Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. október 3., csütörtök 7:27

MP egy igazi narcisztikus pocs. Ezt mindenki lathatja, es lubickol ebben a szerepkorben. Viszont ugy nez ki, hogy ez kell a nepnek, ezzel sikerul egy eros rendszert bomlasztani, aminek az elen ugyanugy egy masik narcisztikus pocs all. Sarkanyt sarkanyfuvel.

Valahol olvastam egy nagyon jo hasonlatot. A fidesz a a daganatos sejt, MP pedig a kemoterapia. A folyamat kozben sokszor hanyni fogsz tole, kihullik a hajad, rosszul leszel tobbszor, de ez egy gyogyito folyamat. Ami utana kovetkezik, akkor addigra remelhetoleg gyogyult annyit a tarsadalom, hogy jol valaszt (es sokkal jobb friss, szimpatikus lehetosegei lesznek).

Hadhazyhoz es a lopashoz: en birom Hadhazyt, de egy olyan szoke haju herceget keres, aki nem letezik. Vagyis de, letezik a mindennapi atlagember eletben, de nem a politikai terben, ahol napi szinten omlik rad nyilvanosan a mocskolo propaganda orszagos szinten, ezt senki nem vallalna be. Most egy ember van 14 ev utan, akit nem tudnak egybol a foldbe dongolni, akadozik is az a rendszer. Nyilvanvaloan lopott MP, es nem szent. Es nyilvanvaloan fog is lopni. Olyat nem fogsz talalni, aki amint meglatja a belso lehetosegeket, projekteket nem fog semmihez hozzanyulni. Talan meg egy polgarmester lehet teljesen tisztesseges, egy orszagvezeto nem. A lenyeg a mertekben rejlik.

Nem veletlen soha nem hallottam meg azt, hogy egy partvezeto azt mondja a nyilvanossagba, hogy figyeljetek, en kurva tisztesseges vagyok, es ez a part is az lesz. Kedves ujsagirok, ha megtudtok valamelyik parttagomrol olyan informaciot, hogy felmerul a korrupcio gyanuja, kerlek jelezzetek, es rogvest tavozik a mi partunkbol, mert mi komolyan gondoltuk. Na ez az alomvilag sajnos, a valosagba vedi mindenki egymast osszezarva.

Es meg egy kozeli sztori a lopashoz: nekem van olyan fideszes ismerosom, aki bar nem politikus hivatalosan, viszont a fideszes polgarmesternek a jobb keze. Mindenre ralat, minden mutyirol tud, ott van 10 eve, es egy forintot nem lopott. Latja a dolgokat, hallja a hazugsagokat, sot egy reszben mar szerintem el is hiszi a hazugsagokat, de sose cselekedett. Es ami a sztori szomorusaga: ezt tudja rola mindenki, hogy ilyen szempontbol megmaradt tisztessegesnek, megis az emberek nem megdicserik, hanem azt mondjak neki, hogy bazdmeg de hulye vagy, hat miert nem loptal te is, ha korulotted mindenki ezt tette?reg gazdag lehetnel!!!!!4!!!44!

… es amig 8/10 embernel ez a mentalitas magyarorszagon, hogy ha odakerulne o is ugyanugy lopna, az orszag nem fog nagy mertekben fejlodest mutatni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 3., csütörtök 6:46

Nagyon sok fideszes politikus van ma is Magyarországon, aki nem lop, nem csal, nem hazudik, nem bűnöző.
hat mar elnezest, de ha en tisztesseges fideszes politikuskent azt latom, hogy a teteje ilyen gatlastalan fos nyomorult, akkor nem vagyok fideszes politikus, es a minimum, hogy kilepek a picsaba, vagy hazon belul intezkedek, eljarast inditok, feljelentek, stb, az elveimet kovetve.
Ergo ilyen, hogy tisztesseges fideszes politikus, aki nem lop, nem csal, nem hazudik - kibaszottul nem letezik.
Mind egy alja szutyok, akit agyon kene loni.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. október 3., csütörtök 1:02

Még én is ingadozó vagyok 26-ra, de ettől:
És akkor erre gondolom jön a szokásos mantra: ezeket csak így lehet. Senki sem tökéletes. Be kell állni a sorba. Bízni kell, jó lesz.
A legutolsó rész őszintén nem is hülyeség. Ha látod hogy van egy bagázs aki fixen béna gazdasági döntéseket hoz ÉS tolvaj, akkor annyi erővel nem jobb az új akiről annyit tudunk hogy talán szintén tolvaj?

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. október 3., csütörtök 0:28

swfan írta: Egyébként nem értem mit akar bizonygatni. Hogy MP a Fideszben úgy viselkedett mint egy fideszes? Ez aztán a nagy leleplezés! Hadházy is fideszes volt amúgy 2013-ig, csendben tűrve manyup pénzek lenyúlását és a közoktatás államosítását. Akkor az ő tisztességét is meg kéne kérdőjelezni?
Nagyon sok tisztességes fideszes él ma is Magyarországon.

Nagyon sok fideszes politikus van ma is Magyarországon, aki nem lop, nem csal, nem hazudik, nem bűnöző.

És nagyon sok olyan fideszes politikus él ma Magyarországon, aki tényszerűen, bizonyíthatóan lopja a magyar állam, a magyar emberek pénzét. Hadházy ilyen dokumentumokat szokott felkutatni és nyilvánosságra hozni.

Hadházy személyét hiteltelenítené, ha róla is előásnának egy olyan dokumentumot, ami bizonyítékul szolgál arra, hogy az aláírásával támogatta, az ő döntésének köszönhetően került ellopásra a magyar emberek pénze, az úgynevezett közvagyon. Tudtommal róla ilyen dokumentum nincs. Mondjuk nem is volt soha komoly befolyással, nagy hatalommal bíró fideszes politikus (egy miniszternek se volt még a férje pl).

Ha már a hatalomra kerülés előtt ugyanazt csinálja a hős rendszerváltó viszont, ami miatt megérett a leváltásra a fennálló rendszer, akkor az úgy... jó lesz?

És akkor erre gondolom jön a szokásos mantra: ezeket csak így lehet. Senki sem tökéletes. Be kell állni a sorba. Bízni kell, jó lesz.

Nekem ez kevés, de én nyilvánvalólan nem értem a magyar politikát és a társadalmat, pedig próbálkozom. :( :mrgreen:
Rengeteget dolgozik, sok ugyet felderit, de kozben vannak kerdojelek.
Mik azok a kérdőjelek? Nem kötekedésből, őszintén érdekelne.

Na de ami számít is:

A miniszterelnök politikai igazgatója lemondott már szégyenében?

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 3., csütörtök 0:00

Hadházynak valahogy mindig is volt egy beteges szereplési vágya, ne feledjük, az MTV előtti "rabszolgatörvényes" tüntetésen ő is beszállt a színészkedésbe Bangóné meg Kunhalmi mellé, hogy "k*rvaerős képek" készüljenek. Gondolom félti amúgy a képviselői helyét, és neki is fenn kell tartania a politikai imázsát.

Egyébként nem értem mit akar bizonygatni. Hogy MP a Fideszben úgy viselkedett mint egy fideszes? Ez aztán a nagy leleplezés! Hadházy is fideszes volt amúgy 2013-ig, csendben tűrve manyup pénzek lenyúlását és a közoktatás államosítását. Akkor az ő tisztességét is meg kéne kérdőjelezni?

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 2., szerda 23:43

halamadrid írta: Én már csak egy október 23. utáni, lehetőleg független közvélemény kutatást várok nagyon.

Egyébként ma nem kicsit volt aggasztó, hogy egyszerre állt rá Hont és Hadházy is. Előbbitől hányok, utóbbit hihetetlenül tisztelem, ami talán nem csak velem van így, szóval nem kicsit volt ez fájdalmas.
Hadházy mintha egy szeplőtlen messiást akarna, pedig ebben a helyzetben a cél majdhogynem szentesíti az eszközt. Kap eleget Bayeréktől, nem erőltetném az igaz vagy igaztalan állításokat. Túl sokat ér a nagyobb jó lehetősége.
Hadhazy oriasi talany szamomra. Nem tudok kiigazodni rajta. Rengeteget dolgozik, sok ugyet felderit, de kozben vannak kerdojelek.
:goat:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 2., szerda 23:41

Én már csak egy október 23. utáni, lehetőleg független közvélemény kutatást várok nagyon.

Egyébként ma nem kicsit volt aggasztó, hogy egyszerre állt rá Hont és Hadházy is. Előbbitől hányok, utóbbit hihetetlenül tisztelem, ami talán nem csak velem van így, szóval nem kicsit volt ez fájdalmas.
Hadházy mintha egy szeplőtlen messiást akarna, pedig ebben a helyzetben a cél majdhogynem szentesíti az eszközt. Kap eleget Bayeréktől, nem erőltetném az igaz vagy igaztalan állításokat. Túl sokat ér a nagyobb jó lehetősége.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 2., szerda 23:25

https://444.hu/2024/10/02/kormanyzati-e ... an?appview

Mindent ráállítanak gecc :lol: annak idején persze minden rendben volt a KEHI szerint. Lehet nem elég ütős az a Vogel-felvétel? :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 2., szerda 20:20

Realista24 írta: Véletlenül 15 percig nézed :kalapos:
Nem itthon vagyok, kapcsolgattam a TVt, hogy hol lesz majd a meccsünk, megállt a Hír TVn és ment az MP :kalapos:
Na mondom mi lesz ebből.

Majd megdöbbenésemre kajak van a híradóban egy külön MP szegmens :lol: Érdekelt mikor hagyják abba, de nem akarták :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 20:06

Véletlenül 15 percig nézed :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 2., szerda 19:35

Basszus, idetévedtem a Hír TV híradóra, 10 perce csak Magyar Péterről beszélnek... Mindig a következő hír is MP bakker.
Félelmetes... :shutup:

"A Magyar Péterrel szimpatizáló erőszakos
tüntetők" :lol:
Mentelmi jogról is beszélnek, az valahogy nem jön szóba, hogy ő lemondana róla ha Vitya nem baszakodna az EU val.

Kajak nézzetek meg egy ilyet, mindenféle elemzők meg szakértők vannak bejátszva, szidják MPt folyamat, mintegy hitelt adva a szavaiknak, hogy mivel ők szakértők, ezért biztos igazat mondanak :lol:
Brutálisan ijesztő mennyire erkölcstelenül egyértelműen hazudnak baszki az embereknek és tolják le ezt az emberek torkán....
Most Szentkirályi okoskodik, aki senkivel nem ült le eddig tárgyalni... :lol:

És fene tudja hány adón, hány éve ez megy csak mindig mással a főszerepben....

Tudtam, hogy ez megy, de picit sokkoló, mikor épp véletlenül látja is ezt az ember.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 2., szerda 18:32

BLevi96 írta:
RealVazquez írta:

420-430 a “cel” szerintem.
Igen, valahol ott lesz.
Már egy ideje átakarom váltani a pénzem euroba, csak mindig huzom. Nem tudom hogy érné meg a legjobban, mivel bankba van, kivételkor 1,5% a költsége.
Mi a legjobb megoldás? Vagy ez van?
Esetleg Revolut? Költség mindenhol van, ami banki tranzakció.
Amúgy én készpénzben tartok EUR-t, főleg akkor vásárolok, amikor lejjebb megy az árfolyam. Dunakeszin a fő út mellett elég olcsó a kezelési költség. Volt, hogy nem is számoltak fel semmit.
A Keletiben nem ajánlott ilyen bizniszeket csinálni. :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 18:17

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

Az mo money mo problems :kalapos:
az is integet a böriből, mert végleg elesett a motorral :lol: :lol:
Ugyanott babaolaj elado :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 2., szerda 18:13

RealVazquez írta:
Realista24 írta: 400 föle ment az euro
Igen, valahol ott lesz.
Már egy ideje átakarom váltani a pénzem euroba, csak mindig huzom. Nem tudom hogy érné meg a legjobban, mivel bankba van, kivételkor 1,5% a költsége.
Mi a legjobb megoldás? Vagy ez van?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 18:12

Realista24 írta:
nmate írta: No money, no problem. El kell költeni mindet :mrgreen:
az is integet a böriből, mert végleg elesett a motorral :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 18:09

nmate írta: No money, no problem. El kell költeni mindet :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. október 2., szerda 18:05

No money, no problem. El kell költeni mindet :mrgreen:

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 2., szerda 18:04

Realista24 írta: 400 föle ment az euro

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 15:35

400 föle ment az euro
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 2., szerda 13:35

géza írta: Vagy a valasztok hulyenek nezese, hogy lenyilatkozza, hogy fuggetlen lesz a mukodes a Tiszatol.
Előbb lássuk meg, milyen lesz. Nem kell azonnal pálcát törni.

Vissza: