott edzője már tavaly Megmondta, hogy sok lehetőség van a gyerekben. Ahogy Kroos is megmondta.poronty írta: Nico Paz vélhetően megkapja a behívót az Argentín válogatottba.
Nagy kár hogy egyik se vitte semmire. Még egy Real cserepadig sem, nemhogy fix kezdőbe. De még egy spanyol közép csapatig sem... Spanyol2 színűek.The sons of Zinedine Zidane:
Enzo Zidane (29) - Retired from Football.
Luca Zidane (26) - Plays for Granada CF in the Spanish Second Division.
Théo Zidane (22) - Plays for Córdoba CF in the Spanish Second Division.
Elyaz Zidane (18) - Plays for Real Betis in the Spanish Third Division.
Not even close to their father's legendary career.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 2., szerda 9:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 19., csütörtök 19:02
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem