Értékeld a legutóbbi meccset
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kroos nélkül ez így nem lesz jó. Lement 11 meccs a szezonból és a játék képe siralmas, van egy csomó futó emberünk akivel nem tudjuk uralni a középpályát, most is kaptunk 5 sárga lapot, wtf?
Vini - Bappe páros eddig szinte semmit nem mutatott, kioltják egymás játékát, ki gondolta volna?
Hátha ez az ébresztő pofon megteszi a hatását.
Vini - Bappe páros eddig szinte semmit nem mutatott, kioltják egymás játékát, ki gondolta volna?
Hátha ez az ébresztő pofon megteszi a hatását.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Erosreeed_ati írta: Picit átérezzük most, hogy milyen lehet MU szurkolónak lenni, hétről-hétre.
Szerencsére nem dominalt le az osasuna es kaptunk egy négyest. Akkor nem tudom milyen hangulat lenne.
Lille kapusa, meg a helyi Marcelo, aki a golvonalon állt remélem jol van a detoxban. Hősök.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Picit átérezzük most, hogy milyen lehet MU szurkolónak lenni, hétről-hétre.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Serulten jatszott, akarki akarmit mond.Whiteheart írta: Endrick lehet hogy tank volt meg nem jött a gól de neki legalább volt helyzete, ki tudta alakítani magának nem úgy mint mbappe... Mindenesetre persze, be kéne fejeznie az akciót de mbappe most nem rakott hozzá megint semmit.
Btw par ev mulva ez lesz a mindennapos tole, mikor kimegy a robbanekonysag, erre lehet keszulni, valami jo arabhoz el kell majd adni jo penzert
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Mai napon kikapott a Real,Atma,Bayern sor és a Juve is vért hugyozott. Szar meccs volt és pont semmi jelentősége van. Atma után várható volt. Majd megnyerik a következőt.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Endrick lehet hogy tank volt meg nem jött a gól de neki legalább volt helyzete, ki tudta alakítani magának nem úgy mint mbappe... Mindenesetre persze, be kéne fejeznie az akciót de mbappe most nem rakott hozzá megint semmit.
Kroost nem lehet pótolni, nem is szabad, kell venni egy új irányt.
A 21/22-es BL szezonban is volt hasonló meccs (Tiraspol ellen), akkor is minden meccs kész kínszenvedés volt. Az biztos hogy ebben a szezonban nem lesz annyi szerencsénk, szóval télen kell hozni valakit Kroos helyére és talán egy normális csatárt is és akkor elég messze el lehet jutni. Feltéve, hogy Alaba a sok kihagyás után visszarázódik.
Jaja igaz.RealRaúl77 írta:Gülert sem bántanám, kifejezetten hozott egy kis színt. Sajnos nem volt elég.p.csabi1 írta:
Rodrygo is kapott a lábára valami ilyesmit olvastam az X-en ő neki is volt valami gondja.
Endricket én nem bántanám.
Sokkal inkább a többieket,de ott mindenkit kivéve Lunint.
Olyan volt mintha belettek volna nyugtatózva a játékosok.
A 81. percben 10 kilométerrel futottak többet a franciák kiírták.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Az inkább a gáz, hogy 1 éve ugyanez ment és semmi ötlet nincs most se mit kéne csinálni...
Tavaly ősszel is ment a szenvedés, csak Bellingham elpakolt 17 gólt, 5 gólpasszal december közepéig, legtöbbje pontokat ért...
Most ez nincs, hogy kihúzzon minket a szarból.
Tavaly ősszel is ment a szenvedés, csak Bellingham elpakolt 17 gólt, 5 gólpasszal december közepéig, legtöbbje pontokat ért...
Most ez nincs, hogy kihúzzon minket a szarból.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Pedig ez volt a csapat egyik nagy erőssége, hogy a semmiből képes volt helyzetet kialakítani.tomi_b írta: Egyebként rendkívül feltűnő, hogy nagyon lassú a támadásépítésünk.
Felállunk szép lassan a kézilabdazáshoz, aztán várjuk a csodát. Ívelgetünk, a játékosok nem vállalnak 1 vs 1-et és inkább oldal vagy hátrapasszot választanak a kockáztatás/indítás helyett.
Nem ilyen attitűdöt várnék egy ennyi minőségi, atletikus és technikás játékostól hemzsegő csapattól.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Az az utolso modric szabadrugas is.. annyira biztos voltam benne, h az elso ember kifejeli rohogve.. nemtudom miert nem tekerhette be guler ballal, pont jo szog lett volna egy bal labasnak. Csak a sok aprosag kozott egy bosszanto dolog.. ha ezt 20x megismetelnek 20x ugyanez lenne
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Nálam hiba egyébként az is, hogy nem találjuk a játékosok helyét a pályán, illetve Güller kevés percei is. A mindig kicsit máshol helyezkedő Bellingham vagy a bal oldalvonalon áll vagy közvetlen Vini mögött, olykor pedig egész hátul. Egy biztos, ezen a meccsen sose helyezkedett szinte úgy, hogy kapura veszélyes tudjon lenni, pedig ez az ember tavaly a legveszélyesebb emberünk volt. Sokkal jobban állna neki egy támadóbb szerep, ezen a meccsen ki is lehetett volna próbálni szerintem valahogy._Bushido_ írta: Szánalmas produkció!
Nincs csatár.
Nincs Kroos.
Mbappé sérülten játszott.
Rodrygo miért nem? Ő Mr BL.
Camavinga x hónap után egyből be a kezdőbe, egyből 11est csinált.
Hiba volt nem igazolni normálisan, főleg ilyen halálos iramú sűrű naptár mellé... Rengeteg sérült, sok formán kívüli.
Tchouaméni lehet fasza középhátvéd lehetne, nekem egyelőre ott sokkal meggyőzőbb.
Azt is nehezen tudom felfogni, hogy nincs egy játékos a keretben aki ilyen helyzetekben be tudna jönni és hatékonyan veszélyesen lehozná a jobb oldalt, és akkor nem 100 éves Carvajalnak kéne bejátszania az egész szélét, főleg azokon a meccseken ahol egy jó megoldása nincs.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ennyi a történet, amíg nem akarunk gyorsabb, direktebb focit tolni, kényszerítőkkel kis területen védelmet bontani addig a legalja csapatok is kényelmesen beállnak 8-9 emberrel védekezni, nem olyan extra feladat a jelenlegi támadásainkat levédekezni.nuevo_ericco írta: Leszarnám a mai meccset, ha a hétvégén elhoztuk volna a fatelepről a 3 pontot, mert a BL címvédés nem egy gyakori dolog, de a ligában kelleni fog minden egyes pont.
Amúgy tavaszig valamit sürgősen ki kell találni, mert amit idáig játszottunk, azt kiismerték, és már a keret sem alkalmas rá. Én továbbra is a jóval több futásban, mozgásban, letámadásban látom a megoldást, ez az Ancelotti-féle játék már nem igazán fekszik a fiúknak, főleg a KP-n.
De mivel már lement X meccs és mindegyiken full ugyanazt toljuk én nem hiszem hogy az alap focink változna már szezon közben.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Gülert sem bántanám, kifejezetten hozott egy kis színt. Sajnos nem volt elég.p.csabi1 írta:Rodrygo is kapott a lábára valami ilyesmit olvastam az X-en ő neki is volt valami gondja.doncsontos írta: érett már ez a pofon bőven, de azt nem értem 85 percig miért nem bírunk normális helyzetet kialakítani, és játszunk úgy mint akitől elvették a nyalókát, ez a sok sárga lap is.. amugy Rodrygoval mi történt, hogy még csereként se jött?
Endricktől meg ha nem is azt vártam, hogy szállítsa a győzelmet, de ez az első félidő( amit főleg neki nagyon megkellett volna nyomni ) nagyon gyenge volt, és tőle is jön meccsenként legalább egy balfasz fault mint Camavinganak
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Egyebként rendkívül feltűnő, hogy nagyon lassú a támadásépítésünk.
Felállunk szép lassan a kézilabdazáshoz, aztán várjuk a csodát. Ívelgetünk, a játékosok nem vállalnak 1 vs 1-et és inkább oldal vagy hátrapasszot választanak a kockáztatás/indítás helyett.
Nem ilyen attitűdöt várnék egy ennyi minőségi, atletikus és technikás játékostól hemzsegő csapattól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomi_b 2024. október 2., szerda 23:14-kor.
Rodrygo is kapott a lábára valami ilyesmit olvastam az X-en ő neki is volt valami gondja.doncsontos írta: érett már ez a pofon bőven, de azt nem értem 85 percig miért nem bírunk normális helyzetet kialakítani, és játszunk úgy mint akitől elvették a nyalókát, ez a sok sárga lap is.. amugy Rodrygoval mi történt, hogy még csereként se jött?
Endricktől meg ha nem is azt vártam, hogy szállítsa a győzelmet, de ez az első félidő( amit főleg neki nagyon megkellett volna nyomni ) nagyon gyenge volt, és tőle is jön meccsenként legalább egy balfasz fault mint Camavinganak
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- realbeckham
Sorsolas óta a lille ezt varta. Nekik ez az évszázad meccse. 110%porogve. Mi meg 4231 et próbálgatunk hulla faradtan az atleti után. Hozzájön az a szokasos forgatókönyv, hogy életük meccse volt többeknek, minden megoldasuk jol sult el. Nalunk forditva. Ezt sajnos megérdemeltük meg a sors is megállt oarabcsolt a veretlensegunknek.
Gondolom holnap kon a hir, hogy bappe 8 hét off.
Grat a lille nek. Megérdemelt győzelem
Gondolom holnap kon a hir, hogy bappe 8 hét off.
Grat a lille nek. Megérdemelt győzelem
-
Leszarnám a mai meccset, ha a hétvégén elhoztuk volna a fatelepről a 3 pontot, mert a BL címvédés nem egy gyakori dolog, de a ligában kelleni fog minden egyes pont.
Amúgy tavaszig valamit sürgősen ki kell találni, mert amit idáig játszottunk, azt kiismerték, és már a keret sem alkalmas rá. Én továbbra is a jóval több futásban, mozgásban, letámadásban látom a megoldást, ez az Ancelotti-féle játék már nem igazán fekszik a fiúknak, főleg a KP-n.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
érett már ez a pofon bőven, de azt nem értem 85 percig miért nem bírunk normális helyzetet kialakítani, és játszunk úgy mint akitől elvették a nyalókát, ez a sok sárga lap is.. amugy Rodrygoval mi történt, hogy még csereként se jött?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5